Siniša Mali

I advokati i taksisti će biti fiskalizovani?

B92 pre 10 minuta
Ministar finansija Siniša Mali kaže da treba vremena da se u proces fiskalizacije uvedu i advokati i taksisti. "Uvek je problem bio u načinu rada advokata i taksista", podsetio je. Gostujući na RTS, poručio je da ne isključuje mogućnost da će… »

Srbija upravo isplatila poslednju ratu od 700.000.000$! Najskuplji kredit čija kamata nas je koštala 25.000.000

Mondo pre 2 sata
Naša zemlja upala je u velike dugove 2011. godine, kada je premijer i ministar finansija bio Mirko Cvetković. Naša zemlja upala je u velike dugove 2011. godine, kada je premijer i ministar finansija bio Mirko Cvetković. Jutros je isplaćeno čak 700… »

Mali: Vratili smo dug bivše vlasti od 725 miliona dolara

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Republika Srbija danas vratila dug bivše vlasti od 700 miliona dolara, sa kamatama od preko 25 miliona dolara. On je naveo da se radi o primeru lošeg zaduživanja, zbog ekstremno visoke… »

Mali sa ambasadorom Slovenije o Komercijalnoj banci i ekonomskoj saradnji

N1 Info pre 4 sati
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i ambasador Republike Slovenije u Srbiji Damjan Bergant razgovarali su o ekonomskoj saradnji dve zemlje, kao i o kompanijama iz finansijskog sektora u kojima ima slovenačkog kapitala, saopštilo je Ministarstvo… »

Mali razgovarao sa ambasadorom Slovenije FOTO

B92 pre 6 sati
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali i ambasador Republike Slovenije u Srbiji Damjan Bergant razgovarali su danas o ekonomskoj saradnji dve zemlje. Za ekonomsku saradnju su konstatovali da je dobra, ali i da ima mogućnosti za njeno dalje… »

O ekonomskoj saradnji: Ministar finansija razgovarao sa ambasadorom Slovenije

Večernje novosti pre 6 sati
Foto: Ministarstvo finansija Ambasador Bergant je istakao da postoji dosta preduzeća iz Slovenije koja rade u Srbiji i da postoji interes slovenačkih investitora da ovde ulažu, dok je ministar Mali istakao da Srbija podržava nove investicije i… »

Uzajamna ekonomska saradnja Ministar finansija razgovarao sa ambasadorom Slovenije

Alo pre 5 sati
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali i ambasador Republike Slovenije u Srbiji Damjan Bergant razgovarali su danas o ekonomskoj saradnji dve zemlje, za koju su konstatovali da je dobra, ali i da ima mogućnostima za njeno dalje… »

Mali: Vratili smo dug bivše vlasti od 725 miliona dolara

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Republika Srbija danas vratila dug bivše vlasti od 700 miliona dolara, sa kamatama od preko 25 miliona dolara. On je naveo da se radi o primeru lošeg zaduživanja, zbog ekstremno visoke… »

Srbija upravo "iskeširala" 725 miliona dolara: Vratili smo najskuplji dug

B92 pre 6 sati
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Republika Srbija danas vratila dug bivše vlasti od 700 miliona dolara, sa kamatama od preko 25 miliona dolara. To je, kako je objasnio, primer lošeg zaduživanja zbog ekstremno visoke kamate od… »

Mali: Vratili smo dug bivše vlasti od 700 miliona, sa kamatama od 25 miliona dolara

Danas pre 7 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je Srbija danas vratila dug bivše vlasti od 700 miliona dolara, sa kamatama od preko 25 miliona dolara. „Stavili smo tačku na taj dug iz 2011. godine, pošto smo uplatili i poslednju ratu od ukupno 725… »

Vesti dana »