Slobodan Kovač

Potpuno neočekivano: Slobodan Kovač više nije selektor reprezentacije Srbije!

Hot sport 23.10.2021
Iznenađujuća odluka! Na redovnoj sednici Predsedništva Odbojkaškog saveza Srbije, doneta je potpuno neočekivana odluka. Članovi Predsedništva su odlučili da prekinu saradnju sa dosadašnjim selektorom muškog nacionalnog tima. Vrh Odbojkaškog… »

Neočekivano: Kovač smenjen!

B92 23.10.2021
Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač dobio je otkaz. Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa čovek koji je sa našom reprezentacijom bio prvak Evrope pre dve godine… »

Promena na klupi reprezentacije: Kovač više nije selektor Srbije

Mozzart sport 23.10.2021
Čelni ljudi OSSRB su zahvalili Slobodanu na saradnji posle dve godine. Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaša Srbije. Na redovnoj sednici Odbojkaškog saveza Srbije doneta je odluka da se ne nastavi saradnja sa trenerom koji je 2019. godine… »

Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije

Sportski žurnal 23.10.2021
Kovač je na funkciju selektora došao 2019. godine, umesto Nikole Grbića, samo desetak dana uoči šampionata Evrope na kojem je osvojena zlatna medalja. Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Kako se… »

Srbija bez selektora, OSS se zahvalio Kovaču

Sputnik 23.10.2021
Slobodan Kovač nije više selektor Srbije! Takva odluka saopštena je posle redovne sednice Odbojkaškog saveza. Iz predsedništva su se zahvalili Kovaču na dosadašnjem radu i rezultatima koje je ostvario sa Orlovima, poželevši mu uspeh u nastavku… »

Predsednik OSS o smeni Kovača: Teška srca doneta odluka, ali moralo je nešto da se menja

Mozzart sport 23.10.2021
Zoran Gajić za Mozzart sport prokomentarisao vest koja je danas osvanula o otkazu selektoru muške reprezentacije. Neke ljude je šokirala vest, neki su očekivali da će se nešto tako i dogoditi. Odbojkaški savez Srbije je objavio na zvaničnom sajtu… »

Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaške reprezentacije Srbije

Radio sto plus 23.10.2021
Kako se navodi, predsedništvo OSS je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom Slobodanom Kovačem. Predsedništvo OSS je zahvalilo Kovaču za dosadašnji rad i rezultate i poželelo mu uspeh u daljoj… »

Slobodan Kovač nije više selektor srpskih odbojkaša

Sport klub 23.10.2021
Odbojkaški savez Srbije obavestio je javnost da je Slobodan Kovač smenjen sa mesta selektora srpske reprezentacije. Iako za sada nema takvih informacija iz Saveza, najavljuje se da bi naslednik mogao da bude Slobodan Boškan. Slobodan Kovač neće više… »

Šok - Srbija ostala bez selektora: Doneo evropsku titulu, a odlazi posle dve godine!

Mondo 23.10.2021
Legendarni odbojkaš nasledio je Nikolu Grbića pre dve godine. Legendarni odbojkaš nasledio je Nikolu Grbića pre dve godine. Reprezentativci Srbije u odbojci ostali su bez selektora. Nakon dve godine na toj funkciji smenjen je Slobodan Boba Kovač… »

Slobodan Kovač nije više selektor srpskih odbojkaša

N1 Info 23.10.2021
Odbojkaški savez Srbije obavestio je javnost da je Slobodan Kovač smenjen sa mesta selektora srpske reprezentacije. Iako za sada nema takvih informacija iz Saveza, najavljuje se da bi naslednik mogao da bude Slobodan Boškan. Slobodan Kovač neće više… »

Vesti dana »