Siniša Mali

Ranjavanje žene u Beranama: Policija traga za Mrgom i Sićkom

Nova pre 2 dana
Beranska policija traga za Jovanom Mujovićem zvanim Mrgo i Sinišom Drljevićem zvanim Sićko, zbog sumnje da su sinoć u međusobnom vatrenom obračunu ranili slučajnu prolaznicu M.Č. Iz Uprave policije kazali su da su oba Beranca za kojima tragaju… »

Mali: Privrednici zadovoljni merama, nisu otpuštali radnike

Novi magazin pre 2 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali posetio je danas privrednike na jugu Srbije i tom prilikom se uverio, kako je navedeno u saopštenju, da su vlasnici i direktori preduzeća zadovoljni ekonomskim merama koje je sprovela Vlada Srbije i da nisu… »

Mali: Pun sam optimizma, prognoze upućuju na to

B92 pre 2 dana
Vranje -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da su predviđanja međunarodnih finansijskih institucija o rastu srpske privrede mnogo bolja nego za druge zemlje. "Pun sam optizmizma", rekao je Mali i dodao da optimizam gradi na stanju stvari, ali i… »

Zaratili na tviteru! Siniša: Kad je frka, Sergej plače i beži ako nije s Legijom! Sergej: Siniša, hakovan ti je nalog!

Kurir pre 2 dana
Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i reditelj Siniša Kovačević sinoć su opasno zaratili na drušvenoj mreži Tviter. Povod je bio komentar Kovačevića na incident koji se odigrao pre dva dana u Knez Mihajlovoj ulici kada je jedan… »

Još 450.000 građana nije dobilo 100 evra, kada njima stiže

IndeksOnline pre 2 dana
BEOGRAD – Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Siniša Mali je podsetio da… »

Siniša Mali dobio parnicu protiv Dragana Đilasa

B92 pre 2 dana
Prvi osnovni sud u Beogradu odlučio je danas u korist ministra finansija Siniše Malog, koga je tužio lider Stranke slobode i pravde Dragan Ă�ilas. Ă�ilas je u parnici koju je poveo protiv Republike Srbije, a zbog pisane izjave Malog, tražio… »

"Novčana pomoć od države došla u pravom trenutku"

Alo pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra. je danas obišao tokom posete privrednicima na jugu Srbije posetio i radnike u Surdulici. on je na svom Instagram profilu napisao: Razgovor… »

Još 450.000 građana nije dobilo 100 evra, evo kada njima stiže

Pravda pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je do sada 5.550.000 građana Srbije dobilo pomoć od 100 evra, dok će preostalih 450.000 građana dobiti novac do petka. Odgovarajući na pitanja novinara u Vranju, Siniša Mali je podsetio da prijava za 100… »

Mali najavio donošenje novih mera

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas u Leskovcu da će ubrzo Vlada Srbije dometi nove mere koje za cilj imaju podršku zapošljavanju. On je rekao i da se “čine napori” da se reši problem ulaska srpske robe na Kosovo ali da o… »

Mali o subvencijama za poljoprivrednike, dugu Srbije i prodaji Zdravlja

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Na pitanje novinara JUGpressa kada će biti vraćene na ranije stanje subvencije registrovanim poljoprivrednim proizvođačima, koje trenutno iznose 5.000 po hektaru i koje su nekada iznosile 12.000 dinara, ministar Siniša Mali je rekao da se… »

Vesti dana »