Siniša Mali

Fiskalni savet o rebalansu budžeta: Javni dug preterano visok; opravdano ulaganje u zdravstvo, ali ne u naoružanje

Insajder pre 7 sati
Fiskalni savet ocenio je da predviđeni rebelnas budžeta predstavlja zaokret u fiskalnoj politici- umesto prvobitno planiranog ulaska u mirnije vode rebalansom se predviđa povećanje deficita za više od duplo, što će Srbiju uvesti u rizičan nivo… »

Mali:Rebalans za nastavak borbe protiv korone i rast privrede

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Rebalans budžeta za 2021. godinu sprovodi se kako bi država nastavila borbu protiv pandemije izazvane virusom korona, podstakla privredni rast i umanjila negativne posledice krize po građane i privredu, izjavio je danas ministar finansija… »

Mali: Izašli smo u susret frilenserima, ali postoji crvena linija

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Vlada Srbije izašla u susret većini zahteva frilensera, posebno uzimajući u obzir socijalnu kategoriju, ali da postoji "crvena linija" koju ne mogu preći. Predstavljajući rešenja… »

Odbor za finansije usvojio svih 12 zakonskih predloga

B92 pre 9 sati
Beograd -- Svih 12 predloga i izmena zakona iz oblasti Ministarstva finansija usvojeno je danas. Usvojili su ih članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, a predloženo je i da poslanici Narodne skupštine… »

Mali o zahtevima frilensera: Postoji "crvena linija" koju nećemo preći

Radio 021 pre 9 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Vlada Srbije izašla u susret većini zahteva frilensera, posebno uzimajući u obzir socijalnu kategoriju, ali da postoji "crvena linija" koju ne mogu preći. Predstavljajući rešenja zakona iz… »

Ministar Siniša Mali: Građani nisu brojke, svi su zaslužili pomoć

Večernje novosti pre 9 sati
MINISTAR finansija Siniša Mali izjavio je danas da ne razume kritike onih koji tvrde da je trebalo da mere države budu selektivne, jer su, kako kaže, svi građani pođednako pogođeni koronom i svi su zaslužili pomoć. Reagujući na izjavu predsednika… »

Mali: Građani nisu brojke, svi su zasluzili pomoć

IndeksOnline pre 10 sati
BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ne razume kritike onih koji tvrde da je trebalo da mere države budu selektivne, jer su, kako kaže, svi građani pođednako pogođeni koronom i svi su zaslužili pomoć. Reagujući na izjavu… »

Ministar Siniša Mali izdvojio dva slučaja koje država ne prašta!

Vesti online pre 10 sati
Predstavljajući rešenja zakona iz oblasti Ministarstva finansija na Odboru za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Mali je istakao da je država najviše izašla u susret frilenserima koji su mesečno zarađivali do… »

Mali: Izašli smo u susret frilenserima, ali postoji crvena linija

RTS pre 10 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Vlada Srbije izašla u susret većini zahteva frilensera, posebno uzimajući u obzir socijalnu kategoriju, ali da postoji "crvena linija" koju ne mogu preći. Predstavljajući rešenja zakona iz oblasti… »

Mali o frilenserima: Postoji crvena linija

B92 pre 11 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Vlada Srbije izašla u susret većini zahteva frilensera, posebno uzimajući u obzir socijalnu kategoriju. Ipak, postoji "crvena linija" koju ne mogu preći. Predstavljajući rešenja zakona iz… »

Vesti dana »