Skoplje

Jedna osoba preminula od koronavirusa u Severnoj Makedoniji

N1 Info pre 13 sati
U Severnoj Makedoniji je umro još jedan pacijent sa koronavirusom i registrovano je 76 novih slučajeva zaraze, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče. Ukupan broj umrlih od bolesti KOVID-19 porastao je na 141, a broj dijagnostikovanih sluajeva od… »

OMV Srbija otvorila novu benzinsku stanicu kod Doljevca

Nedeljnik pre 20 sati
OMV Srbija je otvorila drugu benzinsku stanicu ove godine i na taj način nastavila sa širenjem mreže u Srbiji. Otvaranjem nove stanice Doljevac koja se nalazi na autoputu Skoplje-Niš, OMV mreža u Srbiji sada broji 63 benzinske stanice. Tokom celog… »

S. Makedonija: 67 novih slučajeva, jedan smrtni

Dnevnik pre 14 sati
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji u poslednja 24 sata potvrđeno je 67 novih slučajeva korona virusa, dok je jedna osoba preminula, izjavio je danas severnomakedonski ministar zdravlja Venko Filipče. Kako je rekao, testirano je 868 pacijenata, dok se 25… »

U Severnoj Makedoniji od posledica korona virusa preminulo sedam osoba

Danas pre 1 dan
U poslednja 24 sata od posledica korona virusa u Severnoj Makedoniji preminulo je sedam osoba, zabeležen je i porast broja zaraženih. Uz novih 89 novih slučajeva, ukupan broj pozitivnih građana od početka epidemije u Makedoniji je 2.315., a broj… »

Boki 13 umislio da je nušićev junak, pa održao završnu reč: Stojim u belom kao Tito, suđenje je pozorišna predstava

Kurir pre 18 sati
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, prvooptuženi u sudskom procesu mega afere „Reket“ za iznudu 1,5 miliona evra i pranje para, od makedonskog preduzetnika Jordana Orceta Kamčeva, u završnom obraćanju pred većem Krivičnog suda je rekao da… »

Još jedna osoba preminula od virusa korona u Severnoj Makedoniji

Radio 021 pre 17 sati
Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče izjavio je da je testirano 868 osoba, od čega je 67 pozitivnih na koronavirus, ali da još nije poznata slika zaraze u nizu gradova. Filipče je najavio da će tokom dana biti poznata detaljna… »

Regionalna runda Evropskog "BEST" inženjerskog takmičenja "EBEC Balkan" od 18. do 22 juna u Beogradu

Ekapija pre 20 sati
Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat "EBEC Balkan", regionalnu rundu inženjerskog takmičenja EBEC (engl. European BEST Engineering Competition) koje će se održati od 18. do 22. juna na Saobraćajnom… »

Piše Ivan Tokin: Pesma

Nova pre 20 sati
S terase stana u kome živimo vidi se planina, i na njenom vrhu pravoslavni krst. Ta planina visoka je 1.066 metara i nalazi se u Skoplju. Zove se Vodno. Kad smo odlučili da se selimo, odmah sam poželeo da imamo terasu koja gleda na Vodno, i to sam… »

Region: Nagli skok broja obolelih u Severnoj Makedoniji, jedna osoba preminula u Sloveniji

RTV pre 1 dan
SKOPLJE - U protekla 24 sata u Severnoj Makedoniji je zabeležen najveći broj obolelih od korona virusa od početka februara, nakon što su ublažene neke restriktivne mere i otvoreni su restorani i kafići. Ministar zdravstva Venko Filipče saopštio je… »

Zaražena direktorka javnog preduzeća, više ministara u Vladi Severne Makedonije u izolaciji

B92 pre 1 dan
Skoplje -- Direktorka Uprave javnih prihoda (UJP) Severne Makedonije Sanja Lukarevska objavila je danas da je pozitivna na kovid 19. Ona je na Fejsbuku navela da se testirala nakon što je potpredsednik SDSM Muhamed Zećiri, sa kojim je prethodnih dana… »

Vesti dana »