Siniša Mali

Seničić: Država nudi turističkim agencijama samo kredite, nema sektorske pomoći

Beta pre 9 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali ponudio je danas turističkim agencijama umesto sektorske podrške samo kredite za likvidnost u Fondu za razvoj, rekao je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić. On… »

Ministar Mali najavio: Do 2025. prosečna plata biće 900 evra, a penzija oko 400 evra

Kurir pre 9 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je zbog korona virusa realizacija projekta "Srbija 2025" pomerena za nekoliko meseci, ali da je plan isti i da će prosečna plata 2025. godine u Srbiji biti 900, a prosečna penzija 400 evra. "Oko 14… »

Ugroženim firmama povoljni krediti za spas od koronakrize

BizLife pre 9 dana
Foto: Pixabay Malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima turizma, ugostiteljstva i putničkog saobraćaja, najviše pogođenim pandemijom, biće iz Fonda za razvoj dostupni povoljni krediti za likvidnost i obrtna sredstva, dogovoreno je na drugom… »

Seničić (JUTA): Država nudi turističkim agencijama kredite, nema sektorske pomoći

Insajder pre 9 dana
Turizam, ugostiteljstvo i saobraćaj, tri su sektora koja su najviše pogođena zbog pandemije koronavirusom, ne samo u Srbiji već u celom svetu. Uprkos tome, ekonomske mere pomoći Vlade Srbije nisu međutim predvidele poseban tretman ovih sektora… »

Srpskom turizmu samo krediti: “Visi” više od 2.000 radnih mesta

BizLife pre 9 dana
Foto: Pixabay Ministar finansija Siniša Mali ponudio je turističkim agencijama umesto sektorske podrške samo kredite za likvidnost u Fondu za razvoj, rekao je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić. On… »

Građanima u Kragujevcu počela isplata 100 evra

RT Kragujevac pre 9 dana
Posle penzionera i korisnika socijalne novčane pomoći, počela je isplata građanima koji su se prijavili za pomoć od 100 evra. U kragujevačkim bankama danas su novac podizali građani koji su se prijavili za pomoć prvih dana telefonom ili… »

Mali razgovarao sa predstavnicima UNDP-a

B92 pre 9 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas s predstavncima Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Mali je naveo da je stalna predstavnica UNDP-a Fransin Pikap pohvalila ekonomske i druge mere koje je Srbija preduzela u borbi sa… »

Mali: Za 100 evra se prijavilo 4,26 miliona građana

B92 pre 10 dana
Beograd -- Za novčanu pomoć od 100 evra do osam sati jutros prijavilo se 4,26 miliona građana, izjavio je za Tanjug ministar finansija Siniša Mali. On je podsetio da danas počinje isplata upravo toj grupi građana, koji su se prijavili telefonom ili… »

Mali: Počela isplata građana koji su se javili za po 100 evra

Novi magazin pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je danas počela isplata po 100 evra građanima koji su se za ovu vrstu novčane pomoći javili telefonom ili na portal Uprave trezora i da će ih svaki dan dobiti po pola miliona građana. "Prijavljivanje je… »

Sutra sastanak o sektorskoj pomoći

RT Kragujevac pre 10 dana
Za novčanu pomoć od 100 evra do osam sati jutros prijavilo se 4,26 miliona građana, izjavio je ministar finansija Siniša Mali i podsetio da je danas počela isplata upravo toj grupi građana, koji su se prijavili telefonom ili preko sajta. Mali je… »

Vesti dana »