Skoplje

Pendarovski potpisao ukaz o pristupanju u NATO

Dnevnik pre 10 dana
SKOPLjE: Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski je potpisao Ukaz o proglašenju Zakona o ratifikaciji Severnoatlantskog sporazuma, čime ta zemlja i formalno postaje članica NATO saveza. Na ovo smo čekali skoro 30 godina, ali isplatilo se. Nek… »

Tužan kraj evropskog prvaka iz Skoplja: Bez plate šest meseci, igrači žive sa 300 evra

Mozzart sport pre 10 dana
Bio jednom jedan Vardar. Pravi sportski heroji bili su rukometaši Vardara u maju prošle godine kada su postali prvaci Evrope, i to ispred Barselone, PSŽ-a, Kila i Monpeljea. Međutim, i pored toga što su pomerili granice i napravili sportsako čudo… »

Sobranje ratifikovalo Protokol o prijemu u NATO: Zastava Alijanse ispred zgrade u Skoplju

Večernje novosti pre 11 dana
Sobranje je sa 114 glasova "za" usvojilo Zakon o ratifikaciji Severnoatlantskog sporazuma o pristupanju Severne Makedonije u NATO savezu. Sobranje je sa 114 glasova "za" usvojilo Zakon o ratifikaciji Severnoatlantskog sporazuma o pristupanju Severne… »

NATO zastava ispred zgrade Sobranja u Skoplju

Dnevnik pre 11 dana
SKOPLjE: Nakon svečane sednice Sobranja na kojoj je izglasan Zakon o ratifikaciji Severnoatlantskog sporazuma, NATO zastava je istaknuta zajedno sa makedonskom ispred zgrade makedonskog parlamenta. Kako prenose makedonski mediji, prethodno je Sobranje sa… »

Boki 13 nije bolestan, može da prati suđenje

RTV pre 11 dana
SKOPLJE - Nakon jučerašnjeg i današnjeg odlaganja sudsko ročište za aferu "Reket" je nastavljeno nakon što je ekipa Hitne pomoći utvrdila da optuženi Bojan Jovanovski Boki 13 može da prati suđenje. Kako navodi MIA, lekari su utvrdili da Boki 13… »

Palmer: SAD se nadaju otvaranju pregovora sa Skopljem i Tiranom

Dnevnik pre 11 dana
VAŠINGTON: Sjedinjene Američke Države polažu velike nade da će Evropska unija otvoriti pristupne pregovore sledećeg meseca sa Severnom Makedonijom i Albanijom kao i da će evropski put ovih zemalja smatrati neophodnim, rekao je specijalni… »

Podrška EP metodologiji proširenja, pomoć EU i investicije za Zapadni Balkan

Danas pre 11 dana
Poslanici Evropskog parlamenta su danas u Strazburu podržali novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana u članstvo Evropske unije, koju je obrazložio evropski komesar Oliver Varhelji. On je istakao da, uz očekivanje da za pregovore „zeleno… »

Skandalozna borba oko nasledstva Esme Redžepove: Sinovi ne žele ni novac ni kuću, a rođaci se bune

Telegraf pre 10 dana
Pobunili su se pevačicini naslednici, ali među njima nije bilo nijednog od Esmine usvojene dece. Slavna pevačica Esma Redžepova koja je preminula 2016. godine u Skoplju i njen suprug Stevo Teodosievski tokom života su usvojili četrdesetsedmoro… »

Lekari: Boki 13 nije bolestan, može da prati suđenje

Dnevnik pre 11 dana
SKOPLjE: Nakon jučerašnjeg i današnjeg odlaganja sudsko ročište za aferu "Reket" je nastavljeno nakon što je ekipa Hitne pomoći utvrdila da optuženi Bojan Jovanovski Boki 13 može da prati suđenje. Kako navodi MIA, lekari su utvrdili da Boki 13… »

Otkrijte Makedoniju i budite deo jedne drugačije priče

Politika pre 11 dana
Počnite da pakujete vaše kofere! Gde? Severna Makedonija. Koliko dugo? Dovoljno dugo da zadovoljite vaša čula i žeđ za avanturom. Koliko će vas koštati? Ukus vina, gostoprimljivost i priče koje će se dugo prepričavati nemaju cenu. Severna… »

Vesti dana »

Na Marakani sve ''toplije'' pred derbi, ''plus 13''!

Sportske.net pre 28 minutajoš 25 povezanih

Rutinska pobeda Crvene zvezde protiv Vojvodine

B92 pre 10 minutajoš 19 povezanih

Poraz Denvera u Oklahomi, Jokić odličan

Dnevnik pre 10 satijoš 16 povezanih

Ruski "Pancir" stigao u Srbiju

N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih