Smederevska Palanka - vesti

Izbori u Smederevskoj Palanci: Nadmetaće se sedam lista, SRS prvi put u predizbornoj koaliciji

Srbija danas nedelja, 11. mart 2018.
Istekao je rok za prijavljivanje stranaka i grupa građana za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci
Opštinska izborna komisija je saopštila da će se na izborima za Skupštinu opštine Smederevska Palanka, koji su zakazani za 25. mart, nadmetati sedam izbornih lista. Šest lista su predložile političke stranke, a jednu grupa... »

Pobeda Actavisa na kraju sezone

Jug press nedelja, 11. mart 2018.
LESKOVAC AKTAVIS AKADEMIJA – PALANKA 2012 (SMEDEREVSKA PALANKA) 61:56 (17:21, 17:11, 17:8, 10:16) Košarkašice Aktavis akademije završile su sezonu pobedivši ekipu Palanka 2012 iz Smederevske Palanke 61:56, po četvrtinama (17:21, 17:11, 17:8, 10:16). Domaće su u meč ušle borbeno, rešene da po svaku... »

Da li je ovo moguće: Smederevska Palanka duguje više od tri milijarde! (foto)

Srbija danas subota, 10. mart 2018.
Ogroman dug
Kada je Srpska napredna stranka preuzela vlast u toj opštini, Smederevska Palanka je dugovala više od tri milijarde dinara. U dokumentu u koji smo dobili crno na belo piše da na dan 1. jun 2016. godine opštinka uprava, javna preduzeća i ustanove u ovoj šumadijskoj... »

U Srbiji se tokom marta obeležava Mesec frankofonske kulture /VIDEO

B92 ponedeljak, 5. mart 2018.
B92: U Srbiji se tokom marta obeležava Mesec frankofonske kulture /VIDEO
Smederevska Palanka je među 14 gradova koji odaju počast frankofonskoj kulturi tokom marta.
Mesec frankofonije uključiće osim Beograda i Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Gornji Milanovac, Kladovo, Kragujevac, Kraljevo, Požarevac, Šabac, Stara Pazova, Užice, Vrnjačka Banja i Smederevska Palanka. Ovogodišnja 15 godina... »

Zdravlje izgubilo od Mladosti

Jug press subota, 3. mart 2018.
LESKOVAC KOŠARKA , DRUGA LIGA SRBIJE, 20. KOLO ZDRAVLjE LESKOVAC – MLADOST SP (SMEDEREVSKA PALANKA) 68:73 (14:29, 14:15, 23:10, 17:19) Teže nego što su očekivali gosti su odneli bodove iz Leskovca. Košarkaški Zdravlja izgubili su od favorizovane ekipe iz Smederevske palanke u okviru 20. kolu Druge... »

Manifestacije u Kragujevcu: U martu Mesec frankofonije

iKragujevac subota, 3. mart 2018.
U martu, gde god da ste u Srbiji, pozvani ste na proslavu Meseca frankofonije, saopštili su organizatori Francuski institut u Srbiji, kulturni i prosvetni operater Ambasade Francuske u Srbiji.
Učenici, studenti, nastavnici, aktivni ili u penziji, prepustite se iznenađenjima koja vam pripremamo: frankofona pesma i koncerti, stripovi, gastronomija, predavanja i debate, takmičenja, izložbe, filmovi, ples, razgovori o... »

U martu Mesec frankofonije

Danas subota, 3. mart 2018.
U martu, gde god da ste u Srbiji, pozvani ste na proslavu Meseca frankofonije, saopštili su danas organizatori Francuski institut u Srbiji, kulturni i prosvetni operater Ambasade Francuske u Srbiji.
Učenici, studenti, nastavnici, aktivni ili u penziji, prepustite se iznenađenjima koja vam pripremamo: frankofona pesma i koncerti, stripovi, gastronomija, predavanja i debate, takmičenja, izložbe, filmovi, ples, razgovori o... »

Proglašena izborna lista Narodne stranke – bez slogana

Danas petak, 2. mart 2018.
Opštinska izborna komisija Opštine Smederevska Palanka donela rešenje o proglašenju izborne liste broj 3 pod nazivom „Narodna stranka – Vuk Jeremić“, koju je podnela Narodna stranka.
Podunavlje.info podseća da je ista komisija polovinom februara odbila da proglasi listu Narodne stranke zato što pored imena stranke stoji i slogan „Bolji od ostalih“. Prema tumačenju Opštinske izborne komisije, stranke koje... »

Košarkaši Zdravlja nastavljaju bitku za prvenstvene bodove

Jug press četvrtak, 1. mart 2018.
KOŠARKA, DRUGA LIGA SRBIJE, 20. KOLO ZDRAVLJE – MLADOST (SMEDEREVSKA PALANKA) U subotu od 19:30 časova košarkaši Zdravlja nastavljaju bitku za prvenstvene bodove. U goste im dolazi ekipa Mladosti iz Smederevske Palanke, a utakmica se igra u SRC „Dubočica“. Trener domaćih Saša Jović kaže da je reč o... »

Završeno prvenstvo Srbije u boksu

RTV subota, 24. februar 2018.
RTV: Završeno prvenstvo Srbije u boksu
JAGODINA - Na pojedinačnom prvenstvu Srbije u boksu, koje je počelo 21.februara u Jagodini, večeras su održane finalne borbe seniora, za medalje.
Boksovalo se u Sportskoj hali JASA, u lepom navijačkom ambijentu, pred oko 4.000 gledalaca a takmičenje je počelo posle intoniranja državne himne. Zlatnu medalju u u muva kategoriji osvojio je Dušan Janjić iz BK "Goša"... »

©2018 Netmark d.o.o.