Skoplje

U Severnoj Makedoniji se ograničava rad ugostiteljskih objekata do 23 sata

Danas pre 14 sati
Vlada Severne Makedonije prihvatila je danas preporuku Komisije za zarazne bolesti da se ograniči radno vreme svih ugostititeljskih objekata do 23 sata, osim onih koji obavljaju isporuku. Kako se navodi u saopštenju, prihvaćene su i preporuke da se… »

U Severnoj Makedoniji četvoro preminulih i 408 novozaraženih

Novi magazin pre 1 dan
U Severnoj Makedoniji registrovano je 408 novih slučajeva koronavirusa, a još četiri osobe su umrle od te zaraze, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja. Novoaraženi su nađeni među 2.140 testiranih u prethodna 24 sata, a u Skoplju je najviše… »

I Zaev za smenu zbog afere "frizerski salon"

RTS pre 11 sati
Makedonski premijer Zoran Zaev prihvatio je u utorak uveče zahtev za smenu Lidije Dimove, pošto je nešto manje od 300.000 evra iz bespovratnih sredstava EU za obrazovanje završilo na računu firme koja vodi frizerski salon u Skoplju. Smenu Dimove… »

Korona u komšiluku: Rekordan broj novozaraženih u BiH, u Sloveniji od večeras policijski čas

Radio 021 pre 13 sati
U Severnoj Makedoniji registrovano je 408 novih slučajeva korona virusa, a još četiri osobe su umrle od te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Novozaraženi su nađeni među 2.140 testiranih u prethodna 24 sata, a u Skoplju je najviše novih… »

S.Makedonija: 408 novozaraženih, četvoro preminulih

Dnevnik pre 14 sati
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji u poslednja 24 časa registrovano je 408 novozaraženih virusom kovid-19, dok je četvoro pacijenata od posledice virusa preminulo, prenose makedonski mediji. Ukupni broj zaraženih od početka pandemije je 24.196.Do sada su… »

U Severnoj Makedoniji 408 novih slučajeva, četiri osobe preminule

Slobodna Evropa pre 16 sati
U Severnoj Makedoniji registrovano je 408 novih slučajeva korona virusa, a još četiri osobe su umrle od te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja te zemlje, prenosi Beta. Testirano je 2.140 osoba u prethodna 24 sata, a u Skoplju je najviše novih… »

Četiri smrtna slučaja i 408 novozaraženih koronavirusom u Severnoj Makedoniji

N1 Info pre 16 sati
U Severnoj Makedoniji registrovano je 408 novih slučajeva koronavirusa, a još četiri osobe su umrle od te zaraze, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Novozaraženi su nađeni među 2.140 testiranih u prethodna 24 sata, a u Skoplju je najviše novih… »

Grlić Radman Osmaniju: Zagreb ceni reformske napore Skoplja

N1 Info pre 17 sati
Hrvatska izuzetno ceni reformske napore Severne Makedonije, koju podržava na njenom evropskom putu, poručeno je na sastanku ministara spoljnih poslova dve zemlje, Gordana Grlića Radmana i Bujara Osmanija. Navedeno je i da Severna Makedonija uspešno… »

Kumu bivšeg premijera Makedonije 30 dana pritvora

Radio 021 pre 1 dan
Krivični sud u Skoplju odredio je danas 30-dnevni pritvor Risti Novačevskom koji je zajedno sa svojim kumom, bivšim makedonskim premijerom Nikolom Gruevskim, osumnjičen za pranje novca. Pritvor je određen na predlog Tužilaštva za organizovani… »

Filipče upozorava makedonce: Ako ne želite policijski čas, poštujte mere! Situacija je ozbiljna

Kurir pre 1 dan
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče poručio je građanima da je sutuacija "stvarno ozbiljna" i pozvao ih da poštuju mere za sprečavanje širenja korona virusa, ako žele da izbegnu ponovno uvođenje policijskog časa. "Situacija je… »

Vesti dana »

Svet izbrojao do 41.000.000

B92 pre 22 minutajoš 38 povezanih

Mali: Dobio sam ponudu koja se ne odbija – ostajem ministar

Politika pre 50 minutajoš 17 povezanih

Kon: Nosite maske, zaštita 99 odsto

Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih

Danas miholjsko leto: Do kada će biti toplo?

Nova pre 2 satajoš 12 povezanih