Smederevska Palanka

Koreanska fabrika u Smederevskoj Palanci počeće rad pre roka: U startu će zaposliti 700 radnika! (foto)

Srbija danas pre 7 sati
Radovi na završetku fabrike, koja se prostire na 20.000 metara kvadratnih, privode se kraju. Radovi na izgradnji fabrike kompanije "Kjugšin kejbl", investitora iz Južne Koreje, u između Smederevske Palanke i Velike Plane, koja će proizvoditi… »

Družina Jasenica ponovo radi: Nova baza srpskog streljaštva se rađa u Smederevskoj Palanci

Kurir pre 1 dan
U Smederevskoj Palanci se rađa nova baza srpskog streljaštva. Još 1956. godine u ovom mestu je osnovana Streljačka družina Jasenica, ali u prvoj deceniji 21. veka je prestala sa aktivnostima. Prošle godine zaljubljenici u streljaštvo su obnovili… »

Od Kovida 19 obolelo još pet lica: Od početka epidemije najviše obolelih registrovano je u Smederevu

Večernje novosti pre 1 dan
PREMA podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, na području Podunavskog okruga od Kovida 19 obolelo je još pet osoba. Od toga, po dve su iz Smedereva i Velike Plane, a jedna je sa područja opštine Smederevska Palanka. Od početka epidemije, u… »

Nova baza srpskog streljaštva se rađa u Smederevskoj Palanci

Danas pre 1 dan
U Smederevskoj Palanci se rađa nova baza srpskog streljaštva. Još 1956.godine u ovom mestu je osnovana Streljačka družina Jasenica, ali u prvoj deceniji 21.veka je prestala sa aktivnostima. Prošle godine zaljubljenici u streljaštvo su obnovili rad… »

GOŠA kupila gošu: Uz opremu i mašine prodate i umetničke slike

Kurir pre 6 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - GOŠA - Fabrika šinskih vozila, putničkih i specijalnih vagona za 39,7 miliona dinara kupila je imovinu GOŠA - Fabrike drumskih vozila u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Novog vlasnika po… »

Prodata imovina Goše fabrike drumskih vozila – kupac Goša

Top press pre 6 dana
Smederevska Palanka – Goša – Fabrika šinskih vozila, putničkih i specijalnih vagona za 39,7 miliona dinara kupila je imovinu GOŠA – Fabrike drumskih vozila u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Novog vlasnika po… »

Prodata imovina Goše fabrike drumskih vozila - kupac Goša

RTV pre 6 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - GOŠA - Fabrika šinskih vozila, putničkih i specijalnih vagona za 39,7 miliona dinara kupila je imovinu GOŠA - Fabrike drumskih vozila u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Novog vlasnika po… »

Prodata imovina Goše - kupac Goša

Dnevnik pre 6 dana
SMEDEREVSKA PALANKA: Goša - Fabrika šinskih vozila, putničkih i specijalnih vagona za 39,7 miliona dinara kupila je imovinu Goša - Fabrike drumskih vozila u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Novog vlasnika po… »

Institut Goša kupio imovinu Goše SOLKO

RTV pre 8 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Institut Goša za 6,7 miliona dinara kupio je u paketu pokretu imovinu firme Goša SOLKO u stečaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Institut obavlja naučnoistraživače i razvojne poslove, a iz stečaja… »

Bolji posao - više novca: Poslovi za sredinu nedelje

Kamatica pre 13 dana
Kompanija: Almex d.o.o. Pozicija: Poslovođa na benzinskoj pumpi Uslovi: Najmanje IV stepen stručne spreme, obavezno prethodno radno iskustvo, poznavanje rada na računaru, posedovanje uverenja o položenom ADR i PP ispitu o stručnoj osposobljenosti… »

Vesti dana »