Siniša Mali - vesti

Mali: “Još nije doneta odluka o pomoći Srbije za obnovu Notr Dama”

Nedeljnik pre 1 dan
Foto: Tanjug Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da još nije doneta odluka o pomoći Srbije za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u nedelju u katastrofalnom požaru, preneo je N1. Samostalni poslanik Milan Lapčević je postavio pitanje da li je tačna informacija, koja se... »

Miho, zavali se u fotelju i uživaj u slobodnjacima Pulgara! Sinišina Bolonja na pragu opstanka (video)

Mozzart sport pre 2 dana
Lacio razočaranje dana, otpisani Kjevo slavio na Olimpiku
Spasilac! Ta reč pristaje idealno uz ime Siniše Mihajlovića. Srpski stručnjak je na dobrom putu da napravi pravo malo čudo i ostavi Bolonju u Seriji A. Početkom februara delovalo je da tim sa stadiona „Renato dal Ara“ tone u niži rang, a onda je angažovan Miha i... »

Leks specijalis konačno rešenje za većinu zaduženih

Politika pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Skupštini da Zakon o „švajcarcima” predstavlja pravdu i konačno rešenje za većinu građana zaduženih u toj valuti, ukoliko problem žele da reše na ponuđeni način. „Država je morala da reaguje. Možemo pričati o praksi banaka, da li je ona bila etička... »

Foto - ubod: Čelnici Zvezde, Terzić i Mrkela, na mitingu "Budućnost Srbije"

Telegraf pre 3 dana
Rukovodioci crveno-belih priključili se mitingu podrške Aleksandru Vučiću
Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela zajdno su prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića, koji je održan u centru Beograda. Terzić i Mrkela su bili u društvu Nikole... »

Da li će Srbija donirati 10 miliona evra za obnovu Notr Dama?

Danas pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da još nije doneta odluka o pomoći Srbije za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u nedelju u katastrofalnom požaru.
„Što se tiče Notr Dama, ne postoji još nikakva odluka koja je vezana za bilo kakvu pomoć s naše strane. Ako bude, reći ćemo na vreme“, izjavio je Mali u Skupštini Srbije. To je bio njegov odgovor na pitanje samostalnog poslanika... »

Skupština Srbije: Završena načelna rasprava o zakonu o švajcarcima

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Poslanici u Skupštini završili su danas načelnu raspravu o Predlogu zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, a ministar finansija Siniša Mali je poručio da taj zakon pokazuje da država želi da pomogne građanima kojima je pomoć najpotrebnija. Sednica će... »

Mali:Leks specijalis konačno rešenje za većinu zaduženih

Studio B pre 3 dana
Zakon o „švajcarcima“ predstavlja pravdu i konačno rešenje za većinu građana zaduženih u toj valuti, ukoliko prihvate da problem žele da reše na ponuđeni način, rekao ministar finansija.
„Država je morala da reaguje. Možemo pričati o praksi banaka, da li je ona bila etička ili ne, ali je očigledno da su želele da maksimalizuju profit. Građani možda nisu pročitali te ugovore kako treba, ali lako je biti general... »

Siniša Mali o odluci o švajcarcima: Ne smemo da ostavimo nikoga na ulici ako već možemo da pomognemo

Telegraf pre 4 dana
Mali je pozvao poslanike da glasaju za ovaj Predlog
Ministar finansija Siniša Mali rekao je tokom skupštinske rasprave da je leks specijalis rešenje za zadužene u švajcarskim francima posle dve decenije. - Tema je aktuelna postala u medijima. Neki ekonomisti misle da poreski obveznici ne treba da plaćaju nečije greške.... »

Mali: Plate u predškolskim ustanovama veće za devet odsto

Večernje novosti pre 4 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u Skupštini Srbije, obrazlažući Predlog zakona o dopuni Zakona o budžetskom sistemu, da će plate zaposlenih u predškolskim ustanovama biti od maja povećane
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u Skupštini Srbije, obrazlažući Predlog zakona o dopuni Zakona o budžetskom sistemu, da će plate zaposlenih u predškolskim ustanovama biti od maja povećane za devet odsto.... »

Pred poslanicima leks specijalis o švajcarcima

RTS pre 4 dana
RTS: Pred poslanicima leks specijalis o švajcarcima
U Skupštini Srbije poslanici su za završili raspravu u načelu o Predlogu zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, koja će biti nastavljena u petak. Opozicija i vlast podeljeni o Zakonu o "švajcarcima".
Ministar finansija Siniša Mali predstavio je Predlog zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, kojim se posle više od jedne decenije rešava problem oko 15.785 građana koji imaju stambene kredite u... »

©2019 Netmark d.o.o.