Slobodan Kovač

Šok! Savez smenio selektora! (foto)

Alo 23.10.2021
Odluka je iznenadila sve navijače "orlova". Četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u odbojci je neuspeh za šampione Evrope, pa je Slobodan Kovač smenjen, možda i kasno, jer nije odveo ekipu na Olimpijske igreu Tokiju. Predsedništvo Odbojkaškog saveza… »

Šok - Srbija ostala bez selektora!

Sportske.net 23.10.2021
Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom muške seniorske reprezentacije Slobodanom Kovačem. Ova odluka doneta je danas, a saopštenje Odbojkaškog saveza… »

Srbija bez selektora! Slobodanu Kovaču uručen otkaz

Kurir 23.10.2021
Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom reprezentacije… »

Kovač posle 4. mesta odbojkaša na EP: “Znamo da smo mogli više, teško je”

Vesti online 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. – Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

"Znamo da smo mogli više – teško je"

B92 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. "Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

Kovač: Rezultat nije dobar

Politika 21.09.2021
Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač sumira utiske sa šampionata na kojem je reprezentacija osvojila četvrto mesto. – Majstorović: „Očuvan je renome srpske odbojke”. Odbojkaši Srbije nisu ispunili očekivanja na 32. evropskom prvenstvu u… »

Kovač: Razočarani smo, znamo da smo mogli više

Nova 21.09.2021
"Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo, sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više", izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Kovač: Znamo da smo mogli više, Petrić: Teško je

RTS 21.09.2021
Muška seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd iz Katovica, gde je u nedelju završeno Evropsko prvenstvo u odbojci. Dočekali su ih Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, članovi porodica, prijatelji i predstavnici medija. Selektor… »

Kovač za SK: Mogli smo više, imamo još mnogo toga da kažemo

Sport klub 21.09.2021
Odbojkaši Srbije zauzeli su četvrto mesto na Evropskom prvenstvu. Rezultat kojim nisu zadovoljni ni igrači ni stručni štab. Šta je to nedostajalo ‘plavoj četi’ u borbi za medalje i šta treba očekivati u budućnosti za Sport Klub je govorio… »

Kovač: Znamo da smo mogli više; Petrić: Teško je

RTV 21.09.2021
BEOGRAD - Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Vesti dana »