Siniša Mali

Strahinja, Sergej i aleksej obogatili prijedor: Trojke donele radost u dom Stojnića (foto)

Blic pre 3 dana
U porodicu Stojnić iz Petrovog Gaja kod Prijedora pre tri meseca su stigla tri sina, Strahinja, Sergej i Aleksa. Njihovi roditelji, Nataša i Siniša Stojnić ne kriju oduševljenje što su nakon Marije koja ima dve godine i osam meseci, 20. februara ove… »

Niste još dobili 100 eur? Danas uplata za 1.350.000 ljudi

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Uplata građanima koji su se prijavili za dobijanje 100 evra iz državnog budžeta počela je prošlog ponedeljka i nastavlja se ove nedelje. Prema planu koji je pre početka isplate izneo ministar finansija Siniša Mali, svakog od… »

Najnovije informacije o 100 evra: Ministar Siniša Mali oglasio se na Instagramu foto

Kurir pre 4 dana
Ministar finansija, Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu povodom 100 evra jednokratne pomoći svim punoletnim građanima Srbije. Inače, isplata je počela 13. maja, a biće završena do 7. juna. Погледајте ову објаву у… »

Nevena Madžarević o jutarnjem programu Nove S: Da osetimo kako diše Srbija

N1 Info pre 4 dana
Televizija Nova S će od sutra obogatiti svoju programsku šemu uvođenjem jutarnjeg programa "Probudi se". Novi format će voditi i uređivati poznata TV lica Nevena Madžarević i Danilo Mašojević. Izvor: N1 Nevena Madžarević kaže da će u… »

Mali: Imamo novca u budžetu, a jednokratna pomoć od 100 evra je isključivo ekonomska mera

Telegraf pre 4 dana
"Pomoći će da se pokrenu proizvodnja i privreda" Ministar finansija, Siniša Mali, danas je na svom Instagram profilu podelio post sa sledećom izjavom: "Novca u budžetu imamo i radujem se tom trenutku kada ćemo isplatiti sav novac i pokazati da… »

Siniša Mali se oglasio povodom dodele 100 evra jednokratne pomoći građanima

Alo pre 4 dana
Na ovaj način će se porkenuti privreda u Srbiji, jer će novac podeljen građanima, biti potrošen u zemlji. , Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu svim punoletnim građanima Srbije, koja je počela da se isplaćuje 13.maja, a biće… »

Ministar Mali: Srbija raste 5,1 odsto, a Hrvatska svega 0,4 odsto, zauzeli smo apsolutno lidersku poziciju u regionu

Kurir pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona, kao što je Hrvatska, koja je u prvom kvartalu ove godine zabeležila najsporiji rast u poslednjih… »

Mali: Srbija apsolutni šampion u regionu, naš BDP raste 5,1, a hrvatski svega 0,4 odsto

Alo pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona, kao što je Hrvatska, koja je u prvom kvartalu ove godine zabeležila najsporiji rast u poslednjih… »

Srbija ubedljivo prestigla ceo region: Rastemo 5,1%, a Hrvatska svega 0,4 odsto

Telegraf pre 5 dana
"Naša zemlja je zauzela apsolutno lidersku poziciju u regionu" Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da najnoviji podaci o rastu BDP-a govore o tome da je Srbija apsolutni lider u odnosu na zemlje regiona, kao što je Hrvatska, koja je u prvom… »

"Srbija apsolutni lider po rastu BDP-a u regionu"

B92 pre 6 dana
Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se Srbija u prvom kvartalu pokazala kao apsolutni lider po visini BDP u odnosu na zemlje regiona, ali i Evrope. Naveo je da su čak i njega neke brojke prijatno iznenadile, kao i da je taj ekonomski… »

Vesti dana »