Sergej Trifunović

Nova bruka Sergeja trifunovića Čestitao zločincu Kurtiju i nahvalio ga! Građani mu poručili: Batali politiku!

Srbija danas pre 20 dana
Sergej Trifunović, lider PSG-a, na svom Tviter nalogu čestitao je lideru Samoopredeljenja, Aljbinu Kurtiju, izbor za premijera privremenih kosovski institucija, što je izazvalo burne reakcije tviteraša! Otišao je korak dalje! Lider Pokreta slobodnih… »

Lider demokratske stranke pao u senku: Zoran Lutovac više ne govori na skupovima Saveza za Srbiju!

Kurir pre 20 dana
Demokrate optužuju svog šefa da je potpuno oslabio i razorio stranku, te da je skup opozicije u subotu pokazao njegov kapacitet. Šef DS Zoran Lutovac jedini nije govorio na skupu opozicije održanom u subotu, iako su se obratili svi ostali lideri SZS -… »

Koštunicina desna ruka se vratila na velika vrata! Stao rame uz rame sa Đilasom i Boškom (foto)

Alo pre 22 dana
Još jedan potres u Savezu za Srbiju. Juče su se na skupu u organiziji Saveza za Srbiju obratili Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović, Janko Veselinović, i verovali ili ne, Slobodan Samardžić, čovek koji je sa Vojislavom… »

Sergej Trifunović obradovao fanove i otkrio: Moja mama pravi najbolji ajvar na svetu

Kurir pre 22 dana
Glumac na projekciji nagradio Marijanu Bogdanović kao 50.000. gledaoca teglom ovog specijaliteta, korišćenog i u filmu. Najbolji film godine po izboru Kurira, „Ajvar“ rediteljke Ane Marije Rosi, dočekao je 50.000. gledaoca. Na projekciji u… »

Trifunović: Vučiću, ušao sam u politiku da bih te poslao na đubrište istorije

Danas pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da u politiku nije ušao da bi se „igrao“ sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, već da bi ga poslao na „đubrište istorije“. „Izvini, mili (Vučiću), što… »

Skup opozicije u Beogradu: Počeli kampanju bojkota, pa palili baklje pred RTS

Kurir pre 23 dana
U beogradskoj Kombank dvorani u toku je prvi zajednički skup opozicionih stranaka koje ne učestvuju na izborima, na kojem će biti usvojena deklaracija i ozvaničen početak kampanje bojkota. Na skupu u organiziji Saveza za Srbiju obratiće se Dragan… »

“Izvini, mili, moraćeš da se igraš sam…”: Sergej Trifunović o bojkotu izbora na opozicionom skupu

Nedeljnik pre 23 dana
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO) Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da u politiku nije ušao da bi se “igrao” sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, već da bi ga poslao na “đubrište istorije”… »

Trifunović (PSG): Vučiću, ušao sam u politiku da bih te poslao na đubrište

Novi magazin pre 22 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da u politiku nije ušao da bi se "igrao" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, već da bi ga poslao na "đubrište istorije". "Izvini, mili (Vučiću), što te… »

Trifunović (PSG): Vučiću, ušao sam u politiku da bih te posalo na đubrište istorije

Beta pre 23 dana
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je danas da u politiku nije ušao da bi se "igrao" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, već da bi ga poslao na "djubrište istorije". "Izvini, mili (Vučiću), što te… »

Jubilarni, pedesethiljaditi gledalac filma "Ajvar" na poklon dobio teglu ajvara

Blic pre 23 dana
Domaći film "Ajvar" od premijere je do danas videlo 50.000 ljudi, a jubilarni gledalac dobio je poklon od glavnog glumca filma - teglu ajvara. Marijana Bogdanović je od glavnog glumca Sergeja Trifunovića dobila originalan poklon - teglu ajvara koji je… »

Vesti dana »