Smederevska Palanka

Audijem ljudima uleteo u dvorište pravo na ulazna vrata, izbio cigle iz kuće?! Pogledajte ršum u Smederevskoj Palanci (foto)

Kurir 28.11.2022
SMEDEREVSKA PALANKA - Vozač audija uleteo je u dvorište porodične kuće u Smederevskoj Palanci. Zakucao se kuću, tik pored ulaznih vrata, izbio cigle, polupao saksije i napravio ogromnu štetu. Nesreća se desila oko ponoći a na sreću povređenih… »

Predsednik opštine Smederevska Palanka poručio: Laži portala Nova.rs o stanovima za izbeglice

Alo 17.11.2022
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen uputio je demanti povodom članka koji je objavljen na portalu Nova.rs, gde su direktno prozvani ministar Nikola Selaković i Opština Smederevska Palanka. Tekst prenosimo u celosti: Povodom članka… »

Opština Smederevska Palanka: Stanovi izbeglim i prognanim licima dodeljeni striktno po zakonu

Kurir 17.11.2022
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen danas je reagovao saopštenjem povodom posanja pojedinih medija gde su direktno prozvani ministar Nikola Selaković i Opština Smederevska Palanka. Saopštenje prenosimo u celosti. "Povodom članka o… »

Predsednik opštine Smederevska Palanka: Laži Nove o stanovima za izbeglice

Večernje novosti 17.11.2022
PREDSEDNIK opštine Nikola Vučen uputio je demanti povodom članka koji je objavljen na portalu Nova.rs, gde su direktno prozvani ministar Nikola Selaković i Opština Smederevska Palanka. Tekst prenosimo u celosti: palanka Povodom članka koji je… »

Ubijanje pasa u Smederevskoj Palanci ne prestaje

Politika 16.11.2022
Policija izvršila uviđaj u prisustvu veterinara na mestu gde je pronađen leš psa mešanca, pas ima povredu u predelu plećke, veterinar ne isključuje mogućnost ustrela iz malokalibarskog oružja. Smederevska Palanka – Tokom vikenda navršilo se… »

Temperatura u startu pada za 15 stepeni a ovde je moguća i ledena kiša: Srpski meteorolog najavio zahlađenje i otkrio tačan…

Kurir 14.11.2022
Ali novo iznenađenje stiže već 22. novembra. BEOGRAD - Ako pogledate temperature koje je RHMZ zabeležio danas u 13 časova, čini se kao da smo na pragu proleća a ne zime. Najtopliji grad u Srbiji, danas u to vreme, bila je Smederevska Palanka sa 19… »

Korejska delegacija posetila Smederevsku Palanku

Politika 04.11.2022
Smederevska Palanka – Delegacija Republike Koreje koju je predvodila prva potpredsednica Narodne skupštine Kim Jong Đu, posetila je Smederevsku Palanku i korejsku fabriku „Kjungšin kejbl”. Primio ih je predsednik opštine Nikola Vučen sa… »

Protesti zbog spore istrage o ubijanju pasa

Politika 04.11.2022
U Smederevskoj Palanci aktivisti nezadovoljni zbog toga što policija nije pregledala snimke sa sigurnosnih kamera. Smederevska Palanka – Ni posle više dvadeset dana od kako je u Smederevskoj Palanci, prema tvrdnjama građana i lokalnih aktivista… »

Seka i raša u kulinarskom izdanju! Porodica Popović je pokazala kako od jednostavnog recepta napraviti ekspanziju ukusa!

Kurir 04.11.2022
Porodica Popović se oprobala u kulinarskim veštinama u emisiji "Majke i snajke". Porodica Popović – Smederevska Palanka Majka: Dragana Snajka: Vanja Sin: Nikola Dragana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu ali je život odveo u neke druge vode… »

Psi noću surovo ubijani, Tužilaštvo formiralo predmet: Ovo je epilog stravičnog slučaja u Smederevskoj Palanci

Telegraf 31.10.2022
Policijskoj stanici Smederevska Palanka upućen je hitan zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja. Shodno natpisima elektronskih medija i prijava građana da su u Smederevskoj Palanci u toku noći 12. i 13.oktobra u vremenskom periodu od 3 do 7… »

Vesti dana »