Sergej Trifunović

Sergej Trifunović: Nisam se pokajao

Dnevnik pre 31 dan
BEOGRAD: Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović posle godinu dana od kada je postao predsednik tog pokreta nije se, kaže, pokajao što je ušao u politiku, jer politika, kako navodi, nije bauk kad se rukovodite istinom i znate šta vam… »

Trifunović poslao pismo Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku

Danas 24.01.2020
Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović poslao je danas pismo evroposlanicima koji su posredovali u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima u Srbiji, Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku. Trifunović je u pozivu koje je najavio na… »

Sergej pisao EU parlamentarcima: "Sada je jasno više nego ikad da je Srbija zarobljena država sa zarobljenim medijima"

Pravda 24.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović uputio je pismo evroparlamentarcima koji su posredovali u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji - Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku, u kome je obrazložio odluku PSG da ne… »

“Više nego ikad je jasno da je Srbija zarobljena država sa zarobljenim medijima…”: Sergej Trifunović poslao pismo…

Nedeljnik 24.01.2020
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović poslao je danas pismo evroposlanicima koji su posredovali u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima u Srbiji, Tanji Fajon i Vladimiru Bilčiku. Trifunović je u… »

Vladimir orlić (SNS): Sergej Trifunović je zabavljač s dna kace

Kurir 24.01.2020
Za ozbiljnu politiku, onu koja obezbeđuje nova radna mesta, veće plate i penzije, auto-puteve i kliničke centre, potrebni su mudrost, znanje, spremnost na naporan rad, kao i stvarna hrabrost. Postaje degutantno kad građanski guru Sergej Trifunović… »

Trifunović: Vučić pravi sebi opoziciju, sledeći parlament kao Mikijeva radionica

Novi magazin 23.01.2020
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da najavljeno spuštanje izbornog cenzusa na tri odsto "samo betonira" prethodno donetu odluku o "neučestvovanju u toj vašarskoj zabavi" i da na ljude iz opozicije gleda kao na validne… »

Orlić:Trifunović u svetu miševa, daleko od ozbiljne politike

Studio B 23.01.2020
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da „postaje degutantno“ kad „građanski guru“ Sergej Trifunović bilo šta pokušava da izgovori na temu politike, jer o parlamentu, demokratiji, izborima, cenzusu, kako kaže… »

Kćerka legendarnog Sinana Sakića: "Moj otac je punio hale, stadione, a Ljuba Aličić šabačku mahalu!"

Alo 23.01.2020
Posle Aličićeve izjave da je pokojni folker drogom uništio Džeja Ramadanovskog, reagovala Sinanova naslednica. Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube Aličića i ćerke pokojnog Sinana Sakića. Sve… »

Trifunović godinama divlja po drumovima: Opasnost: Sergej na putu!

Kurir 23.01.2020
Skandalozno: Izazivanje udesa, vožnja u pijanom stanju, bez dozvole, neregistrovano vozilo, prolazak na crveno, preticanje preko pune linije samo su neki od prekršaja u kojima je uhvaćen novopečeni političar, i to više puta. U pozorištu je glumac… »

Sinanova ćerka brani mrtvog oca: Ljuba Aličić je pedofil!

Kurir 23.01.2020
Fajt: Posle Aličićeve izjave da je pokojni folker drogom uništio Džeja Ramadanovskog, reagovala naslednica legendarnog pevača, koja mu je žestoko odgovorila. Jedna rečenica bila je dovoljna da se pokrene novi rat na estradi, ovog puta između Ljube… »

Vesti dana »