Skoplje

Fudbalska afera trese Makedoniju: Skandal u Savezu - pranje novca, zloupotreba službenog položaja i oštećen budžet

Večernje novosti pre 1 dan
Nakon analize zahtevane dokumentacije biće doneta meritorna odluka tužilaštva - izjavili su u tužilaštvu. Afera sa pranjem novca i zloupotrebom službenog položaja trese Fudbalsku federaciju Makedonije, prenosi portal A1on iz Skoplja. Glavna… »

Svetosavski turnir za vikend u Kragujevcu

RT Kragujevac pre 1 dan
Tradicionalni rukometni Svetosavski turnir „Kragujevac 2020“ u organizaciji Rukometnog kluba Radnički, biće održan 18. i 19. januara u „SBB hali Jezero“. Turnir je namenjen generaciji igrača 2005-to i mlađe u obe kategorije. Ovogodišnji… »

Izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova počinje na proleće

Danas pre 1 dan
Izgradnja autoupta od Skoplja do mesta Blace na granici sa Kosovom počeće na proleće, najavili su danas predstavnici Vlade Severne Makedonije. Ugovor o izgradnji prva dva kilometra tog autoputa vredan oko 12,2 miliona evra direktor Državnih puteva… »

Lančani sudar kod Velesa, povređeno šest osoba

N1 Info pre 1 dan
Jedna žena je teže povređena, a petoro lakše u lančanom sudaru koji se desio na autoputu kroz Severnu Makedoniju kod Velesa. Kako je javila televizija Telma, žena koja je teže povređena prebačena je u Urgentni centar u Skoplju, dok su ostali… »

Roman Miloša Latinovića Šekspirov klijent objavljen i na makedonskom jeziku

Alo pre 2 dana
U Srbiji je imao tri izdanja. Knjiga Miloša Latinovića , u izdanju , objavljena je krajem 2019. godine na makedonskom jeziku kod izdavača Slovo ljubve – bukvi buks. Prevodilac je Gordana Jović Stojkovska, a roman je objavljen uz pomoć Ministarstva… »

Varheji u Tirani: Nadam se da će pristupni pregovori s Albanijom početi pre maja

N1 Info pre 1 dan
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji je u Tirani izrazio nadu da će pristupni pregovori EU sa Albanijom početi pre maja ove godine. Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa albanskim premijerom Edijem Ramom u Tirani Varheji je rekao da je… »

Velika afera u FS Makedonije: Godinama dopisivane nule za veće prihode od FIFA i UEFA?

Telegraf pre 1 dan
Skandal drma Severnu Makedoniju. Afera sa pranjem novca i zloupotrebom službenog položaja trese Fudbalsku federaciju Makedonije, prenosi portal A1on iz Skoplja. Glavna knjigovođa makedonske fudbalske federacije Olgica Mladenovska sumnjiči se da je… »

Izgradnja autoputa od Skoplja do Kosova počinje na proleće

Novi magazin pre 1 dan
Izgradnja autoputa od Skoplja do mesta Blace na granici sa Kosovom počeće na proleće, najavili su danas predstavnici Vlade Severne Makedonije. Ugovor o izgradnji prva dva kilometra tog autoputa, vredan oko 12,2 miliona evra direktor Državnih puteva… »

Fešta za najmlađe: Svetosavski turnir u rukometu za vikend u Kragujevcu

Kurir pre 1 dan
Rukometni klub „Radnički“ iz Kragujevca ovog vikenda organizuje treći Svetosavski turnir u rukometu za dečake i devojčice. - U goste nam dolazi podmladak aktuelnog prvaka Evrope, ekipa Vardara iz Skoplja u obe konkurencije... podmladak bivšeg… »

Aerodrom "Nikola Tesla" poziva putnike da prate situaciju zbog magle

B92 pre 2 dana
Aerodrom Nikola Tesla pozvao je putnike da prate internet prezentaciju tog aerodroma kako bi se informisali o redu letenja zbog guste magle u srpskoj prestonici. "Sve aktuelne informacije u vezi sa redom letenja sa Aerodroma Nikola Tesla i statusom… »

Vesti dana »