Sergej Trifunović

Sergej Trifunović odlazi: Samo jedan kandidat za čelo Pokreta slobodnih građana

Glas Zapadne Srbije 10.09.2020
Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana (PSG), Pavle Grbović, potvrdio je Tanjugu da je jedini kandidat za predsednika PSG. Zborna skupština PSG zakazana je za 27. septembar, a na njoj će biti izabran novi predsednik tog pokreta, koji će na… »

Batine, tenzije, krah: Sergejevih 18 meseci na čelu PSG

Nova 09.09.2020
Sada je već izvesno - Sergej Trifunović već krajem septembra više neće biti predsednik Pokreta slobodnih građana. A za godinu i po dana, koliko je proveo na toj funkciji, uspeo je da PSG pretvori u možda i pojedinačno najjaču opozicionu snagu, pa… »

Grbović umesto Trifunovića na čelu Pokreta slobodnih građana

Radio 021 09.09.2020
Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović. Na vebsajtu PSG navode se imena… »

Trifunović se povlači sa čela PSG, Grbović jedini kandidat

RTV 09.09.2020
BEOGRAD - Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović. Na veb-sajtu PSG-a navode se… »

Sergej Trifunović se povlači sa mesta predsednika PSG-a

Sputnik 09.09.2020
Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović. Na veb-sajtu PSG-a navode se imena… »

Sergej trifunović odlazi: Samo jedan kandidat za čelo Pokreta slobodnih građana

Mondo 09.09.2020
Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana (PSG), Pavle Grbović, potvrdio je danas Tanjugu da je jedini kandidat za predsednika PSG. Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana (PSG), Pavle Grbović, potvrdio je danas Tanjugu da je jedini… »

Rokada: Sergej Trifunović više neće biti prvi čovek PSG-a, zameniće ga jedan od najbližih saradnika

Blic 09.09.2020
Član predsedništva Pokreta slobodnih građana, Pavle Grbović, biće jedini kandidat za predsednika ove organnizacije na predstojećoj izbornoj skupštini, koja je zakazana za 27. septembar. On će nakon unutarstranačkih izbora, po svemu sudeći, na… »

Sergej Trifunović odlazi sa čela PSG: “Postoji samo jedan kandidat za to mesto…”

Nedeljnik 09.09.2020
Foto: Nedeljnik (Beta) – Pokret slobodnih građana saopštio je da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji član Predsedništva Pavle Grbović. “Na Skupštini PSG, koja je zakazana za 27. septembar, Pavle Grbović će biti… »

Pavle Grbović biće jedini kandidat za predsednika iz Pokreta slobodnih građana

Srbija danas 09.09.2020
- Skupština će biti održana uz poštovanje svih epidemioloških mera, uključujući i pravilo fizičke distance - rečeno je u PSG. Pokret slobodnih gradjana (PSG) saopštio je danas da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji… »

Sergej se povlači sa čela PSG, nasleđuje ga Pavle Grbović

Nova 09.09.2020
Sergej Trifunović povlači se sa mesta lidera Pokreta slobodnih građana (PSG). Ovaj pokret saopštio je danas da će jedini kandidat za predsednika tog pokreta biti dosadašnji član Predsedništva Pavle Grbović. “Na Skupštini PSG, koja je zakazana… »

Vesti dana »