Siniša Mali - vesti

Na ulicama Beograda još 10 novih autobusa

Studio B pre 2 sata
Isporukom deset autobusa ispunjen je plan za ovu godinu, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali i podsetio da je gradski prevoznik u poslednje tri godine nabavio ukupno 95 vozila.
foto Beoinfo Gradonačelnik je potvrdio da će 10 novih autobusa, koje je proizvela fabrika „Ikarbus“, od danas biti na ulicama Beograda. – U pitanju je poslednji deo lota od 30 vozila koja su isporučena JKP „GSP Beograd“ u... »

Mali: Svi radovi će biti završeni već početkom novembra

Blic pre 4 sata
Infrastrukturni radovi neće kasniti ni dan, konačni rok je 16. novembar, a sve će biti završeno ranije, nedelju ili dve pre roka. Radovi su bili neophodni i nije više moglo da se čeka, naveo je gradonačelnik Siniša Mali gostujući na TV “Hepi” i zamolio sugrađane za još malo strpljenja.
- Radovi se odvijaju u fazama i kako se koja faza završi, tako se saobraćajnice puštaju u rad - objasnio je gradonačelnik. On se osvrnuo i na prostor prekoputa buvljaka na Novom Beogradu gde su se prodavale stare stvari, a koji... »

Otvaranje Muzeja savremene umetnosti 20. oktobra

Danas pre 45 minuta
Muzej savremene umetnosti biće otvoren posle deset godina, 20. oktobra, čime ćemo uz niz drugih manifestacija obeležiti jubilej – 73 godine od oslobođenja Beograda, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Otvaranje ovog muzeja biće potpuno neuobičajeno i trajaće sedam dana. To će biti spektakl... »

BG: 10 novih buseva, a za vozače "nešto lepo" FOTO

B92 pre 1 sat
B92: BG: 10 novih buseva, a za vozače "nešto lepo" FOTO
Novih 10 zglobnih autobusa od danas će prevoziti putnike u Beogradu. Autobusi su niskopodni, imaju sedišta za osobe sa invaliditetom, internet i video nadzor.
Primopredaji vozila ispred Starog dvora prisustvovao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je istakao da je novih 10 "Ikarbusovih" autobusa poslednji deo kontigneta od 30 autobusa, koji su za GSP nabavljeni u poslednja dva... »

GSP Beograd za tri godine nabavio 95 vozila - Na ulicama Beograda 10 novih autobusa

Ekapija pre 1 sat
(Foto: beograd.rs) Primopredajom 10 novih zglobnih Ikarbus autobusa JKP GSP Beograd je ispunio plan za ovu godinu, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali i podsetio da je gradski prevoznik u poslednje tri godine nabavio ukupno 95 vozila, prenosi Beoinfo. – U pitanju je poslednji deo lota od 30... »

Otvaranje Muzeja savremene umetnosti 20. oktobra

RTV pre 2 sata
RTV: Otvaranje Muzeja savremene umetnosti 20. oktobra
BEOGRAD - Muzej savremene umetnosti biće otvoren posle deset godina, 20. oktobra, čime ćemo uz niz drugih manifestacija obeležiti jubilej – 73 godine od oslobođenja Beograda, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Otvaranje ovog muzeja biće potpuno neuobičajeno i trajaće sedam dana. To će biti spektakl na koji pozivamo građane i goste Beograda kako bi videli kako izgleda moderan muzej koji je, nažalost, bio dugo zatvoren, rekao je Mali.... »

Ekspert na nivou studenta

Danas pre 18 sati
* Gospodin Veraldi nema naučne rezultate, nije citiran, kategorisan je kao nekompetentni istraživač i potpuno je neprepoznatljiva figura u međunarodnoj akademskoj zajednici * Bio bih srećan kada bi i akademska zajednica Srbije smogla snage da se sama, bez pomoći tzv. "međunarodnih eksperata", izbori sa plagijatima Malog, Tabakovićke i mnogih drugih
Saga o doktorskoj disertaciji kandidata Siniše Malog se nastavlja. Kako piše Danas, Nacionalni savet za visoko obrazovanje je u najnoviju Komisiju za ocenu istinitosti tvrdnji o plagijatu delova doktorske disertacije Siniše Malog... »

Otvoren novi dom zdravlja na Labudovom brdu (foto)

Press pre 20 sati
Ministar Lončar je rekao da je dom zdravlja urađen po najsavremenijim standardima, te da je postavljen antistatik pod, da ustanova ima najsavremeniju sterilizaciju, ortopan najnovije generacije i drugo.
Foto: Promo/ Beoinfo Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar otvorili su danas novoizgrađeni dom zdravlja na Labudovom... »

Malo ko ima mu** da mi kaže to u lice! Pojavio se snimak kako Mihajlović brutalno proziva Italijane posle meča (video)

Telegraf pre 1 dan
Navijači Krotonea skandalozno su vređali trenera Torina tokom utakmice 8. kola Serije A
Siniša Mihajlović je bio na meti navijača Krotonea, koji su ga vređali na nacionalnoj osnovi tokom meča 8. kola Serije A, koji je na kraju završen remijem 2:2. Pristalice kluba iz grada u Kalabriji vređale su Sinišu Mihajlovića... »

Mali: Smanjili plate za 25%, danas isplivali

B92 pre 1 dan
B92: Mali: Smanjili plate za 25%, danas isplivali
Beograd -- JKP "Beograd put" je stabilno preduzeće i simbol oporavka i reformi koje smo prošli u prethodne tri godine u našem gradu.
To je izjavio gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je obišao asfaltnu bazu tog preduzeća gde je razgovarao sa rukovodstvom i zaposlenima. "2014. godine Beograd put je bio u veoma lošem stanju i u razgovoru sa zaposlenima smo... »

©2017 Netmark d.o.o.