Slobodan Kovač

"Igrač mi je javio da sam dobio otkaz": Kovač o odlasku sa mesta selektora Srbije

Telegraf 24.10.2021
"Ostaje gorak ukus u ustima, ali svako nastavlja svojim putem", poručuje Kovač. Možda za neke stručne ljude i nije bilo iznenađenje, ali za javnost odlazak Slobodana Kovača sa mesta selektora muške odbojkaške reprezentacije Srbije svakako jeste… »

Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije

Politika 23.10.2021
Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Kako se navodi, Predsedništvo Odbojkaškog saveza na redovnoj sednici donelo je odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom muške seniorske… »

Neočekivano: Kovač smenjen!

Vesti online 23.10.2021
Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač dobio je otkaz. Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa čovek koji je sa našom reprezentacijom bio prvak Evrope pre dve godine… »

Neočekivano: Kovač smenjen!

Vesti online 23.10.2021
Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač dobio je otkaz. Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa čovek koji je sa našom reprezentacijom bio prvak Evrope pre dve godine… »

Iznenadna odluka: Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaša Srbije!

Srbija danas 23.10.2021
Šok. Odbojkaška reprezentacija Srbije ućiće u naredno takmičenje sa novim selektorom, pošto Slobodan Kovač više nije selektor "plave čete". Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi… »

Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaške reprezentacije Srbije!

Telegraf 23.10.2021
Potpuno neočekivana odluka... Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom muške seniorske reprezentacije Slobodanom Kovačem. Iz predsedništva su se… »

Kovač ‘pecnuo’ savez: ‘Ti si me dobio, drugi su me dobili, za njih mi je kartica bila blokirana’

Hot sport 23.10.2021
Da je otpušten saznao je od igrača! Danas je sa mesta selektora muške odbojkaške reprezentacije otpušten Slobodan Kovač.. Prema njegovim rečima, njemu niko ništa nije javio: ‘Mi treneri ne treba da budemo iznenađeni. Neko ko komanduje je… »

Slobodan Kovač za Nova.rs: Ne treba igrač da mi javi da nisam više selektor

Glas Šumadije 23.10.2021
Slobodan Kovač, koji je od ove subote više nije selektor odbojkaša Srbije, objasnio je za Nova.rs kako se prema njemu poneo Savez, koji čak nije odlučio ni da mu javi da je saradnja okončana. Bio je to samo poslednji u nizu nekorektnih poteza prema… »

Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije - za otkaz saznao od igrača!

RTV 23.10.2021
BEOGRAD - Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Kako se navodi, Predsedništvo Odbojkaškog saveza na redovnoj sednici donelo je odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom muške seniorske… »

Neverovatno, Kovaču nisu ni javili da su ga smenili?! Evo kako je saznao!

Sportske.net 23.10.2021
Odbojkaška tema dana je smena selektora naše muške reprezentacije Slobodana Kovača, a prema nezvaničnim informacijama, na njegovo mesto bi trebalo da dođe Slobodan Boškan. Svoju prvu reakciju na ovakvu odluku Predsedništva Odbojkaškog saveza… »

Vesti dana »