Siniša Mali

Ministar Siniša Mali sa privrednicima i u Leskovcu

Jugmedia pre 2 dana
U sklopu posete jugu Srbije ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali predstavio je leskovačkim privrednicima mere koje je srpska vlada preduzele u vreme pandemije i one koje planira ubuuće s ciljem da privredu održai vitalnom, ponavljajući… »

Budite bez brige, evo do kad vam pare zasigurno ležu na račun!

Alo pre 2 dana
Država je "pogodila u centar problema". Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u… »

Ministar Mali optimista i na jugu Srbije: Svet prognozira pad srpskog BDP-a, on kaže bićemo na nuli

Južne vesti pre 2 dana
Da su mere Vlade Srbije za pomoć privredi bile blagovremene i na pravi način definisane, rekao je ministar finansija Siniša Mali prilikom posete privrednicima u Vranju, Surdulici i Leskovcu. Ministar tvrdi da će Srbija po visini BDP-a biti među top 3… »

Mali “citira” privrednike: Mere pogodile metu, nisu otpuštali radnike

BizLife pre 2 dana
Foto: Beta/Slobodan Miljević Prilikom posete privrednicima na jugu Srbije, ministar finansija Siniša Mali se uverio da su vlasnici i direktori preduzeća zadovoljni ekonomskim merama Vlada Srbije i da nisu otpuštali svoje radnike, saopštilo je… »

Ako vam još nije uplaćeno 100 evra treba to da očekujete do petka

Moj Novi Sad pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Siniša Mali je podsetio da prijava za 100… »

Još 450.000 građana nije dobilo 100 evra, njima stiže do petka

Radio 021 pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Siniša Mali je podsetio da prijava za 100… »

Siniša Mali dobio Đilasa na sudu (foto)

Alo pre 2 dana
Sud presudio u korist ministra finansija. Poznato je da su Siniša Mali, ali i drugi rukovodeći ljudi u zemlji na meti Dragana Đilasa. Kako saznajemo, ministar finansija je dobio spor u kom je bio tuženi i to od strane Dragana Đilasa. Sud je presudio… »

Mali obišao jug: Privrednici zadovoljni merama, nisu otpuštali radnike

Telegraf pre 2 dana
"Svako od preduzetnika je deo jedne velike slagalice koja se zove BDP" Ministar finansija Siniša Mali posetio je privrednike na jugu Srbije i tom prilikom se uverio da su vlasnici i direktori preduzeća zadovoljni ekonomskim merama koje je sprovela Vlada… »

Mali: Privrednici zadovoljni merama, nisu otpuštali radnike

Alo pre 2 dana
Ministar je zajedno sa državnim sekretarom u Ministarstvu privrede Draganom Stevanovićem prvo obišao firmu Ansal Steel, zatim se sastao se sa privrednicima u fabrici „Simpo“, kao i sa privrednicima u Surdulici. Ministar finansija Siniša Mali… »

Mali u poseti uspešnim privrednicima na jugu Srbije (foto)

Alo pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali danas je posetio privrednike na jugu Srbije. Prva lokacija je preduzeće "Ansal Steel" koje zapošljava oko 300 radnika, sa visokom prosečnom platom, a njihovi proizvodi se osim na tržištu u Srbiji (Snabdevaju - JP… »

Vesti dana »