Skoplje

"Znam kako je meni, ali kako li je: Njoj?" Zbog pomešanih rezultata, žena je dva dana mislila da ima multipla sklerozu, a…

Blic pre 18 dana
"Zadnjih 48 h sam živela sa dijagnozom MS, da bi mi pre 5 sati saopštili da se radi o grešci, da su moji snimci i rezultati testiranja greškom zamenjeni sa rezultatima druge osobe... I ona se zove Jasna, rođene smo iste godine. Ja znam kako je meni… »

Yu-klasik koji je okupio svetske zvezde Pola veka od premijere filma "Bitka na Neretvi"

Blic pre 19 dana
"Bitka na Neretvi" je film koji je zaslužio mnogo bolji status nego glas koji je o njemu ostao, kaže filmski kritičar Miroljub Stojanović. Verovatno najskuplje filmsko ostvarenje bivše Jugoslavije, "Bitka na Neretvi" Veljka Bulajića, snimljeno je za… »

Policajac u Severnoj Makedoniji krijumčario migrante

B92 pre 18 dana
Skoplje -- Policajac iz Strumice uhapšen je prilikom krijumčarenja migranata iz Sirije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Nije precizirano koliko je migranata prevozio policajac iz tog grada na granici s Grčkom, ali se… »

Sijarto: Mađarske diplomate nisu učestvovale u bekstvu Gruevskog

RTS pre 18 dana
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto izjavio je da diplomate iz te države nisu učestvovale u bekstvu bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog, javlja mađarski portal 444.hu. Mađarska je, godinu dana pošto je bivši makedonski premijer… »

Skandal u makedonskoj policiji: Policajke seksualno uznemiravane

B92 pre 18 dana
Skoplje -- Šest pripadnica makedonske policije bilo je, u poslednjih godinu dana, izloženo mobingu i seksualnom uznemiravanju, javlja TV 24, a prenosi RTS. Skandal s mobingom i seksualnim uznemiravanjem dospeo je u javnost pošto se šest policajki… »

Zoran Zaev poručio: Nećemo dozvoliti vraćanje svađa i problema sa susedima! (video)

Kurir pre 18 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da Skoplje neće dozvoliti da se u odnose sa susednim zemljama ponovo vrate svađe i problemi. "Nećemo dozvoliti da ponovo vratimo svađe, probleme i slično. Mi smo mala zemlja i imaćemo koristi ako… »

Vukosavljević na Forumu ministara kulture u Skoplju: Čuvajući svoje nasleđe i poštujući tuđe možemo da postojimo

Blic pre 18 dana
Delegacija Ministarstva kulture i informisanja, predvodjena ministrom Vladanom Vukosavljevićem, učestvuje na 4. forumu ministara kulture o kulturnoj saradnji Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope "17+1" koji se održava u Skoplju. Učesnicima… »

Avramov vremeplov (2)

Danas pre 18 dana
Dve decenije (27. januara 2014) posle početka realizacije programa protiv hiperinflacije, najveće u istoriji, koja je platu za jedno popodne pretvarala u paklo cigareta(koje su se, kao i benzin mogle naći samo kod švercera), u ovoj istoj našoj… »

Zaev: Snažno podržavamo incijativu 17+1

Danas pre 18 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da njegova zemlja snažno podržava inicijativu 17 plus jedan, saradnje Kine i zemalja centralne i istočne Evrope i da veruje da postoji bogat potencijal da se još više unapredi. „Još od… »

Zaev: Snažno podržavamo incijativu 17 plus 1

Novi magazin pre 18 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da njegova zemlja snažno podržava inicijativu 17 plus jedan, saradnje Kine i zemalja centralne i isočne Evrope i da veruje da postoji bogat potencijal da se još više unapredi. "Još od osnivanja… »

Vesti dana »