Slobodan Kovač

Gajić: Kovač i igrači kao momak i devojka koji više nisu pravi spoj

Nova 25.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić, kaže da je razlaz sa Slobodanom Kovačem bila najbolja odluka na duže staze i da je doskorašnji selektor za nju saznao još posle četvrtog mesta na poslednjem Evropskom prvenstvu. Posle neuspeha na… »

Gajić o rastanku sa kovačem: Dobra devojka i dobar momak, ali nisu pravi spoj

Srbija danas 25.10.2021
Rastanak posle četvrtog mesta na Evropskom prvenstvu. Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić objasnio je zbog čega je smenjen selektor muške seniorske selekcije Slobodan Kovač. - Može da se ispiše čitav elaborat na tu temu, ali to bi… »

Zoran Gajić: Kovač i igrači kao momak i devojka koji nisu pravi spoj; Muška odbojka nam umire

Mozzart sport 25.10.2021
Problemi postojali i sa trenerima u mlađim reprezentativnim selekcijama, jer se tačno znalo ko je “uvezan“ s kojim klubom ili menadžerom. Počelo je evropskim zlatom, završilo se drvenom medaljom i otkazom za Slobodana Kovača. Otkazom za koji je… »

Gajić: Kovač i igrači nisu više bili pravi spoj

Danas 24.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije kaže da je razlaz sa osvajačem evropskog zlata bila najbolja odluka na duže staze i da je doskorašnji selektor za nju saznao još posle četvrtog mesta na poslednjem EP. Posle neuspeha na prošlogodišnjem… »

Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor

B92 24.10.2021
Slobodan Kovač, sada već bivši selektor odbojkaša Srbije, kaže da su mu čelnici Saveza zamerili na nedavnim rezultatima. Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu zauzela četvrto mesto, da bi sa Kovačem u subotu bila prekinuta saradnja… »

Predsednik Gajić o smeni kovača: Želimo trenera koji zna kako se osvaja medalja

Kurir 24.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić odlučio je da otkrije razloge zašto je Slobodan Kovač smenjen sa mesta selektora naše reprezentacije, a kako se moglo i naslutiti, u pitanju su loši rezultati na nedavnim takmičenjima i propuštanje… »

Evo zašto je došlo do smene selektora: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje!

Hot sport 24.10.2021
Svi su se iznenadili. Juče u toku dana, saopšteno je da Slobodan Kovač više nije selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Kovač je potom istakao da je za smenu saznao od igrača, a nakon njegovih reči prvi čovek srpske odbojke Zoran… »

Gerić: Šuškalo se o otkazu Kovaču, način neprimeren, navijam za Boškana

Nova 24.10.2021
Andrija Gerić, legendarni odbojkaš i nekadašnji saigrač Slobodana Kovača, iznenađen je načinom na koji je Boba prestao da vrši funkciju selektora. Slobodan Kovač, koji je od ove subote više nije selektor odbojkaša Srbije, objasnio je za Nova.rs… »

Nije otkaz, nisam ni imao ugovor! Kovač o odlasku i budućnosti srpske odbojke

Kurir 24.10.2021
Odbojkaški savez Srbije u subotu ujutro je saopštio da Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaša Srbiije, a Kovač kao da nije iznenađen takmvim razvojem situacije. „Ne znam, tinjalo je u vazduhu…„, počeo je popularni Boba priču za sajt… »

Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor, ali gorak je ukus

Sport klub 24.10.2021
Vest da je Slobodan Kovač (54) dobio otkaz na mesto selektora muške odbojkaške reprezentacije, probudio je u subotu sportsku Srbiju. Odluka predsedništva OSS saopštena je na sajtu Saveza... Mnoge je iznenadila, ali ne i bolje poznavaoce odbojkaških… »

Vesti dana »