Skoplje

Film Nebeska tema u Skoplju, Beču, Poreču, Rumi, Beogradu…

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Dokumentarni film „Nebeska tema“ o velikanu naše muzike Vladi Divljanu imaće premijeru u Makedoniji u petak, 8. novembra, na festivalu Cinedays u Skoplju, dan ranije biće prikazan u Poreču u okviru festivala Poreč Doks, a 16. decembra… »

Čaroban potez Dimitrijevića o kom bruji cela košarkaška Evropa! (video)

Alo pre 12 dana
Potez koji je rešio utakmicu. Plejmejker Huventuda Nenad Dimitrijević je doneo pobedu svojoj ekipi u duelu sa Nanterom u Evrokupu. Makedonac je odlučio da odigra poslednji napad, pri rezultatu 77:76 za protivničku ekipu. Najpre je "zalomio" Kenija… »

Dimitrijević "kao špricer" – 2+1 za pobedu u poslednjim sekundama VIDEO

B92 pre 12 dana
Plejmejker Huventuda Nenad Dimitrijević je doneo pobedu svojoj ekipi u duelu sa Nanterom u Evrokupu. Makedonac je odlučio da odigra poslednji napad, pri rezultatu 77:76 za protivničku ekipu. Najpre je "zalomio" Kenija Čerija, potom stigao do obruča i… »

Petriček: Treba uveriti Zapadni Balkan da je proces proširenja i dalje kredibilan

Novi magazin pre 12 dana
Šef češke diplomatije Tomaš Petriček izjavio je da je Češka podržala proces proširenja kao jednu od ključnih politika Evropske unije i da pruža podršku svim zemljama Zapadnog Balkana u njihovoj nameri da postanu članice EU. U intervjuu za… »

Odgađanje datuma Skoplju i Tirani šteti kredibilitetu EU-a

Al Jazeera pre 12 dana
Uvjeti koji su bili postavljeni Tirani i Skoplju u junu 2018. bili su rezultat konsenzusa zemalja članica EU-a, kaže Hahn. Evropski komesar za proširenje i susjedsku politiku Johannes Hahn rekao je da je odgađanje početka pregovora Evropske unije sa… »

Kantera: Rusija i Kina će se aktivirati ako Brisel ne promeni odluku

Blic pre 12 dana
Predsednik Atlanskog saveza Crne Gore Savo Kentera ocenio je da će se posle poteza Evropske unije da ne otvori pregovore sa Skopljem i Tiranom Rusija i Kina aktivirati na ovim prostorima i da će zato Brisel morati da preispita svoje odluke. On je za… »

Privatna bolnica tužila Bokija 13 zbog neplaćene operacije

B92 pre 13 dana
Skoplje -- Privatna skopska bolnica "Sistina" tužila je prvooptuženog u slučaju Reket Bojana Jovanovskog zato što nije platio troškove operacije smanjivanja želuca. Ročište koje je trebalo da se održi u utorak je odloženo. "Adžibadem -… »

Predsednik crnogorskog Atlanskog saveza upozorio Brisel: Kina i Rusija se aktiviraju na Balkanu! Preispitajte odluku o ulasku u…

Pravda pre 13 dana
Predsednik Atlanskog saveza Crne Gore Savo Kentera ocenio je da će se posle poteza Evropske unije da ne otvori pregovore sa Skopljem i Tiranom Rusija i Kina aktivirati na ovim prostorima i da će zato Brisel morati da preispita svoje odluke. On je za… »

Kentera: Rusija i Kina će se aktivirati na ovim prostorima

B92 pre 13 dana
Podgorica -- Predsednik Atlanskog saveza Crne Gore Savo Kentera ocenio je da će se posle poteza EU da ne otvori pregovore sa Skopljem i Tiranom Rusija i Kina aktivirati. Kentera smatra da će zato Brisel morati da preispita svoje odluke. On je za Novu M… »

Kina i Rusija se aktiviraju na Balkanu! Preispitajte odluku o ulasku Crne Gore, Skoplja i Tirane u EU

Alo pre 13 dana
Apeluje i na NATO pakt. * Predsednik Atlanskog saveza Crne Gore Savo Kentera upozorava da se Kina i Rusija aktiviraju na Balkanu * Neprijatno iznenađenje i da iako je pre svega upućeno Severnoj Makedoniji i Albaniji * Igrači poput Kine i Rusije neće… »

Vesti dana »