Smederevska Palanka - vesti

Drama u domu zdravlja u Smederevskoj Palanci: Nije bio zadovoljan tretmanom supruge, pa telefonom pretio lekarima!

Kurir pre 6 sati
SMEDEREVSKA PALANKA - Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je T.M. (63) iz okoline tog mesta zbog osnova sumnje da je telefonom upućivao pretnje osoblju lokalnog Doma zdravlja. Kako je navela policija, osumnjičeni je pretnje uputio 19. januara jer nije bio zadovoljan tretmanom medicinskog... »

Redovno vodosnabdevanje u Smederevskoj Palanci

RTS pre 2 dana
RTS: Redovno vodosnabdevanje u Smederevskoj Palanci
U opštini Smederevska Palanka, posle više od dve decenije meštani imaju redovno vodosnabdevanje. Iako je račun JP Vodovodi dalje u blokadi, zaposleni u tom preduzeću imaju redovne plate, a poboljšava se i naplata.
Već dvadeset dana meštani Smederevske Palanke imaju redovno vodosnabdevanje, ali su i dalje nepoverljivi, jer kako kažu, ne sećaju se više kako izgleda imati vodu sve vreme. Meštani po navici imaju rezerve vode u kupatilu, raduje... »

Istorijski arhiv u Smederevskoj Palanci posle dve i po godine izašao iz blokade

Večernje novosti pre 2 dana
Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da je posle 891 dan (oko dve i po godine) "izašao iz blokade"
SMEDEREVSKA PALANKA - Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da je posle 891 dan (oko dve i po godine) "izašao iz blokade". ''Ponosno obaveštavamo građane Smederevske Palanke da... »

Odlučeno: Opština postavlja prinudne upravnike

B92 pre 3 dana
B92: Odlučeno: Opština postavlja prinudne upravnike
Smederevska Palanka -- Lokalna sasmouprava Smederevske Palanke od sledeće nedelje će početi da postavlja prinudne upravnike po stambenim jedinicima u kojima nije postavljen upravnik.
Kako javljaju lokalni mediji, na sednici Privremenog organa opštine Smederevska Palanka odlučivaće se o ceni po kvadratu za investiciono ulaganje u stambenu jedinicu. U nadležnosti Komunalne inspekcije biće da prinudnom upravniku... »

U opštini Smederevska Palanka održan sastanak sa „POR-om“: Dogovorena revizija ugovora o iznošenju smeća

Srbija danas pre 4 dana
To je najvažniji rezultat današnjih razgovora rukovodstva ove šumadijske opštine i predstavnika niške kompanije
Opština Smederevska Palanka i niška kompanija „Verner Veber POR“ spremne su da promene međusobni ugovor o iznošenju smeća, koji su potpisale 2010. godine, a na koje građani ali i Privremeni organ koji ovu opštinu vodi u poslednja... »

Ni uplatnica, ni kanti: Izvršitelj penziju napola

B92 pre 8 dana
B92: Ni uplatnica, ni kanti: Izvršitelj penziju napola
Smederevska Palanka -- Žitelji sela Vlaški Do, koje pripada Smederevskoj Palanci, šokirani su rešenjima sudskih izvršitelja kojima se stavljaju obustave na primanja zbog duga za smeće
Jedan od njih dobio je rešenje kojim mu se zbog duga za smeće od 70.000 dinara u periodu od 2012. do 2017. stavlja obustava od 4.000 dinara na poljoprivrednu penziju, koja iznosi svega 9.000 dinara. A u domaćinstvu je jedini sa... »

Smederevska Palanka: Izvode se radovi na putevima u Ratarima i Vatoševu

Srbija danas pre 9 dana
Sledeće nedelje će biti saniran put do Vasiljevića, u Maloj Plani
U opštini Smederevska Palanka nastavljaju sa sređivanjem ulica u gradu ali i seoskim sredinama. Radnici i mehanizacija „Niskogradnje“ danas su nasipali put u zaseoku Vatoševo, selo Ratari. Saobraćajnicu na kojoj se izvode radovi... »

Potvrđeni novi slučajevi morbila na području Smedereva

N1 Info pre 9 dana
Na teritoriji Smedereva potvrđena su dva slučaja morbila, a trenutno se čekaju rezultati sa Instituta za virusologiju Torlak za još tri osobe za koje se sumnja da su obolele od malih boginja.
U opštinama Velika Plana i Smederevska Palanka prijavljena je epidemija morbila, koja je i dalje na snazi. "Pratimo epidemiološku situaciju i prema proceni videćemo da li ćemo da prijavimo epidemiju i na teritoriji opštine... »

Potvrđeni novi slučajevi morbila na području Smedereva

B92 pre 10 dana
B92: Potvrđeni novi slučajevi morbila na području Smedereva
Smederevo -- Na teritoriji Smedereva potvrđena su dva slučaja morbila, a čekaju se rezultati Torlaka za još tri osobe za koje se sumnja da su obolele od malih boginja.
U opštinama Velika Plana i Smederevska Palanka prijavljena je epidemija morbila, koja je i dalje na snazi. "Pratimo epidemiološku situaciju i prema proceni videćemo da li ćemo da prijavimo epidemiju i na teritoriji opštine... »

Sa mališanima iz dijaspore u zimskom kampu FSS (5): Filipa iz Beča zovu u Salcburg

Vesti online pre 11 dana
Filip Ćosić je u trouglu Beč - Smederevska Palanka - Stara Pazova. Igra za Simering i živi u istoimenom 11. bečkom becirku.
- Klub je poznat, ima dugu tradiciju, pošto je osnovan još 1901. godine, ali su uvek u prvom planu mlađe kategorije - pojasnio nam je Filip. - Seniorska postava nema velike ambicije i uglavnom se takmiči u nižim rangovima, poput... »

Stejt department: Upozorenje prvog nivoa za BG i Srbiju

OK radio  pre 7 sati  još 11 povezanih

Kraj: Đoković - Ramos Vinjolas 6:2, 6:3, 6:3

Večernje novosti  pre 6 sati  još 28 povezanih

Vučić: Najviši interes Srba na Kosovu i Metohiji je mir

Beta  pre 3 sata  još 74 povezane

U Italiji ćute - šta će biti s našim "fićom"

B92  pre 10 sati  još 4 povezane

Blokada SAD: Šta se desilo i koliko će da traje?

B92  pre 3 sata  još 23 povezane
©2018 Netmark d.o.o.