Sergej Trifunović

Ponovo zajedno u Zvezdara teatru

Ekapija 21.09.2020
Posle šestomesečne pauze Zvezdara tetar ponovo otvara vrata za svoju publiku. Oktobarski repertoar je spreman a prva predstava koju možete pogledati 10.oktobra je Voz, Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igradu Sergej Trifunović i… »

Voja i Sergej otvaraju sezonu u Zvezdara teatru

Nova 21.09.2020
"Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je 'Voz', Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u… »

Kesić: Sergej mi je omiljeni Sergej, ne političar (VIDEO)

Danas 19.09.2020
„Naša emisija je onakva, kakvo je naše društvo“, rekao je televizijski novinar i voditelj Zoran Kesić za Danas, odgovarajući na pitanja građana. Jedna sugrađanka je pitala Kesića ko mu je omiljeni političar, i zašto Sergej Trifunović… »

"Munje" na okupu posle 20 godina: Pop, Kata i Lola ponovo oduševili

Telegraf 18.09.2020
Sergej, Maja i Milica nema koga nisu podsetili na neka druga vremena i dirnuli ovom fotografijom, nastalom u Beogradu. Na veliko oduševljenje svih zaljubljenika u " Munje", a verujemo da među vama ne postoji onaj kome pomen ovog filma ne izmami osmeh na… »

He is back: Nakon izbora, Sergej Trifunović je stavio "katanac" na Tviter, ali se ovih dana na njega vratio. I ne, ništa se…

Blic 17.09.2020
"Ima nade za opoziciju" - samo ova rečenica bila je dovoljna da se na Tviteru pokrene lavina komentara, a još kada je izgovorio lider PSG Sergej Trifunović, rasprava je bila zagarantovana. Posle "tihovanja" na ovoj društvenoj mreži u prethodnom… »

Tadić broji kolone: U sedištu SDS sastanak dela opozicije, izostali ključni igrači - a za neke i zabrana

Večernje novosti 17.09.2020
PRVI sastanak o novoj strategiji opozicionog delovanja, koji je organizovan na inicijativu predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, završen je dogovorom da - nastave da se dogovaraju. Da dometi ovih razgovora neće biti veliki, moglo se… »

Sastanak opozicije: Tadić predlaže više kolona

Nova 16.09.2020
Završen je sastanak dela opozicije o strategiji opozicione borbe, koji je organizovan na inicijativu lidera SDS-a Borisa Tadića. Na početku ovog skupa Tadić je rekao da su pretenciozni komentari da pretenduje na mesto lidera opozicije i naveo da… »

Boris Tadić organizuje sastanak opozicije - neko dolazi, a neko ne

B92 16.09.2020
Demokratska stranka Srbije učestvovaće danas na razgovorima opozicije na koje je pozvao predsednik SDS Boris Tadić, izjavio je lider DS S-a Miloš Jovanović. On je istakao da je u odgovoru koji su uputili SDS-u rekli da će sastanku pored njega… »

Sergej sprečava Đilasa da otme i PSG!

Alo 16.09.2020
Đilasov plan bio je da lobira da Grbović dođe na čelo PSG-a. Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, uspeo je da skloni Sergeja Trifunovića sa čela Pokreta slobodnih građana, ali nije uspeo da ga u potpunosti potisne iz tog pokreta. Naime… »

Kod Tadića sutra Trifunović, Obradović neće, ostali razmišljaju(VIDEO)

Beta 15.09.2020
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović rekao je danas za agenciju Beta da će se odazvati pozivu Borisa Tadića na sutrašnji sastanak o "novoj strategiji opozicionog delovanja". "Dobio sam poziv Borisa Tadića i prisustvovaću tom… »

Vesti dana »