Siniša Mali

Obaveštenje za one koji još nisu dobili 100 evra

Alo pre 2 dana
Broj građana koji će dobiti tu vrstu pomoći od države preći šest miliona. Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo , dok će preostalih . Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Mali je podsetio… »

Siniša Mali u Vranju u poseti Ansal Steel-u i Simpu

Vranje news pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali obišao je u utorak u Vranju fabriku "Ansal Steel", koja se bavi proizvodnjom opreme za rudarsku industriju. Izvršni direktor "Ansal Steel" grupe Beograd Aleksandar Nedeljković kazao je da je zahvaljujući Ministarstvu… »

O neakademskom ponašanju zaposlenih na UB u prikrivanju plagijata Siniše Malog

Peščanik pre 2 dana
<img src="https://pescanik.net/wp-content/uploads/2019/12/Foto-Slavica-Miletic.jpg" alt="Kao Mali učen sam, foto: Slavica Miletić" class="wp-image-85353 colorbox-88141" title="Kao Mali učen sam, foto: Slavica Miletić"… »

"20.000 hvala" FOTO

B92 pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali zahvalio se na svom Instagramu više od 20.000 korisnika koji su ga na ovoj mreži zapratili. "Dragi prijatelji, hvala vam što nam svojim porukama i predlozima pomažete da radimo bolje! Ima nas 20.000, rastemo i dalje"… »

Žalbe protiv odgovornih za doktorat Siniše Malog

Danas pre 2 dana
Više desetina univerzitetskih profesora podnelo nadležnim organima Univerziteta u Beogradu pritužbe na neakademsko ponašanje Više desetina univerzitetskih profesora podnelo je nadležnim organima Univerziteta u Beogradu žalbe…. … na neakademsko… »

Još 4 dana do kraja prijave za 100 evra, danas nastavak isplate

Glas Amerike pre 3 dana
BEOGRAD — Danas će biti nastavljena isplata jednokratne novčane pomoći od 100 evra na račune još 1,35 miliona građana Srbije, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prema Vučićevoj najavi, tokom dana bi trebalo da krene i isplata… »

Samo smo se šalili: Poništen tender, ništa od ‘nacionalnog’ stadiona!

Hot sport pre 3 dana
Ono o čemu se u srpskoj sportskoj javnosti najviše govorilo, jeste ‘nacionalni stadion’ čini se da on ipak neće uskoro ugledati svetlost dana. Kako prenosi portal ‘ Insajder‘ na izgradnju velelepnog stadiona reprezentacije Srbije sačekaćemo… »

BIRN: Prijave zbog spornog doktorata Siniše Malog

Nova pre 4 dana
Grupa od dvadesetak profesora BU predala je žalbe za neakademsko ponašanje Etičkoj komisiji Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu za osmoro profesora tog fakulteta koji su bili članovi različitih komisija koje doktorat Siniše Malog nisu… »

Berane: Muškarci u međusobnom obračunu slučajno ranili ženu

Nova pre 3 dana
Večeras je u centru Berana došlo do pucnjave u kojoj je ranjena žena M. Č. (29), koja se tu slučajno našla sa suprugom i malim detetom. Kako pišu Vijesti, beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim… »

Korona poništila tender za nacionalni stadion: Novi stadion ćemo čekati još neko vreme

Kurir pre 3 dana
Vlada Srbije odustala je od finansiranja nacionalnog stadiona usled krize prouzrokovane pandemijom korona virusa. Iako je juna 2019. formirana Radna grupa za praćenje ovog projekta, na čelu sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem, a kao njegovim… »

Vesti dana »