Smederevska Palanka - vesti

Dačić uoči izbora u Smederevskoj Palanci: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile

Kurir subota, 17. mart 2018.
Da bih nastavio tako da radim, potrebna mi je vaša podrška. Koliko smo jaki, koliko imamo glasova, toliko su čvrsti naši stavovi, kazao je lider socijalista
SMEDEREVSKA PALANKA - Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je bilo i u vreme rata i sankcija, kazao je danas lider SPS Ivica Dačić. Te fabrike, naglasio... »

Dačić: Ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom

B92 subota, 17. mart 2018.
B92: Dačić: Ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom
Smederevska Palanka -- Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je u Smederevskoj Palanci da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom.
"Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom", rekao je Dačić i ponovio da predsednika Srbije Aleksandra Vučića lažu iz Evrope,... »

Predizborno nasilje u Smederevskoj Palanci: Oštećen automobil Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa (foto)

Srbija danas ponedeljak, 19. mart 2018.
Vandalizam u Smederevskoj Palanci
Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa koji upravlja opštinom Smederevska Palanka, izjavio je danas da su mu noćas pristalice Demokratske stranke oštetile automobil. Vučen je na svom fejsbuk-profilu objavio fotografije svog privatnog automobila marke „pežo“,... »

Brnabić u Smederevskoj Palanci

Beta video ponedeljak, 19. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas u obilasku Smederevske Palanke.... »

Brnabić u Smederevskoj Palanci

Beta video ponedeljak, 19. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas u obilasku Smederevske Palanke.... »

Brnabić posetila Smederevsku Palanku: Ne postoji opština koja je devastirana kao ova (foto)

Srbija danas ponedeljak, 19. mart 2018.
Predsednica vlade je pomenula i problem viška zaposlenih u javnim preduzećima, te rekla da se na tom problemu radi
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19... »

Uspešan nastup vinarija iz Srbije na sajmu vina i alkoholnih pića u Dizeldorfu

Vesti online ponedeljak, 19. mart 2018.
Na nacionalnom štandu Srbije velikoj sajamskoj publici predstavljene su "Vinarija Trivanović" Erdevik, "Vinarija Aleksandrović" Topola, "Vinarija Lastar" Rekovac, "Vinarija Zvonko Bogdan" Subotica, "Vino Budimir" Aleksandrovac, "PP Erdevik" Erdevik, "Rubin" Kruševac, "Vinarija Aleksić" Vranje, "Vinarija Despotika" Smederevska Palanka i "Vinarija Virtus" Žabari.
Srpski vinari svoje proizvode predstavljaju u delu sajamskog prostora u kojem nastupaju i poznati evropski proizvođači. Selekcija izloženih domaćih vina izazvala je veliku pažnju posetilaca, a interes stranih distributera koji su... »

Smederevska Palanka konačno zasijala: Postavljeno 3.200 sijalica ulične rasvete

Srbija danas nedelja, 18. mart 2018.
Roditelji su strahovali za decu koja se po mraku vraćaju iz škole, a dogodilo se i više desetina udesa
U poslednjih nekoliko dana u Smederevskoj Palanci zamenjeno je 3.200 neispravnih sijalica ulične rasvete, a u Privremenom organu koji rukovodi opštinom najavljuju da to nije kraj i da će ovih dana da budu zamenjene i sve... »

Dragan Marković Palma: Naša koalicija ima dela

Večernje novosti nedelja, 18. mart 2018.
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao kao ogroman problem Selevca Dom kulture čiji krov prokišnjava i da jedno od najvećih sela u Srbiji nema mesto gde će mladi da provode svoje vreme
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao kao ogroman problem Selevca Dom kulture čiji krov prokišnjava i da jedno od najvećih sela u Srbiji nema mesto gde će mladi da provode svoje vreme. U selu ne postoji... »

Vinarije iz Srbije na Sajmu vina i alkoholnih pića u Diseldorfu

Vesti online petak, 16. mart 2018.
Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizuju nastup 10 domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića "PROWEIN 2018" koji će se održati u Diseldorfu od 18. do 20. marta.
U okviru nacionalnog štanda Srbije predstaviće se: JIT-INŽENjERING AGRO - Erdevik, VINARIJA ALEKSANDROVIĆ - Topola, VINARIJA LASTAR - Rekovac, VINARIJA ZVONKO BOGDAN - Subotica, VINO BUDIMIR - Aleksandrovac, PP ERDEVIK - Erdevik,... »

Putin doputovao u Berlin

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Limuzina za sladokusce: "Reno megan grand kupe" na skeneru "Novosti" (Foto)

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Rođen patrijarh German

RTV  pre 5 sati  još 1 povezana

Danas je Preobraženje

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.