Skoplje

Probni popis stanovništva u Severnoj Makedoniji

RTV pre 38 minuta
SKOPLJE - Popisom zatvorenika i pritvorenika u zatvoru u Kumanovcu danas je u Severnoj Makedoniji počeo probni popis stanovništva, koji će trajati do 15. marta i odvijaće se u nekoliko faza. Kako su preneli mediji, od danas je u funkciji registar na… »

U Severnoj Makedoniji počeo probni popis stanovništva

Dnevnik pre 20 minuta
SKOPLjE: Popisom zatvorenika i pritvorenika u zatvoru u Kumanovcu danas je u Severnoj Makedoniji počeo probni popis stanovništva, koji će trajati do 15. marta i odvijaće se u nekoliko faza. Kako su preneli mediji, od danas je u funkciji registar na… »

Britanci sa lažnim PCR testovima: Otkriveno 12 putnika na aerodromu u Skoplju

Večernje novosti pre 4 sati
POLICIJA Severne Makedonije otkrila je između 19. i 27. februara 12 putnika koji su službenicima na aerodromu u Skoplju pokazali lažne PCR testove. Poslednji takav slučaj bio je 27. februara, a lažni testovi otkriveni su kod državljana Velike… »

Pokušali da se "prošvercuju" sa lažnim PCR testovima: Skandal na makedonskoj granici!

Srbija danas pre 4 sati
Policija Severne Makedonije otkrila 12 putnika koji su pokušali da uđu u zemlju sa lažnim PCR testovima. Policija Severne Makedonije otkrila je između 19. i 27. februara 12 putnika koji su službenicima na aerodromu u Skoplju pokazali lažne PCR… »

Proširen regionalni projekat upravljanja staklenom ambalažom

Novi magazin pre 6 sati
Kontejneri za reciklažu staklene ambalaže, pored Sombora i Niša, biće postavjleni i u Kragujevcu i Varvarinu, najavila je danas Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED). Kako je saopšteno, Projekat "Upravljanje staklenom ambalažom na… »

SAD poklonile puške za laku pešadiju S.Makedonije u sklopu NATO

Novi magazin pre 5 sati
Sjedinjene Američke Države su danas Armiji Severne Makedonije poklonile 1.269 automatskih pušaka М4 vrednosti 1,2 miliona dolara kao podršku razvoju lake pešadijske bataljonske grupe. Na primopredaji u kasarni u Skoplju američka ambasadorka Kejt… »

Proširen regionalni projekat upravljanja staklenom ambalažom - Osam novih opština dobija kontejnere za reciklažu

Ekapija pre 5 sati
Nakon što je u decembru 1.000 kontejnera za reciklažu staklene ambalaže počelo da pristiže u region, projekat "Upravljanje staklenom ambalažom na Zapadnom Balkanu" proširen je na još osam opština u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Bosni i… »

NALED: Kontejneri za reciklažu staklene ambalaže u još osam gradova

Danas pre 6 sati
Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) saopštila je danas da je projekat „Upravljanje staklenom ambalažom na zapadnom Balkanu“ proširen na još osam opština u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Kontejneri za… »

Osam novih opština u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini dobija kontejnere za reciklažu stakla

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Nakon što je u decembru 1.000 kontejnera za reciklažu staklene ambalaže počelo da pristiže u region, projekat „Upravljanje staklenom ambalažom na zapadnom Balkanu“ proširen je na još osam opština u Srbiji, Severnoj Makedoniji i… »

Piše Ivan Mrđen: KPGT – Repertoar za mart

Nova pre 11 sati
Sećate li se KPGT (akronim od “Kazalište, Pozorište, Gledališče, Teatar”), osnovanog 1977. godine u Zagrebu, kao “umjetnička radna zajednica” za predstavu “Oslobođenje Skoplja”, čiji je autor pisac iz Ljubljane Dušan Jovanović… »

Vesti dana »