Siniša Mali - vesti

Protest biciklista: Performans ispred Skupštine grada sa maskama Vesića i Malog

Danas pre 1 dan
Članovi udruženja građana Ulice za bicikliste održali su danas ispred Skupštine grada protestni performans zbog najavljene izmene u naplati gradskog prevoza za koju ističu da nanosi finansijsku štetu.
Član udruženja Zoran Bukvić rekao je da je „ministar finansija Siniša Mali izjavio da biciklistima ne treba dati naknadu za prevoz jer imaju sopstveni“. „Znači, kad idete kolima na posao vi dobijete pare za beznin ako donesete... »

Dogovoren koncept akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije u Srbiji

Danas pre 1 dan
Ministar finansija Srbije Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije na kojoj je dogovoren konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije.
Kako je saopštilo Ministarsvo finansija, Akcioni plan bi trebalo uskoro da bude usvojen na sednici Vlade Srbije. Sednici su prisustvovali ministarka pravde Srbije Nela Kuburović, ministar državne uprave i lokalne samouprave... »

Protest biciklista: Performans ispred Skupštine grada sa maskama Vesića i Malog

Beta pre 1 dan
Članovi udruženja gradjana Ulice za bicikliste održali su danas ispred Skupštine grada protestni performans zbog najavljene izmene u naplati gradskog prevoza za koju ističu da nanosi finansijsku štetu. Član udruženja Zoran Bukvić rekao je da je "ministar finansija Siniša Mali izjavio da... »

Dogovoren koncept akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije u Srbiji

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Ministar finansija Srbije Siniša Mali predsedavao je danas sednicom Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije na kojoj je dogovoren konačan koncept Akcionog plana za suzbijanje sive ekonomije. Kako je saopštilo Ministarsvo finansija, Akcioni plan bi trebalo uskoro da bude... »

Biciklisti drže performans ispred Skupštine grada zbog izjave da im ne trebaju pare za prevoz

Nova ekonomija pre 2 dana
Udruženje Ulice za bicikliste najavilo je da će sutra ispred Skupštine Beograda održati performans u kome će lažni Siniša Mali i Goran Vesić biciklistima deliti 'Bajs minus' kartice. Kako je danas saopšteno iz tog udruženja, performans je reakcija na izjave ministra finansija Siniše Malog i... »

Performans biciklista zbog izjava da im nisu potrebne pare za prevoz

Danas pre 2 dana
Skup će početi u 10 sati ispred Skupštine Beograda 21. marta Udruženje „Ulice za bicikliste“ najavilo je da će sutra ispred Skupštine Beograda održati performans u kome će „lažni Siniša Mali i Goran Vesić biciklistima deliti ‘Bajs minus’ kartice“.
Kako je danas saopšteno iz tog udruženja, performans je reakcija na izjave ministra finansija Siniše Malog i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da biciklistima nisu potrebne pare za prevoz „jer već imaju svoj prevoz“.... »

Kovačević: Vučić se namerno okružio nesposobnima, da bi mogao da dominira

Vesti online pre 6 dana
Na večerašnjem protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu građani su pozvani da se okupe u što većem broju 13. aprila na veliki narodni protest u glavnom gradu, jer to pitanje opstanka.
Dramaturg Siniša Kovačević kazao je okupljenima da Srbija "ima potencijala da se oporavi", ali da treba da dođu 13. aprila kako bi se izborili "za malo pravde i mnogo slobode". - Lažna je dilema pun frižider ili sloboda, a mi smo... »

Kovačević: Dodjite na protest 13. aprila, to je pitanje opstanka

Beta video pre 6 dana
BEOGRAD - Dramaturg Siniša Kovačević kazao je okupljenima da Srbija ``ima potencijala da se oporavi``, ali da treba da dodju 13. aprila kako bi se izborili ``za malo pravde i mnogo slobode``. ``Lažna je dilema pun frižider ili sloboda, a mi smo potomci onih koji su goloruki ustajali protiv careva,... »

Zapitao se šta mu je to trebalo: Fudbaler Crvene zvezde otkrio kako mu je pomogla Mihina "Božja levica"

Kurir pre 7 dana
Autobiografija Siniše Mihajlovića silno me je motivisala po dolasku u Zvezdu, sad su saigrači, trener i navijači ti koji me čine srećnim.
Kada se iz Rusije vratio u Srbiju i zaigrao za Crvenu zvezdu, Branko Jovičić je ispunio dečački san. Bakula, kako ga zovu saigrači, uživa ugled na Marakani, a za Kurir otkriva pojedine detalje iz karijere i života. Nedavno si... »

Advokat Malog bežao od suda

Vesti online pre 8 dana
Advokatska komora Beograda (AKB) privremeno je zabranila rad advokatu Draganu Krajnoviću, odranije poznatom javnosti kao pravnog zastupnika bivšeg gradonačelnika, a sada ministra finansija Siniše Malog i još nekih uticajnih i imućnih očeva koji su na sudu dobili starateljstvo nad maloletnom decom.
- Na predlog Disciplinskog suda, Upravni odbor AKB je doneo takvu odluku. Protiv Krajnovića je podneto pet prijava. Izbegavao je da se pojavi pred Disciplinskim sudom, nastojeći da ide na zastarelost, što je težak prekršaj -... »

©2019 Netmark d.o.o.