Siniša Mali

Mali: Zakon za transparentniju dodelu državne pomoći

Telegraf pre 13 dana
"Sada su jasno istaknuti i pobrojani instrumenti dodele državne pomoći" Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se Predlogom zakona o kontroli državne pomoći, koji je danas pred poslanicima, jača transparentnost dodele državne pomoći… »

Profesor Karapandža u 7 rečenica: Siniša Mali je doktor koliko i Doktor Dre

BizLife pre 13 dana
Foto: N1 screenshot Profesor Evropske škole za biznis u Nemačkoj Raša Karapandža dao je intervju za N1 u kojem je rekao da očekuje da Etička komisija FON-a donese odluku da je doktorat Siniše Malog plagijat i da mu on bude oduzet. Karapandža kaže… »

Rektorka Popović: Sve što se zamera Univerzitetu slilo se u slučaj Siniše Malog

Radio sto plus pre 13 dana
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da se sve ono što se zamera Univerzitetu slilo u slučaj doktorata ministra finansija Siniše Malog, za koji navodi da će sigurno biti rešen. "Politika nezameranja je veliki problem ne samo… »

Misija MMF-a u Beogradu do 15. oktobra

Studio B pre 13 dana
Misija Medjunarodnog monetarnog fonda koju predvodi Jan Kes Martejn, boraviće u Beogradu do 15. oktobra, povodom razmatranja rezultata i budućih aktivnosti u okviru savetodavnog aranžamana koji ima sa Srbijom. Aranžman „Policy Coordination… »

Mali: Od 1. januara uvodimo "švajcarski model" za penzije, on je najpravedniji

Radio 021 pre 13 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će od 1. januara naredne godine početi da se primenjuje indeksacija penzija po takozvanoj "švajcarskoj formuli", za koji je ocenio da je najbolji i najpravedniji model za nastarije sugrađane. "Ovo je… »

'Velika Srbija' - od Memoranduma SANU do doktorata Siniše Malog

Al Jazeera pre 13 dana
'Ubica' se, poslije određenog vremena, vratio na mjesto zločina, ponovo mu je za svoje ciljeve potrebna odanost akademske zajednice. Glavni otpor režimu Aleksandra Vučića u septembru odigravao se u zgradi Rektorata Beogradskog univerziteta, koju su… »

“Sve ono što se zamera Univerzitetu slilo se u slučaj doktorata Siniše Malog…”: Rektorka Ivanka Popović za novi…

Nedeljnik pre 13 dana
Foto: Đorđe Kojadinović za Nedeljnik Svakako je bilo nemoguće zaobići temu nedelje u zemlji i blokadu Rektorata, kao i ulogu koju je rektorka, profesorka Ivanka Popović preko noći dobila, u procepu između pregovora sa studentima i njihovih… »

Zvezda donirala opremu Tiršovoj, Milojević poručio: Za nas je to možda malo, za najmlađe je mnogo!

Telegraf pre 13 dana
Crveno-beli u humanoj misiji... Fudbalski klub Crvena zvezda donirao je u četvrtak savremenu opremu u vrednosti od 100.000 Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj. Ugovore u klinici potpisali su generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i… »

Mali: Višak novca iz budžeta za povećanje plata i investicije

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se rebalans za 2019. godinu radi zahvaljujući suficitu u budžetu koji iznosi 46,6 milijardi dinara, navodeći da će višak novca biti raspodeljen za povećanje plata u javnom sektoru, na… »

Jovanović: Napadi na Sinanija i rektorku sraman doprinos tužnoj javnoj sceni

N1 Info pre 14 dana
Napadi na prodekana Filozofskog fakulteta Danijela Sinanija i rektorku BU Ivanku Popović na tv Hepi sraman su doprinos našoj tužnoj i sumornoj javnoj sceni, na kojoj je danas moguće izgovoriti bilo šta za bilo koga bez ikakve odgovornosti i ikakvih… »

Vesti dana »