Skoplje

Zoran zbog jednog papira iz Skoplja nije mogao da dobije penziju, RTS mu je pomogao

RTS pre 17 dana
Zoran Jačimović ima pravo na penziju, koju je odavno zaradio, ali jedva preživljava od socijalne pomoći. Oko deset godina radio je u Makedoniji, ali potvrdu o radnom stažu iz Skoplja ni Zoran ni PIO fond u Srbiji već godinama ne mogu da dobiju. RTS… »

“Slomilo me je, iznutra, lično, psihološki…”: Zaev o odlaganju rasprave o ulasku Severne Makedonije u EU

Nedeljnik pre 17 dana
Foto: Tanjug-AP Odluka Francuske da odloži bilo kakvu raspravu o ulasku Severne Makedonije u Evropsku uniju uzdrmala je vladu u Skoplju i poljuljala staus kvo u inače nestabilnom regionu u kojem, nakon krvavog raspada Jugoslavije devedesetih i ratova… »

Afera "Reket": Apelacioni sud pustio Janevu u kućni pritvor

Večernje novosti pre 17 dana
Prebačena u stan svoga sina, gde će u daljem sudskom postupku, iz zdravstvenih razloga, biti u kućnom pritvoru. SKOPLjE OD STALNOG DOPISNIKA Katica Janeva, bivša šefica ugašenog Specijalnog javnog tužilaštva Severne Makedonije (RSM), jedna od… »

MUP: U protekle dve godine u Srbiji zaplenjeno više od 10 tona droge

Danas pre 17 dana
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas da je u protekle dve godine u Srbiji zaplenjeno više od 10 tona droge, od kojih je u 2018. godini zaplenjeno četiri tone, a tokom ove godine šest tona… »

Pero Antić poslao poruku Zvezdi, pa prozvao Bogdana: Ma, Grobar, ne gledam NBA...

Telegraf pre 17 dana
Pero Antić je još u svlačionici Fenera bio zadužen za atmosferu i prozivke na račun Bogija, kog gleda kao mlađeg brata. Ni ovaj put nije propustio priliku da ga "pecne"... Pero Antić utorak je iskoristio za druženje sa Markom Kešeljem i… »

Policija u Srbiji u protekle dve godine zaplenila više od deset tona droge

N1 Info pre 17 dana
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je da je u protekle dve godine u Srbiji zaplenjeno više od deset tona droge, od kojih je u 2018. godini zaplenjeno četiri tone, a tokom ove godine šest tona droge… »

Tusk i Plenković za početak pregovora sa Skopljem i Tiranom

Dnevnik pre 17 dana
ZAGREB: Evropska unija treba ponovno da postigne jedinstvo oko proširenja nakon odluke da Severnoj Makedoniji i Albaniji ne da "zeleno svetlo" za početak pregovora, rekli su danas u Zagrebu odlažeći predsednik Europskog saveta Donald Tusk i hrvatski… »

Tusk i Plenković za početak pregovora sa Skopljem i Tiranom

Vesti online pre 17 dana
Evropska unija treba ponovno da postigne jedinstvo oko proširenja nakon odluke da Severnoj Makedoniji i Albaniji ne da „zeleno svetlo“ za početak pregovora, rekli su danas u Zagrebu odlazeći predsednik Europskog saveta Donald Tusk i hrvatski… »

Janeva konačno u kućnom pritvoru: Bivšoj tužiteljki optuženoj u aferi Reket, vlasti izašle u susret

Kurir pre 18 dana
Bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva, koja je osumnjičena u aferi "Reket", ide danas u kućni pritvor nakon što je Apelacioni sud u Skoplju prihvatio njen zahtev i doneo odluku da joj zatvorski pritvor bude… »

Živela je u Beogradu i Zagrebu, bila ambasadorka u Podgorici i Skoplju, a danas kaže da je zabrinjava kako će izgledati…

Nedeljnik pre 18 dana
@DW/P Stojanovski <img width="1" height="1" alt=""… »

Vesti dana »