Siniša Mali - vesti

Izgradnja Kineskog kulturnog centra – poduhvat naše građevinske industrije

Politika pre 1 minut
Radovi koji se izvode na gradilištu budućeg Kineskog kulturnog centra su još jedan poduhvat naše građevinske industrije, s obzirom na to da se izvode na najnižoj koti ikada na Novom Beogradu, naglasio je gradonačelnik Siniša Mali, koji je sa glavnim gradskim urbanistom Milutinom Folićem i... »

Kineski kulturni centar - oaza znanja

Večernje novosti pre 37 minuta
Ambasador Li Mančang i gradonačelnik Siniša Mali obišli gradilište u Ulici trešnjinog cveta. Zdanje na najnižoj koti grada, ispod nivoa Save i Dunava. U objekat će biti uloženo 45 miliona evra
KINESKI kulturni centar na Novom Beogradu će biti završen na proleće 2019. godine. Investicija je vredna 45 miliona evra, a budući objekat imaće 32.000 kvadrata, rekao je juče prilikom obilaska gradilišta gradonačelnik Beograda... »

Malo se svađaju, malo se mire - Miha i Adem...

Mondo pre 2 sata
Adem Ljajić po kazni van tima Torina.
Siniša Mihajlović i Adem Ljajić ponovo su se sukobili, reprezentativac Srbije izbačen je iz prvog tima Torina, a ekipa je bez njega pobedila Lacio u Rimu 3:1. Mihajloviću i Ljajiću nije prvi put da dolaze u "razmenu mišljenja", a sada je puklo zbog, kako je objasnio... »

Kome verovati o visini duga – predsedniku države ili ministru finansija (VIDEO)

Insajder pre 4 sata
Kako se obračunava stvarni dug Grada Beograda? U Srbiji po tom pitanju nisu saglasni čak ni predsednik države Aleksandar Vučić i ministar finansija Dušan Vujović. Prvi po struci pravnik, drugi ekonomista.
Da se dug može različito izračunavati saznali smo nakon polemike gradonačelnika Beograda Siniše Malog i stručnjaka iz Fiskalnog saveta oko toga koliki je zapravo dug, nakon odlaska sa vlasti 2013, ostavila bivša gradska uprava. U... »

Kineski kulturni centar potvrda srpsko-kineskog prijateljstva

RTS pre 1 dan
B92: "Gradi se na najnižoj koti ikada na NBG" FOTO
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i kineski ambasador u Srbiji Li Mančang obišli su radove na izgradnji Kineskog kulturnog centra na Novom Beogradu i istakli da je njegova izgradnja još jedna potvrda srpsko-kineskog prijateljstva.
Objekat na Novom Beogradu biće veličine 32.000 metara kvadratnih sa dve podzemne i osam nadzemnih etaža, a investicija je vredna 45 miliona evra, rekao je gradonačelnik. On je podsetio da je kamen-temeljac za prvi Kineski... »

Mali: Još jedan poduhvat naše građevinske industrije

Danas pre 23 sata
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas gradilište budućeg Kineskog kulturnog centra i istakao da su radovi na tom objektu još jedan poduhvat naše građevinske industrije, s obzirom na to da se radovi izvode na najnižoj koti ikada na Novom Beogradu. Obilasku gradilišta prisustvovali su i... »

"Mali perfektno, BG na vodi nije ona jedna kafana"

B92 pre 23 sata
B92: "Mali perfektno, BG na vodi nije ona jedna kafana"
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je računica gradonačelnika Beograda Siniše Malog o dugu grada preciznija od računice Fiskalnog saveta.
Kako je kazao, računica Malog uključuje i "skriveni" dug, odnosno dugove javnih komunalnih preduzeća u gradu. Odgovarajući na pitanje novinara koliki bi dug Srbije bio da se računa "onako kako Siniša Mali računa dug grada", Vučić... »

Nastavak polemike o dugu Beograda - ko obmanjuje javnost, a ko perfektno računa (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je računica gradonačelnika Beograda Siniše Malog o dugu grada Beograda preciznija od računice Fiskalnog saveta jer uključuje i "skriveni" dug, odnosno dugove javnih komunalnih preduzeća u gradu. On je tako negirao ocenu Fiskalnog saveta, Vladinog tela koje je dužno da daje ocenu fiskalne politike i stabilnosti finansija države, da bi dug države Srbije bio 100 odsto bruto društvenog proizvoda kada bi se primenjivala metodologija Siniše Malog.
Gradonačelnik Siniša Mali uporno tvrdi da je prethodna gradska vlast ostavila dug od 1,18 milijardi, iako nijedna državna, pa ni međunarodna institucija ne koristi formulu obračuna duga kao on. Računicu gradonačelnika Beograda... »

Vučić naglasio da se u dug uračunava i onaj skriveni: Računica Siniše Malog je preciznija od računice Fiskalnog saveta!

Srbija danas pre 1 dan
"Vrlo precizno ćete ćete dobiti kolike su bile obaveze za svako gradsko preduzeće"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je računica gradonačelnika Beograda Siniše Malog o dugu grada preciznija od računice Fiskalnog saveta, jer uključuje i "skriveni" dug, odnosno dugove javnih komunalnih... »

Dajte ideje za lepši Beograd: Otvorena gradska kućica na Trgu otvorenog srca (FOTO)

Telegraf pre 1 dan
- Na Trgu republike je i gradski štand na kome se izdaju senior kartice
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je Trg otvorenog srca na Trgu republike gde je posetio gradski štand na kome se izdaju senior kartice i razgovarao sa sugrađanima o akciji "Da se radi i gradi po tvom". Čarobni trg u... »

©2017 Netmark d.o.o.