Skoplje

Prešla je devedesetu, ali joj je glas ostao isti: Legendarna sportska komentatorka Milka Babović za "Novosti" oživljava…

Večernje novosti pre 11 dana
Rođena je u Skoplju, odrasla u Sarajevu, srednju školu pohađala u Rumi i Beogradu, a diplomirala u Zagrebu. Evo, dobro sam nakon što me je udario automobil. Pala sam, ali kao nekadašnja sportiskinja, znam kako se dočekati nakon pada. Imam modrice na… »

Pogledajte, pa on spava! Marija Šerifović i jk osule paljbu u zg: Ovo je katastrofa! (foto)

Kurir pre 11 dana
Dvadesetdvogodišnji Dejan Siljanoski iz Skoplja na sceni "Zvezda Granda" već u drugoj pesmi strašno je razočarao žiri, a posebno Mariju Šerifović, koja njegovu tremu uopšte nije uzela u obzir, već mu sa svog mesta doviknula da deluje kao da je… »

Što je više brzina, sve je sporije

Danas pre 11 dana
Evropski Balkan na prekretnici Malo je onih koji se bave Evropskom unijom, a da skoro nisu „pustili suzu“ zbog blokade početka pregovora EU sa Severnom Makedonijom i Albanijom. Utešna obrazloženja nalaze se u navodnim Makronovim ličnim ambicijama… »

Prijem u NATO odlaže vanredne izbore u Severnoj Makedoniji?

Večernje novosti pre 11 dana
Zaev prvi put ističe i otvorenu mogućnost „da se datumk izbora može promeniti zbog NATO" Skoplje od stalnog dopisnika „Novosti“ Sigurna funkcionalna država mora biti spremna početkom iduće godine, za formalnu ratifikaciju Protokola o prijemu… »

Kenijac napustio MZT zbog porodičnih problema: Nuni Omot otputovao za Ameriku, ugovor sa skopskim klubom raskinut

Kurir pre 11 dana
Kenijski košarkaš Nuni Omot napustio je MZT Skoplje zbog porodičnih problema i vraća se u SAD, objavio je makedonski šampion i ABA2 ligaš. Omot, koji je iz NBA razvojne lige došao na početku sezone, preksinoć je protiv "Sutjeske" u Nikšiću… »

Skoplje – grozdober u oktobru

Dojče vele pre 12 dana
Nevidljivi ožiljci na nevidljivoj mapi grada jesu poput notnog zapisa. Ko ume da ih vidi odsviraće celu beskonačnu hroniku tih istorijskih rezbarija, pretvoriće dušu grada u zvuk. Opet u Skoplju, krajem desetog meseca, a bilo je toplo kao da se mesec… »

Sleteo u Prištinu i doneo paklene vesti! Iza zatvorenih vrata odvijao se sastanak od krucijalnog značaja!

Alo pre 12 dana
Palmer je boravio u Skoplju, gde je imao sastanke sa najvišim državnim funkcionerima. Specijalni izaslanik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer boraviće danas u Prištini, ali se još ne zna sa kojim političkim predstavnicima… »

Palmer danas u Prištini

Dnevnik pre 13 dana
PRIŠTINA: Specijalni izaslanik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer boraviće danas u Prištini, ali još nije poznato s kojim političkim predstavnicima će se sastati. Prema saopštenju Ambasade SAD u Prištini, koja je… »

Zaev: Pomerićemo datum za izbore zbog NATO-a ako zatreba

Vesti online pre 12 dana
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev smatra da 12. april 2020. godine, kao datum za prevremene izbore, treba da ostane, ali ipak ostavlja mogućnost za promenu, zbog ratifikacije u Sobranju Protokola o prijemu zemlje u NATO. – Treba da stojimo iza… »

Politico: Crveno svjetlo za Skoplje i Tiranu ne mora biti loša stvar

Al Jazeera pre 13 dana
Balkanske države mogle bi pronaći polja politike koja bi mogli da integrišu u EU bez formalnog pristupanja, ukazuje Politico. Kada je dao "crveno svjetlo" za početak pregovora o pristupanju Sjeverne Makedonije i Albanije, francuski predsjednik… »

Vesti dana »