Skoplje

Vlada Severne Makedonije novčano nagradila ekipu filma Zemlju meda

Novi magazin pre 11 dana
Vlada Severne Makedonije odlučila je da sa tri miliona denara (oko 50.000 evra) nagradi ekipu filma "Zemlja meda", koji je bio kandidovan za Oskara. To je na svom Fejsbuk profilu napisala ministarka finansija Severne Makedonije Nina Angelovska, nakon… »

Svetlo na kraju tunela Zapadnog Balkana: Evropski parlament potvrdio novu metodologiju pridruživanja, najavljena pomoć EU za…

Nedeljnik pre 11 dana
Profimedia Poslanici Evropskog parlamenta juče su u Strazburu podržali novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana u članstvo Evropske unije, koju je obrazložio evropski komesar Oliver Varheji. On je istakao da, uz očekivanje da za pregovore… »

Vlada Severne Makedonije novčano nagradila ekipu filma "Zemlja meda"

N1 Info pre 11 dana
Vlada Severne Makedonije odlučila je da sa tri miliona denara (oko 50.000 evra) nagradi ekipu filma "Zemlja meda" (Medena zemja), koji je bio kandidovan za "Oskara". To je na svom Fejsbuk profilu napisala ministarka finansija Severne Makedonije Nina… »

Poslanici EP podržali novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana

N1 Info pre 11 dana
Poslanici Evropskog parlamenta su u Strazburu podržali novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana u članstvo Evropske unije, koju je obrazložio evropski komesar Oliver Varhelji. On je istakao da, uz očekivanje da za pregovore "zeleno svetlo"… »

Er Srbija uvodi šest novih linija u 2020. godini

Danas pre 12 dana
Er Srbija će u 2020. godinu uvesti šest novih linija iz Beograda i to za Ženevu, Aman, Rostov na Donu, Firencu, Lavov i Kišinjev, saopšteno je danas iz ove avio-kompanije. Letovi za Aman, Rostov na Donu, Lavov i Kišinjev odvijaće se četiri puta… »

Zemlja meda i Oskar 2020: „Pobedili su u mom srcu“

Danas pre 12 dana
Nije se spavalo u Skoplju u noći dodele Oskara – do jutra su mnogi pratili prenos dodele nagrada čekajući da vide da li će u njihovu zemlju stići zlatna statua. U punoj sali Kulturnog centra za mlade (MKC) u nedelju uveče organizovan je uživo… »

Boki 13 se nije pojavio na sudu zbog zdravstvenih problema: Sudija naložila da ga pregleda konzilijum lekara!

Kurir pre 12 dana
Sudsko ročište u slučaju "Reket" danas je odloženo jer proptuženi, Bojan Jovanovski zvani Boki 13, nije doveden iz istražnog zatvora "Skoplje" zbog zdravstvenih problema. Sudija Vaska Nikolovska-Masevska je pola sata posle zakazanog ročišta iz… »

Poslanici EP podržali novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana

Novi magazin pre 12 dana
Poslanici Evropskog parlamenta u Strazburu podržali su novu metodologiju za prijem zemalja Zapadnog Balkana u članstvo Evropske unije, koju je obrazložio evropski komesar Oliver Varheji. On je istakao da, uz očekivanje da za pregovore "zeleno svetlo"… »

Palmer: SAD se nadaju da će EU otvoriti pregovore sa Tiranom i Skopljem u martu

N1 Info pre 11 dana
Sjedinjene Američke Države polažu velike nade da će Evropska unija otvoriti pristupne pregovore sledećeg meseca sa Severnom Makedonijom i Albanijom i da će evropski put tih zemalja smatrati neophodnim, rekao je za bugarski servis Radija Slobodna… »

Odloženo ročište u slučaju "Reket", Boki 13 bolestan

Dnevnik pre 12 dana
SKOPLjE: Zbog lošeg zdravstvenog stanja Bojana Jovanovskog, zvanog Boki 13, danas je odloženo ročište u korupcionaškom slučaju "Reket" u Skoplju. Sudija Vaska Nikolovska-Masevska je obrazlažući odluku istakla da je iz zatvora obaveštena da… »

Vesti dana »

Na Marakani sve ''toplije'' pred derbi, ''plus 13''!

Sportske.net pre 1 satjoš 36 povezanih

"Treba imati onu stvar, pa izaći pred punu Marakanu"

N1 Info pre 12 minutajoš 33 povezane

Dačić: Nema potrebe za zajedničkom listom

Danas pre 5 satijoš 17 povezanih

Jokić: Nije stvar u individualnom učinku

N1 Info pre 8 satijoš 16 povezanih