Siniša Mali

Korona poništila tender za nacionalni stadion: Novi stadion ćemo čekati još neko vreme

Kurir pre 5 dana
Vlada Srbije odustala je od finansiranja nacionalnog stadiona usled krize prouzrokovane pandemijom korona virusa. Iako je juna 2019. formirana Radna grupa za praćenje ovog projekta, na čelu sa ministrom sporta Vanjom Udovičićem, a kao njegovim… »

Strahinja, Sergej i aleksej obogatili prijedor: Trojke donele radost u dom Stojnića (foto)

Blic pre 5 dana
U porodicu Stojnić iz Petrovog Gaja kod Prijedora pre tri meseca su stigla tri sina, Strahinja, Sergej i Aleksa. Njihovi roditelji, Nataša i Siniša Stojnić ne kriju oduševljenje što su nakon Marije koja ima dve godine i osam meseci, 20. februara ove… »

Niste još dobili 100 eur? Danas uplata za 1.350.000 ljudi

BizLife pre 5 dana
Foto: Pixabay Uplata građanima koji su se prijavili za dobijanje 100 evra iz državnog budžeta počela je prošlog ponedeljka i nastavlja se ove nedelje. Prema planu koji je pre početka isplate izneo ministar finansija Siniša Mali, svakog od… »

"Novca u budžetu imamo, dobrobit građana na prvom mestu"

B92 pre 6 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da novca u budžetu ima i da se raduje trenutku kada će sav novac biti isplaćen. "Novca u budžetu imamo i radujem se tom trenutku kada ćemo isplatiti sav novac i pokazati da država stoji iza… »

Nevena Madžarević o jutarnjem programu Nove S: Da osetimo kako diše Srbija

N1 Info pre 6 dana
Televizija Nova S će od sutra obogatiti svoju programsku šemu uvođenjem jutarnjeg programa "Probudi se". Novi format će voditi i uređivati poznata TV lica Nevena Madžarević i Danilo Mašojević. Izvor: N1 Nevena Madžarević kaže da će u… »

Mali: Imamo novca u budžetu, a jednokratna pomoć od 100 evra je isključivo ekonomska mera

Telegraf pre 6 dana
"Pomoći će da se pokrenu proizvodnja i privreda" Ministar finansija, Siniša Mali, danas je na svom Instagram profilu podelio post sa sledećom izjavom: "Novca u budžetu imamo i radujem se tom trenutku kada ćemo isplatiti sav novac i pokazati da… »

Siniša Mali se oglasio povodom dodele 100 evra jednokratne pomoći građanima

Alo pre 6 dana
Na ovaj način će se porkenuti privreda u Srbiji, jer će novac podeljen građanima, biti potrošen u zemlji. , Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu svim punoletnim građanima Srbije, koja je počela da se isplaćuje 13.maja, a biće… »

Mali: Srbija apsolutni lider u regionu, naš BDP raste 5,1, a hrvatski svega 0,4 odsto

Večernje novosti pre 7 dana
Naša zemlja je zauzela apsolutno lidersku poziciju u regionu, koju više niko ne može da ospori. MINISTAR finansija Siniša Mali izjavio je danas da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona… »

Mali: Srbija apsolutni šampion u regionu, naš BDP raste 5,1, a hrvatski svega 0,4 odsto

Alo pre 7 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona, kao što je Hrvatska, koja je u prvom kvartalu ove godine zabeležila najsporiji rast u poslednjih… »

Srbija ubedljivo prestigla ceo region: Rastemo 5,1%, a Hrvatska svega 0,4 odsto

Telegraf pre 7 dana
"Naša zemlja je zauzela apsolutno lidersku poziciju u regionu" Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona, kao što je Hrvatska, koja je u prvom… »

Vesti dana »