Slobodan Kovač

Raspored sahrana za subotu, 15. januar

Radio 021 pre 4 dana
Raspored sahrana za subotu, 15. januar, na grobljima u Novom Sadu koja su pod ingerencijom JKP "Lisje". NOVI SAD Gradsko groblje 09.00 - Dragica Reljin (1953) 09.45 - Elena Rubcova (1984) - ispraćaj 10.30 - Mirjana Danilović (1965) 11.15 - Anđa Ćućuz… »

Raspored sahrana za subotu, 15. januar

Dnevnik pre 4 dana
"Na Gradskom groblju u Novom Sadu u subotu će biti sahranjeni: Dragica (Branko) Reljin, (1953.), u 09.00, Verica (Branko) Kovač, (1950.), u 12.00, Slobodan (Živojin) Veselinović, urna, (1943.) u 13.30 Elena (Maksim) Rubcova, ispraćaj, (1984.) u… »

Kovač dobio naslednika: Odbojkaši Srbije imaju novog selektora!

Srbija danas pre 8 dana
Povratak trofejnog stručnjaka. Odbojkaški savez Srbije imenovao je novog selektora, posle raskida saradnje sa dosadašnjim kormilarom Slobodanom Kovačem. Orlove će u narednom periodu predvoditi proslavljeni stručnjak Igor Kolaković, koji se posle… »

Kovač smenjen: Evo ko stiže u Monako, Strahinja Pavlović će sarađivati sa trenerom koji dobro poznaje rad sa mladim…

Hot sport pre 17 dana
Saradnja je završena! Proslavljeni hrvatski trener Niko Kovač od danas zvanično više nije trener Monaka. Uprava tima iz ‘Kneževine’ više nije imala strpljenja za njega, pa će on od danas biti slobodan u izboru nove sredine. Kovač je na klupu… »

Kovač Ne razume poljake: Bivšem selektoru odbojkaša Srbije nije jasno zašto svetski prvaci raspisuju konkurs za novog…

Večernje novosti 17.12.2021
Foto arhiva VN - Prijavio sam se na konkurs, ali sam dobio poruku da su se odlučili za drugog kandidata. Konkurisao sam za selektora Poljske, jer verujem da mogu da radim taj posao. Ali, drugi su odlučili drugačije. Možda je ranije odlučeno, ali… »

Slobodan kovač želi kormilo Poljske: Predsednik Belhatova potvrdio da je dozvolio nekadašnjem selektoru Srbije da se prijavi…

Večernje novosti 25.11.2021
Foto arhiva VN To je za poljske medije potvrdio i predsednik SKRA Belhtova Konrad Pjehocki: - Slobodan je dobio moju dozvolu da se prijavi na konkurs! Podsetimo, naš Savez je pre par nedelja saopštio da nije produžio saradnju sa Kovačem, koji na… »

I Srbi zatečeni: Slavni odbojkaš "promenio" sport u kome se proslavio

Večernje novosti 13.11.2021
foto: EPA Sander se posle Olimpijskih igara u Tokiju nije pojavio u trening kampu SKRA Belhtova, koji predvode trener Slobodan Kovač i korektor Aleksandar Atanasijević. Nije komunicirao sa klubom, pa je Plus liga jednostrano raskinula ugovor poljskog… »

SAM KOVAČ SVOJE SREĆE: Tanja i Slobodan Đorđević, pčelari iz Vlakče

Kragujevačke 11.11.2021
Malo je bračnih parova koji će se odreći blagodeti urbanog života zarad povratka na selo, pogotovo ako odlaze u sredinu u kojoj su ostala samo staračka domaćinstva. Vlakča je jedno od takvih sela. Ima 220 kuća i oko 500 stanovnika po poslednjem… »

Radno vreme za državni praznik: Parking slobodan, prodavnice rade

Večernje novosti 09.11.2021
Foto I. Marinković DEŽURNE APOTEKE UKUPNO pet apoteka "Beograd" će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom… »

Eksploziv ispod "poršea": Saslušani svedoci u postupku za pokušaj ubistva Snajpera

Blic 06.11.2021
Salušanjem svedoka u petak je u Višem sudu u Novom Sadu nastavljeno suđenje Njegošu Koprivici (34) iz Beograda i Slađanu Đorđeviću (27) iz opštine Bojnik, optuženim da su 12. februara prošle godine podmetanjem eksploziva pod "porše kajeno"… »

Vesti dana »