Skoplje

Tužan kraj orla ribara: Struja od 25.000 volti ga dotukla u Grdeličkoj klisuri! (foto)

Mondo pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Grdeličkoj klisuri. Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Grdeličkoj klisuri… »

Finski orao, jedna od ugroženih ptica, stradao od struje u Grdeličkoj klisuri

Južne vesti pre 8 dana
Da je desetogodišnjeg iskusnog letača Olija ubila struja na pruzi Beograd- Skoplje u Grdeličkoj klisuri, saopštili su iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Ova vrsta ptice spada u red ugroženih jer se ne gnezdi gotovo jedan vek i pod… »

Struja ubila finskog orla u Grdeličkoj klisuri FOTO

B92 pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Grdeličkoj klisuri, saopštilo je danas Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS). Ribar je ugrožena vrsta koji se u Srbiji ne gnezdi… »

Finskog orla ubila struja u Grdeličkoj klisuri, tužan kraj svetskog putnika ribara Olija

Jugmedia pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Greličkoj klisuri, saopštilo je danas Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS). Ribar je ugrožena vrsta koji se u Srbiji ne gnezdi… »

Svetski putnik deset puta išao do Afrike i vraćao se (foto)

Alo pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Greličkoj klisuri, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Ribar je ugrožena vrsta koji se u Srbiji ne gnezdi gotovo 100… »

Tužan kraj ribara Olija – Finskog orla ubila struja u Grdeličkoj klisuri

RTS pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Greličkoj klisuri, saopštilo je danas Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Orao ribar je ugrožena vrsta koji se u Srbiji ne gnezdi… »

Finskog orla ubila struja u Grdeličkoj klisuri

N1 Info pre 8 dana
Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Greličkoj klisuri, saopštilo je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS). Ribar je ugrožena vrsta koji se u Srbiji ne gnezdi gotovo… »

Veto za Skoplje i Tiranu: neuspeh nemačkog predsedavanja EU

Dojče vele pre 8 dana
Novi zastoj u procesu proširenja Evropske unije. Bugarska i Holandija koče početak pristupnih pregovora s Albanijom i Severnom Makedonijom. Kao predsedavajuća EU, Nemačka je pokušala da posreduje. Bez uspeha. Ovo nije dobra sedmica za nemačko… »

Zaev: Veto Sofije na početak pregovora najveći poraz za EU

RTV pre 8 dana
SKOPLJE - Premijer Zoran Zaev je rekao da odbijanje Bugarske da odobri okvir za pregovore za Severnu Makedoniju predstavlja najveći poraz za EU, prenela je MIA. Zaev je u intervjuu za TV21 rekao da je Severna Makedonija pokazala da zastupa evropske… »

Finskog orla ubila struja u Grdeličkoj klisuri

RTV pre 8 dana
NOVI SAD - Tužan kraj ribara Olija. Desetogodišnji orao ribar, poreklom iz Finske, stradao je od strujnog udara na pruzi Beograd-Skoplje u Greličkoj klisuri, saopštilo je danas Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS). Ribar je… »

Vesti dana »