Smederevska Palanka

Ponedeljak Dan žalosti u Topoli zbog smrti dva mladića u današnjoj saobraćajnoj nesreći

Top press 10.07.2022
Topola – Odlukom predsednika opštine Topola Vladimira Radojkovića sutra 11.07.2022. godine od 07:00 časova biće proglašen dan žalosti na teritoriji opštine Topola, zbog tragično nastradalih mladića iz sela Šume, Avramović Stefana (1999) i… »

Slike mesta na kom su poginula dva drugara iz topole: Stefan i Nemanja krenuli na ručak sa drugovima i nastradali (foto)

Blic 10.07.2022
Na magistralnom putu Topola – Smederevska Palanka, u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su nastradale dve osobe. - Do udesa je došlo kada je vozač automobila koji se kretao magistralom udario u vozilo koje… »

Teška saobraćajna nesreća kod Topole; poginula dva mladića FOTO

B92 10.07.2022
Na magistralnom putu Topola-Smederevska Palanka, u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su nastradale dve osobe. "Do udesa je došlo kada je vozač automobila koji se kretao magistralom udario u vozilo koje je… »

Prve slike sa mesta stravične nesreće u Topoli: Dvojica mladića nastradala na licu mesta, treći sa teškim povredama…

RINA 10.07.2022
Pretraga Registracija Prve slike sa mesta stravične nesreće u Topoli: Dvojica mladića nastradala na licu mesta, treći sa teškim povredama prebačen u bolnicu (FOTO) Topola – Na magistralnom putu Topola – Smederevska Palanka, u blizini skretanja… »

Crna nedelja! Čovek pošao na kupanje, pa ga pronašli mrtvog u reci - danas 6 ljudi poginulo u Srbiji!

Mondo 10.07.2022
Telo muškarca pronađeno je u nedelju u Tisi, a od početka dana u nesrećama u Srbiji poginulo je ukupno šestoro ljudi. Telo muškarca pronađeno je u nedelju u Tisi, a od početka dana u nesrećama u Srbiji poginulo je ukupno šestoro ljudi. Muškarac… »

FOTO Prve slike stravične nesreće kod Topole u kojoj su poginula dva mladića

Nova 10.07.2022
Dvojica mladića starosti 23 i 28 godina, nastradala su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko podne dogodila na magistralnom putu Topola - Smederevska Palanka, u blizini sela Natalinci. Do nesreće sa tragičnim ishodom došlo je usled… »

U saobraćajnoj nesreći kod Topole poginule dve osobe

Glas Šumadije 10.07.2022
U sudaru dva automobila na putu Topola – Smederevska Palanka, kod skretanja za selo Sepce, danas oko podne poginula su dvojica mladića, a dve osobe su teško povređene. Policijski uviđaj je u toku, a ekipe hitne pomoći povređene su odvezle u… »

U sudaru kod Topole dve osobe poginule, dve teško povređene

Pressek 10.07.2022
U sudaru dva automobila na putu Topola - Smederevska Palanka, kod skretanja za selo Sepce, danas oko podne poginula su dvojica mladića, a dve osobe su teško povređene. Policijski uviđaj je u toku, a ekipe hitne pomoći povređene su odvezle u… »

Teška saobraćajna nezgoda kod Topole, dva mladića izgubila život na licu mesta

Glas Zapadne Srbije 10.07.2022
Topola – Na magistralnom putu Natalinci – Smederevska Palanka, na tzv. Klokačkom putu u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su kako saznaje portal TopPres smrtno stradale dve osobe. Prema rečima… »

Teška saobraćajna nezgoda u Natalincima dve osobe izgubile život (FOTO)

Top press 10.07.2022
Topola – Na magistralnom putu Natalinci – Smederevska Palanka, na tzv. Klokačkom putu u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su kako saznaje portal TopPres smrtno stradale dve osobe. Prema rečima… »

Vesti dana »