Siniša Mali - vesti

Kup za spas sezone

Vesti online pre 1 sat
Beli Orlovi iz Boniriga s nestrpljenjem očekuju FFA duel protiv WS Vonderersa.
Fudbaleri Belih Orlova iz Boniriga ispali su iz elitnog fudbalskog ranga u Novom Južnom Velsu! Težak udarac za naš klub koji je odmah okrenuo novi list. U upravi su ostali Jovo Prlić, Džordž Mandić, Dragan Bogićević, Dragan... »

Surinam sanja srpski san

Politika pre 3 sata
U kakvom je ekonomskom čabru ova malena privreda sa severa Južne Amerike kad je za njene građane nedostižan naš ekonomski uzlet
Srpsku mustru za stabilizaciju javnih finansija uzeo je protekle nedelje Gilmor Hofdrad, ministar finansija Surinama. O ekonomskim izazovima sa kojima se suočava ova zemlja, koja je nedavno povukla priznanje Kosova, razgovarao je... »

Naš Surinam

Danas pre 10 sati
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se u sa ministrom finansija Republike Surinam Gilmorom Hofdradom, sa kojim je razgovarao o izazovima sa kojim se susreće ta južnoamerička zemlja, kao i o tome na koji način je Republika Srbija stabilizovala svoju finansijsku situaciju, te kako ta iskustva mogu da pomognu Republici Surinam.
Tako piše na početku povelikog saopštenja srpskog Ministarstva finansija upućenog medijima u četvrtak, 16. avgusta. Zatim se dodaje: „Ministar Hofdrad je upoznao ministra Malog sa izazovima sa kojima se Republika Surinam susreće... »

Rojters: IT sektor - lokomotiva budućeg rasta Srbije

RTV pre 1 dan
RTV: Rojters: IT sektor - lokomotiva budućeg rasta Srbije
BEOGRAD - Agencija Rojters piše danas o ubrzanom razvoju srpskog IT sektora i njegovom doprinosu ubrzanju rasta bruto proizvoda zemlje, navodeći da Srbija, iako mali igrač u svetskim pa i zapadnoevropskim okvirima, sada generiše 10 odsto BDP-a od informacionih tehnologija.
Srbija, zemlja koja smatra pronalazača Nikolu Teslu jednim od svojih najpoznatijih sinova, gleda na tehnologiju kao sredstvo koje će joj pomoći da izađe iz višedecenijske ekonomske stagnacije u koju je upala nakon ratova na... »

Mali: Iskustva Srbije mogu pomoći u stabilizaciji Surinama

N1 Info pre 1 dan
Ministar finansija Srbije Siniša Mali razgovarao je sa ministrom finansija Surinama Gilmorom Hofdradom o izazovima sa kojim se susreće ta južnoamerička zemlja i o tome na koji način iskustva Srbije u finansijskoj stabilizaciji mogu da pomognu Surinamu, saopšteno je posle sastanka u Beogradu.
Mali je istakao da su preuzete teške ali neophodne mere, zahvaljujući kojima Srbija sada ima rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) od 4,5 odsto u prvih šest meseci ove godine i znatno smanjen udeo javnog duga u BDP-u. Zahvaljujući... »

Ministar finansija Surinama: Iskustva Srbije biće nam dragocena

Studio B pre 1 dan
Siniša Mali razgovarao je sa ministrom finansija Surinama Gilmorom Hofdradom o izazovima sa kojim se susreće ta južnoamerička zemlja, na koji način je Srbija stabilizovala svoju finansijsku situaciju i kako ta iskustva mogu da pomognu Surinamu.
Gilmor Hofdrad je rekao da je impresioniran rezultatima koje je Republike Srbija postigla, i da će njegovoj zemlji ta iskustva biti dragocena. Istakao je da je neophodno da Surinam restruktuira svoje dugove, da uvede PDV, kao što... »

Vučić: Povećanje penzija za najmanje 9 odsto od novembra

Gde investirati pre 3 dana
Od novembra stižu penzije, svi će imati uvećane za najmanje 9 odsto, više nego ikada ranije, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.
Vučić je dodao da, ukoliko se nastavi s rastom, mogu i dogodine da se očekuju neka povećanja, ne tolika. Istakao je da su penzioneri oni koji su podneli najveći teret fiskalne konsolidacije. Ministar finansija Siniša Mali izjavio... »

Ministar finansija Siniša Mali opravdano odsustan

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Srbije Zoran Djordjević je rekao da je ministar finansija Siniša Mali opravdano odsustan jer je na službenom putu i da je obećao da će aktivno učestvovati u radu SES-a, a da je za premijerku dogovoreno da prisustvuje tematskim... »

Siniša Mali: Povišice plata i penzija neće ugroziti budžet

Beta pre 7 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da će uskoro biti pripremljena tačna računica oko povećanja penzija i plata u javnom sektoru i dodao da će penzije najverovatnije biti povećane u novembru. "Ukinućemo Zakon o privremenom umanjenju penzija, što znači da će pre kraja godine,... »

Mali: Povećanje penzija najverovatnije u novembru

OK radio pre 7 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će uskoro biti pripremljena tačna računica oko povećanja penzija i plata u javnom sektoru i dodao da će penzije najverovatnije biti povećane u novembru.
"Ukinućemo Zakon o privremenom umanjenju penzija, što znači da će pre kraja godine, najverovatnije u novembru, biti povećanja penzija", rekao je Mali za Večernje novosti. Podsetio je da delegacija MMF-a dolazi u drugoj polovini... »

Dva od dva: Čilić u polufinalu Sinsinatija

N1 Info  pre 25 minuta  još 3 povezane

Na Savi eksplodirao gliser u pokretu

Vesti online  pre 56 minuta  još 1 povezana

Delavi:Sporazum da osigura bezbednost za kosovske Srbe i SPC

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Počela LaLiga: Pobeda Betisa, Brašanac na klupi

B92  pre 45 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.