Smederevska Palanka - vesti

Smederevska palanka: Potpisan ugovor o izgradnji 15 stanova za izbeglice

Srbija danas ponedeljak, 12. februar 2018.
Realizacija u sledeće dve godine
U sledeće dve godine u Smederevskoj Palanci biće izgrađeno 15 stanova za izbeglice iz Hrvatske i BiH koje žive u ovoj šumadijskoj opštini. Ugovor o izgradnji potpisan je između palanačke opštine, koju je predstavljala Silvana Vladimirova Todorović, poverenik za izbegla... »

SNS prvi predao listu – u pet ujutro

Danas subota, 3. februar 2018.
Smederevska Palanka: Lokalni izbori 2018. Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Smederevske Palanke prvi je, jutros u pet časova, predao listu za lokalne izbore u Palanci 2018. godine.
Kako prenosi Podunavlje.info pisanje portala Palankadanas.com, Opštinska izborna komisija je utvrdila da je predati materijal ispravan i u 10,20 časova proglasila listu „Aleksandar Vučić – zato što volim Smederevsku Palanku,... »

Smederevska palanka: Proglašena lista SNS za izbore 25. marta

Srbija danas subota, 3. februar 2018.
Svojim potpisima ih podržalo 1.700 građana Smederevske Palanke
Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci je danas proglasila listu „Aleksandar Vučić zato što volim Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka“, za lokalne izbore koji su zakazani za 25. mart. Opštinski odbor... »

Koalicija SNS i SPS u Boru i Sevojnu

Politika četvrtak, 1. februar 2018.
Demokrate i radikali jedini iz opozicije prijavili izborne liste za izbore 4. marta van Beograda
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković raspisala je za 25. mart lokalne izbora u Smederevskoj Palanci. Odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupila je na snagu danom objavljivanja u... »

Smederevska Palanka: U bankrotu čekaju izbore

Večernje novosti petak, 2. februar 2018.
Posle raspuštanja Skupštine opštine i pod teretom ogromnih dugova, žitelji Smederevske Palanke ulaze u kampanju. Glasanje 25. marta. Sva javna preduzeća u blokadi
VANREDNI lokalni izbori u Smederevskoj Palanci održaće se 25. marta. Izbori su zvanično raspisani pre dva dana kao posledica raspuštanja lokalne skupštine krajem novembra. Dok se čeka ishod lokalne političke utakmice, nema... »

Izbori u Smederevskoj Palanci 25. marta

Blic sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart.
Odluka o raspisivanju izbora za skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji, navodi se u saopštenju iz kabineta... »

Raspisani izbori i u Smederevskoj Palanci

Mondo sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart.
Foto: MONDO - ilustracija/Mario Milojević Odluka o raspisivanju izbora za skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih... »

Lokalni izbori u Smederevskoj Palanci 25. marta

Insajder sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart 2018.
Kako se navodi u saopštenju, odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji. "Izbori u... »

Postavka u OŠ Olga Milošević: Uroš (14) iz Smederevske Palanke crta od svoje 4. godine, a sada ima svoju prvu samostalnu izložbu crteža

Kurir subota, 27. januar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - U okviru obeležavanja školske slave Svetog Save, danas će u Osnovnoj školi "Olga Milošević" u Smederevskoj Palanci, pored lomljenja slavskog kolača i svečane priredbe, biti otvorena prva samostalna izložba crteža učenika osmog razreda te škole Uroša Vučkovića. Uroš crta od... »

Drama u domu zdravlja u Smederevskoj Palanci: Nije bio zadovoljan tretmanom supruge, pa telefonom pretio lekarima!

Kurir subota, 20. januar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je T.M. (63) iz okoline tog mesta zbog osnova sumnje da je telefonom upućivao pretnje osoblju lokalnog Doma zdravlja. Kako je navela policija, osumnjičeni je pretnje uputio 19. januara jer nije bio zadovoljan tretmanom medicinskog... »

Ruski Migovi 29 stižu na Batajnicu

RTV  pre 8 sati  još 1 povezana

Rojters: Kako je EU "zapalila" Balkan i gde je tu Rusija

Vesti online  pre 7 sati  još 3 povezane

Skandalozan prizor u Parizu: Miki i Paja "u akciji" pored Belog anđela! (foto)

Večernje novosti  pre 50 minuta  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.