Siniša Mali

2 Sata je Dragana provela u Centru za socijalni rad! Evo kroz kakvu torturu je prošla u braku i koliko puta ju je Siniša…

Kurir pre 2 sata
Dragana Mitar dva sata je provela u Centru za socijalni rad gde je trebalo da se reši način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom. Siniša Dragutinović, kome je donesena mera zabrane prilaska bivšoj modelsici 30 dana, nije došao u… »

Istinomer "Fakat": Neispunjena obećanja Siniše Malog o metrou

N1 Info pre 5 sati
Siniša Mali, kao gradonačelnik Beograda, izjavio je u oktobru 2014. za Večernje novosti da će izgradnja prve linije metroa početi 2016 godine. Izvor: Istinomer Kao aktuelni ministar finansija, nedavno je izjavio da će izgradnja prve dve linije… »

Radonjić: Slučaj doktorata Siniše Malog će se razvlačiti

Danas pre 4 sata
Dva profesora se povukla nakon odluke univerzitetskog Odbora za profesionalnu etiku da predmet sporne disertacije ministra finansija vrati FON-u Odluka Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da predmet sporne doktorske disertacije ministra… »

Navijači Zvezde uputili podršku Mihi i Kuzmiću, američki kongres osudio Trampove komentare kao rasističke i jul na putu da…

Nedeljnik pre 7 sati
Foto: Profimedia, Tanjug-AP, Profimedia MALI O METROU – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će pravi efekti posete francuskog predsednika Makrona biti vidljivi tek u mesecima i godinama koje dolaze. Mali je, gostujući na RTS-u, podsetio da… »

Rektorka nakon ostavki profesora: Ne vršiti pritisak na Odbor za etiku BU

N1 Info pre 1 dan
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da ne treba vršiti pritisak na Odbor za profesionalnu etiku, već da mu treba dozvoliti da radi svoj posao kada je reč o slučaju doktorata ministra finansija Siniše Maloga. Ona je za Fonet… »

Večera za Makrona: Ko je bio, šta se jelo i pilo, a o čemu razgovaralo

B92 pre 1 dan
Beograd -- Svečana večera, koju je za francuskog predsednika Emanuela Makrona priredio predsednik Srbije počela je oko 22 sata u Lovačkoj vili, koja je u okviru Vile Mir. Pored Vučića i Makrona, večeri su prisustvovali Makronovi saradnici, kao i… »

Mali: Vrednost metroa četiri milijarde evra - gradiće ga srpske, francuske i kineske firme

B92 pre 20 sati
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će pravi efekti posete francuskog predsednika Makrona biti vidljivi tek u mesecima i godinama koje dolaze. Mali je, gostujući na RTS-u, podsetio da su tokom Makronove posete potpisana 22 sporazuma… »

Još jedna ostavka zbog doktorata Siniše Malog

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Profimedia Prof. dr Ognjen Radonjić, član Veća naučnih oblasti pravno-ekonomskih nauka Univerziteta u Beogradu podneo je ostavku na tu funkciju, nakon što je predmet osporene doktorske disertacije ministra finansija Siniše Malog vracen… »

Mali: Pravi efekti Makronove posete će se tek videti

Studio B pre 1 dan
Ministar finansija, Siniša Mali, izjavio je da će pravi efekti posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu biti vidljivi tek u mesecima i godinama koje dolaze. Ministar Mali je, gostujući na RTS-u, ocenio da je poštovanje koje je Srbija… »

Sada se oglasila se i rektorka Beogradskog univerziteta! Ovo je njena poruka svima!

Alo pre 22 sata
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je da ne treba vršiti pritisak na Odbor za profesionalnu etiku, već da mu treba dozvoliti da radi svoj posao kada je reč o slučaju doktorata ministra finansija Siniše Maloga. * Komisija FON-a… »

Vesti dana »