Sergej Trifunović

Trifunović: Protesti se vraćaju u ruke gradjana

Novi magazin pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da opozicija treba da organizuje proteste ali i dodao da ti skupovi nisu "ničija prćija, već protesti građana". On je za izdanje Danasa od četvrtka naveo da bi opozicija trebalo… »

Lider PSG izgubio kompas! Sergej Trifunović: Radikale treba nabiti na kolac

Kurir pre 22 dana
Bili smo blagi prema radikalima. Mislili smo da su smešni. Ljudi su dolazili i u minhensku pivnicu da se smeju Adolfu. Zato u sledećem turnusu, ugaziti go*na bez milosti. Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) i glumac Sergej Trifunović poručio je… »

Reakcije na izlazak "1 od 5 miliona" na izbore: Izbegavanje školske obaveze

B92 pre 23 dana
Pokret "1 od 5 miliona" najavio je izlazak na predstojeće parlamentarne izbore, koji su najavljeni za april ove godine. Oni svoju odluku brane namerom da spreče “trojance” da uzmu još jedan mandat. "Postalo nam je jasno da deo opozicije… »

Trifunović: Srbija ne sme da bude zemlja straha, preskočimo sopstveni strah

Novi magazin pre 23 dana
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović rekao je da nema slobode tamo gde ima straha, nema građanina tamo gde nema dostojanstva, nema pokreta tamo gde izbegavaš da učiniš nešto što možeš. "Najmanje želim da moja Srbija bude… »

Đilas naredio totalni rat protiv svih, Sergej pobesneo

Alo pre 24 dana
Potpuni haos nastao je u redovima opozicije nakon što je pokret "1od 5 miliona" doneo odluku o izlasku na izbore. Tako je ideja Đilasovog Saveza za Srbiju o bojkotu u potpunosti propala, a ubrzo se čitava opozicija naklonjena ovoj koaliciji okrenula… »

“Posle 29 godina svih vučića i dačića koji nam se smeju u lice, trebalo je jahati u susret svom strahu”: Sergej…

Nedeljnik pre 24 dana
Foto Nedeljnik Lider Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović rekao je da nema slobode tamo gde ima straha, nema građanina tamo gde nema dostojanstva, nema pokreta tamo gde izbegavaš da učiniš nešto što možeš. “Najmanje želim da moja… »

Tviter svađa oko bojkota (2): Sergej: "Izađite na izbore kao Koalicija Tužni Skup"; "1 od 5 miliona": "Dobra ideja"

Blic pre 23 dana
Odluka Pokreta "1 od 5 miliona" da izađe na izbore izazvala je brojne reakcije - najmanje one koje su u pokretu očekivali. Očekivano, o tome je svoje mišljenje imao i lider PSG Sergej Trifunović, koji je ušao u raspravu sa Teom Vukadin, jednom od… »

Baljak: Trifunović istrošio „probni period“ PSG

Danas pre 23 dana
Sagovornici Danasa o godinu dana političkog vođstva poznatog glumca Sergej Trifunović je uspeo da stabilizuje Pokret slobodnih građana i da tu organizaciju prema svim istraživanjima godinu dana konstantno drži oko cenzusa. To je relativno veliki… »

„Ajvar” isprećen ovacijama u Beču i Cirihu

Politika pre 25 dana
Film „Ajvar” rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je prikazan u Beču i Cirihu. Premijeri u Austriji, koja je održana 24. januara, u tri rasprodate sale, prisustvovao je deo autorske… »

„Ajvar“ oduševio publiku u Beču i Cirihu, slede premijere širom Evrope i Kanade

RTS pre 24 dana
Ostvarenje rediteljke Ane Marie Rosi sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem u glavnim ulogama, ovog vikenda je oduševilo publiku u Beču i Cirihu. Premijeri u Beču, koja je održana u petak, 24. januara, u čak tri rasprodate sale, prisustvovao… »

Vesti dana »