Skoplje

Osam vekova SPC Žiča o nama zna sve, a mi o njoj veoma malo

Večernje novosti pre 6 dana
U Srpskom kulturno-informativnom centru "Spona" u Skoplju predstavljena knjiga, a u Kinoteci otvorena izložba. U OBELEŽAVANjE osam vekova autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve (SPC) uključio se i Srpski kulturno-informativni centar "Spona" u Skoplju… »

Heroji u paklu "Maksimira": Danas je tačno 20 godina od nezaboravne noći u kojoj je Jugoslavija rasplakala Hrvatsku (foto…

Večernje novosti pre 6 dana
Naši fudbaleri sa igračem manje došli do istorijskih 2:2 i iz Zagreba otišli na EP. ZAČUO se poslednji zvižduk sudije, pa tišina kakvu nikad kasnije nisam čuo. Nikad taj muk više nije bio tako lep, niti će biti, kao pre tačno 20 godina u paklu… »

Bugarska deklaracija: Podrška Skoplju i Tirani na evropskom putu

Al Jazeera pre 6 dana
Sofija će, uz određene zahtjeve, podržati integraciju dvije zemlje Zapadnog Balkana na putu u Evropsku uniju. Bugarska pruža punu podršku integraciji Sjeverne Makedonije i Albanije u Evropsku uniju, ali i traži provođenje određenih zahtjeva… »

Tri decenije od pada Berlinskog zida (3): Jugoslovenska krvava zabluda

Vesti online pre 6 dana
U Jugoslaviji, koja je u vreme pada Berlinskog zida bila u velikim političkim previranjima tada ipak nije bilo dovoljno razumnih ljudi da shvate da se jedna istorijska etapa završila i da je počela nova. To su narodi Jugoslavije platili krvlju… »

Boki 13 vraćen iz bolnice u istražni zatvor u Skoplju

Danas pre 6 dana
Prvoosumnjičeni u slučaju „Reket“ Bojan Jovanovski – Boki kome je je danas pozlilo tokom saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal, vraćen je popodne u pritovor u istražnom zatvoru „Skoplje“, pošto je mu je ukazana lekarska pomoć… »

Ukazana mu hitna lekarska pomoć nakon što mu je pozlilo, a onda je vraćen u zatvor! (video)

Alo pre 6 dana
Apelacioni sud u Skoplju je 4. oktobra odbacio zahtev Jovanovskog da bude pušten iz pritvora. Prvoosumnjičeni u slučaju "Reket" Bojan Jovanovski - Boki 13 kome je je danas pozlilo tokom saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal, vraćen je… »

Boki 13 ponovo u pritvoru: Jovanovskom ukazana pomoć u bolnici nakon što mu je pozlilo u tužilaštvu!

Kurir pre 6 dana
Prvoosumnjičeni u slučaju "Reket" Bojan Jovanovski - Boki kome je je danas pozlilo tokom saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal, vraćen je popodne u pritovor u istražnom zatvoru "Skoplje", pošto je mu je ukazana lekarska pomoć u bolnici… »

Mađarska neće Gruevskog izručiti Skoplju

Dnevnik pre 6 dana
SKOPLjE: Mađarska neće isporučiti vlastima u Severnoj Makedoniji bivšeg premijera Nikole Gruevskog, koji od novembra prošle godine boravi u Budimpešti i uživa status političkog azilanta, saopštili su iz makedonskog Ministarstva pravde. “Dobili… »

Budmipešta donela konačnu odluku: Gruevski neće biti izručen Skoplju

Večernje novosti pre 6 dana
Mađarska je odbila ekstradiciju Gruevskog na zahtev Severne Makedonije za izdržavanje kazne zatvora od dve godine. Mađarska neće isporučiti vlastima u Severnoj Makedoniji bivšeg premijera Nikole Gruevskog ,koji od novembra prošle godine boravi u… »

Boki 13 sa saslušanja hitno prebačen u bolnicu

IndeksOnline pre 6 dana
SKOPLJE – Prvoosumnjičenom u slučaju “Reket” Bojanu Jovanovskom – Bokiju 13 pozlilo je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gde je doveden na ispitivanje, pa je hitno prabačen u bolnicu.Branilac Jovanovskog, skopski advokat Saško… »

Vesti dana »