Siniša Mali

Mali: Pravo na 100 evra imaće građani s važećom LK u trenutku prijave

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Pravo na 100 evra pomoći od države moći će da dobiju svi punoletni državljani Srbije koji imaju važeću ličnu kartu u trenutku prijave ili je izvade do datuma isteka prijave za pomoć 5. juna. Ministarstvo finansija je saopštilo da je… »

Mali o 100 evra: “Nema razloga za brigu, svi koji su ispunili uslove dobiće novac…”

Nedeljnik pre 7 dana
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/MO) Građani nemaju razloga za brigu jer će svi koji su ispunili uslove dobiti novac od države, rekao je danas ministar finansija Siniša Mali. Ministar je istakao da je glavni cilj ove mere pomoći da novac… »

Svi ga zovu za 100 evra: Pitaju me kada će da legnu, a ja moram da im kažem da para nema! Siniša Mali na mukama!

Kurir pre 6 dana
Siniši Malom se usijao telefon prethodnih nedelja. Građani ga mahom zovu da pitaju kada će da im legne 100 evra od države. Mali, nekome strpljivo odgovara, nekoga ignoriše, nekoga preskoči, a nekog obraduje dobrim vestima. Najgore mu je kaže, kad… »

Mali: Pravo na 100 evra pomoći imaju i građani koji su izvadili lične karte posle donošenja uredbe

Insajder pre 6 dana
Ministarstvo finansija donelo je dopune pravilnika o načinu prijave i uplate jednokratne novčane pomoći, kojim se omogućava državljanima Srbije da dobiju 100 evra ako u trenutku podnošenja prijave imaju važeću ličnu kartu. To znači, kako je… »

Izmena pravila za 100 eur: Ko može a ko ne može da dobije novac?

BizLife pre 6 dana
Foto: Pixabay Sto evra pomoći od države moći će da dobiju svi punoletni državljani Srbije koji imaju ličnu kartu ili je izvade do datuma isteka prijave za pomoć 5. juna. Ministarstvo finansija saopštilo je da je donet Pravilnik o dopunama… »

Mali: Srbija apsolutni lider po rastu BDP u regionu, privredni rast višestruko veći od hrvatskog

Alo pre 6 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se Srbija u prvom kvartalu ove godine pokazala kao apsolutni lider po visini bruto domaćeg proizvoda u odnosu na zemlje regiona, ali i Evrope, te da su čak i njega neke brojke prijatno iznenadile, kao… »

Povoljni krediti za ugrožene privredne sektore

Nova pre 7 dana
Malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u sektorima turizma, ugostiteljstva i putničkog saobraćaja, najviše pogođenim pandemijom Kovid 19, biće dostupni povoljni krediti Fonda za razvoj za likvidnost i obrtna sredstva, istaknuto je na drugom… »

10 minuta: Građanima u Kragujevcu počela isplata 100 evra

RT Kragujevac pre 7 dana
Posle penzionera i korisnika socijalne novčane pomoći, počela je isplata građanima koji su se prijavili za pomoć od 100 evra. U kragujevačkim bankama danas su novac podizali građani koji su se prijavili za pomoć prvih dana telefonom ili… »

Država priprema nove mere podrške za najugroženije sektore - Krediti za turizam, ugostiteljstvo i putnički saobraćaj

Ekapija pre 7 dana
Malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u sektorima turizma, ugostiteljstva i putničkog saobraćaja, najviše pogođenim pandemijom Kovid 19, biće dostupni povoljni krediti Fonda za razvoj za likvidnost i obrtna sredstva, istaknuto je na drugom… »

Sinišu malog svi zovu zbog 100 evra,: a ne znaju da kucaju na pogrešna vrata

Blic pre 8 dana
Siniši Malom se usijao telefon prethodnih nedelja. Građani ga mahom zovu da pitaju kada će da im legne 100 evra od države. Mali nekome strpljivo odgovara, nekoga ignoriše, nekoga preskoči, a nekog obraduje dobrim vestima, piše Telegraf. Najgore mu… »

Vesti dana »