Siniša Mali - vesti

Ministar finansija Siniša Mali: Uspeh slobodne zone Pirot potvrda dobrih rezultata

Pirotske vesti pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas za Tanjug da je to što je specijalizovani fDi magazin Fajnenšl Tajmsa proglasio Slobodnu zone Pirot za najbolju u Evropi i treću na svetu još jedna potvrda da je Srbija postala atraktivna investiciona destinacija. “To je ogroman uspeh, po ovoj rang... »

Slobodna zona Pirot zaprepastila svetske stručnjake, nema joj ravne!

Alo pre 1 dan
Alo: Slobodna zona Pirot zaprepastila svetske stručnjake, nema joj ravne!
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je to što je specijalizovani fDi magazin Fajnenšl Tajmsa proglasio Slobodnu zone Pirot za najbolju u Evropi i treću na svetu još jedna potvrda da je Srbija postala atraktivna investiciona destinacija.
- To je ogroman uspeh, po ovoj rang listi u svetu su ispred Slobodne zone Pirot samo Dubai i slobodna zona na Tajlandu, a čak je i Šangaj, koji je godinama bio u samom vrhu, sad ispod nas na listi - naveo je Mali u pisanoj izjavi... »

Pirot ispred šangaja Ministar Mali: Uspeh Slobodne zone, Srbija atraktivna za investicije

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je to što je specijalizovani fDi magazin Fajnenšl Tajmsa proglasio Slobodnu zone Pirot za najbolju u Evropi i treću na svetu još jedna potvrda da je Srbija postala atraktivna investiciona destinacija. "To je ogroman uspeh, po ovoj... »

Dimitrije Boarov: Ljudski kapital

Novi magazin pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali nedavno je sa zadovoljstvom istakao da je Srbija na osnovu istraživanja Svetske banke zauzela visoko 27. mesto, među 157 zemalja, po Indeksu ljudskog kapitala (Human Capital Index, HCI), pa je na toj listi pozicionirana rame uz rame sa privredno najrazvijenijim zemljama, a najbolja je u regionu.
Istina, kada se pogleda pet pokazatelja koji opredeljuju ovaj indeks, odmah se da uočiti da se on oslanja na informacije koje samo ukazuju na eventualne potencije ljudskog kapitala u svakoj zemlji, a ne na njihove efektivne... »

Iz slobodnih zona pet milijardi evra

Dnevnik pre 3 dana
Po rečima ministra finansija Srbije Siniše Malog, kompanije u Srbiji koje posluju u okviru slobodnih zona danas ostvaruju prihod od 4,9 milijarde evra.
Navodi da je 2012. godine u slobodnim zonama u Srbiji – kojih je tada bilo 11, poslovalo 25 kompanija, a danas ih ima 80. Slobodne zone u Srbiji su već nekoliko godina magnet za privlačenje investicija. Od kada je 2006. godine... »

Srbija napredovala za pet mesta na rang listi Indeksa konkurentnosti

Studio B pre 3 dana
Napredak Srbije za pet mesta na rang listi Indeksa globalne konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma (WEF) za 2018. godinu sjajan je rezultat koji obavezuje da u narednim godinama oni budu još bolji, poručio je srpski ministar finansija Siniša Mali.
foto Tanjug Na konferenciji za novinare u Srpskoj asocijaciji menadžera, na kojoj su predstavljeni rezulatati Indeksa golobalne konkurentnosti po kojima je Srbija rangirana na 65. mesto od 140 rangiranih zemalja, on je ocenio da... »

Mali: Država sprema prodaju banaka

N1 Info pre 4 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će država do kraja godine prodati udeo u Jubmes banci, da priprema strategiju pred prodaju Srpske banke i podsetio da je već objavljen oglas i za savetnika za izbor strateškog partnera u Komercijalnoj banci.
Mali je, na predstavjanju rezultata indeksa globalne konkurentnosti, na kojem je Srbija napredovala za pet mesta i sada je na 65 poziciji od 140 zemalja, rekao da je Poštanska štedionica stabilna i dobro posluje. On je najavio i... »

Mali: Srbiji čista petica za makroekonomsku stabilnost

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Napredak Srbije za pet mesta na rang listi Indeksa globalne konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma (WEF) za 2018. godinu sjajan je rezultat koji obavezuje da u narednim godinama oni budu još bolji, poručio je danas srpski ministar finansija Siniša Mali.
Na konferenciji za novinare u Srpskoj asocijaciji menadžera, na kojoj su predstavljeni rezulatati Indeksa golobalne konkurentnosti po kojima je Srbija rangirana na 65. mesto od 140 rangiranih zemalja, on je ocenio da je napredak... »

Mali: Država prodaje svoj udeo u Jubmes banci

BizLife pre 4 dana
Foto: Beta Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da će država do kraja godine prodati udeo u Jubmes banci. Mali je naveo i da radna grupa radi na analizi strategije za Srpsku banku i podsetio da je već objavljen javni poziv za finansijskog savetnika za prodaju udela u... »

65. Rođendan “Novosti” Čestitke za jubilej

Večernje novosti pre 4 dana
Šest i po decenija postojanja pozdravili su Zlatibor Lončar, Tanja Bošković, Zoran Đorđević, Siniša Mali, Tanja Bošković, Goran Knežević, Vladan Vukosavljević, Goran Trivan, Aleksandar Antić...
OD PRVOG BROJA “Večernjih novosti”, koji je bio u rukama kolportera te večeri 16.oktobra 1953. godine, naš list i svi zaposleni u njemu rade samo sa jednim ciljem - u službi istine. Tu predanost cene mnogi, od “malih” ljudi,... »

Gorbačov: Povlačenje SAD iz Sporazuma bila bi greška

Vesti online  pre 2 sata  još 40 povezanih

Saudijska Arabija: Ubistvo Kašogija strašna greška

RTS  pre 48 minuta  još 29 povezanih

Partizanovi štoperi složni: "Loše prvo poluvreme"

Sportske.net  pre 3 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.