Siniša Mali

Brnabić i Mali o prodaji državnog udela u Komercijalnoj banci: Ugovor sa stranim akcionarima loš, ali moramo da ga…

Insajder pre 19 dana
Prema analizi Insajdera, pored toga što će privatizacijom Komercijalne banke ostati bez kontrole u jednoj od najvećih banaka na tržištu i sistemski važnoj finansijskoj instituciji, država će zbog davno potpisanih štetnih sporazuma sa stranim… »

Mali: Novac od prodaje Komercijalne za bolji standard građana

Dnevnik pre 19 dana
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će država novac od prodaje svog udela u Komercijalnoj banci iskoristiti za podizanje kvaliiteta života i bolji standard građana. Mali je u Skupštini Srbije podsetio da je država nedavno… »

Mali: Srbija napreduje, vraćamo skupe kredite, pravimo puteve i privlačimo investitore VIDEO

B92 pre 19 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali gostovao je u emisiji "Fokus" na O2 televiziji i tom prilikom govorio o investicionim paketima. Govorio je o izdavanju obveznica na Londonskoj berzi, fiskalnim rezultatima, kao i o povećanju minimalca, plata i… »

Mali: Podizanje standarda građana osnovni cilj vlade

Dnevnik pre 19 dana
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je podizanje životnog standarda građana osnovni cilj vlade, i da će novi investicioni ciklus upravo to omogućiti. „Pred nama su sada dva važna puta. Jedan je da održimo teško stečenu… »

Evo šta je osnovni cilj Vlade Republike Srbije u narednom periodu. Srbija je na odličnom putu da to ostvari

Alo pre 19 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je podizanje životnog standarda građana osnovni cilj Vlade, i da će novi investicioni ciklus upravo to omogućiti. - Pred nama su sada dva važna puta. Jedan je da održimo teško stečenu finansijsku… »

Brnabić i Mali o prodaji državnog udela u Komercijalnoj banci

Studio B pre 19 dana
Premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali odgovarali su u Skupštini Srbije na pitanja o prodaji udela države u Komercijalnoj banci. “Nije nam ostavljen veliki prostor za manevre, jer je 2011.godine potpisan Sporazum sa međunarodnim… »

Mali: Podizanje standarda građana osnovni cilj vlade

Studio B pre 19 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je podizanje životnog standarda građana osnovni cilj vlade, i da će novi investicioni ciklus upravo to omogućiti. „Pred nama su sada dva važna puta. Jedan je da održimo teško stečenu finansijsku… »

Stručnjaci: Vlast ulaže 10 milijardi evra bez plana i strategije

Radio 021 pre 20 dana
Srbiju u narednih četiri-pet godina očekuje, sudeći prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, investicioni ciklus vredan između pet i 10 milijardi evra. Vučić je, obilazeći radove na parku u Beogradu na vodi, najavio da će se u ovom… »

Siniša Mali: Investicioni paket će pomoći daljem rastu naše ekonomije

B92 pre 20 dana
London -- Ministar finansija Siniša Mali boravi u jednodnevnoj poseti Londonu, gde je učestvovao na Blumbergovom Forumu o razvoju novih tržišta i perspektivama u 2019. On je bio učesnik panela o izazovima sa kojima se susreću zemlje u razvoju… »

Mali: U investicionom planu projekti važni za život građana

B92 pre 20 dana
Ministar finansija Siniša Mali kaže da će investicioni plan, koji je najavio predsednik Srbije, sadržati sve projekte koji su važni za kvalitetan život građana. Istakao je da se na realizaciju mnogih od tih projekata čekalo decenijama. "Želimo da… »

Vesti dana »