Siniša Mali

Novi rok za novi BAS – kraj sledeće godine

Politika pre 16 minuta
Tek pre nekoliko dana usvojene su izmene Plana detaljne regulacije za Blok 42. – Ove izmene bile su neophodne da bi se u ovom bloku gradila znatno veća stanična zgrada od prvobitno predviđene. Konačno su nadležni, čini se, počeli da daju malo… »

Od januara o zapošljavanju u javnom sektoru odlučivaće institucije

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da o novom zapošljavanju u javnom sektoru od 1. januara više neće odlučivati vladina komisija već same institucije, prema svojim potrebama i mogućnosti. Ipak, one će biti ograničene, tako… »

Od 1. januara institucije odlučuju o zapošljavanju u javnom sektoru, ali uz jedan uslov

RTS pre 6 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da o novom zapošljavanju u javnom sektoru od 1. januara više neće odlučivati vladina komisija već same institucije, prema svojim potrebama i mogućnosti. Ipak, one će biti ograničene, tako što će moći… »

Mali: Budžet za 2021. usmeren na kapitalna ulaganja i bolji standard građana

RTS pre 5 sati
Budžet za 2021. godinu usmeren je na podizanje životnog standarda građana, ali je i razvojni, jer će 330 milijardi dinara, odnosno 5,5 odsto BDP-a, biti izdvojeno za kapitalne investicije, izjavio je ministar finansija Siniša Mali i dodao da bi tako… »

Ministar Siniša Mali: Srbija će do kraja januara potpisati sporazum sa DFC

Večernje novosti pre 5 sati
SRBIJA će do kraja januara potpisati sporazum sa američkom Međunarodnom finansijskom korporacijom (DFC) za finansijsku podršku malim i srednjim preduzećima od oko 1,1 milijardu dolara. Ovo je najavio juče ministar finansija Siniša Mali. - Očekujem… »

Mali: Budžet 2021. za kapitalna ulaganja i bolji život građana

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Budžet za 2021. godinu usmeren je na podizanje životnog standarda građana, ali je i razvojni, jer će 330 milijardi dinara, odnosno 5,5 odsto BDP-a, biti izdvojeno za kapitalne investicije, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali i… »

Mali: Budžet 2021. za ulaganja i bolji život, a zapošljavanje u javnom sektoru na institucijama

B92 pre 6 sati
Budžet za 2021. godinu usmeren je na podizanje životnog standarda građana, ali je i razvojni, rekao je ministar finansija Siniša Mali. Kako je naveo, 330 milijardi dinara, odnosno 5,5 odsto BDP-a, biće izdvojeno za kapitalne investicije, pa bi tako… »

Ministar Mali: Sporazum sa DFC do kraja januara za 1,1 milijardu dolara

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da nema nikakvog zastoja u realizaciji sporazuma iz Vašingtona i da će do kraja januara potpisati sporazum sa američkom Međunarodnom finansijskom korporacijom (DFC) za finansijsku podršku… »

Ministar Mali: Budžet za 2021. osmišljen za kapitalna ulaganja i bolji život građana

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Budžet za 2021. godinu usmeren je na podizanje životnog standarda građana, ali je i razvojni, jer će 330 milijardi dinara, odnosno 5,5 odsto BDP-a, biti izdvojeno za kapitalne investicije, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali i… »

Šta je pozadina napada na brata Dragana Đilasa?

Nova pre 6 sati
Brat Siniše Malog, brat Ane Brnabić, brat Aleksandra Vučića... Svi oni itekako su prisutni u javnosti poslednjih godina zbog sumnjivih radnji u kojima su navodno učestvovali, pa je režim izgleda odlučio da jednog, prema njihovim tvrdnjama takođe… »

Vesti dana »