Skoplje - vesti

Verovali ili ne: Ana Nikolić se vraća na muzičku scenu, a fotografija iz studija otkriva kako danas izgleda

Blic pre 30 minuta
Pevačica Ana Nikolić poslednji album "Labilna" objavila je 2016. godine, a nakon toga se preko noći povukla sa muzičke scene. Posvetila se privatnim obavezama, udala sa repera Stefana Đurića Rastu, rodila ćerku Taru. U međuvremenu objavila je sa suprugom pesmu "Slučajnost", a za sve to vreme nije... »

Duško Marković o pozivu na "pakt protiv Srbije": Besmislena poruka Veseljija

RTS pre 2 sata
RTS: Duško Marković o pozivu na "pakt protiv Srbije": Besmislena poruka Veseljija
Predsednik crnogorske vlade Duško Marković tvrdi da je poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Podgorici i Skoplju da se okupe protiv Srbije besmislen i da sa stanovišta te zemlje nikada ne može biti prihvaćen.
Duško Marković je, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, rekao i da ne razume tu Veseljijevu poruku. "Crna Gora nije nikada bila u savezu protiv nekoga, pa ni protiv Srbije. Ne razumem... »

Duško Marković: Poziv Veseljija je besmislen i neprihvatljiv u Crnoj Gori

Večernje novosti pre 2 sata
Predsednik crnogorske vlade na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanesom Hanom, rekao i da ne razume Veseljijevu poruku
Predsednik crnogorske vlade Duško Marković tvrdi da je poziv šefa kosvskog parlamenta Kadri Veseljija Podgorici i Skoplju da se okupe protiv Srbije, besmislen i da sa stanovišta te zemlje nkada ne može biti privhaćen. Pročitajte... »

Tramp čestitao Ciprasu: Nadam se da će sporazum Atine i Skoplja insipirisati i druge na Balkanu

Novi magazin pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp čestitao je premijeru Grčke Aleksisu Ciprasu na ratifikaciji Sporazuma iz Prespe i izrazio nadu da će to istorijsko dostignuće inspirisati druge zemlje regiona da reše svoja bilteralna pitanja.
Tramp je ocenio da Sporazum iz Prespe predstavlja istorijsko dostignuće za Balkan i dokaz hrabrosti Ciprasovog vođstva dodajući da se Grčka dokazala kao stub stabilnosti u složenom regionu, prenela je agencija ANA u današnjem... »

Tramp čestitao Ciprasu na sporazumu Atine i Skoplja

Večernje novosti pre 2 sata
Američki predsednik ocenio da Sporazum iz Prespe predstavlja istorijsko dostignuće za Balkan i dokaz hrabrosti vođstva grčkog predsednika
Američki predsednik Donald Tramp čestitao je premijeru Grčke Aleksisu Ciprasu na ratifikaciji Sporazuma iz Prespe i izrazio nadu da će to istorijsko dostignuće inspirisati druge zemlje regiona da reše svoja bilteralna pitanja.... »

Osuđenici Kumanovske grupe izazvali incident!

Alo pre 14 sati
Alo: Osuđenici Kumanovske grupe izazvali incident!
Bivši makedonski ministri Mile Janakievski i Spiro Ristovski, protiv kojih je u sredu pokrenuta optužba za terorističko ugrožavanje ustavnog poretka i organizovanje napada u Sobranju 27. aprila 2017. godine, danas su prebijeni u skopskom zatvoru Šutka.
Posle jučerasnjeg sudskog ispitivanja, njima je određena mera pritvora do 30 dana. Njihovi rođaci su rekli da su Janakievski i Ristovski povređeni u tuči kada su ih u zatvoru napali osuđenici u slučaju "Divog naselja" u Kumanovu.... »

Skoplje o izjavi Veseljija: Sa Srbijom prijatelji

B92 pre 15 sati
B92: Skoplje o izjavi Veseljija: Sa Srbijom prijatelji
Skoplje -- Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom.
To je odgovor makedonske vlade na pitanje Tanjuga kako komentarišu poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se, "zajedno sa Kosovom", "okupe protiv Srbije". Umesto konkretnog odgovora,... »

Bivši makedonski ministri pretučeni u zatvoru Šutka?

RTV pre 21 sat
RTV: Bivši makedonski ministri pretučeni u zatvoru Šutka?
SKOPLJE - Bivši makedonski ministri Mile Janakievski i Spiro Ristovski, protiv kojih je u sredu pokrenuta optužba za terorističko ugrožavanje ustavnog poretka i organizovanje napada u Sobranju 27. aprila 2017. godine, danas su prebijeni u skopskom zatvoru Šutka, prenosi A1on.mk.
Posle jučerašnjeg sudskog ispitivanja, njima je određena mera pritvora do 30 dana. Njihovi rođaci koje je kontaktirao portal A1on. mk, rekli su da su Janakievski i Ristovski povređeni u tuči kada su ih u zatvoru napali osuđenici... »

Skoplje o izjavi Veseljija: Radimo u cilju stabilnosti region

RTS pre 20 sati
RTS: Skoplje o izjavi Veseljija: Radimo u cilju stabilnosti region
U Vladi Republike Severne Makedonije kažu da vode politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim susedima, uključujući i sa Republikom Srbijom.
Makedonska vlada odgovorila je na pitanje Tanjuga kako komentariše poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija Makedoniji i Crnoj Gori da se, "zajedno sa Kosovom", "okupe protiv Srbije". Umesto konkretnog odgovora,... »

Bivši makedonski ministri napadnuti u zatvoru

Danas pre 19 sati
Dvojica pritvorenih bivših makedonskih ministara i funkcionera VMRO DPMNE Mile Jakakieski i Spiro Ristovski fizički su napadnuti u Istražnom zatvoru „Skoplje“.
Janakieski je prebačen u gradsku bolnicu „8. septembar“, dok je Ristovskom pružena medicinska pomoć u zatvorkom stacionaru. Prema saopštenju, incidentu je prethodio verbalni napad Spirovskogi i zatvorenika sa inicijalima L.K.,... »

©2019 Netmark d.o.o.