Skoplje

Razbojnici u Skoplju ubili muškarca u njegovoj kući pred suprugom

B92 pre 1 sat
Dva maskirana rabojnika ubila su 49-godišnjeg muškarca pred suprugom, u njihovoj kući u skopskom selu Indžikovo, javili su danas makedonski mediji. Prema portalu A1 on, ubistvo se desilo oko ponoći, kada su dve naoružane osobe sa maskama na glavama… »

Ubistvo u Skoplju! Razbojnici oko ponoći upali u kuću, tražili novac i usmrtili čoveka (49) pred suprugom!

Srbija danas pre 1 sat
Jedan od razbojnika je pucao i pogodio čoveka u glavu. Dva maskirana rabojnika ubila su 49-godišnjeg muškarca pred suprugom, u njihovoj kući u skopskom selu Indžikovo, javili su danas makedosnki mediji. Ubistvo se desilo oko ponoći, kada su dve… »

Njena lepota očarava: Ona će glumiti Sofku u "Nečistoj krvi". Stigla iz Češke, još uči srpski, veoma je uspešna i ima…

Blic pre 3 sata
Za ulogu Sofke u seriji i filmu "Nečista krv", odabrana je mlada zvezda Sara Sandeva, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije. Sara je rođena u Skoplju pre 23 godine, ali se kao dete s… »

Užas u Skoplju! Razbojnici ubili muškarca pred suprugom: Upali mu u kuću, tražili novac, pa zapucali

Kurir pre 3 sata
Dva maskirana rabojnika ubila su 49-godišnjeg muškarca pred suprugom, u njihovoj kući u skopskom selu Indžikovo, javili su danas makedosnki mediji. Prema portalu A1 on, ubistvo se desilo oko ponoći, kada su dve naoružane osobe sa maskama na glavama… »

Propala makedonska banka, štediše u panici

BizLife pre 7 sati
Foto: Pexels Nakon što je Centralna banka Sjeverne Makedonije oduzela dozvolu Eurostandard banci AD Skoplje među štedišama je zavladala panika jer ne mogu povući sredstva nakon što je više od 100.000 računa blokirano. Centralna banka je oduzela… »

SAD čestitao Zaevu mandat za formiranje vlade

Al Jazeera pre 8 sati
Ambasadorica u Skoplju Kate Marry Byrnes čestitala je lideru SDSM Zoranu Zaevu mandat za formiranje nove vlade. Ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država u Skoplju Kate Marry Byrnes čestitala je lideru SDSM-a Zoranu Zaevu mandat za formiranje nove… »

Zaev dobio mandat da formira novu vladu

Slobodna Evropa pre 1 dan
Na dan kada se obeležava devetnaesta godišnjica Ohridskog sporazuma, u senci postizbornih političkih zbivanja u Severnoj Makedoniji, predsednik Stevo Pendarovski je u četvrtak dodelio mandat za formiranje nove vlade lideru socijaldemokrata i bivšem… »

SAD čestitale Zaevu

B92 pre 19 sati
Ambasadorka SAD u Skoplju Kejt Meri Brns česitala je danas lideru SDSM Zoranu Zaevu mandat za formiranje nove vlade Severne Makedonije. "Radujemo se radu sa novom vladom kad bude formirana", napisala je Brns na Tviteru. Kako je istakla, SAD podržavaju… »

Na današnji dan pre 19 godina Makedonci i teroristi OVK potpisali Ohridski sporazum i tako stavili tačku na sukob

Srbija danas pre 20 sati
19 godina od konflikta u S.Makedoniji. Pre 19 godina na današnji dan potpisan je Okvirni ugovor u Ohridu, kojim je okončan višemesečni konflikt u severozapadnim delovima Severne Makedonije 2001. godine. Konflikt je počeo u februaru 2001. godine kada… »

Zaev obećao da će formirati vladu za 20 dana

B92 pre 22 sata
Skoplje -- Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski dodelio je mandat za sastav nove vlade Zoranu Zaevu, bivšem premijeru i lideru SDSM-a i koalicije "Možemo". Zoran Zaev je izjavio da mu je čast da kao lider SDSM-a i koalicije "Možemo", koja… »

Vesti dana »