Skoplje

Roman Miloša Latinovića Šekspirov klijent objavljen i na makedonskom jeziku

Alo pre 12 dana
U Srbiji je imao tri izdanja. Knjiga Miloša Latinovića , u izdanju , objavljena je krajem 2019. godine na makedonskom jeziku kod izdavača Slovo ljubve – bukvi buks. Prevodilac je Gordana Jović Stojkovska, a roman je objavljen uz pomoć Ministarstva… »

Varheji u Tirani: Nadam se da će pristupni pregovori s Albanijom početi pre maja

N1 Info pre 11 dana
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji je u Tirani izrazio nadu da će pristupni pregovori EU sa Albanijom početi pre maja ove godine. Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa albanskim premijerom Edijem Ramom u Tirani Varheji je rekao da je… »

Velika afera u FS Makedonije: Godinama dopisivane nule za veće prihode od FIFA i UEFA?

Telegraf pre 11 dana
Skandal drma Severnu Makedoniju. Afera sa pranjem novca i zloupotrebom službenog položaja trese Fudbalsku federaciju Makedonije, prenosi portal A1on iz Skoplja. Glavna knjigovođa makedonske fudbalske federacije Olgica Mladenovska sumnjiči se da je… »

Izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova počinje na proleće

Novi magazin pre 11 dana
Izgradnja autoputa od Skoplja do mesta Blace na granici sa Kosovom počeće na proleće, najavili su danas predstavnici Vlade Severne Makedonije. Ugovor o izgradnji prva dva kilometra tog autoputa, vredan oko 12,2 miliona evra direktor Državnih puteva… »

Fešta za najmlađe: Svetosavski turnir u rukometu za vikend u Kragujevcu

Kurir pre 11 dana
Rukometni klub „Radnički“ iz Kragujevca ovog vikenda organizuje treći Svetosavski turnir u rukometu za dečake i devojčice. - U goste nam dolazi podmladak aktuelnog prvaka Evrope, ekipa Vardara iz Skoplja u obe konkurencije... podmladak bivšeg… »

Aerodrom Nikola Tesla u magli: Informacije o letovima na Internetu

Dnevnik pre 12 dana
BEOGRAD: Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu pozvao je večeras putnike da prate internet prezentaciju tog aerodroma kako bi se informisali o redu letenja zbog guste magle u srpskoj prestonici. "Sve aktuelne informacije u vezi sa redom letenja sa Aerodroma… »

U kamionu blizu Strumice pronađeno 36 migranata, vozač uhapšen

RTV pre 12 dana
SKOPLJE - Policija Severne Makedonije pronašla je u kamionu 36 migranata koji su, kako se veruje, ilegalno ušli u zemlju iz Grčke, a vozač je uhapšen. Migranti su pronađeni u utorak tokom rutinske kontrole kada je policija zaustavila kamion u… »

Varheji u Skoplju: Integracija Zapadnog Balkana u EU biće nastavljena

N1 Info pre 12 dana
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji izjavio je u Skoplju da će integracija Zapadnog Balkana u EU biti nastavljena i da će Evropska komisija raditi još snažnije na ostvarenju tog cilja. "Imam dobre vesti za integraciju Zapadnog Balkana. Ona… »

Varheji u Skoplju: Integracija Zapadnog Balkana u EU se nastavlja, radićemo još snažnije

Danas pre 12 dana
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji izjavio je danas u Skoplju da će integracija Zapadnog Balkana u EU biti nastavljena i da će Evropska komsija raditi još snažnije na ostvarenju tog cilja. „Imam dobre vesti za integraciju Zapadnog… »

Zbog guste magle otkazani mnogi letovi iz Beograda, ali i dolasci u prestonicu

Blic pre 12 dana
Osamnaest dolazaka i čak 21 polazak, sa i do Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, otkazani su danas do 17.30 časova zbog velike magle koja znatno smanjuje vidljivost. Letovi za Bukurešt, Podgoricu, Beč, Ljubljanu, Veneciju, Tivat, Oslo, Varšavu… »

Vesti dana »