Skoplje - vesti

Ukrajinac i Britanac poginuli u sudaru paraglajdera u Makedoniji

RTV pre 19 sati
RTV: Ukrajinac i Britanac poginuli u sudaru paraglajdera u Makedoniji
SKOPLJE - Dve osobe poginule su u centralnoj Makedoniji kada su se njihovi paraglajderi sudarili u vazduhu, saopštile su danas makedonske vlasti.
Nesreća se dogodila u petak popodne u blizini Kruševa, a život je na licu mesta izgubio jedan 56-godišnji državljanin Ukrajine sa inicijalima I.V., dok je 54-godišnji Britanac sa inicijalima I.P., preminuo u blizini bolnice tokom... »

Sudarili se paraglajderima i poginuli u Makedoniji

Dnevnik pre 20 sati
SKOPLjE: Dve osobe poginule su u centralnoj Makedoniji kada su se njihovi paraglajderi sudarili u vazduhu, saopštile su danas makedonske vlasti.
Nesreća se dogodila u petak popodne u blizini Kruševa, a život je na licu mesta izgubio jedan 56-godišnji državljanin Ukrajine sa inicijalima I.V., dok je 54-godišnji Britanac sa inicijalima I.P., preminuo u blizini bolnice tokom... »

Ako ste planirali da kupite stan: Cene u BG naglo skočile

B92 pre 1 dan
B92: Ako ste planirali da kupite stan: Cene u BG naglo skočile
Beograd je poslednjih sto godina jedan od najatraktivnijih destinacija za migracije na teritoriji zapadnog Balkana. Uvek se traži kvadrat više.
Zbog velike potražnje stanova, razvijene infrastrukture, mogućnosti zaposlenja, vrednost nekretnina u srpskoj metropoli daleko je veća od ostalih većih gradova u regionu. Na području bivše Jugoslavije jedino mogu da pariraju... »

Dvojica paraglajdera poginula kod Kruševa

B92 pre 1 dan
B92: Dvojica paraglajdera poginula kod Kruševa
Skoplje -- Dvojica paraglajdera, Britanac i Ukrajinac, poginula su kod Kruševa, prenelli su makedonski mediji pozivajući se na lokalnu policiju.
Nesreća se desila kod mesta Mečkin kamen, ubrzo pošto su dvojica paraglajdera poletela. Prema kruševskoj policiji, jedan paraglajder je poginuo odmah, a drugi je podlegao teškim povredama u bolnici u obližnjem Prilepu. Istraga... »

Centar ima novi klub: Luković se seli u Manresu

Hot sport pre 1 dan
Srpski košarkaš pronašao je novi angažman u jednoj od najjačih liga Evrope. Dvadesetšestogodišnjak potpisao je danas novi ugovor. Marko Luković novi je član Manrese. On je prošle sezone nosio dres Mursije i Le Porta, a sada će se okušati u još jednom klubu koji je član ACB lige. Ovu vest potvrdio... »

Pucnjava u Skoplju: Potegao pištolj na dužnike!

Kurir pre 2 dana
SKOPLJE - Skopljanac K. I. (51) pucao ispred marketa u ulici Lazo Trpovski u dvojicu muladića.
Posle žestoke svađe on je potegao oružje i pucao u B.B. (23) i R. B. (20). Mladići su srećom uspeli da pobegnu nepovređeni. Do svađe je došlo zbog kako se pretpostavlja zbog neraščišćenih računa. Navodno su mladići dugovali novac... »

Skopski vatrogasci skidali dečaka sa drveta: Drugovi ga popeli na stablo visoko 3,5 metara i otišli!

Kurir pre 2 dana
Vatrogasna brigada grada Skoplja imala je juče nesvakidašnju intervenciju.
Naime vatrogasci su spasavali tinejdžera (18) koji se popeo na drvo i nije posle mogao da se spusti na zemlju. Dečak se uz pomoć svojih drugova popeo na stablo visoko 3,5 metara u ulici Partizanski odred, međutim oni su ga onda... »

Ove stihove pevušimo stalno, ali da li znate značenje? Mnogi su mislili da bajaga peva o Hrvatskoj, a istina je potpuno drugačija

Srbija danas pre 2 dana
Jedna od teorija jeste da se radi o rastojanju od Skoplja do Beograda
Pesma Momčila Bajagića Bajage "442 do Beograda" je veliki hit i mnogi misle da se peva o Zagrebu. Naime, već godinama kruže mitovi o značenju stihova Bajagine pesme "442 do Beograda". Jedna od teorija jeste da se radi o... »

Nikola Gruevski se vratio na optuženičku klupu: Bivši premijer Makedonije optužen za malverzacije tokom izbora i rušenje poslovnog kompleksa!

Kurir pre 3 dana
Suđenje za slučaj "Titanik" kojim je obuhvaćen i bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski, nastavlja se danas i sutra u Krivičnom sudu u Skoplju, a posldnja nedelja agusta biće rezervisana za slučajeve "TNT" i "Tvrđava i target".
Gruevski se zajedno sa još 12 bivših funkcionera tereti za kriminalno udruživanje, kršenje prava glasa, povredu slobode izbora birača, podmićivanje tokom izbora i glasanja, uništavanje izbornog materijala i zloupotrebu sredstava... »

Makedonac švercovao migrante u kolima pa ih izbacio na pola puta: Ubrzo mu se prevara obila o glavu jer je njihova osveta bila mnogo strašnija

Telegraf pre 4 dana
Oni su priznali da su se sa nepoznatim čovekom dogovorili da ih za sumu od 140 evra po čoveku od Đevđelije preveze do Skoplja
U blizini graničnog prelaza sa Grčkom „Bogorodica“ kod Negorskih Banja, blizu Đevđelije, patrola makedonske policije je pre nekoliko dana otkrila četvoricu migranta koji su ilegalno ušli u Makedoniju. Dvojica su bili iz Sirije,... »

Rusedski: Novak je bez razloga u senci Rafe i Rodžera

N1 Info  pre 3 sata  još 25 povezanih

Snažan zemljotres, manji cunami

Mondo  pre 2 sata  još 17 povezanih

Rebić: Policija rešila dva slučaja paljenja automobila

Danas  pre 5 sati  još 12 povezanih

Manje gužve na graničnim prelazima

N1 Info  pre 51 minut  još 12 povezanih

Obeležena 104. godišnjica Cerske bitke

RTV  pre 1 sat  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.