Siniša Mali

Zamenili smo Sinišu Malog i Sinišu Malog: Ko je bolji ministar, a ko poljoprivrednik?

Telegraf pre 1 dan
Siniša Mali i Siniša Mali sreli su se u "Beogradu na vodi", sedeli su za istim stolom i zajedno ručali. Siniša Mali, bilo da ste poljoprivrednik u Srbiji ili ministar finansija je ime koje očigledno, ima više prednosti nego mana. Tako nam bar kažu… »

Obišao je Beograd sa njim, oduševio ga energijom, a u jednoj stvari se nikako ne razlikuju! (foto)

Alo pre 1 dan
Situacija na koju se retko nailazi. imao je specijalan razlog što se u prepodnevnim časovima pojavio na Naime, zajedno sa imenjakom i prezimenjakom, Sinišom Malim, razmenio je kontakt i opisao susret, sa sjajnim utiscima. View this post on Instagram… »

Sastanak sa privrednicima Vranja: Krediti za novu perspektivu (foto)

OK radio pre 1 dan
U velikoj Sali Skupštine grada Vranja održan je sastanak sa privrednicima ovog kraja, na kojem je bilo reči o merama države za lakše prevazilaženje posledica pandemije virusom korona. Svesni smo da su svi privredni subjekti imali negativnih… »

Mali: Srbija uvek tu za svoje građane

B92 pre 1 dan
Beograd -- Srbija se uspešpno bori sa ekonomskim posledicama pandemije koronavirusa. "Građani moraju da znaju da uvek mogu da računaju na svoju državu, a aktuelne mere dokaz su da je ona uvek tu za njih, posebno u najtežim periodima", napisao je… »

Ministar Mali posle 17 godina: Privatizacija „Zdravlja“ iz Leskovca je bila dobra (video)

Jugmedia pre 1 dan
Za mene je je privatizacija zdravlaj u tom trenutku bila najbolja moguća, kazao je uče u Leskovcu ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali, zamoljen od juGmedie da prokomentariše privatizaciju te leskovačke farmaceustke godine, privatizovane… »

Mali: Do petka svi dobijaju 100 evra

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, 3. jun 2020. (Foto RTS printskrin) – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će do petka preostalih 450.000 građana koji su se prijavili dobiti 100 evra državne pomoći. Oni koji se prijave poslednjeg dana, u petak 5. juna, novac… »

Što su izbori bliži, u opoziciji je sve veći haos, rat svih protiv svih!

Alo pre 1 dan
Funkcioneri Narodne stranke Vuka Jeremića nedeljama ne prestaju sa brutalnim uvredama na račun Sergeja Trifunovića i Pokreta slobodnih građana. Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke, koji je ranije tvrdio da je lider PSG-a „hrabriša i… »

Đilasova tužba bez osnova: Odbačeni zahtevi protiv Ministarstva finansija

Večernje novosti pre 2 dana
Prvi osnovni sud u Beogradu odbacio je kao neosnovan tužbeni zahtev Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, kojim je tražio da mu država Srbija nadoknadi nematerijalnu štetu u vidu duševnih bolova. PRVI osnovni sud u Beogradu odbacio… »

Još 450.000 građana nije dobilo 100 evra, kada njima stiže

RTS pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Siniša Mali je podsetio da prijava za 100… »

Ministar Mali u Vranju: Posebne mere za nova radna mesta na jugu Srbije

Kurir pre 2 dana
Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali u utorak je boravio u Vranju gde je prisustvovao sastanku Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore, održanom u prostorijama kompanije "Simpo". "Do kraja tekuće godine trebalo bi da bude definisan… »

Vesti dana »