Siniša Mali - vesti

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima,otpisuje se 38%

Studio B pre 5 dana
Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima.To je dobra vest za sve dužnike i rezultat kompromisa svih učesnika u pregovorima, kažu u udruženju građana zaduženih u švajcarskim francima.
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je na sednici Vlade Srbije, kojim je predvideno je da se preostali deo duga konvertuje u evre,da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za... »

Predlog leks specijalisa: Jedno udruženje zadovoljno, za Efektivu je to farsa

N1 Info pre 5 dana
Da li su problemi onih koji su uzeli kredite indeksirane u švajcarskim francima pred rešenjem? Vlada Srbije usvojila je nacrt leks specijalisa, a minstar finansija Siniša Mali kaže da predstavlja kompromisno rešenje između zaduženih građana, banaka i države.
Izvor: N1 Udruženja koja okupljaju klijente banaka iznose suprotstavljene stavove. Predstavnici Udruženja CHF Srbija za N1 kažu da su predloženim zadovoljni, dok iz Efektive poručuju da je u pitanju farsa države, kako bi se... »

B92 saznaje: Siniša Mali sutra na Londonskoj berzi, slušaće ga biznis-elita

B92 pre 5 dana
B92: B92 saznaje: Siniša Mali sutra na Londonskoj berzi, slušaće ga biznis-elita
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali otputovao je za London, gde će sutra biti u zvaničnoj poseti Londonskoj berzi.
Kako saznaje B92, on će se sastati s predstavnicima svetskog biznis-krema. Protokolom je predviđeno da eliti svetske privrede jedan sat govori o investicionim potencijalima Srbije. Ovo je velika čast za našu državu, jer je to... »

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima, otpisuje se 38 odsto duga

OK radio pre 6 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada.
Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški pregovori, ali da je pronađeno kompromisno rešenje, prenosi Danas. „Ovaj... »

Leks specijalis o švajcarcima pred poslanicima po hitnom postupku - Konverzija preostalog duga u evre pa otpis 38%

Ekapija pre 5 dana
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima ušao je danas, po hitnom postupku, u proceduru Skupštine Srbije.
Predlog tog zakona je ranije danas usvojen u Vladi Srbije, a predviđa da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto i da kamatna stopa bude ograničena na 3,4 %. Ministar... »

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima, otpis 38 odsto duga

Beta pre 6 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od... »

Vlada Srbije usvojila leks specijalis o 'švajcarcima'

Slobodna Evropa pre 6 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada.
Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški pregovori, ali da je pronađeno kompromisno rešenje. "Ovaj leks specijalis... »

Vlada usvojila predlog posebnog zakona o kreditima u švajcarskim francima

Insajder pre 6 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada. Zakon predviđa da se preostali deo duga građana koji su se zadužili u “švajcarcima” konvertuje u evro, kao i da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto.
Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški pregovori, ali da je pronađeno kompromisno rešenje. “Ovaj leks specijalis... »

Vlada usvojila nacrt Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u “švajcarcima“

Morava info pre 6 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada.
Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim Leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški pregovori, ali da je pronađeno kompromisno rešenje. – Ovaj Leks specijalis... »

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima, otpisuje se deo duga

Sputnik pre 6 dana
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, kojim je predviđeno da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto i da kamatna stopa bude ograničena na 3,4 odsto.
Zakon bi trebalo do kraja sedmice da bude upućen u skupštinsku proceduru. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se ovim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški... »

©2019 Netmark d.o.o.