Siniša Mali

“Počela isplata minimalca, 7.000 više zaposlenih nego pre koronakrize”

BizLife pre 15 sati
Foto: Beta Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je danas u 7 časova počela isplata drugog dela minimalne zarade, ukupno 31 milijarde dinara, na račune 235.000 preduzeća i privrednih subjekata, koji zapošljavaju 1.050.000 radnika. Mali je za… »

U Srbiji je 7.000 ljudi više našlo posao, kakvi su to tačno podaci?

Telegraf pre 16 sati
"Mnogi iznose razne podatke, ali da je to zvanična statistika" U Srbiji je, prema podacima Poreske uprave i Republičkog zavoda za statisku, od kraja februara do 15. maja, broj zaposlenih porastao za skoro 7.000, izjavio je ministar finansija Siniša… »

Trezor je otvoren, krenula isplata 31 milijarde dinara za “minimalce”

RTV Novi Pazar pre 17 sati
Ministar finansija Siniša Mali rekao je za RTS da će danas “leći” minimalac za 235.000 preduzeća, odnosno 1.050.000 radnika. Cilj nam je da agresivnije krenemo u novo zapošljavanje da bi životni standard podigli još brže, ukazao je Siniša… »

Siniša Mali najavio nove dobre vesti u narednih par dana!

Alo pre 17 sati
Razmatra se oko 20 različitih mera, među kojima su umanjenje poreza i doprinosa na zarade za nove zaposlene, stimulacije u novcu za podstrek preduzećima da zaposle nove radnike. U Srbiji je, prema podacima Poreske uprave i Republičkog zavoda za… »

Siniša Mali sa sinišom malim: Prvi se prijavio za 100 evra, ali mu ime nije pomoglo i da ih dobije. Danas se sreo sa svojim…

Blic pre 1 dan
Ako ste, na primer, ministar i zovete se Siniša Mali, mala je verovatnoća da imate svog imenjaka. Ipak, nije i nemoguće. Upravo to se desilo srpskom ministru finansija, koji je danas upoznao svog imenjaka Sinišu Malog, poljoprivrednika iz okoline… »

Pratite u Vestima Prve od 18 h: Siniša Mali upoznao Sinišu Malog

B92 pre 1 dan
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali danas je imao priliku da upozna - Sinišu Malog. Ministar je upoznao svog imenjaka iz sela Kucura u Vojvodini. Nakon što su uspostavili kontakt putem društvenih mreža, ministar ga je pozvao da mu bude gost u… »

Ministar finansija sa svojim imenjakom kojeg je cela Srbija zvala zbog 100 evra (foto)

Alo pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali upoznao je svog imenjaka iz sela Kucura u Vojvodini. Nakon što su uspostavili kontakt putem društvenih mreža, ministar ga je pozvao da mu bude gost u Beogradu. Moj imenjak @_sinisa.mali_ je danas imao priliku i da sedne… »

Siniša Kovačević poručio Noletu: Kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod

Luftika pre 1 dan
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pridružio se nizu slavnih ličnosti koje su se solidarisale sa američkim protestima, koji već danima „drmaju“ čitave Sjedinjene Američke Države. Proslavljeni srpski scenarista, SIniša Kovaćević… »

Neobičan susret poljoprivrednika i ministra: Siniša Mali licem u lice sa Sinišom Malim VIDEO

B92 pre 1 dan
Beograd -- Ministra finansija Sinišu Malog retko ime i prezime čini prepoznatljivim od početka života. Ako ste, na primer, ministar i zovete se Siniša Mali, mala je verovatnoća da imate svog imenjaka. Ipak, nije i nemoguće. Filip Čukanović je u… »

Siniša Mali upoznao Sinišu Malog: Divan gest ministra! Prijateljski susret sa poljoprivrednikom u Beogradu (foto)

Kurir pre 1 dan
Ministar finansija Siniša Mali upoznao je poljoprivrednika Sinišu Malog iz sela Kucura. Siniša Mali iz okoline Sombora požalio se da zbog imena i prezimena ima "problema" još otkako je Siniša Mali iz Beograda postao gradonačelnik. "Kad je Siniša… »

Vesti dana »