Slobodan Kovač

Grom iz vedra neba! Odbojkaši Srbije ostali bez selektora - smenjen Slobodan Kovač!

Blic sport 23.10.2021
više nije selektor ! Potpuno neočekivano, predsedništvo je na redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom. OKS se zahvalio Kovaču na dosadašnjem radu i rezultatima i poželelo mu uspeh u daljoj trenerskoj… »

Nezapamćen potres: Smenjeni svi selektori, ostao samo jedan

Nova 23.10.2021
Odbojkaški savez Srbije smenio je gotovo sve selektore, na svim nivoima i u svim starosnim selekcijama, a "preživeo" je samo Zoran Terzić. Višegodišnji selektor ženske A reprezentacije Srbije ostao je na klupi, što i ne čudi, jer pravi istorijske… »

Jedno zlato nije bilo dosta – zbog čega Kovač nije više selektor

Nova 23.10.2021
Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, a već se pretpostavlja šta mogu da budu razlozi prekida saradnje. Odbojkaški savez Srbije je napravio nezapamćenu seču selektora, pa je tako u svim starosnim kategorijama preživeo samo najdugovečniji… »

Šok! Savez smenio selektora! (foto)

Alo 23.10.2021
Odluka je iznenadila sve navijače "orlova". Četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u odbojci je neuspeh za šampione Evrope, pa je Slobodan Kovač smenjen, možda i kasno, jer nije odveo ekipu na Olimpijske igreu Tokiju. Predsedništvo Odbojkaškog saveza… »

Šok - Srbija ostala bez selektora!

Sportske.net 23.10.2021
Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom muške seniorske reprezentacije Slobodanom Kovačem. Ova odluka doneta je danas, a saopštenje Odbojkaškog saveza… »

Srbija bez selektora! Slobodanu Kovaču uručen otkaz

Kurir 23.10.2021
Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša Srbije, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku da se ne nastavi saradnja sa dosadašnjim selektorom reprezentacije… »

Kovač posle 4. mesta odbojkaša na EP: “Znamo da smo mogli više, teško je”

Vesti online 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. – Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

"Znamo da smo mogli više – teško je"

B92 21.09.2021
Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više, izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po povratku u Beograd. "Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo sigurno da ostane gorak… »

Kovač: Rezultat nije dobar

Politika 21.09.2021
Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač sumira utiske sa šampionata na kojem je reprezentacija osvojila četvrto mesto. – Majstorović: „Očuvan je renome srpske odbojke”. Odbojkaši Srbije nisu ispunili očekivanja na 32. evropskom prvenstvu u… »

Kovač: Razočarani smo, znamo da smo mogli više

Nova 21.09.2021
"Kad završiš kao četvrti na ovako velikom takmičenju kao što je Evropsko prvenstvo, sigurno da ostane gorak ukus u ustima. Znamo da smo mogli više i da imamo kvalitet da uradimo više", izjavio je selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač po… »

Vesti dana »