Sergej Trifunović

Otkriveno! Vlasnik vučjaka koji je napao tinejdžera u školskom dvorištu je Sergej Trifunović?! Evo šta tvrde svedoci

Kurir pre 21 dan
Pas, vučjak doskorašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića napao je tinejdžera M. M. (17) u dvorištu Osme beogradske gimnazije. Kako su ispričali svedoci nemilog događaja, dečak je sa košarkaškom loptom došao u dvorište… »

Pas Sergeja Trifunovića napao dete, ovaj se smejao!

Alo pre 21 dan
Pas, vučjak doskorašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića napao je tinejdžera M. M. (17) u dvorištu Osme beogradske gimnazije. Kako su Objektiv.rs ispričali svedoci nemilog događaja, dečak je sa košarkaškom loptom došao u… »

Ivanović u klinču sa Vesićem, a sad ga napali i Sergejevi

Nova pre 27 dana
Prepirke između Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, i voditelja Ivana Ivanovića ne prestaju, a u Tviter "rat" su se sada umešali i "ljudi Sergeja Trifunovića", odnosno Nina Stojaković iz PSG-a, a potom i sam Sergej Trifunović. Naime… »

Trifunović: Treba da počistimo smeće koje gledamo 30 godina

Nova pre 28 dana
Mislim da treba da se ujedinjujemo, rušimo ovo zlo, radimo zajedno, rekao je sada bivši predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. Na izbornoj skupštini Pokreta slobodnih građana juče je za novog predsednika te političke organizacije… »

Pavle Grbović novi predsednik PSG-a

Danas pre 28 dana
Pavle Grbović izabran je danas za predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG), a za potpredsednike su izabrani Aleksandar Petrović, Petar Đorđević, Natan Albahari, Aleksandar Radoičić, Sergej Trifunović i Aleksandar Ilić. Grbović je na… »

Pavle Grbović novi predsednik PSG

RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Pavle Grbović izabran je danas za predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG), a za potpredsednike su izabrani Aleksandar Petrović, Petar Đorđević, Natan Albahari, Aleksandar Radoičić, Sergej Trifunović i Aleksandar Ilić . Grbović je… »

Pavle Grbović izabran za predsednika Pokreta slobodnih gradjana

Beta video pre 29 dana
BEOGRAD - Na izbornoj skupštini Pokreta slobodnih gradjana (PSG) danas je za novog predsednika te političke organizacije izabran Pavle Grbović. Za članove Predsedništva PSG izabrani su: Sergej Trifunović, Aleksandar Ilić, Natan Albahari, Aleksandar… »

Trifunović: Od mog preuzimanja pokreta 2019. članstvo tri puta povećano

Beta video pre 29 dana
BEOGRAD - Dosadašnji predsednik PSG Sergej Trifunović izjavio je da su od njegovog preuzimanja pokreta 2019. uspeli da utrostruče članstvo i udvostruče broj odbora širom zemlje.… »

Grbović na čelu PSG: Najavio ujedinjenje sa Novom strankom

Nova pre 29 dana
Na današnjoj izbornoj skupštini Pokreta slobodnih građana za novog lidera ove političke izabran je Pavle Grbović, koji je na tom mestu nasledio dosadašnjeg predsednika Sergeja Trifunovića. Grbović je ujedno bio jedini kandidat za predsednika, a za… »

Ovo je veliki gubitak! Lečić i Trifunović emotivno o Goranu Paskaljeviću

Vesti online pre 30 dana
„Zaista veliki gubitak za domaću kinematografiju, čovek je ostavio trajni pečat u kulturi naše zemlje, izjavio je glumac Branislav Lečić za Tanjug povodom iznenadne smrti reditelja Gorana Paskaljevića, dok je Sergej Trifunović rekao… »

Vesti dana »