Siniša Mali

Mali se sastao s članovima Fiskalnog saveta pred Misiju MMF-a

B92 pre 11 minuta
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa članovima fiskalnog saveta, uoči Misije Međunarodnog monetarnog fonda. Sa članovima Fiskalnog saveta razgovaralo se o rezultatima u 2020. godini i budžetu za 2021. godinu, napisao je Mali… »

Mali i Petrović o rezultatima i budžetu, uoči Misije MMF

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o rezultatima u ovoj godini, kao i o budžetu za 2021. godinu, a uoči naredne Misije Međunarodnog monetarnog fonda koja… »

Ministar finansija Srbije s Fiskalnim savetom o državnom budžetu za 2021. godinu

Novi magazin pre 3 sata
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predstavnci Fiskalnog saveta Srbije danas su se saglasili da u državnom budžetu za narednu godinu treba da postoji "određena fleksibilnost" zbog neizvesnosti usled pandemije, saopšteno je posle sastanak uoči… »

"Apsolutni prioritet ulaganje u izgradnju putne i železničke infrastrukture"

B92 pre 3 sata
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem. Ministar je sa Petrovićem razgovarao o rezultatima u tekućoj 2020. godini, kao i o budžetu za 2021. godinu, a uoči naredne misije… »

Plate rastu u skladu sa inflacijom, penzije po formuli

Nova pre 3 sata
Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o rezultatima u ovoj godini, kao i o budžetu za 2021. godinu, a uoči naredne Misije Međunarodnog monetarnog fonda koja počinje… »

Mali sa Fiskalnim savetom: Privredni rast ove godine između minus jedan i nula

N1 Info pre 3 sata
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predstavnici Fiskalnog saveta Srbije su se saglasili da u državnom budžetu za narednu godinu treba da postoji "određena fleksibilnost" zbog neizvesnosti usled pandemije, saopšteno je posle sastanka uoči posete… »

Usvojena "švajcarska formula": Odlučeno po kom principu će rasti penzije

Mondo pre 3 sata
Predstavnici Fiskalnog saveta su prihvatili da penzije rastu u skladu sa "švajcarskom formulom". Predstavnici Fiskalnog saveta su prihvatili da penzije rastu u skladu sa "švajcarskom formulom". Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa… »

Uoči dolaska Misije MMF 5. Oktobra: Mali i Petrović o rezultatima i budžetu

Kurir pre 3 sata
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o rezultatima u ovoj godini, kao i o budžetu za 2021. godinu, a uoči naredne Misije Međunarodnog monetarnog fonda koja… »

Ministar finansija sa Fiskalnim savetom - Prioritet ulaganje u izgradnju putne i železničke infrastrukture

Ekapija pre 3 sata
Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa predsednikom Fiskalnog saveta Pavlom Petrovićem, sa kojim je razgovarao o rezultatima u tekućoj 2020. godini, kao i o budžetu za 2021. godinu, a uoči naredne misije Međunarodnog monetarnog fonda koja… »

Ministar finansija Srbije s Fiskalnim savetom o državnom budžetu za 2021. godinu

Beta pre 3 sata
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i predstavnci Fiskalnog saveta Srbije danas su se saglasili da u državnom budžetu za narednu godinu treba da postoji "odredjena fleksibilnost" zbog neizvesnosti usled pandemije, saopšteno je posle sastanak uoči… »

Vesti dana »