Sergej Trifunović

Sujeta jedini razlog da se odbije Tadićev poziv: Trifunović: Braća Crnogorci "izbojkotovaše" Đukanovića...

Blic 15.09.2020
Stanje na opozicionoj sceni biće "tužno i jadno" dok god je opozicija razjedinjena, a agenda, poput bojkota izbora, šuplja, ocenjuje predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović. On je u izjavi za Tanjug rekao da će sujeta biti jedini… »

Trifunović: Pitao sam ga samo "je l' znaš u šta ulaziš"? On je rekao isto što i ja ranije -"skočiću lastu"

B92 15.09.2020
Beograd -- Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da se ne povlači iz pokreta, već da se kandiduje za predsedništvo stranke. Pavle Grbović, kako ističe, kao jedini kandidat za predsednika PSG, ima i njegovu i podršku… »

Sergej Trifunović se ne povlači iz PSG: Ne želim da izneverim ljude koji su došli zbog mene

Blic 15.09.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da se ne povlači iz pokreta, da se kandiduje za predsedništvo stranke, a da Pavle Grbović, kao jedini kandidat za predsednika PSG, ima i njegovu i podršku članova Pokreta. - Ja ću… »

“Pitao sam ga samo ‘je l znaš u šta ulaziš?’, a on je rekao ‘skočiću lastu, pa ću da vidim koliko dole ima…

Nedeljnik 15.09.2020
Foto: Nedeljnik Sergej Trifunović više neće biti predsednik Pokreta slobodnih građana, što ne znači da se povlači. On će se kandidovati za predsedništvo te stranke, a za čelno mesto u pokretu jedino se kandidovao Pavle Grbović. “Ja ću se… »

Trifunović: Ne povlačim se iz PSG-a

Dnevnik 15.09.2020
BEOGRAD: Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da se ne povlači iz pokreta, da se kandiduje za predsedništvo stranke, a da Pavle Grbović, kao jedini kandidat za predsednika PSG, ima i njegovu i podršku članova Pokreta… »

Trifunović: Ne povlačim se iz PSG-a

RTS 15.09.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da se ne povlači iz pokreta, da se kandiduje za predsedništvo stranke, a da Pavle Grbović, kao jedini kandidat za predsednika PSG, ima i njegovu i podršku članova Pokreta. "Ja ću se… »

Sergej Trifunović se povlači sa čela PSG, zna se i ko će ga naslediti

Morava info 10.09.2020
Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović. Na vebsajtu PSG-a navode se imena… »

Sergej Trifunović odlazi: Samo jedan kandidat za čelo Pokreta slobodnih građana

Glas Zapadne Srbije 10.09.2020
Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana (PSG), Pavle Grbović, potvrdio je Tanjugu da je jedini kandidat za predsednika PSG. Zborna skupština PSG zakazana je za 27. septembar, a na njoj će biti izabran novi predsednik tog pokreta, koji će na… »

Batine, tenzije, krah: Sergejevih 18 meseci na čelu PSG

Nova 09.09.2020
Sada je već izvesno - Sergej Trifunović već krajem septembra više neće biti predsednik Pokreta slobodnih građana. A za godinu i po dana, koliko je proveo na toj funkciji, uspeo je da PSG pretvori u možda i pojedinačno najjaču opozicionu snagu, pa… »

Grbović umesto Trifunovića na čelu Pokreta slobodnih građana

Radio 021 09.09.2020
Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović. Na vebsajtu PSG navode se imena… »

Vesti dana »