Siniša Mali - vesti

EIB kreditira razvoj lokala sa 22 miliona evra

BizLife pre 9 dana
Foto: Pixabay Vlada Srbije i Evropska investiciona banka ( EIB) potpisale su ugovor o kreditu vrednom 22 miliona evra, za finansiranje infrastrukturnih projekata u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji. Ugovor su potpisali ministar finansija Srbije Siniša Mali i šef divizije EIB za Sloveniju,... »

Mali: U toku razgovori o zaduženjima u francima

Studio B pre 9 dana
Leks specijalis u vezi s kreditima u švajcarskim francima, pred Vladom Srbije, a uskoro i u skupštinskoj proceduri.
Ministar finansija Siniša Mali izjavio da su razgovori o leks specijalisu za građane zadužene u švajcarcima još u toku i da bi trebalo da budu uspešno okončani u narednih nekoliko sati. „Došli smo do još jednog ili dva člana koji... »

Siniša Mihajlović javno opleo po šampionu Italije!

Alo pre 9 dana
Alo: Siniša Mihajlović javno opleo po šampionu Italije!
Bio je baš besan
Bolonja Siniše Mihajlovića vodi žestoku bitku za ostanak u Serie A i za vikend je izvukla bod od Fiorentine. Međutim, planove joj je pokvario SPAL,koji je pobedio Juventus posle preokreta rezultatom 2:1 i to tako da su šampioni Italije igrali u "trećoj" postavi, budući... »

Ugovor sa EIB o 22 miliona evra podrške ugroženim opštinama

Studio B pre 9 dana
Ministar finansija Srbije Siniša Mali i šef divizije Evopske investicione banke (EIB) za Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan Mateo Rivelini potpisali su u Beogradu ugovor od 22 miliona evra kredita za infrastrukturne projekte u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji.
U cilju podizanja infrastrukturnog kapaciteta jedinica lokalnih samouprava, standarda i kvaliteta života građana, kao i podrške lokalnom ekonomskom razvoju, Vlada Srbije, EIB i Misija Programa UN za razvoj (UNDP) pokreću program... »

U toku su razgovori o leks specijalisu, ostalo da se usaglasi još jedan ili dva člana!

Alo pre 9 dana
Alo: U toku su razgovori o leks specijalisu, ostalo da se usaglasi još jedan ili dva člana!
Razgovori o leks specijalisu sigurno će trajati još nekoliko sati.
Ministar finansija Srbije Siniša Mali je izjavio da su razgovori o leks specijalisu za građane zadužene u švajcarcima još u toku i da bi trebalo da budu uspešno okončani u narednih nekoliko sati. "Došli smo do još jednog ili dva... »

Udruženje CHF napustilo pregovore o "švajcarcima": Banke su krive, ne priznajemo valutnu klauzulu

Blic pre 10 dana
Predstavnici Udruženja CHF napustili su pregovore sa predstavnicima Vlade Srbije i banaka.
Oni su nezadovoljni time što se novim tekstom propisa pravi veliki ustupak bankama, a to je da je ugovaranje valutne klauzule bilo zakonito, iako je stav Vrhovnog kasacionog suda bio suprotan. I pored toga, ministar finansija... »

Ministar Mali istrčao Trku zadovoljstva na beogradskom maratonu

Vesti online pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali učestvovao je danas na 32. Beogradskom maratonu, zajedno sa svoje troje dece i poručio da je prestonica Srbije još jednom pokazala da je apsolutni lider u regionu.
Mali je, kao i prethodnih godina, bio deo Beogradskog maratona, s tim da je istrčao Trku zadovoljstva na pet kilometara. - Ne znam koji mi je ovog put u nizu da budem učesnik Beogradskog maratona, iskreno nisam brojao, ali ovo je... »

Beogradski maraton: Ministar trčao sa svojom decom foto

Mondo pre 10 dana
Ministar finansija Siniša Mali učestvovao je danas na 32. Beogradskom maratonu, zajedno sa svoje troje dece i poručio da je prestonica Srbije još jednom pokazala da je apsolutni lider u regionu.
Mali je, kao i prethodnih godina, bio deo Beogradskog maratona, s tim da je istrčao Trku zadovoljstva na pet kilometara. "Ne znam koji mi je ovog put u nizu da budem učesnik Beogradskog maratona, iskreno nisam brojao, ali ovo je... »

Rame uz rame sa tatom, naslednici Siniše Malog su stigli na cilj 32. Beogradskog maratona! (foto + video)

Alo pre 10 dana
Alo: Rame uz rame sa tatom, naslednici Siniše Malog su stigli na cilj 32. Beogradskog maratona! (foto + video)
Ovako srećnog i zadovoljnog ga nikada niste videli
Ministar finansija Siniša Mali ovoga puta nije istrčao polumaraton kao što je bio slučaj u Novom Sadu, jer je na insistiranje dece učestvovao u "Trci zadovoljstva". Nakon što je istrčao dao je izjavu za Alo!, gde je istakao da ovaj događaj šalje divnu sliku Beograda i... »

Stefanović poželeo sreću pripadnicima MUP-a na maratonu; Siniša Mali na Trci zadovoljstva sa decom (foto)

Večernje novosti pre 10 dana
Nebojša Stefanović, objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa učesnicima maratona
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poželeo je mnogo uspeha i sreće pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji učestvuju na današnjem Beogradskom maratonu. "Kao i svake godine, naši momci i devojke iz... »

©2019 Netmark d.o.o.