Smederevska Palanka - vesti

SNS-u 66,54 odsto glasova u Smederevskoj Palanci

RTV ponedeljak, 26. mart 2018.
RTV: SNS-u 66,54 odsto glasova u Smederevskoj Palanci
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka juče ostvarila "čudesno dobar rezultat" na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi Tanjugu čestitao svim građanima koji su "na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka". "Ovde je više od... »

RTS: U Smederevskoj Palanci SNS-u 66 odsto, cenzus prešli i DS, SPS i Narodna stranka

Novi magazin nedelja, 25. mart 2018.
Na vanrednim izborima u Smederevskoj Palanci najviše glasova, 66 odsto, osvojila je lista Srpske napredne stranke (SNS), dok će odbornike u lokalnoj skupštini imati i Demokratska stranka (DS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Narodna stranka, prenela je večeras Radio-televizija Srbije pozivajući se na nezvanične rezultate.
Po navodima RTS-a, lista DS-a osvojila je 9,65 odsto, slede socijalisti sa 7,48 odsto dok je Narodnoj stranci Vuka Jeremića pripalo 5,67 odsto glasova. Vanredni izbori u Smederevskoj Palanci raspisani su posle uvodjenja prinudnih... »

SNS u Smederevskoj Palanci osvojio 66, 45 procenata

Studio B ponedeljak, 26. mart 2018.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je čestitao svim građanima koji su „na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka“.
Glišić je ocenio da je ta stranka juče ostvarila „čudesno dobar rezultat“ na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. „Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a. Oni su stvorili... »

Za SNS dvotrećinska većina na izborima u S. Palanci

Dnevnik nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA:Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.
Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa 7,30 odsto glasova i Narodna stranka Vuka Jeremića sa 5,35 odsto glasova, naveo je Glišić. Za njima slede, kako je naveo, oni koji nisu prešli cenzus: lista... »

Ubedljiva pobeda naprednjaka u Smederevskoj Palanci

RTS nedelja, 25. mart 2018.
RTS: Ubedljiva pobeda naprednjaka u Smederevskoj Palanci
Građani Smederevske Palanke birali su na vanrednim lokalnim izborima 49 odbornika za novi sastav Skupštine opštine. Za sada nema rezultata iz Izborne komisije. Prema prvim nezvaničnim rezultatima koje prenose pojedini mediji, najviše glasova osvojila je lista SNS – 66 odsto, sledi DS sa 9,65 odsto, SPS 7,48 odsto, Narodna stranka Vuka Jeremića sa osvojenih 5,67 odsto glasova.
Tanjug je večeras (23.05) objavio da je na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevska Palanka najviše glasova osvojila lista SNS - 66,45 odsto. To je za Tanjug rekao predsednik Izvršnog odbora SNS Darko... »

Smederevska Palanka rekla svoju volju: Čudesno dobar rezultat SNS

Srbija danas ponedeljak, 26. mart 2018.
Glišić je u izjavi čestitao svim građanima
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka danas ostvarila "čudesno dobar rezultat" na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi čestitao svim... »

Mandate juri sedam lista

Večernje novosti subota, 24. mart 2018.
Građani Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine
GRAĐANI Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine. Opštinska izborna komisija objavila je zbirnu listu kandidata za sastav lokalne Skupštine. Građani će birati svoje predstavnike između sedam... »

SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

B92 subota, 24. mart 2018.
B92: SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke
Smederevska Palanka -- Član Srpske napredne stranke Dragan Mihailović pretučen je u petak uveče u Vodicama kod Smederevske Palanke, saopštila je ta stranka.
“Jeremić ne može da se pomiri sa tim da će na lokalnim izborima 25. marta doživeti još jedan debakl“, zaključuju iz SNS. Kako navode, za napad na Mihailovića je odgovorna “grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom... »

Milojičić: Prećeno nam je čak i pištoljem

Danas petak, 23. mart 2018.
Atmosfera pred opštinske izbore u Smederevskoj Palanci 25. marta Opozicione stranke ni posle poraza u Beogradu ni na lokalnim izborima nisu jedinstvene.
Izbori u opštini Smederevska Palanka, u nedelju 25. marta, opet izazivaju tenzije među opozicijom, koja u toj opštini ide u više kolona. Netačna je tvrdnja Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, da su na izborima u... »

Palma izvozao koalicione partnere: Dačića na skuteru, a traktor za gospodina Antića (video)

Srbija danas četvrtak, 22. mart 2018.
Lider JS ponovo napravio šou
Lider JS Dragan Marković Palma obožava da se voza sa svojim koalicionim partnerima, a prevozna sredstva su do sada bila automobili i motori. Sada u kampanji za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci u igri su čak i traktori... Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan... »

©2018 Netmark d.o.o.