Smederevska Palanka - vesti

Najstarija palanačka škola na mapi Evrope

Politika ponedeljak, 9. april 2018.
Smederevska Palanka – Da i u malim sredinama, poput Smederevske Palanke, postoje institucije koje u mnogo čemu mogu poslužiti za primer, dokaz je Osnovna škola „Olga Milošević” iz varošice na Jasenici. Ovu najstariju obrazovnu ustanovu u Palanci, s područnim školama u Pridvoricama i Vodicama, danas... »

Masovna tuče pristalica Vuka Jeremića u Azanji: Slavili prelazak cenzusa pa se međusobno potukli! (video)

Srbija danas utorak, 10. april 2018.
Sinoć je u seoskoj kafani u Azanji, koja je vlasništvo funkcionera Narodne stranke Dragana Minića, zvanog Đavo, došlo do tuče, u kojoj su se međusobno sukobile pristalice Vuka Jeremića.
Kako piše portal EPodunavlje, narodnjaci su se okupili da bi proslavili to što su na izborima za Skupštinu opštine Smederevska Palanka uspeli da pređu izborni cenzus, međutim posle nekog vremena slavlje se neplanirano izrodilo u... »

Manjak termina u 21 zdravstvenoj ustanovi

Dnevnik sreda, 4. april 2018.
Ministarstvo zdravlja objavilo je spisak ustanova koje nemaju dovoljan broj termina za april 2018.
To su Dom zdravlja „Milorad Mika Pavlović” Inđija, Dom zdravlja Obrenovac, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine Novi Sad, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije Novi Beograd, Opšta bolnica... »

Konačni rezultati izbora u smederevskoj palanci: SNS osvojila 76 odsto mandata!

Srbija danas utorak, 27. mart 2018.
Građani prepoznali i nagradili trud
Na izborima za Skupštinu opštine Smederevska Palanka, koji su održani 25. marta, Srpska napredna stranka je, posle raspodele "rasutih" glasova po Dontovom sistemu, osvojila pomalo neverovatnih 75,51 odsto odborničkih mandata, saopštila je Opštinska izborna komisija.... »

Mihajlović: Poverenje građana na izorima u SP

Danas ponedeljak, 26. mart 2018.
Poverenje skoro 67 odsto građana Smederevske Palanke jasno pokazuje kome građani veruju i u kome vide snagu koja će omogućiti da se opština brže razvija, ocenila je danas u pisanoj izjavi članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.
Pred novom opštinskom vlasti na čelu sa SNS veliki je posao jer je bivša vlast DS ostavila opštinu u teškom stanju, sa mnogo nerešenih problema, smatra Mihajlović. Ona je izrazila uverenje da će se građani brzo uveriti da su... »

RTS: U Smederevskoj Palanci SNS-u 66 odsto, cenzus prešli i DS, SPS i Narodna stranka

Novi magazin nedelja, 25. mart 2018.
Na vanrednim izborima u Smederevskoj Palanci najviše glasova, 66 odsto, osvojila je lista Srpske napredne stranke (SNS), dok će odbornike u lokalnoj skupštini imati i Demokratska stranka (DS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Narodna stranka, prenela je večeras Radio-televizija Srbije pozivajući se na nezvanične rezultate.
Po navodima RTS-a, lista DS-a osvojila je 9,65 odsto, slede socijalisti sa 7,48 odsto dok je Narodnoj stranci Vuka Jeremića pripalo 5,67 odsto glasova. Vanredni izbori u Smederevskoj Palanci raspisani su posle uvodjenja prinudnih... »

SNS u Smederevskoj Palanci osvojio 66, 45 procenata

Studio B ponedeljak, 26. mart 2018.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je čestitao svim građanima koji su „na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka“.
Glišić je ocenio da je ta stranka juče ostvarila „čudesno dobar rezultat“ na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. „Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a. Oni su stvorili... »

Za SNS dvotrećinska većina na izborima u S. Palanci

Dnevnik nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA:Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.
Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa 7,30 odsto glasova i Narodna stranka Vuka Jeremića sa 5,35 odsto glasova, naveo je Glišić. Za njima slede, kako je naveo, oni koji nisu prešli cenzus: lista... »

Ubedljiva pobeda naprednjaka u smederevskoj palanci: SNS osvojio 66 odsto glasova!

Kurir nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić. Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa... »

Smederevska Palanka rekla svoju volju: Čudesno dobar rezultat SNS

Srbija danas ponedeljak, 26. mart 2018.
Glišić je u izjavi čestitao svim građanima
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka danas ostvarila "čudesno dobar rezultat" na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi čestitao svim... »

Mesi kapitenski nosio Barselonu na otvaranju

N1 Info  pre 5 sati  još 3 povezane

Putin doputovao u Berlin

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Renault Megane Grand Coupe na testu "Novosti"

Auto blog  pre 5 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 19. avgust

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Danas je Preobraženje

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.