Smederevska Palanka

Vakcinisano blizu 15.000 građana : Drugu dozu primilo 5.868 stanovnika Smederevske Palanke

Večernje novosti pre 11 sati
DOM zdravlja u Smederevskoj Palanci do sada je upotrebio 14. 865 doza cepiva protiv korona virusa. Jednu dozu vakcine primilo je 8. 897 osiguranika sa teritorije palanačke opštine, odnosno 24,4 odsto. Obe doze vakcinise primilo je 5.868 građana, što… »

Vremeplov: Rođen slikar Stevan Teodorović

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Na današnji dan 1832. godine rođen je srpski slikar Stevan Teodorović, član Srpske kraljevske akademije. Slikarstvo je učio u Beču i Minhenu. Počeo je kao romantičar s lepim osećanjem za kolorit, a završio kao hladni akademičar… »

Teška priča porodice Avramović kod Smederevske Palanke ostaviće vas u suzama, a oni imaju samo jednu želju

Top press pre 3 dana
Smederevska Palanka – U mestu Golobok kraj Smederevske Palanke živi porodica Avramović sa desetoro dece u straćari bez kupatila i vode, odnosno osnovnih uslova za život koji su neophodni jednoj porodici za normalno funkcionisanje u dvadeset prvom… »

Srebro i bronza za AK „Užice“

Zoom UE pre 8 dana
SMEDEREVSKA PALANKA – Članovi Atletskog kluba “Užice” postigli su zapažene rezultate na Prolećnom krosu, koji je održan u Smederevskoj Palanci. Mihailo Jakšić osvojio je drugo, dok je Milica Žunić osvojila treće mesto. Mihailo Jakšić… »

Imovina Goša – Fabrike za proizvodnju alata i mašina prodata za 25,3 miliona dinara

Top press pre 9 dana
Smederevska Palanka – Beogradske „Ovčar-Kablar tekovine“ novi su vlasnik dela nekretnina u Smederevskoj Palanci koje su prodate iz stečaja „Goša-Fabrike za proizvodnju alata i mašina“, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih… »

Razvoj opštine briše političke razlike

Politika pre 20 dana
Planirano da do 2025. godine svako domaćinstvo, kako u gradu tako i u selima, bude priključeno na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. Smederevska Palanka – Palanački lokalni parlament prvi put za tri godine u ovom sastavu bio je jedinstven. Političke… »

Najnovije korona brojke: Kragujevac na četvrtom mestu po broju zaraženih

iKragujevac pre 25 dana
Najnovije korona brojke pokazuju da je Beograd i dalje najveće žarište u Srbiji, gde je za 24 sata registrovano još 1.365 novozaraženih. Na drugom mestu je Niš sa 284, a na trećem Novi Sad sa 210. Trocifrene brojke beleže još Kragujevac (180) i… »

Korona presek po gradovima: Beograd ne silazi sa prvog mesta, evo gde još virus ne posustaje

Kurir pre 25 dana
Najnovije korona brojke pokazuju da je Beograd i dalje najveće žarište u Srbiji, gde je za 24 sata registrovano još 1.365 novozaraženih. Na drugom mestu je Niš sa 284, a na trećem Novi Sad sa 210. Trocifrene brojke beleže još Kragujevac (180) i… »

Beograd i dalje prvi na "crnoj listi" Ni ostali gradovi nisu pošteđeni korone, pogledajte novi presek

Srbija danas pre 25 dana
Korona ne prestaje da hara gradovima u Srbiji. Virus korona je u poslednja 24 sata potvrđen kod 4.232 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 34 osoba. Pogledajte presek po gradovima. Beograd 1.365 Niš 284 Novi sad 210 Kragujevac 180… »

BATUT: U Srbiji preminuo 31 pacijent, obolelo 4. 687 građana, u Kragujevcu 165!

U centar pre 26 dana
U Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 14.866 građana od kojih je 4.687 novozaraženih. Preminulo je 31 pacijenta, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalaze 230 obolela. Po gradovima: Beograd 1.392 Novi sad 289… »

Vesti dana »