Smederevska Palanka - vesti

Restrikcije ružna prošlost, Palanka dobila 110l u sekundi

B92 četvrtak, 25. oktobar 2018.
B92: Restrikcije ružna prošlost, Palanka dobila 110l u sekundi
Smederevska Palanka -- Za građane Smederevske Palanke restrikcije vode su od sada ružna prošlost jer je povećan kapacitet na 110 litara u sekundi.
Dodatna 22,4 litra vode u sekundi obezbeđena su kopanjem i opremanjem dva nova bunara na teritoriji opštine, a radove je finansirala Vlada Srbije. Ukupna vrednost radova procenjena je na 10 miliona dinara i obuhvata kopanje,... »

Ugašena tri javna preduzeća u Srbiji

Srbija danas utorak, 16. oktobar 2018.
Skupština opštine Smederevska Palanka donela je odluku o gašenju jednog javnog preduzeća i dve opštinske ustanove, u kojima ima 88 zaposlenih
Reč je o JKP Pijace, zelenilo i čistoća u kojem ima 43 radnika, Centru za razvoj sporta u kojem radi 23 radnika i Opštinska turistička organizacija u kojoj je 22 zaposlenih. Pratite nas na našem instagramu... »

Smederevska Palanka gasi JKP Pijace, Zelenilo i čistoća...

Nova ekonomija ponedeljak, 15. oktobar 2018.
Skupština opštine Smederevska Palanka donela je odluku o gašenju jednog javnog preduzeća i dve opštinske ustanove, u kojima ima 88 zaposlenih. To je za B92 potvrdio predsednik opštine Nikola Vučen, koji navodi da će u njima biti pokrenut postupak likvidacije zbog ogromnih dugova i nemogućnosti... »

Nasilje u porodici: Jedan poziv menja sve

Danas ponedeljak, 8. oktobar 2018.
Pozivanje telefonskog broja 192 je najčešće prvi, ali, nažalost, i poslednji znak da su odnosi u porodici prešli granicu, da više ništa nije isto, jer je nasilje takvo da žrtva jedinu zaštitu vidi u delanju policije.
U godini pre početka primene Zakona o sprečavanju nasilјa u porodici, od juna 2016. do juna 2017. godine, u Policijskoj upravi Smederevo, u čijoj su nadležnosti, osim Smedereva, i Smederevska Palanka i Velika Plana, evidentiran... »

Uhapšen zbog pretnji partnerki, zaplenjene bombe

Politika ponedeljak, 1. oktobar 2018.
Smederevska Palanka - U Smederevskoj Palanci uhapšen je M. D. (30) osumnjičen da je u proteklih nekoliko meseci u više navrata, sa raznih brojeva mobilnih telefona, slao poruke partnerki preteći da će joj kuću razneti bombom, da će ubiti i nju i sebe ukoliko prekine vezu sa njim. Policija je u... »

Smederevska Palanka: Krstovdanski vašar

RTS četvrtak, 27. septembar 2018.
RTS: Smederevska Palanka: Krstovdanski vašar
Danas se u Smederevskoj Palanci održava 184. Krstovdanski vašar na koji dolaze posetioci iz svih krajeva Srbije i regiona. Čuveni vašar jedan je od tri najveća u regionu.
Duž ulice Stanoja Glavaša su tezge sa rukotvorinama zanatlija iz cele Srbije, a ona vodi do platoa od šest hektara gde svaki kupac može da pronađe nešto za sebe. I da spusti cenu, jer je u tome suština. "Cene su prikladne, nego... »

Tragedija kod Mihajlovca! Stravična saobraćajka, ima poginulih! (foto)

Srbija danas sreda, 19. septembar 2018.
Strašno!
Jedna osoba je poginula u saobracajnoj nesreci na putu Smederevo - Smederevska Palanka, kod mesta Mihajlovac. Foto: Informer Sudarili su se automobili marke "Mercedes" i "Land Rover" Na licu mesta je preminula Živanka Jovanović stara 73 godine koja je vozila Lend... »

Teška saobraćajka kod Smedereva: Poginula žena (73) za volanom "lend rovera", dve osobe prevezene u bolnicu

Telegraf sreda, 19. septembar 2018.
Povređeni vozač i suvozač iz "mercedesa" hospitalizovani su u Smederevu
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Smederevo - Smederevska Palanka, kod mesta Mihajlovac. Sudarili su se automobili marke "mercedes" i "lend rover". Presuda za nesreću u Sićevu: Usmrtili putara - dobili... »

Nesreća kod Smedereva: Žena (73) poginula na licu mesta, dve osobe povređene

Blic sreda, 19. septembar 2018.
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Smederevo - Smederevska Palanka, kod mesta Mihajlovac kada su se sudarili automobili marke "Mercedes" i "Land Rover". Na licu mesta je preminula Živanka J. (73) koja je vozila Land Rover. Vozač i suvozač iz Mercedesa prevezeni su u smederevsku... »

Žena poginula u žestokom sudaru kod Mihajlovca!

Alo sreda, 19. septembar 2018.
Alo: Žena poginula u žestokom sudaru kod Mihajlovca!
Jedna osoba je poginula u saobracajnoj nesreci na putu Smederevo - Smederevska Palanka, kod mesta Mihajlovac. Sudarili su se automobili marke "Mercedes" i "Land Rover.
Na licu mesta je preminula Živanka Jovanović stara 73 godine koja je vozila "Lend Rover". Vozač i suvozač iz "Mercedesa" prevezeni su u smederevsku bolnicu. Istraga je u... »

©2018 Netmark d.o.o.