Siniša Mali - vesti

Građanima će biti olakšane velike muke, lepe vesti za mnoge koji teško žive!

Alo pre 7 dana
Alo: Građanima će biti olakšane velike muke, lepe vesti za mnoge koji teško žive!
Ministar je istakao i da u republičkom budžetu ima novca za rešenje navedenog problema, jer je državna kasa u potpunosti stabilna.
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da Vlada Republike Srbije u ponedeljak, 15. aprila, usvoji leks specijalis u vezi sa kreditima u švajcarskim francima, kako bi se on potom, po hitnom postupku, našao u... »

Mali: Za dve godine dostižemo investicioni kreditini rejting; U nedelju finalni dogovor o "švajcarcima"; Suficit 15,8 milijardi dinara, privredni rast 3,5 odsto

Večernje novosti pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali je najavio da će u nedelju biti postignut finalni dogovor zainteresovanih strana o zaduženim građanima u švajcarskim francima, kada će biti dogovorena finalna verzija narcta leks specijalisa
Ministar finansija Siniša Mali je najavio da će u nedelju biti postignut finalni dogovor zainteresovanih strana o zaduženim građanima u švajcarskim francima, kada će biti dogovorena finalna verzija narcta leks specijalisa.... »

Mali: Skoro milijarda dolara kineskog kredita za železnicu, Nemačka nam je najvažniji spoljnotrgovinski partner

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Srbija će krajem aprila potpisati s kineskim partnerima kredit od skoro milijardu dolara za modernizaciju i rekonstrukciju mađarsko-srpske železnice, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Kredit se odnosi na deonicu Novi Sad - Subotica, državna granica na graničnom prelazu Kelebija.... »

Mali: Bolji životni standard građana jedan od najvažnijih ciljeva Vlade Republike Srbije!

Alo pre 8 dana
Alo: Mali: Bolji životni standard građana jedan od najvažnijih ciljeva Vlade Republike Srbije!
„Povećanjem konkurentnosti kompanija na domaćem i stranom tržištu povećava se ukupna proizvodnja roba i pruženih usluga, a samim tim se povećava i BDP naše zemlje“, rekao je Mali
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali učestvovao je danas na međunarodnoj konferenciji „Agenda unapređenja politike konkurencije“ i i pravila na tržištu, kako bi se stvorili ravnopravni uslovi za sve, a u cilju... »

Nemačka za Srbiju najvažniji spoljnotrgovinski partner

Politika pre 8 dana
Nemačka je za Srbiju najvažniji spoljnotrgovinski partner, poručio je ministar finansija Siniša Mali i naglasio da treba još više iskoristiti velike potencijale koji postoje za dalju saradnju
Na tradicionalnom skupu u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija ), Mali je rekao da su nemačke kompanije u Srbiji, kojih je skoro 1.000 i koje zapošljavaju blizu 60.000 radnika, veoma važan faktor u poslovanju... »

Špijunka: Mali trči s decom

Večernje novosti pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali i ove godine će trčati na Beogradskom maratonu, ali neće juriti lični rekord, već će u društvu svoje troje dece biti učesnik Trke zadovoljstva
MINISTAR finansija Siniša Mali trčaće i na ovogodišnjem Beogradskom maratonu, ali ovog puta neće juriti lični rekord, koji je postavio prošle godine. Tada je u Atini savladao deonicu od 42 kilometra za manje od pet sati. Iako se... »

Nemačka najvažniji spoljnotrgovinski partner Srbije - Možda stigne i Volkswagen

Ekapija pre 8 dana
Nemačka je jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera Srbije, rekao je ministar finansija Siniša Mali na skupu u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK).
Kako je rekao, postoje potencijali za dalju saradnju. Podsetio je da oko 1.000 nemačkih kompanija u našoj zemlji zapošljavaju gotovo 60.000 radnika. - Možda uskoro i Volkswagen uključite u spisak vaših članova - poručio je Mali... »

Ministar finansija: U nedelju finalna verzija zakona o “švajcarcima“

Insajder pre 8 dana
Finalna verzija zakona o otplati kredita u švajcarskim francima trebalo bi da u nedelju bude usaglašena, najavio je danas ministar finansija Srbije Siniša Mali. Kako je naveo, predlog tog zakona bi onda početkom sedmice usvajala Vlada, a zatim po hitnom postupku i Skupština Srbije.
"Molim za još malo strpljenja, razgovori sa bankama i dužnicima se nastavljaju i biće nastavljeni u subotu sa ciljem da se završe u nedelju", izjavio je Mali, dodajući da razgovori o tom zakonu nisu jednostavni, pošto je u njih... »

U nedelju finalni dogovor o "švajcarcima"

RTV pre 8 dana
RTV: U nedelju finalni dogovor o "švajcarcima"
BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će u nedelju biti postignut finalni dogovor zainteresovanih strana o zaduženim građanima u švajcarskim francima, kada će biti dogovorena finalna verzija nacrta leks specijalisa.
Na dobrom smo putu u razgovorima da imamo usaglašen dogovor svih strana, koji će rešiti taj problem i ispraviti dugogodišnja nepravda prema tim građanima, rekao je Mali novinarima. "Nastavljamo razgovore sa ciljem da u nedelju te... »

Mali: U nedelju finalni dogovor o „švajcarcima“

Studio B pre 8 dana
Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će u nedelju biti postignut finalni dogovor zainteresovanih strana o zaduženim građanima u švajcarskim francima, kada će biti dogovorena finalna verzija narcta leks specijalisa.
Na dobrom smo putu u razgovorima da imamo usaglašen dogovor svih strana, koji će rešiti taj problem i ispraviti dugogodišnja nepravda prema tim građanima, rekao je Mali novinarima. „Nastavljamo razgogovre sa ciljem da u nedelju... »

©2019 Netmark d.o.o.