Smederevska Palanka

Smederevska Palanka: Dve žene tukle muškarca i ukrale mu mobilni telefon

Vesti online pre 3 dana
Dve žene iz Smederevske Palanke B. M. (35) i D. S. (29) uhapšene su zbog sumnje da su od jednog muškarca tražile novac na ime navodnog duga, zadale mu više udaraca po glavi drvenom letvom i staklenom flašom, a potom mu uzele mobilni telefon… »

Smederevska Palanka: Dve žene osumnjičene za razbojništvo

Pressek pre 3 dana
B. M. (35) i D. S. (29) iz Smederevske Palanke, uhapšene su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo razbojništvo. One su, kako se sumnja, od jednog muškarca tražile novac na ime navodnog duga, zadale mu više udaraca po glavi… »

U Podunavskom okrugu za 48 sati dva nova slučaja zaraze, oba u smederevskoj tekstilnoj fabrici

Blic pre 5 dana
Na teritoriji Podunavskog okruga od početka epidemije od 2.447 testiranih uzoraka, potvrđeno je 238 pozitivnih na Kovid-19, najnoviji su podaci Zavoda za javno zdravlje Požarevac. U Podunavskom okrugu u poslednja dva dana zabeležena su dva slučaja… »

U firmi “Kajzen” u Smederevu četvoro radnika pozitivno

Nova pre 5 dana
Na teritoriji Podunavskog okruga od početka epidemije od 2.447 testiranih uzoraka, potvrđeno je 238 pozitivnih na Kovid-19, najnoviji su podaci Zavoda za javno zdravlje Požarevac. U Podunavskom okrugu u poslednja dva dana zabeležena su dva slučaja… »

Na konkursu "Gradovi u fokusu 2020" dodeljeno 83,4 miliona za objekte kulture u 22 grada

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Na konkursu Ministarstva kulture i informisanja "Gradovi u fokusu 2020“ podržana su 22 projekta iz isto toliko gradova i opština, u ukupnom iznosu od 83,4 miliona dinara. Najviše sredstava, 8,5 miliona dinara opredeljeno je opštini Rekovac… »

Južnokorejska fabrika za proizvodnju kablova stiže u Smederevsku Palanku

Nova ekonomija pre 11 dana
U narednih mesec dana trebalo bi da počne izgradnja južnokorejske fabrike za proizvodnju kablova u industrijskoj zoni Guberaš u Smederevskoj Palanci, pišu Večernje novosti. Reč je o investiciji grupacije "Kjungšin", odnosno jedne od njenih… »

Niče fabrika kablova u Smederevskoj Palanci: Investicija iz Južne Koreje

Večernje novosti pre 12 dana
Smederevska Palanka spremna za investitora iz Južne Koreje, lokacija zona Guberaš. Ulaganja vredna 20 miliona evra. U "Kjungšin grupi" posao za 700 do 1.000 ljudi. Izgradnja počinje najkasnije do 15. juna. U NAREDNIH mesec dana trebalo bi da počne… »

Smederevska Palanka: Južnokorejska kompanija gradi fabriku

Pressek pre 14 dana
Južnokorejska kompanija Kyungshin Cables (Kingšin Kejbls) započeće uskoro u Smederevskoj Palanci gradnju fabrike za proizvodnju elektronskih komponenti za automobilsku industriju, koja će uposliti 1.000 radnika, najavio je predsednik te opštine… »

Smederevska palanka: Asfaltirane ulice Alekse Dudića i Save Kovačevića

Srbija danas pre 16 dana
Neke ulice su toliko su urnisane da imate osećaj kao da vozite reli kroz Saharu. Nastavlja se sa radovima na saobraćajnoj mreži u Smederevskoj Palanci. Danas su prvi put, posle decenija čekanja, asfalt dobili stanovnici dela Ulice Alekse Dudića u… »

Smederevska Palanka, nastradao radnik na koga se obrušila zemlja

RTS pre 26 dana
U blizini jezera Kudreč u Smederevskoj Palanci nastradao je radnik tokom radova na pripremi terena za postavljanje kanalizacione mreže. Život je izgubio M. I. (50) iz Smederevske Palanke, a još nisu poznati detalji tragedije. Nesreća se dogodila u… »

Vesti dana »