Siniša Mali

Vučićev kosovski populizam od 100 evra

Danas pre 19 sati
Ministar finansija Siniša Mali potvrdio da će Srbi iz južne pokrajine dobiti pomoć u novcu i to nevezano da li su punoletni ili ne Ministar finansija Siniša Mali potvrdio je pre dva dana ranije najave da država priprema paket pomoći srpskom… »

Siniša Mali odgovorio Nikeziću: "Još jednom pokazuje koliko ne razume šta znači upravljanje javnim dugom jedne zemlje!"

Večernje novosti pre 1 dan
MINISTAR finansija i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali reagovao je danas na najnovije lažne izjave predsednika Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde Dušana Nikezića. - Nikezić još jednom pokazuje… »

Napravili šou! Miha i ibra zapalili sanremo: Pesma se ori Italijom nakon zagrljaja velikih prijatelja! (foto/video)

Mondo pre 3 dana
Fantastičan nastup dvojice neverovatno talentovanih ljudi. Fantastičan nastup dvojice neverovatno talentovanih ljudi. Treće veče festivala u Sanremu, najpoznatijeg muzičkog događaja u Italiji, donelo je spektakl koji smo svi čekali. Na sceni su se… »

"Dečko je nervozan": Lepa supruga odala Sinišu Mihajlovića pred veliki nastup na Sanremu

Blic pre 3 dana
Večeras se s nestrpljenjem očekuje nastup fudbalera Siniše Mihajlovića i Zlatana Ibrahimovića na Festivalu italijanske kancone Sanremo, a sada je supruga našeg fudbalera podelila fotografiju sa mužem, koji je, prema njenim rečima, nervozan pred… »

SSS: Pozorište „Boško Buha“ šest godina u procesu rekonstrukcije

Danas pre 3 dana
Skupština slobodne Srbija upozorava da je kultno beogradsko pozorište „Boško Buha“ već šest godina u procesu rekonstrukcije, a da se kraj radova još ne nazire, tjer su oni iz nepoznatih razloga obustavljeni. Predstavnici vlasti su u nekoliko… »

Ministar finansija Siniša Mali najavljuje i pomoć za nezaposlene

Sputnik pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će pomoć u okviru trećeg državnog paketa dobiti i nezaposleni, a za to je izdvojeno oko 250 milijardi dinara. Naveo je da država želi da pomogne i onima koji su, nažalost, izgubili posao tokom pandemije… »

Skupština slobodne Srbije: Beograđani da se izbore za “Buhu”

Nova pre 3 dana
Organizacija "Skupština slobodne Srbije" je danas saopštila da Beograđani treba da se izbore da vlasti završe radove na rekonstrukciji prostorija Pozorišta za decu "Boško Buha", zatvorenog već šest godina. Ta organizacija je podsetila da je… »

Siniša Mali: U trećem paketu pomoć i za nezaposlene

Insajder pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će, u okviru trećeg paketa pomoći države, za šta je izdvojeno oko 250 milijardi dinara, pomoć dobiti i nezaposleni, saopštilo je danas Ministarstvo. "Država želi da pomogne i onima koji su, nažalost… »

Skupština slobodne Srbije traži da se Beograđani izbore za Pozorište 'Boško Buha'

Beta pre 3 dana
Organizacija "Skupština slobodne Srbije" je danas saopštila da Beogradjani treba da se izbore da vlasti završe radove na rekonstrukciji prostorija Pozorišta za decu "Boško Buha", zatvorenog već šest godina. Ta organizacija je podsetila da je… »

MINISTAR: Pomoć iz trećeg paketa dobiće i nezaposleni

Moj Novi Sad pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će pomoć u okviru trećeg paketa države dobiti i nezaposleni, a za to je izdvojeno oko 250 milijardi dinara, saopšteno je na sajtu Ministarstva. Mali je naveo je da država želi da pomogne i onima koji… »

Vesti dana »