Slobodan Kovač

Boškana ne čudi smena Kovača! Pričalo se da je kandidat za selektora Srbije, a evo koga on vidi na tom mestu

Kurir 30.10.2021
Nekadašnji odbojkaški reprezentativac, a sada trener Vojvodine Slobodan Boškan nije iznenađen smenom svog imenjaka Kovača sa mesta selektora Srbije. Kovač je prošlog vikenda dobio otkaz, ali Boškan je naslućivao ovakav epilog. - O smeni Slobodana… »

Boškana ne čudi smena Kovača, a koga vidi na klupi Srbije?

Sportske.net 30.10.2021
Nekadašnji odbojkaški reprezentativac, a sada trener Vojvodine Slobodan Boškan nije iznenađen smenom svog imenjaka Kovača sa mesta selektora Srbije. Kovač je prošlog vikenda na opšte iznenađenje cele odbojkaške javnosti dobio otkaz, ali Boškan… »

Caković o otkazu: Vojnik reprezentacije

Sportski žurnal 28.10.2021
Jovo Caković, višegodišnji trener Jedinstva iz Stare Pazove, rekao je da je znao za otkaz nekoliko dana pre nego što je podatak zvanično objavljen. Slobodan Kovač, sad već bivši selektor muške reprezentacije Srbije, i Odbojkaški savez Srbije… »

Slobodan Kovač: Nedovoljno dobar

Danas 25.10.2021
Odbojkaški savez Srbije smenio je selektora najbolje muške reprezentacije Slobodana Kovača zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju i nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Kovač je preuzeo odbojkašku reprezentaciju u… »

"Kovač i odbojkaši su kao dobra devojka i momak bez spoja"

B92 25.10.2021
Odbojkaši Srbije ostali su bez selektora Slobodana Kovača. Kovaču nije ponuđena nova saradnja posle četvrtog mesta na EP, iako je pre dve godine sa Srbijom bio prvak Evrope, a između toga nije uspeo da je odvede na Olimpijske igre u Tokiju… »

Slobodan Kovač iznenađen načinom kako je smenjen

Dnevnik 25.10.2021
Vest da je Slobodan Kovač (54) dobio otkaz na mesto selektora muške odbojkaške reprezentacije, probudio je u subotu sportsku Srbiju. - Ne znam, tinjalo je u vazduhu…„, počeo je popularni Boba priču. - Po povratku sa Evropskog prvenstva… »

Gajić: Kovač i igrači kao momak i devojka koji više nisu pravi spoj

Nova 25.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić, kaže da je razlaz sa Slobodanom Kovačem bila najbolja odluka na duže staze i da je doskorašnji selektor za nju saznao još posle četvrtog mesta na poslednjem Evropskom prvenstvu. Posle neuspeha na… »

Gajić o rastanku sa kovačem: Dobra devojka i dobar momak, ali nisu pravi spoj

Srbija danas 25.10.2021
Rastanak posle četvrtog mesta na Evropskom prvenstvu. Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić objasnio je zbog čega je smenjen selektor muške seniorske selekcije Slobodan Kovač. - Može da se ispiše čitav elaborat na tu temu, ali to bi… »

Zoran Gajić: Kovač i igrači kao momak i devojka koji nisu pravi spoj; Muška odbojka nam umire

Mozzart sport 25.10.2021
Problemi postojali i sa trenerima u mlađim reprezentativnim selekcijama, jer se tačno znalo ko je “uvezan“ s kojim klubom ili menadžerom. Počelo je evropskim zlatom, završilo se drvenom medaljom i otkazom za Slobodana Kovača. Otkazom za koji je… »

Gajić: Kovač i igrači nisu više bili pravi spoj

Danas 24.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije kaže da je razlaz sa osvajačem evropskog zlata bila najbolja odluka na duže staze i da je doskorašnji selektor za nju saznao još posle četvrtog mesta na poslednjem EP. Posle neuspeha na prošlogodišnjem… »

Vesti dana »