Sergej Trifunović

Stranka moderne Srbije osuđuje postupak Sergeja Trifunovića

Blic pre 9 dana
Stranka moderne Srbije (SMS) najoštrije je danas osudila vulgarnosti i uvrede koje je juče na društvenoj mreži Tviter na račun Tatjane Macure, narodne poslanice i kopredsednice stranke, izrekao predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej… »

LSV: Pokret slobodnih građana da osudi izjave Trifunovića

RTV pre 9 dana
NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas članove i članice Pokreta slobodnih građana (PSG) da se ograde od izjava predsednika njihove stranke Sergeja Trifunovića i osude njegov neprimeren rečnik. "Poslednju u nizu najprizemnijih… »

Skandal! Trifunović opet najbrutalnije vređa: Poslanicu Tatjanu Macuru uporedio sa prostitutkama kod Plavog mosta!

Srbija danas pre 9 dana
Lider PSG-a, Sergej Trifunović, uputio je brutalne uvrede narodnoj poslanici Tatjani Macuri. Glumac i predstavnik PSG-a Sergej Trifunovič, izrazio je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost povodom nove koalicije koja je oformljena na srpskoj političkoj… »

Trifunović izvređao Macuru: Takva etička vertikala, vodi lutko, do ispod Plavog mosta

B92 pre 9 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović komentarisao je na svom profilu na Tviteru moguću koaliciju Tatjane Macure iz SMS i Nenada Čanka iz LSV. "Interesantno kako Tanja Macura bez ikakvih problema ulazi u koaliciju sa Čankom, koga je… »

Stoko bezrepa, jel ti i vozač autobusa kriminalac? Azdejković nasrnuo na Sergeja, nije hteo da ga pusti! (foto)

Kurir pre 11 dana
Ostaje nam samo da vidimo da li će lider PSG-a odgovoriti Azdejkoviću na uvredu! Lider PSG-a, Sergej Trifunović je poslednjih dana aktivno tvitovao o čoveku koga je udario automobilom. Nakon što je priznao krivicu, i izvinio mu se, shvatio je kako… »

Azdejković razbucao Sergeja! "Da li ti je i vozač autobusa kriminalac, stoko bezrepa"

Srbija danas pre 11 dana
Ostaje nam samo da vidimo da li će lider PSG-a odgovoriti Azdejkoviću na uvredu! Lider PSG-a, Sergej Trifunović je poslednjih dana aktivno tvitovao o čoveku koga je udario automobilom. Nakon što je priznao krivicu, i izvinio mu se, shvatio je kako… »

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, imao je visoku temperaturu

Nedeljnik pre 12 dana
Foto: Nedeljnik Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave “Utopljena duša” u Beogradskom dramskom pozorištu, a publika je napustila salu, piše Blic. Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u Beogradskom… »

Sergej totalno izgubio kompas! Izazvao udes i uništio čoveku automobil, a sada ga još i optužuje!

Srbija danas pre 11 dana
Lider Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović, pre samo dva dana izazvao je udes novosadskom auto-putu. On se, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "audi Q2" zakucao u "fijat", koji je išao ispred njega. Sergej Trifunović… »

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni, gledaoci morali da napuste salu

Luftika pre 12 dana
Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave „Utopljena duša“ u Beogradskom dramskom pozorištu, a usled toga gledaoci su morali da napuste salu, saznaje „Blic“. Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u… »

Sergeju Trifunoviću pozlilo na sceni: Predstava prekinuta, gledaoci napustili salu

Blic pre 12 dana
Glumcu Sergeju Trifunoviću pozlilo je usred predstave "Utopljena duša" u Beogradskom dramskom pozorištu, a usled toga gledaoci su morali da napuste salu, saznaje "Blic". Predstava koju je režirao Boban Skerlić trebalo je da bude održana u… »

Vesti dana »