Siniša Mali

Građevina gura privredni rast

Večernje novosti pre 1 dan
Dobre ocene Srbije posle još jedne posete misije MMF-a; Rekordno niska nezaposlenost, zarade 7,3 procenta realno rasle. EKONOMSKI rezultati Srbije su i dalje veoma dobri, uz pad nezaposlenosti na rekordno niske nivoe i očekivano ubrzanje privrednog… »

Folksvagen odložio gradnju fabrike u Turskoj, Srbija opet u igri?

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas, povodom odluke Folksvagena da odloži izgradnju fabrike u Turskoj, da bi za našu zemlju bilo od velikog značaja kada bi mi uspeli da privučemo tu investiciju, ali i da ne može ništa više da… »

Mali: MMF zadovoljan napretkom srpske ekonomije VIDEO

B92 pre 1 dan
Beograd -- Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali izjavio je da je MMF zadovoljan napretkom reformi i rezultatima postignutim u Srbiji. Istakao je da je MMF ostao pri projekciji privrednog rasta od 3,5 odsto za ovu godinu, saopštilo je… »

Mali: U predlogu budžeta ulaganja u infrastrukturu, veće plate u javnom sektoru

Beta pre 2 dana
Vlada Srbije izaći će sa predlogom budžeta za 2020. godinu u narednih desetak dana, izjavio je danas ministar finansija Srbije Siniša Mali i naglasio da će biti razvojni. "Prioritet naredne godine biće investicije, pre svega u infrastukturu", rekao… »

Rast plata 8-15%, do kraja 2019. preko 500 evra

Studio B pre 2 dana
Plate u javom sektoru biće povećane u decembru između osam i 15 odsto, izjavio ministar finansija Siniša Mali i istakao da će do kraja godine prosek biti iznad 500 evra, kao što je i obećano. „Realni rast zarada u prvoj polovini godine je bio 7,3… »

Nije se šalio: Siniša Mali govoreći o inovacijama pomenuo i leteći taksi!?

Pravda pre 2 dana
Ministar finansija Siniša Mali, govoreći o inovacijama u Srbiji, ali i u svetu, pomenuo je kao inovacije vozila bez vozača i, kako kaže, leteće taksije. On je podsetio da predsednica Vlade govori o četvrtoj industrijskoj revoluciji i da Srbija želi… »

Mali: Uskoro predlog budžeta, spremljen novac za velike investicije

BizLife pre 1 dan
Foto: Pixabay Vlada Srbije izaći će sa predlogom budžeta za 2020. godinu u narednih desetak dana, izjavio je ministar finansija Siniša Mali i naglasio da će biti razvojni. „Prioritet naredne godine biće investicije, pre svega u infrastukturu“… »

Mali: Rast BDP-a Srbije ove godine od 3,5 odsto potvrdio i MMF

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar finansija Srbije Siniša Mali potvrdio je danas da će rast BDP-a Srbije ove godine biti 3,5 odsto, ističući da je pri toj projekciji rasta ostao i Medjunarodni monetarni fond (MMF), dok će naredne godine, saglasni su, rast biti… »

Mali: Srbija na pragu još jedne rekordne godine po direktnim stranim investicijama

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Srbija je za sedam meseci ove godine privukla 2,3 milijarde evra direktnih stranih investicija, što je 43 odsto više nego u istom periodu prošle godine, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.… »

Ministar finansija Srbije: Predlog budžeta za narednu godinu za desetak dana

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Vlada Srbije izaći će sa predlogom budžeta za 2020. godinu u narednih desetak dana, izjavio je danas ministar finansija Srbije Siniša Mali i naglasio da će biti razvojni.… »

Vesti dana »

Erdogan bacio Trampovo pismo u đubre

Danas pre 1 satjoš 33 povezane

Vučić: Koji to otrov deluje na nacionalnoj osnovi?

Vesti online pre 2 satajoš 16 povezanih

Orban: Ako Turska pusti izbeglice, upotrebićemo silu

Dnevnik pre 4 satajoš 13 povezanih