Smederevska Palanka

Stanje na putevima zbog Međunarodne biciklističke trke

Auto magazin pre 15 dana
JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da su moguća zadržavanja na pojedinim deonicama državnih putevima I i II reda kao i naplatnim stanicama u Republici Srbiji, zbog održavanja 61. Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju od 09. do… »

Smederevska Palanka: Policija pronašla oružje u automobilu

Pressek pre 15 dana
Policija u Smederevskoj Palanci pronašla je vatreno i hladno oružje u automobilu kojim je, pod dejstvom alkohola i amfetamina, upravljao P. M. (38) iz Mladenovca i uhapsili ga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena… »

JP Putevi: Izmena režima saobraćaja od 9. do 12. septembra

Pressek pre 15 dana
JP Putevi Srbije obaveštava da će u periodu od 9. do 12. septembra, biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja „61. Međunarodne biciklističke TRKE KROZ SRBIJU“. Režim saobraćaja biče izmenjen na sledećim deonicama: I ETAPA… »

Uhapšen pijani vozač s vatrenim i hladnim oružjem

Dnevnik pre 16 dana
SMEDEREVSKA PALANKA: Policija u Smederevskoj Palanci pronašla je vatreno i hladno oružje u automobilu kojim je, pod dejstvom alkohola i amfetamina, upravljao P. M. (38) iz Mladenovca,saopštila je PU Smederevo. Kako se navodi, P.M. je policija… »

Skandal kod smederevske palanke: Vandali uništili Dom kulture u selu Azanja! (foto)

Večernje novosti pre 17 dana
Foto: R.S. Na svom profilu na Fejsbuku oglasio se i predsednik ove mesne zajednice Rodoljub Stanimirović, koji je podelio fotografije uništenog seoskog Doma. Foto: Фото: Р.С. POGLEDAJ GALERIJU - Ovakav vandalizam i ludilo prosto ostavlja čoveka… »

Vremeplov: Zarobljen kapetan Koča Anđelković

RTV pre 18 dana
NOVI SAD - Na današnji dan 1788. godine Turci su u sukobu kod Brzaske, u Banatu, zarobili vođu srpskih dobrovoljaca Koču Anđelkovića, poznatog kao Kapetan Koča, predvodnika srpskih jedinica austrijske vojske tokom Austrijsko-turskog rata. On je… »

Alo! Miss leta 2021! Vreme je da izaberemo finalistkinje! Deo 2.

Alo pre 22 dana
Ludilo se nastavlja! Nakon što se izabrali četrdese i jednu polufinalistkinju, vreme je da izaberemo dvadeset lepotica koje će ući u finale Alo! Miss leta 2021! Glasanje će trajati do nedelje 05.09. do ponoći. Zbog velikog broja polufinalistkinja… »

Smederevska Palanka obezbedila 250 paketa školskog pribora za učenike romske nacionalnosti

Top press pre 30 dana
Smederevska Palanka – Lokalna samouprava u Smederevskoj Palanci, u saradanji sa mobilnim timom za inkluziju Roma, obezbedila je 250 paketa školskog pribora za učenike lošijeg materijalnog statusa, koje im je uručio predsednik opštine Nikola Vučen… »

“Dino igre bez granica”

Nedeljnik 20.08.2021
Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu organizuje sada već tradicionalnu dečiju manifestaciju „Dino igre bez granica“, koja se održava 22. avgusta od 17:30 časova. Ovo su četvrte „Dino igre bez granica“ u kojima će učestvovati ekipe iz 11… »

Biće uloženo više od 350.000 evra: Rekonstrukcija centralne kuhinje za palanačke vrtiće

Večernje novosti 18.08.2021
Foto: Opština Smederevska Palanka Ova kuhinja, smeštena u objektu vrtića „Plavi čuperak“, koja priprema više od 2000 obroka dnevno, nije obnavljana od kako je napravljena, punih pedeset godina.… »

Vesti dana »