Skoplje

Beograd jutros drugi najzagađeniji grad na svetu

N1 Info pre 16 sati
Prema podacima sajta "Airvisual", Beograd je danas, u 10,30, drugI najzagađeniji glavni grad u svetu, posle Pekinga. Indeks kvaliteta vazduha u BeogradU je 198, a u Pekingu 236. Treći je kineski grad Šenjang sa indeksom zagađenja 195, a na četvrom… »

Skandal trese severnu Makedoniju: Zoran Zaev plaćao glasove po 10 evra da uđe u parlament

Kurir pre 16 sati
U dokumentaciji Tužilaštva za borbu protiv organizovanog kriminala u Skoplju navodno postoje delovi snimljenih razgovora premijera sa njegovim bratom, u kojima se jasno čuje da dogovaraju kupovinu glasova pred tadašnje izbore. Glasove je SDSM plaćao… »

Veoma zagađen vazduh u Beogradu

Dnevnik pre 18 sati
BEOGRAD: Prema podacima sajta airvisual, Beograd je danas, u 10,30 sat, drugi najzagađeniji glavni grad u svetu, posle Pekinga. Indeks kvaliteta vazduha u Beogradu je 198, a u Pekingu 236.Četvrti je kineski grad Šenjang sa indeksom zagađenja 195 a na… »

Beograd i danas u vrhu najzagađenijih gradova, neredi u Podgorici zbog murala s trobojkom i Kinezima otkazana sva putovanja…

Nedeljnik pre 1 dan
BEOGRAD I DANAS ZAGAĐEN – Prema poslednjim podacima AirVisuala, Beograd je i danas u vrhu najzagađenijih gradova sveta. Jutros je zauzimao treće mesto po zagađenosti, odmah iza Pekinga i Šangaja, a iza Sofije i Delhija. Među prvih 20 su i Skoplje… »

Karavan praznika mimoze doneo radost Nišu, Skoplju, Bitolju (foto)

Večernje novosti pre 16 sati
Promotivni karavani 51. Praznika mimoze krenuli su i ove godine iz Beograda, potom obišli Segedin, Budimpeštu i Vrbas a protekla dva dana Niš, Skoplje i Bitolj. Promotivni karavani 51. Praznika mimoze krenuli su i ove godine iz Beograda, potom obišli… »

Sramota! Tara Simov ispričala kako zna novu rijaliti učesnicu, ovako se pred njom već izblamirala! (video)

Kurir pre 16 sati
Aleksandra Nikolić poznaje Taru Simov, iako to nije pomenula kad je ušla u rijaliti. Naime, ona je bivša devojka Tarinog druga. Simova je danas Zorici Marković ispričala kako isprva nije prepoznala Aleksandru, kao i da je već imala sličnu… »

Beograd je najzagađeniji grad u Evropi: Izmereno neverovatnih 253 PM čestica, jedva se diše!

Srbija danas pre 2 dana
Beograd se posle nekoliko dana vetra i nešto kvalitetnijeg vazduha danas opet popeo na prvo mesto u Evropi po zagađenosti. U jednom trenutku danas Beograd je bio najzagađeniji grad na svetu sa neverovatnih 253 PM čestica, a na vrhu je bio u većem… »

Siromaštvo jedan od glavnih generatora onečišćenja na Balkanu

SEEbiz pre 1 dan
BEOGRAD - Kada zima stisne Balkanski poluotok, siromašni su stjerani u kut. Iako svjesni da zagađuju zrak, prisiljeni su ložiti da se zagriju. Balkanske prijestolnice od Beograda i Sarajeva do Skoplja i Prištine posljednjih su tjedana među deset… »

Mišel: Severna Makedonija mora da pruduži sa reformama

Danas pre 2 dana
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel izjavio je večeras u Skoplju da će se zalagati za pregovore sa Severnom Makedonijom, ali i da ova zemlja mora da produži sa reformama i borbom protiv korupcije. Na konferenciji za novinare sa predsednikom… »

Šarl Mišel u Skoplju: Budućnost Severne Makedonije i Albanije je u EU

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel izjavio je da poseta Skoplju, u koju je stigao iz Tirane, "ima za cilj da isprati snažnu poruku da je budućnost Severne Makedonije i Albanije u Evropskoj uniji". To je, kako je saopštila Vlada u Skoplju, Mišel… »

Vesti dana »