Siniša Mali

Studentska blokada i posledice

Danas pre 2 dana
Blokadom zgrade rektorata Beogradskog univerziteta (BU) koja je trajala 12 dana, studenti su, u stvari, „deblokirali“ Univerzitet u Beogradu (po onoj narodnoj „klin se klinom izbija“), jer je bio blokiran ogromnim pritiscima vlasti. Ti pritisci su… »

SSP: Najoštrija osuda šikaniranja aktiviste „Ne davimo Beograd“

Danas pre 5 dana
Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da najoštrije osuđuje „šikaniranje“ aktiviste Inicijative „Ne davimo Beograd“ Radomira Lazovića, koji je zbog organizacije jednog od njenih protesta osuđen na novčanu kaznu, preinačenu u 60 dana… »

VOICE: Zdravstveni radnici koji brinu o osetljivim grupama dece ostali bez plata

Novi magazin pre 4 dana
Zdravstvenim radnicima u najmanje dve ustanove socijalne zaštite u Srbiji od početka ove godine kasne plate zbog "tehničke greške" koju nadležni ne mogu ili ne žele da isprave, zbog čega oni traže prijem kod ministra finansija Siniše Malog u… »

Karapandža: Slučaj Siniše Malog pokazuje da ne možemo da se poredimo ni sa Zimbabveom

Radio 021 pre 4 dana
Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon objavljivanja, pretnje koje svakodnevno dobija i zahtev za njegovim otkazom upućen… »

Bravo: Siniša je posetio trening kamp Italijana i iznenadio svog velikog prijatelja (foto)

Hot sport pre 4 dana
Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini je dogogodišnji prijatelj našeg trenera Siniše Mihajlovića. Italijan je među prvima pružio podršku treneru Bolonje kada je objavio da ima leukemiju. Siniša je trenutno kod kuće u Rimu, sa… »

Siniša Kovačević: Bojkot, jer kultura i identitet nemaju cenu i ne mogu se prodati

Novi magazin pre 5 dana
Potpredsednik Narodne stranke i dramski pisac Siniša Kovačević izjavio je danas u Novom Sadu da je bojkot izbora neophodan da bi se nakon budućih izbora "koje će režim izgubiti" uspostavio sistem u kojem "neće sve biti na prodaju, jer kulturni i… »

Struka o novom zakonu: Nejasno ko će moći da pruža računovodstvene usluge

N1 Info pre 5 dana
Skupština Srbije usvojila je Zakon o računovodstvu koji stupa na snagu 1. januara 2020. godine. Ministar finansija Siniša Mali rekao je da taj zakon, uz ostale finansijske zakone, treba da doprinese kvalitetnijem finansijskom izveštavanju i privuče… »

Naučno-nastavno veće Filozofskog fakulteta osudilo napade na rektorku i profesore, zahteva hitnu reakciju institucija

Insajder pre 5 dana
Nastavno-naučno veće (NNV) Filozofskog fakulteta u Beogradu je u saopštenju danas osudilo nedavne napade pojedinih medija na rektorku Univerziteta u Beogradu (BU) Ivanku Popović i profesore tog fakulteta Danijela Sinanija i Ognjena Radonjića. Veće… »

Dimitrije Boarov: Šta smo rekli MMF-u

Novi magazin pre 5 dana
Krajem protekle sedmice u Beograd je stigla misija Međunarodnog monetarnog fonda na treće konsultacije u okviru poznatog "savetodavnog aranžmana" (PCI), koji je Vlada Srbije zaključila sa ovom svetskom institucijom. Naime, 4. oktobra, baš u finišu… »

Mali: Srbija napreduje u fiskalnoj koordinaciji sa EU

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da skidanje Srbije sa tzv. evropske "sive liste poreskih oaza" smatra velikom nagradom za uloženi trud i dokazom da ubrzano sprovodimo reforme i usklađujemo naš poreski sistem sa evropskim i svetskim… »

Vesti dana »