Slobodan Kovač

Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor

B92 24.10.2021
Slobodan Kovač, sada već bivši selektor odbojkaša Srbije, kaže da su mu čelnici Saveza zamerili na nedavnim rezultatima. Srbija je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu zauzela četvrto mesto, da bi sa Kovačem u subotu bila prekinuta saradnja… »

Predsednik Gajić o smeni kovača: Želimo trenera koji zna kako se osvaja medalja

Kurir 24.10.2021
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić odlučio je da otkrije razloge zašto je Slobodan Kovač smenjen sa mesta selektora naše reprezentacije, a kako se moglo i naslutiti, u pitanju su loši rezultati na nedavnim takmičenjima i propuštanje… »

Evo zašto je došlo do smene selektora: Srbiju možda preuzme stranac – predsednik želi medalje!

Hot sport 24.10.2021
Svi su se iznenadili. Juče u toku dana, saopšteno je da Slobodan Kovač više nije selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Kovač je potom istakao da je za smenu saznao od igrača, a nakon njegovih reči prvi čovek srpske odbojke Zoran… »

Gerić: Šuškalo se o otkazu Kovaču, način neprimeren, navijam za Boškana

Nova 24.10.2021
Andrija Gerić, legendarni odbojkaš i nekadašnji saigrač Slobodana Kovača, iznenađen je načinom na koji je Boba prestao da vrši funkciju selektora. Slobodan Kovač, koji je od ove subote više nije selektor odbojkaša Srbije, objasnio je za Nova.rs… »

Nije otkaz, nisam ni imao ugovor! Kovač o odlasku i budućnosti srpske odbojke

Kurir 24.10.2021
Odbojkaški savez Srbije u subotu ujutro je saopštio da Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaša Srbiije, a Kovač kao da nije iznenađen takmvim razvojem situacije. „Ne znam, tinjalo je u vazduhu…„, počeo je popularni Boba priču za sajt… »

Kovač: Nije otkaz, nisam ni imao ugovor, ali gorak je ukus

Sport klub 24.10.2021
Vest da je Slobodan Kovač (54) dobio otkaz na mesto selektora muške odbojkaške reprezentacije, probudio je u subotu sportsku Srbiju. Odluka predsedništva OSS saopštena je na sajtu Saveza... Mnoge je iznenadila, ali ne i bolje poznavaoce odbojkaških… »

Kovač: Bila je čast voditi Srbiju!

Sportski žurnal 24.10.2021
Kandidati za novog selektora Srbije Boškan, Žakić, stranac…. Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije. Nekadašnji reprezentativac Savezne republike Jugoslavije i osvajač zlatne olimpijske medalje u Sidneju vodio je najbolje odbojkaše… »

"Saznao sam u autobusu": Kovač o smeni sa mesta selektora Srbije

Večernje novosti 24.10.2021
Foto arhiva VN - Žao mi je što se niko nije setio da mi javi da nisam više selektor. Vest sam saznao od Marka Podraščanina koji mi se zahvalio na saradnji. Mogli su barem da sa mnom kontaktiraju - priča u telefonskom razgovoru za "Novosti" strateg… »

Predsednik OSS-a o smeni Kovača: "Želimo trenera koji zna kako se osvaja medalja"

Telegraf 24.10.2021
Odlučni su iz Odbojkaškog saveza Srbije da je vreme za promene, te da je vreme da se naša reprezentacija okiti medaljom sa OI. Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić odlučio je da u razgovoru za " Večernje novosti" otkrije razloge zašto… »

"Igrač mi je javio da sam dobio otkaz": Kovač o odlasku sa mesta selektora Srbije

Telegraf 24.10.2021
"Ostaje gorak ukus u ustima, ali svako nastavlja svojim putem", poručuje Kovač. Možda za neke stručne ljude i nije bilo iznenađenje, ali za javnost odlazak Slobodana Kovača sa mesta selektora muške odbojkaške reprezentacije Srbije svakako jeste… »

Vesti dana »