Siniša Mali

"Srbija apsolutni lider po rastu BDP-a u regionu"

B92 pre 20 sati
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se Srbija u prvom kvartalu pokazala kao apsolutni lider po visini BDP u odnosu na zemlje regiona, ali i Evrope. Naveo je da su čak i njega neke brojke prijatno iznenadile, kao i da je taj ekonomski… »

Mali: Isplata 100 evra ne zavisi od datuma prijave

Danas pre 19 sati
Siniša Mali, ministar finasija je ponovio da redosled isplate 100 evra koje je namenola država svim punoletnim građanima ne zavisi od datuma prijave, već da Uprava za trezor svakoga dana isplaćuje sredstva određenom broju banaka, za određeni broj… »

Mali o 100 evra: “Nema razloga za brigu, svi koji su ispunili uslove dobiće novac…”

Nedeljnik pre 1 dan
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO) Građani nemaju razloga za brigu jer će svi koji su ispunili uslove dobiti novac od države, rekao je danas ministar finansija Siniša Mali. Ministar je istakao da je glavni cilj ove mere pomoći da novac… »

Svi ga zovu za 100 evra: Pitaju me kada će da legnu, a ja moram da im kažem da para nema! Siniša Mali na mukama!

Kurir pre 15 sati
Siniši Malom se usijao telefon prethodnih nedelja. Građani ga mahom zovu da pitaju kada će da im legne 100 evra od države. Mali, nekome strpljivo odgovara, nekoga ignoriše, nekoga preskoči, a nekog obraduje dobrim vestima. Najgore mu je kaže, kad… »

Mali: Pravo na 100 evra pomoći imaju i građani koji su izvadili lične karte posle donošenja uredbe

Insajder pre 19 sati
Ministarstvo finansija donelo je dopune pravilnika o načinu prijave i uplate jednokratne novčane pomoći, kojim se omogućava državljanima Srbije da dobiju 100 evra ako u trenutku podnošenja prijave imaju važeću ličnu kartu. To znači, kako je… »

Izmena pravila za 100 eur: Ko može a ko ne može da dobije novac?

BizLife pre 20 sati
Foto: Pixabay Sto evra pomoći od države moći će da dobiju svi punoletni državljani Srbije koji imaju ličnu kartu ili je izvade do datuma isteka prijave za pomoć 5. juna. Ministarstvo finansija saopštilo je da je donet Pravilnik o dopunama… »

Mali: Srbija apsolutni lider po rastu BDP u regionu, privredni rast višestruko veći od hrvatskog

Alo pre 20 sati
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se Srbija u prvom kvartalu ove godine pokazala kao apsolutni lider po visini bruto domaćeg proizvoda u odnosu na zemlje regiona, ali i Evrope, te da su čak i njega neke brojke prijatno iznenadile, kao… »

Srbija će kreditima pomoći turizam, ugostiteljstvo i putnički saobraćaj

Radio 021 pre 1 dan
Ministri finansija i privrede, Siniša Mali i Goran Knežević saopštili su da je Vlada Srbije usvojila program dodatne podrške privrednim subjektima iz oblasti turizma, ugostiteljstva i putničkog saobraćaja, kroz kredite Fonda za razvoj za tekuću… »

10 minuta: Građanima u Kragujevcu počela isplata 100 evra

RT Kragujevac pre 2 dana
Posle penzionera i korisnika socijalne novčane pomoći, počela je isplata građanima koji su se prijavili za pomoć od 100 evra. U kragujevačkim bankama danas su novac podizali građani koji su se prijavili za pomoć prvih dana telefonom ili… »

Država priprema nove mere podrške za najugroženije sektore - Krediti za turizam, ugostiteljstvo i putnički saobraćaj

Ekapija pre 2 dana
Malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u sektorima turizma, ugostiteljstva i putničkog saobraćaja, najviše pogođenim pandemijom Kovid 19, biće dostupni povoljni krediti Fonda za razvoj za likvidnost i obrtna sredstva, istaknuto je na drugom… »

Vesti dana »