Siniša Mali

Karapandža: Slučaj Siniše Malog pokazuje da ne možemo da se poredimo ni sa Zimbabveom

Radio 021 pre 5 dana
Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon objavljivanja, pretnje koje svakodnevno dobija i zahtev za njegovim otkazom upućen… »

Bravo: Siniša je posetio trening kamp Italijana i iznenadio svog velikog prijatelja (foto)

Hot sport pre 5 dana
Selektor reprezentacije Italije Roberto Manćini je dogogodišnji prijatelj našeg trenera Siniše Mihajlovića. Italijan je među prvima pružio podršku treneru Bolonje kada je objavio da ima leukemiju. Siniša je trenutno kod kuće u Rimu, sa… »

Siniša Kovačević: Bojkot, jer kultura i identitet nemaju cenu i ne mogu se prodati

Novi magazin pre 5 dana
Potpredsednik Narodne stranke i dramski pisac Siniša Kovačević izjavio je danas u Novom Sadu da je bojkot izbora neophodan da bi se nakon budućih izbora "koje će režim izgubiti" uspostavio sistem u kojem "neće sve biti na prodaju, jer kulturni i… »

Struka o novom zakonu: Nejasno ko će moći da pruža računovodstvene usluge

N1 Info pre 5 dana
Skupština Srbije usvojila je Zakon o računovodstvu koji stupa na snagu 1. januara 2020. godine. Ministar finansija Siniša Mali rekao je da taj zakon, uz ostale finansijske zakone, treba da doprinese kvalitetnijem finansijskom izveštavanju i privuče… »

Naučno-nastavno veće Filozofskog fakulteta osudilo napade na rektorku i profesore, zahteva hitnu reakciju institucija

Insajder pre 5 dana
Nastavno-naučno veće (NNV) Filozofskog fakulteta u Beogradu je u saopštenju danas osudilo nedavne napade pojedinih medija na rektorku Univerziteta u Beogradu (BU) Ivanku Popović i profesore tog fakulteta Danijela Sinanija i Ognjena Radonjića. Veće… »

Dimitrije Boarov: Šta smo rekli MMF-u

Novi magazin pre 6 dana
Krajem protekle sedmice u Beograd je stigla misija Međunarodnog monetarnog fonda na treće konsultacije u okviru poznatog "savetodavnog aranžmana" (PCI), koji je Vlada Srbije zaključila sa ovom svetskom institucijom. Naime, 4. oktobra, baš u finišu… »

Ministar Mali: Skidanje Srbije sa sive liste poreskih oaza od velikog značaja! To je dokaz da ubrzano sprovodimo reforme

Kurir pre 6 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da skidanje Srbije sa tzv. evropske "sive liste poreskih oaza" smatra velikom nagradom za uloženi trud i dokazom da ubrzano sprovodimo reforme i usklađujemo naš poreski sistem sa evropskim i svetskim… »

Skupština usvojila Zakon o kontroli državne pomoći, Komisija za kontrolu raspolagaće sopstvenim budžetom

Radio 021 pre 6 dana
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o kontroli državne pomoći kojim se jača transparentnost dodele pomoći i omogućava efikasnija kontrola. Usvajanjem zakona ispunjava se i jedno od merila pregovaračkog Poglavlja 8 koje se odnosi na politiku… »

Karapandža: Rezultat moje analize doktorata Malog – pretnje i kampanja laži

Danas pre 7 dana
Profesor Univerziteta u Vizbadenu Raša Karapandža rekao je da su jedine posledice njegove analize doktorata ministra finansija Siniše Malog, pet i po godina nakon što je objavio, pretnje koje svakodnevo dobija. Kao i zahtev za njegovim otkazom upućen… »

Karapandža u kandžama Atlagića

Vreme pre 7 dana
Narodni poslanik Marko Atlagić polako postaje jedan od redovnih junaka ove rubrike četvrtkom. Možda nije do njega, nego do mene, jer sam, priznajem, impresionirana nastupom ovog uvaženog predstavnika vladajuće većine, njegovom verbalnom spretnošću… »

Vesti dana »

Postignut dogovor o Bregzitu

EurActiv pre 39 minutajoš 49 povezanih

Vučić: Koji to otrov deluje na nacionalnoj osnovi?

Vesti online pre 1 satjoš 15 povezanih