Skoplje

Trijumf vranjskih Pantera na košarkaškom turniru u Bujanovcu

Vranje news pre 3 dana
Košarkaški klub Panteri Vranje pobednik je turnira "Let’s play together" koji je ovog vikenda održan u Sportskoj hali u Bujanovcu. To je bio prvi u nizu od četiri turnira koji će još biti organizovani u Vranju, Kumanovu i Skoplju. Na turniru su… »

Makedonski taksista hit na internetu! Njemu ne treba radio, svojim putnicima peva operu! (video)

Kurir pre 3 dana
Iako veliki broj ljudi prema vozačima taksija ne gaji baš naklonost, i često dolazi u konflikte, moramo istaći da, kao i u svakom poslu, i u taksiranju postoje negativni, ali i veoma pozitivni primeri i iskustva. Tako ćete kada u Skoplju zaustavite… »

Brod pun kokaina iz Kolumbije stigao do Luke Bar: Policije nekoliko zemalja nedeljama nadzirale plovilo, pa čekali trenutak da…

Blic pre 3 dana
Policija Severne Makedonije presekla je švercerski kanal kojim je 1,3 tone kokaina trebalo da bude prebačeno prvo u Sloveniju, pa dalje u Zapadnu Evropu. Kilogram kokaina iz ovog tovara stigao je i u luku Bar direktno iz Kolumbije. Crnogorske… »

Na Konkurs za kratku priču pristiglo više od 200 radova iz velikog broja zemalja

Pirotske vesti pre 4 dana
Žiri ovogodišnjeg Konkursa za kratku priču Doma kulture nije imao nimalo lak zadatak jer je na konkurs pristiglo više od 200 radova iz velikog broja zemalja. Odlukom stručnog žirija koga su činili poznati književnici Vule Žurić, Dejan… »

Vranjski Panteri osvojili košarkaški turnir u Bujanovcu

Bujanovačke pre 3 dana
Bujanovac, 22. februar 2020.-Košarkaski turnir „Let’s play together“ održan je danas u Sportskoj hali u Bujanovcu, kao prvi od nekoliko koji će se održati u narednom periodu u Vranju, Kumanovu i Skoplju. Na turniru su učestvovali mladi igrači… »

Zaev: SDSM više nije makedonska, već multietnička stranka

Al Jazeera pre 4 dana
Prvi put ćemo skupiti hrabrost da napravimo predizbornu koaliciju sa albanskim partijama, poručio je Zaev. Vladajući SDSM u Sjevernoj Makedoniji više nije makedonska već multietnička partija, izjavio je doskorašnji makedonski premijer i lider te… »

Uručene sajamske i nagrade za kratku priču

Danas pre 4 dana
Sa 21. Salona knjige i grafike u Pirotu Prvu nagradu u iznosu od 20.000 dinara na konkursu Doma kulture za kratku priču Pirota dobio je Ivan Stamenković iz Niša za priču „Te deum Laudamus“. Druga nagrada u iznosu od 15.000 dinara pripala je autoru… »

Cipras: Pariz da otvori pregovore sa S.Makedonijom i Albanijom

Dnevnik pre 5 dana
PARIZ: Bivši grčki premijer Aleksis Cipras tražio je u francuskom Senatu da Pariz otvori evropski put za Skoplje i Tiranu, prenosi TV21. On je u svom govoru o proširenju Evropske unije rekao da će biti veoma teško da se povrati dinamika koja postoji… »

Odgođen početak suđenja za nasilje u Sobranju

Al Jazeera pre 5 dana
Optuženi su početkom 2017. godine pripremili i realizirali plan s ciljem onemogućavanja mirne primopredaje vlasti. U Krivičnom sudu u Skoplju odgođen je početak suđenja organizatorima nasilnog upada u Sobranju 27. aprila 2017. godine, javlja… »

Košarkaški turnir u subotu u Bujanovcu

Bujanovačke pre 5 dana
Bujanovac, 21. februar 2020.- Bujanovac će u subotu biti domaćin košarkaškog turnira za igrače rođene 2002. i 2003. godine. Organizator je OKK Play 017 pod sloganom Let’s play together. -Ovo je samo jedan od turnira jer će u toku godine do juna… »

Vesti dana »