Sergej Trifunović

Ajvar zatvorio festival na Braču, Sergej se poklonio publici

Nova 09.08.2020
Srpskim filmom "Ajvarom" u režiji Ane Marije Rossi zatvoren je sinoć Brač film festival, a Sergej Trifunović, koji igra jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju, poklonio se publici i dočekan je ovacijama. Film “Ajvar” sa Natašom Ninković i… »

Trifunović: Ostaću u politici i ako mi prihvate ostavku

Danas 04.08.2020
Lider PSG-a za Danas o izbornom neuspehu, predsedničkim izborima i sednici pokreta zakazanoj za 5. septembar Kratko sam u politici, ali dugo pratim scenu i deprimirajuće je to što se stalno vrte ista imena, decenijama. Zato bih voleo da više radim sa… »

Mediji: Policija ponovo zaustavila Sergeja Trifunovića zbog prebrze vožnje

B92 02.08.2020
Policija je danas kod Dobanovaca zbog prebrze vožnje zaustavila automobil marke “Be-Em-Ve" koji je vozio lider PSG Sergej Trifunović, pišu mediji. Kako prenose pojedini beogradski mediji, Trifunović je zaustavljen zato što je na delu puta gde je… »

Sergej posle prekršaja: Zvao bih Vučića, kao Čedomir

Nova 02.08.2020
Predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića kontaktirali smo posle pisanja medija da je ponovo napravio saobraćajni prekršaj. On nam je potvrdio da je u preticanju vozio 200 km na sat, i zahvalio nam se "što se interesujemo za teme od… »

Sergej Trifunović zaustavljen zbog prebrze vožnje, vozio preko 200 km/h

Dnevnik 02.08.2020
BEOGRAD: Policija je kod Dobanovaca zbog prebrze vožnje zaustavila automobil marke “Be-Em-Ve" koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, objavio je portal "Objektiv". Kako prenose pojedini beogradski mediji, Trifunović je… »

Sergej Trifunović ponovo divlja: Vozio preko 200 na sat, intervenisala policija

Noizz 02.08.2020
Glumca i lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića danas je zaustavila saobraćajna policija jer je vozio automobil brzinom većom od 200 kilometara na sat. Policija je Trifunovića zaustavila oko 17 sati kod Dobanovaca dok je bio za… »

Sergej opet divljao u saobraćaju: Policija zaustavila Trifunovića jer je vozio 200 na sat!

Kurir 02.08.2020
Policija je danas kod Dobanovaca oko 17 sati zaustavila automobil “BMW” koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, opet zbog divljanja u saobraćaju. Naime, Trifunović je zaustavljen zato što je na delu puta gde je… »

Sergej Trifunović opet pravi haos? Vozio BMW preko 200 na sat!

Mondo 02.08.2020
Ovo mu nije prvi put. Ovo mu nije prvi put. Policija je danas kod Dobanovaca oko 17 sati zaustavila automobil “BMW” koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, opet zbog divljanja u saobraćaju, saznaje Objektiv. Naime… »

Sergej Trifunović jurio BMW-om brzinom od preko 200 km na sat!

Alo 02.08.2020
Iživljavao se na putu. Policija je danas kod Dobanovaca oko 17 sati zaustavila automobil “BMW” koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, opet zbog divljanja u saobraćaju, saznaje . Naime, Trifunović je zaustavljen zato što… »

Trifunović ponovo divljao u saobraćaju: Sergej vozio automobil preko 200 na sat

Večernje novosti 02.08.2020
POLICIJA je danas kod Dobanovaca oko 17 sati zaustavila automobil “BMW” koji je vozio lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, opet zbog divljanja u saobraćaju. Naime, Trifunović je zaustavljen zato što je na delu puta gde je… »

Vesti dana »