Siniša Mali

Usvojeni finansijski zakoni: Mali „odbranio“ pola mlrd. Eur državne pomoći

BizLife pre 6 dana
Foto: Pixabay Skupština Srbije usvojila je set od šest finansijskih zakona, među kojima je i Zakon o kontroli državne pomoći. Tim zakonom se, kako je rekao ministar finansija Siniša Mali, jača transparentnost dodele državne pomoći, omogućava… »

Upravni sud smatra da novinari nemaju interes da dobiju informaciju

Cenzolovka pre 7 dana
Upravni sud odbacio je zahtev novinarke Pištaljke da najzad dobije kompletan izveštaj Agencije za borbu protiv korupcije o imovini i prihodima nekadašnjeg gradonačelnika Beograda, a sada ministra finansija Siniše Malog uz obrazloženje da ona nije… »

BAS uzima 12 miliona evra kredita za izgradnju autobuske stanice na Novom Beogradu

Insajder pre 7 dana
Skoro pet meseci od kada su gradski čelnici obzanili “drugi početak” gradnje nove autobuske stanice na Novom Beogradu, kompanija BAS planira da uzme kredit od 12 miliona evra za realizaciju tog projekta. Kako je objavio portal eKapija, to će biti… »

Skupština usvojila paket zakona o investicionim fondovima - Bolji pristup preduzeća izvorima finansiranja

Ekapija pre 7 dana
Skupština Srbije usvojila je Zakon o otvorenim investicionim fondovima sa javnom ponudom, Zakon o alternativnim investicionim fondovima, kao i Zakon o izmenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita. Ministar finansija Siniša Mali je rekao da je set… »

Usvojeni novi zakoni o računovodstvu, reviziji i kontroli državne pomoći - Deo računovođa nezadovoljan izmenama

Ekapija pre 7 dana
Skupština Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o računovodstvu, Predlog zakona o reviziji i Predlog zakona o kontroli državne pomoći. - Predlog zakona o računovodstvu i Predlog zakona o reviziji imaju za cilj da obezbede… »

Skupština usvojila paket zakona koji se tiče učešća i razvoja investicionih fondova

B92 pre 7 dana
Beograd -- Poslanici Skupštine Republike Srbije danas su usvojili paket zakona koji se tiče učešća i razvoja investicionih fondova na tržištu kapitala u Srbiji. Usvojeni su Zakon o otvorenim investicionim fondovima sa javnom ponudom, Zakon o… »

Poslanici danas glasaju o setu zakona iz oblasti finansija

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Poslanici Skupstina Srbije glasaće danas o setu zakona iz oblasti finansija, među kojima su predlozi zakona o računovodstvu i kontroli državne pomoći. Glasaće će početi u 11.15 časova, a na dnevnom redu su i predlozi zakona o… »

Džudit Batler u Beogradu: „Akademska sloboda je političko pitanje"

BBC News pre 8 dana
Jedna od najvećih filozofkinja i feministkinja 21. veka govori za BBC i o počasnom doktoratu Beogradskog univerziteta, gej roditeljstvu i pokretu #Metoo. Samo nekoliko nedelja nakon što su beogradski studenti dozvolili zaposlenima u Rektoratu da se… »

Radno u Skupštini Srbije: Prvo poslanička pitanja, pa amandmani na Predlog zakona o kontroli državne pomoći

Kurir pre 9 dana
Skupština Srbije nastavila je danas rad postavljanjem poslaničkih pitanja, nakon čega će preći na raspravu o amandmanima na Predlog zakona o kontroli državne pomoći. Na taj predlog zakona podnet je 31 amandman, a Vlada Srbije je predložila… »

Atlagić o profesoru Karapandži, Orlić o naslovnoj strani Danasa

Novi magazin pre 9 dana
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Atlagić danas je na sednici Skupštine Srbije vređao profesora na EBS Univerzitetu u Vizbadenu Rašu Karapandžu koji je u javnost izneo analizu doktorata ministra finansije Siniše Malog tvrdeći da je… »

Vesti dana »