Siniša Mali

Mali: Aranžman sa MMF-om odvija se prema planu

Danas pre 22 sata
Delegacije Srbije i Medjunarodnog monetrnog fonda (MMF) zaključile su danas da se primena aktuelnog aranžmana odvija u planiranim rokovima, kao i da je važno prilagoditi se novonastalim okolnostima zbog pandemije korona virusa, saopštilo je… »

Mali: Aranžman sa MMF-om odvija se prema planu

Novi magazin pre 23 sata
Delegacije Srbije i Međunarodnog monetrnog fonda (MMF) zaključile su danas da se primena aktuelnog aranžmana odvija u planiranim rokovima, kao i da je važno prilagoditi se novonastalim okolnostima zbog pandemije koronavirusa, saopštilo je… »

MMF: Vlasti Srbije uspešno sprovele paket mera protiv Kovida

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Delegacije Srbije i MMF-a održale su danas završni sastanak, a ministar finansija Siniša Mali rekao je da je država dobro reagovala u vreme pandemije, a predstavnici MMF-a pohvalili Program ekonomskih mera za podršku privredi i istakli da je… »

Mali: Srbija dobro reagovala; MMF: Velika podrška privredi

B92 pre 1 dan
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković održali su danas završni sastanak sa Delegacijom MMF-a. Misiju predvodi Jan Kes Martejn, a razgovaralo se o sprovođenju aktuelnog aranžmana Instrument… »

Ministar Mali posle razgovora sa MMF: Srbija dobro reagovala na krizu izazvanu koronom

Kurir pre 1 dan
Delegacije Srbije i MMF-a održale su danas završni sastanak, a ministar finansija Siniša Mali rekao je da je država dobro reagovala u vreme pandemije, a predstavnici MMF-a pohvalili Program ekonomskih mera za podršku privredi i istakli da je među… »

MMF pohvalio Program ekonomskih mera za podršku privredi

Mondo pre 1 dan
Delegacije Srbije i MMF-a održale su danas završni sastanak, a ministar finansija Siniša Mali rekao je da je država dobro reagovala u vreme pandemije, a predstavnici MMF-a pohvalili Program ekonomskih mera za podršku privredi. Delegacije Srbije i… »

Održan završni sastanak sa Delegacijom MMF-a: Ministar Mali - Postignuti važni reformski ciljevi

Večernje novosti pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković održali su danas završni sastanak sa Delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda. MINISTAR finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka… »

MMF: Zadržana projekcija rasta; Vlasti Srbije brzo sprovele dobro osmišljen paket mera

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Delegacije Srbije i MMF-a održale su danas završni sastanak, a ministar finansija Siniša Mali rekao je da je država dobro reagovala u vreme pandemije, a predstavnici MMF-a pohvalili Program ekonomskih mera za podršku privredi i istakli da… »

Četiri godine od pokolja u Žitištu: "ubio mi je ćerku, za njega je kamenolom malo, a on radi u kuhinji!"

Srbija danas pre 3 dana
Sin ubijene i ubice planira da uzme majčino prezime kad postane punoletan. Siniša Zlatić je ubio moju ćerku i još četvoro ljudi, a u zatvoru je postao kuvar. Ako je to zaista tako, to je sramota. Tolike ljude je pobio i teško povredio, pa za njega… »

Monstrum iz žitišta mi je ubio ćerku! Potresna ispovest Dijaninog oca: Za njega je kamenolom malo, a on radi u kuhinji!

Kurir pre 4 dana
Siniša Zlatić je ubio moju ćerku i još četvoro ljudi, a u zatvoru je postao kuvar. Ako je to zaista tako, to je sramota. Tolike ljude je pobio i teško povredio, pa za njega bi, da se ja pitam, i kamenolom bio preblag. Nakon onoga što je uradio, ne… »

Vesti dana »