Smederevska Palanka

Sneg doneo nevolje: Žitelji palanačkih sela ostali bez struje

Večernje novosti pre 3 dana
PRVI veći sneg doneo je probleme u selima opštine Smederevska Palanka, tako da su bez struje ostali Azanja, Golobok, Baničina, Mramorac. Ekipe palanačke Elektrodistribucije su tokom jučerašnjeg dana bile na terenu, na više lokacija, i kvarovi su… »

U Smederevskoj Palanci nastaju olovke i bojice od recikliranih novina

RTV pre 4 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Da olovke i bojice mogu da nastanu i od novina uverila nas je porodična proizvodnja "New Pen" iz Smederevske Palanke. Recikliranjem novinskog papira već dve godine izrađuju se unikatne olovke i bojice a ovakva proizvodnja… »

Na prodaju građevinsko zemljište u Smederevskoj Palanci - Rok za ponude 5. februar

Ekapija pre 10 dana
Opština Smederevska Palanka oglasila je prodaju građevinskog zemljišta koje je u vlasništvu ove opštine, putem prikupljanja pisanih ponuda. Zemljište je površine 1.939 m2. Početna cena parcele je 180 dinara po m2, odnosno 349.020 dinara. Navedena… »

Najviše novozaraženih u Beogradu, slede Novi Sad i Niš

N1 Info pre 11 dana
Od 2.715 slučajeva koronavirusa, koliko je u Srbiji potvrđeno u poslednja 24 sata, najviše novih slučajeva zaraze zabeleženo je u Beogradu - 699, zatim u Novom Sadu 265 i u Nišu 131 novi slučaj. Nova 34 slučaja zabeležena su u Zrenjaninu, dok su… »

Smederevska Palanka: Na prodaju pet parcela neizgrađenog građevinskog zemljišta

Pressek pre 16 dana
Opština Smederevska Palanka prodaje pet parcela neizgrađenog građevinskog zemljišta javnim prikupljanjem ponuda, piše eKapija. Parcela u Ulici Makisma Gorkog površine 206 m2 prodaje se po početnoj ceni od 164.800 dinara, dok je početna cena… »

Na prodaju pet parcela neizgrađenog građevinskog zemljišta u Smederevskoj Palanci

Ekapija pre 16 dana
Opština Smederevska Palanka prodaje pet parcela neizgrađenog građevinskog zemljišta javnim prikupljanjem ponuda. Parcela u Ulici Makisma Gorkog površine 206 m2 prodaje se po početnoj ceni od 164.800 dinara, dok je početna cena parcele površine 229… »

Za svako prvorođeno dete 120.000 dinara: Divna vest obradovala je buduće roditelje u ovoj srpskoj opštini!

Mondo pre 18 dana
Predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen mnogima je ovom izjavom ulepšao praznike. Predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen mnogima je ovom izjavom ulepšao praznike. Vučen je napisao da je opština odlučila da za svako… »

Lepe vesti za buduće roditelje pred praznike: Ova opština u Srbiji daje 120.000 dinara za svako prvorođeno dete u 2021.

Kurir pre 18 dana
Predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen danas je na Fejsbuku objavio divne vesti za buduće roditelje. Vučen je napisao da je opština odlučila da za svako prvorođeno dete u porodici u narednoj 2021. godini poveća jednokratnu pomoć sa… »

Država prodaje 31 nekretninu, među njima i hale i zgrade na jugu Srbije

Jugmedia pre 18 dana
Republička direkcija za imovinu (RDI) ponudila je na prodaju 31 državnu nekretninu, a na primer, u Pirotu su ponuđene šleper hala za 141 hiljadu evra, zgrada tehničkih usluga za 167 hiljada evra i remontna hala za 174 hiljade evra. Među nekretninama… »

Dobijena sredstva za drugu i treću fazu rekonstrukcije bolnice u Smederevskoj Palanci - U planu opštine i obnova regionalnih…

Ekapija pre 26 dana
Opština Smederevska Palanka dobila je dodatnih 90 miliona dinara za drugu i treću fazu rekonstrukcije Opšte bolnice Stefan Visoki, izjavio je predsednik opštine Nikola Vučen. - To su ogromna sredtva koja naš budžet nikada ne bi mogao da iznese, kao… »

Vesti dana »