Slobodan Kovač

Kovač: Znamo da smo mogli više, Petrić: Teško je

RTS 21.09.2021
Muška seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd iz Katovica, gde je u nedelju završeno Evropsko prvenstvo u odbojci. Dočekali su ih Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, članovi porodica, prijatelji i predstavnici medija. Selektor… »

Kovač za SK: Mogli smo više, imamo još mnogo toga da kažemo

Sport klub 21.09.2021
Odbojkaši Srbije zauzeli su četvrto mesto na Evropskom prvenstvu. Rezultat kojim nisu zadovoljni ni igrači ni stručni štab. Šta je to nedostajalo ‘plavoj četi’ u borbi za medalje i šta treba očekivati u budućnosti za Sport Klub je govorio… »

Kovač: Znamo da smo mogli više; Petrić: Teško je

RTV 21.09.2021
BEOGRAD - Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Kovač: Znamo da smo mogli više, Petrić: Teško je

Dnevnik 21.09.2021
BEOGRAD: Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Kovač: Znamo da smo mogli više; Petrić: Teško je!

Sportski žurnal 21.09.2021
Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku… »

Odbojkaši nisu krili razočarenje što su ostali bez medalje: Aplauzi bez osmeha

Večernje novosti 20.09.2021
FOTO: M. Vukadinović Naše trofejne igrače nimalo ne teši saznanje da su četvrti na Starom kontinetu... - Očekivao sam mnogo više, da osvojimo medalju. Da li je to bilo realno, drugo je pitanje. U svakom slučaju, sigurno smo mogli da igramo mnogo… »

Srpski odbojkaši nezadovoljni doputovali u Beograd nakon završetka EP

Danas 20.09.2021
Srpski odbojkaši doputovali su danas u Beograd, nakon što su na završnici Evropskog prvenstva u Katovicama zauzeli četvrto mesto. Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da „mnoge stvari nisu išle na ruku… »

Srpski odbojkaši doputovali u Beograd

B92 20.09.2021
Srpski odbojkaši doputovali su u Beograd, nakon što su na završnici Evropskog prvenstva u Katovicama zauzeli četvrto mesto. Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da "mnoge stvari nisu išle na ruku tokom… »

Srpski odbojkaši doputovali u Beograd posle završetka EP

Sportski žurnal 20.09.2021
Odbojkaši Srbije poraženi su juče sa 0:3 od selekcije Poljske, u meču za treće mesto, dok je zlatnu medalju osvojila Italija savladavši Sloveniju posle pet setova. Srpski odbojkaši doputovali su danas u Beograd, nakon što su na završnici… »

Srpski odbojkaši doputovali u Beograd! Kovač: Žao mi je ovih momaka, ne zadovoljavamo se da budemo četvrti!

Kurir 20.09.2021
Srpski odbojkaši doputovali su danas u Beograd, nakon što su na završnici Evropskog prvenstva u Katovicama zauzeli četvrto mesto. Selektor reprezentacije Slobodan Kovač rekao je da selekcija ima kvalitet, ali i da "mnoge stvari nisu išle na ruku… »

Vesti dana »