Skoplje

Novih 1.198 zaraženih i 26 smrtnih slučajeva u Severnoj Makedoniji

Danas pre 10 dana
U Severnoj Makedoniji registrovano je 1.198 novih slučajeva korona virusa, a još 26 osoba je umrlo od te zaraze, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja. Novi broj zaraženih je potvrđen sa 3.081 testom u prethodna 24 sata i procentualno je pozitivno… »

Makedoniju ugurali u NATO, a na putu ka EU zaustavlja je Tito

Vesti online pre 10 dana
Nova bugarska prepreka na makedonskom putu u Evropsku uniju je Josip Broz Tito. Bugarska šefica diplomatije Ekatarina Zaharijeva, posle Goce Delčeva, uputila je kritike vlastima u Skoplju zbog navodnog slavljenja Josipa Broza Tita, navodeći da zemlja… »

Ekaterina Zaharijeva: Spustila rampu za Skoplje

Danas pre 10 dana
Ličnost Danas Bugarska ministarka spoljnih poslova Ekaterina Zaharijeva više puta je ponovila da Severna Makedonija nije spremna za početak pregovora sa Evropskom unijom i optužila Skoplje za širenje mržnje prema Bugarskoj pre nego što su ministri… »

Korona u komšiluku: U Hrvatskoj, Sloveniji i BiH veliki broj preminulih

Radio 021 pre 10 dana
Države u regionu i danas beleže nove rekorde u broju obolelih i preminulih od virusa korona. Severna Makedonija U Severnoj Makedoniji registrovano je 1.198 novih slučajeva koronavirusa, a još 26 osoba je umrlo od te zaraze, saopštilo je Ministarstvo… »

Barsa protutnjala Kilom, Dujšebajev razbio šampiona Evrope

Mozzart sport pre 9 dana
Katalonci lakše nego što se očekivalo pobedili nemačkog šampiona, Kjelce bolji u Skoplju od Vardara. Gosti su se sladili u poslednje dve utakmice sedmog kola Lige šampiona. U rukometnom klasiku, duelu Kila i Barselone, Katalonci su bili ubedljivi… »

Barselona bolja od kila Liga šampiona: Kjelce slavio u Skoplju

Kurir pre 9 dana
Rukometaši poljskog Vive Kjelcea pobedili su u Skoplju ekipu Vardara sa 33:29 (16:13), u utakmici sedmog kola Grupe A Lige šampiona. Najefikansiji u ekipi Kjelcea bio je španski reprezentativac Aleks Dujšebaev sa 10 golova, dok su po četiri gola… »

Makedoniju ugurali u NATO, ali ih na putu ka EU zaustavlja — Tito

Sputnik pre 10 dana
Nova bugarska prepreka na makedonskom putu u Evropsku uniju je Josip Broz Tito. Bugarska šefica diplomatije Ekatarina Zaharijeva, posle Goce Delčeva, uputila je kritike vlastima u Skoplju zbog navodnog slavljenja Josipa Broza Tita, navodeći da zemlja… »

Severna Makedonija: 1.198 novih slučajeva, još 26 osoba preminulo

Dnevnik pre 10 dana
SKOPLjE: Severna Makedonija je u poslednja 24 časa zabeležila 1.198 novih slučajeva korona virusa, a od posledica kovid-19 preminulo je još 26 osoba, saopštilo je Ministarstvo zdravlja te zemlje. Obavljen je 3.081 test, javlja severnomakedonska… »

Ne smiruje se epidemija u Severnoj Makedoniji - 26 preminulih, 1.198 zaraženih

N1 Info pre 10 dana
U Severnoj Makedoniji registrovano je 1.198 novih slučajeva koronavirusa, a još 26 osoba je umrlo od te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Novi broj zaraženih je potvrđen sa 3.081 testom u prethodna 24 sata i procentualno je pozitivno 38,88… »

Rukometni klasik u Kilu: Stiže strašna Barsa, Karačić udara na svoj Vardar

Mozzart sport pre 10 dana
Danas na terenu tri bivša šampiona Evrope i još uvek vladar Starog kontinenta. Ključaće na Baltiku i u Skoplju. Rukometne poslastice. Četvrtak je rezervisan za ljubitelje ovog sporta. Na programu su poslednje dve utakmice sedmog kola Liga šampiona… »

Vesti dana »