Smederevska Palanka - vesti

Mihajlović: Poverenje građana na izorima u SP

Danas ponedeljak, 26. mart 2018.
Poverenje skoro 67 odsto građana Smederevske Palanke jasno pokazuje kome građani veruju i u kome vide snagu koja će omogućiti da se opština brže razvija, ocenila je danas u pisanoj izjavi članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.
Pred novom opštinskom vlasti na čelu sa SNS veliki je posao jer je bivša vlast DS ostavila opštinu u teškom stanju, sa mnogo nerešenih problema, smatra Mihajlović. Ona je izrazila uverenje da će se građani brzo uveriti da su... »

RTS: U Smederevskoj Palanci SNS-u 66 odsto, cenzus prešli i DS, SPS i Narodna stranka

Novi magazin nedelja, 25. mart 2018.
Na vanrednim izborima u Smederevskoj Palanci najviše glasova, 66 odsto, osvojila je lista Srpske napredne stranke (SNS), dok će odbornike u lokalnoj skupštini imati i Demokratska stranka (DS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Narodna stranka, prenela je večeras Radio-televizija Srbije pozivajući se na nezvanične rezultate.
Po navodima RTS-a, lista DS-a osvojila je 9,65 odsto, slede socijalisti sa 7,48 odsto dok je Narodnoj stranci Vuka Jeremića pripalo 5,67 odsto glasova. Vanredni izbori u Smederevskoj Palanci raspisani su posle uvodjenja prinudnih... »

SNS u Smederevskoj Palanci osvojio 66, 45 procenata

Studio B ponedeljak, 26. mart 2018.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je čestitao svim građanima koji su „na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka“.
Glišić je ocenio da je ta stranka juče ostvarila „čudesno dobar rezultat“ na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. „Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a. Oni su stvorili... »

Za SNS dvotrećinska većina na izborima u S. Palanci

Dnevnik nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA:Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.
Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa 7,30 odsto glasova i Narodna stranka Vuka Jeremića sa 5,35 odsto glasova, naveo je Glišić. Za njima slede, kako je naveo, oni koji nisu prešli cenzus: lista... »

Ubedljiva pobeda naprednjaka u Smederevskoj Palanci

RTS nedelja, 25. mart 2018.
RTS: Ubedljiva pobeda naprednjaka u Smederevskoj Palanci
Građani Smederevske Palanke birali su na vanrednim lokalnim izborima 49 odbornika za novi sastav Skupštine opštine. Za sada nema rezultata iz Izborne komisije. Prema prvim nezvaničnim rezultatima koje prenose pojedini mediji, najviše glasova osvojila je lista SNS – 66 odsto, sledi DS sa 9,65 odsto, SPS 7,48 odsto, Narodna stranka Vuka Jeremića sa osvojenih 5,67 odsto glasova.
Tanjug je večeras (23.05) objavio da je na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevska Palanka najviše glasova osvojila lista SNS - 66,45 odsto. To je za Tanjug rekao predsednik Izvršnog odbora SNS Darko... »

Mandate juri sedam lista

Večernje novosti subota, 24. mart 2018.
Građani Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine
GRAĐANI Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine. Opštinska izborna komisija objavila je zbirnu listu kandidata za sastav lokalne Skupštine. Građani će birati svoje predstavnike između sedam... »

SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

B92 subota, 24. mart 2018.
B92: SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke
Smederevska Palanka -- Član Srpske napredne stranke Dragan Mihailović pretučen je u petak uveče u Vodicama kod Smederevske Palanke, saopštila je ta stranka.
“Jeremić ne može da se pomiri sa tim da će na lokalnim izborima 25. marta doživeti još jedan debakl“, zaključuju iz SNS. Kako navode, za napad na Mihailovića je odgovorna “grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom... »

Godinu dana od samoubistva radnika „Goše” – fabriku čeka bankrotstvo

Politika četvrtak, 22. mart 2018.
Godišnjicu tragičnog stradanja Dragana Mladenovića kolege obeležile na mestu njegovog samoubistva
​Smederevska Palanka – Juče se navršilo godinu dana od kako se radnik Fabrike šinskih vozila „Goša” Dragan Mladenović(56) obesio u fabričkom pogonu gde je proveo 35 godina. Ovaj čovek na sebe je digao ruku zbog nemaštine, jer u... »

Milojičić: Prećeno nam je čak i pištoljem

Danas petak, 23. mart 2018.
Atmosfera pred opštinske izbore u Smederevskoj Palanci 25. marta Opozicione stranke ni posle poraza u Beogradu ni na lokalnim izborima nisu jedinstvene.
Izbori u opštini Smederevska Palanka, u nedelju 25. marta, opet izazivaju tenzije među opozicijom, koja u toj opštini ide u više kolona. Netačna je tvrdnja Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, da su na izborima u... »

Palma i Antić u kusatku: Došlo je vreme da se selo pita (VIDEO) (FOTO)

Telegraf četvrtak, 22. mart 2018.
Predstavnici koalicije SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma obišli su u okviru predizborne kampanje u Smederevskoj Palanci, najveće selo u Srbiji, Kusadak
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je građanima u selu Kusadak, u opštini Smederevska Palanka, da je došlo vreme da se selo pita i da građani treba da glasaju za domaćine koji imaju dela, a da su dela... »

©2018 Netmark d.o.o.