Smederevska Palanka

Autobus usmrtio ženu: Nastradala u nesreći kod Mihajlovca

Večernje novosti pre 24 sata
R. K. (62) nastradala je u nedelju oko 21 čas kada je na nju, dok se nalazila na kolovozu, naleteo autobus Saobraćajnog preduzeća „Lasta“ na putu Smederevo - Smederevska Palanka, u mestu Mihajlovac. SMEDEREVO – R. K. (62) nastradala je u nedelju… »

Bolji put od Smedervske Palanke do Velike Plane

RTS pre 17 dana
Nakon skoro četiri decenije, put koji povezuje Smederevsku Palanku i Veliku Planu, biće potpuno rekonstruisan. Za obnovu puta, koji Smederevsku Palanku spaja i sa Koridorom 10, izdvojeno je više od 400 miliona dinara. Put između Smederevske Palanke i… »

Nurdor: Prvi korak akcije „Pruži korak!“

Danas pre 25 dana
Tamara Klarić i Bogdan Stevanović – dvoje mladih ljudi danas su napravili prvi od 260.000 korka u svojoj drugoj po redu humanitarnoj šetnji od Niša do Beograda. Cilj njihove akcije „Pruži korak!“ je prikupljanje sredstava za izgradnju nove… »

Kul je da znaš: 28 srednjoškolaca se obučava za sprečavanje nasilja među vršnjacima (foto)

Kurir pre 26 dana
Kako smanjiti vršnjačko nasilje? Jedan od načina je edukacija same dece i u tom pravcu je urađen projekat vršnjačke medijacije koji okuplja učesnike iz šest opština među kojima su i dve iz Podunavskog okruga – Velika Plana i Smederevska… »

Pruži korak za novu Nurdor roditeljsku kuću

Ekapija pre 28 dana
Dvoje najboljih prijatelja Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak 19. septembra na pešačenje od Niša do Beograda dugo 256 km u drugoj po redu humanitarnoj šetnji. Cilj njihove akcije "Pruži korak" je prikupljanje sredstava za… »

Pruži korak – za novu NURDOR roditeljsku kuću

Nedeljnik pre 28 dana
Dvoje najboljih prijatelja Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak 19. septembra na pešačenje od Niša do Beograda dugo 256 km u drugoj po redu humanitarnoj šetnji. Cilj njihove akcije „Pruži korak!“ je prikupljanje sredstava za… »

Prvi slučaj svinjske kuge u Vojvodini: Tri grla zaražena u Srpskom Itebeju

Dnevnik pre 30 dana
Pojava afričke kuge svinja zabeležena je ove sedmice na području opštine Žitište, u jednom gazdinstvu u selu Srpski Itebej, gde su obolela tri grla, saopštila je Uprava za veterinu pri Ministarastvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. To je… »

Teška nesreća nadomak Smederevske Palanke: Auto sleteo s puta kod sela Kusadak, poginuo muškarac (40), putnik iz vozila

Kurir 04.09.2019
SMEDEREVSKA PALANKA - U ataru sela Kusadak u blizini Smederevske Palanke dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo putnik iz vozila - muškarac (40). Automobil je sleteo sa lokalnog puta. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, vozač… »

UNS: Policija hitno da otkrije ko je uništavao Novinarsku kuću „Pera Todorović“

Cenzolovka 03.09.2019
Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija hitno pronađe ko je uništavao fasadu, vrata i prozor Novinarske kuće „Pera Todorović“ u Vodicama kod Smederevske Palanke, a tužilaštvo pokrene postupak protiv vandala koji su u noći između… »

UNS: Policija da pronađe odgovorne za demoliranje Novinarske kuće kod Smederevske Palanke

Danas 02.09.2019
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas od policije da hitno pronađe odgovorne za demoliranje Novinarske kuće „Pera Todorović“ u Vodicama kod Smederevske Palanke, a od tužilaštva da pokrene postupak protiv „vandala“ koji su u… »

Vesti dana »