Smederevska Palanka - vesti

MIHAJLOVIĆ: Još 850 miliona dinara za puteve u Podunavskom okrugu

Ekapija pre 4 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović posetila je Smederevsku Palanku, gde je najavila da će ove godine biti uloženo oko 200 miliona dinara samo u redovno održavanje puteva u Podunavskom okrugu, a da će kroz projekte Puteva Srbije biti investirano i dodatnih 850... »

Mihajlović: Još milijarda za puteve u Podunavskom okrugu

Dnevnik pre 4 dana
SMEDEREVSKA PALANKA: U puteve u Podnavskom okrugu ove godine biće uloženo milijardu dinara, najavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Posle sastanka sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predstavnicima lokalnih samouprava iz okruga, Mihajlović je novinarima rekla da bez ulaganja u infrastrukturu nema razvoja i napretka nijedne opštine u Srbiji,... »

Odbori SNS snažno uz Vučića: Osuda nasilja Đilasa, Obradovića i Jeremića!

Srbija danas pre 4 dana
Više gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke danas je osudilo nasilje Ðilasa, Obradović i Jeremića proteklog vikenda u Beogradu i dalo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja Srbije i borbi za bolju i pristojnu Srbiju.
Poručuju da fašizam i nasilje nisu i nikada neće biti prihvatljivi u Srbiji. Opštinski odbor SNS Smederevska Palanka je svom snagom uz predsednika Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku da nastavi da se bori za uređenu i... »

Odbori SNS: Podrška Vučiću, osuda nasilja Đilasa, Jeremića i Obradovića

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Više gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke danas je osudilo nasilje Đilasa, Obradović i Jeremića proteklog vikenda u Beogradu i dalo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja Srbije i borbi za bolju i pristojnu Srbiju.
Poručuju da fašizam i nasilje nisu i nikada neće biti prihvatljivi u Srbiji.Opštinski odbor SNS Smederevska Palanka je svom snagom uz predsednika Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku da nastavi da se bori za uređenu i... »

Podrška Vučiću od naprednjaka širom Srbije: Nećemo popustiti pred nasiljem fašista i tajkuna

Telegraf pre 5 dana
Poručuju da fašizam i nasilje nisu i nikada neće biti prihvatljivi u Srbiji
Više gradskih i opštinskih odbora Srpske napredne stranke danas je osudilo nasilje Ðilasa, Obradović i Jeremića proteklog vikenda u Beogradu i dalo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike razvoja Srbije... »

Koji su izazovi i mogućnosti prilagođavanja u prehrambenoj industriji?

RTV pre 8 dana
RTV: Koji su izazovi i mogućnosti prilagođavanja u prehrambenoj industriji?
NOVI SAD - Koji su izazovi i mogućnosti prilagođavanja u prehrambenoj industriji Republike Srbije prema svetskim trendovima i tradicijama Evropske unije kroz najnoviji tehnološki razvoj? Ovo pitanje pokrenuto je u Privrednoj komori Vojvodine gde su naši proizvođači imali prilke da razmene iskustva sa predstavnicima istaknutih evrospkih komapanija.
Iako Srbija važi za zemlju gde se dobro jede i koja ima potencijal u oblasti prehrambene proizvodnje, naše firme i proizvođači svesni su da ima mnogo prostora za usavršavanje i napredak. "Svima nama u našoj delatnosti fali malo... »

Stanem Ja pred kineskog predsednika, najmoćnijeg čoveka sveta i kažem mu predsedniče, prijatelju, brate... Vučić otkrio detalje razgovora u Kini iza zatvorenih vrata, ali i šta je voleo u detinjstvu

Kurir pre 14 dana
SMEDEREVSKA PALANKA/SMEDEREVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio na mitingu u Smederevu da su se mnogi tu okupili zbog straha da će se "najgori vratiti na vlast", ali da ne brinu jer "Srbija ne želi u prošlost i lopovluk", već u dalji napredak. On je, govoreći o privredi, rekao... »

Vučić najavio subvencije i za domaće privatne firme

Politika pre 14 dana
Smederevska Palanka - Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da subvencije domaćim privatnim firmama za nabavku nove opreme i do 50 odsto, kao i za otvaranje novih radnih mesta i to veće nego stranim kompanijama. „To nije bilo u Srbiji i to je ogromna stvar. To se radilo samo za državni sektor. To... »

Vučić obišao gošu FOM u Smederevskoj Palanci: Čestitao sam radnicima koji su sami spasli fabriku! (foto)

Kurir pre 14 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas obišao pogone fabrike Goša FOM (fabrika opreme i mašina) u Smederevskoj Palanci. Preduzeće Goša FOM" postoji od 1930. godine, a 2005. je uspešno privatizovano, kada ga je kupio konzorcijum zaposlenih i partner iz Rusije. Direktor... »

"Dug S. Palanke bio 31 mil €, da ne verujete!"

B92 pre 14 dana
B92: "Dug S. Palanke bio 31 mil €, da ne verujete!"
"Pomak se vidi, ali da li može brže i bolje? Uveren sam u to", zaključio je Vučić.
Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je, tokom obilaska Podunavskog okruga, da Smederevska Palanka može da obezbedi uspešniju budućnost ako se reši pitanje duga te opštine prema EPS-u i ako se postigne dogovor da neka ruska... »

©2019 Netmark d.o.o.