Smederevska Palanka

Vučić: U 5.000 kilometara puteva biće uloženo 900 miliona evra

RTV pre 24 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas okupljenim građanima u Smederevskoj Palanci da je došao u taj kraj da pokaže da država brine o svim građanima i da su i Smederevska Palanka i Velika Plana važni koliko i veliki… »

Vučić odgovorio Komšiću - Je l' treba da ukinemo Srpsku?

Politika pre 23 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Da li treba da ukinemo Republiku Srpsku, koju, inače, garantuje Dejtonski sporazum, zapitao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući izjavu hrvatskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića… »

Organizovani doček Vučića - da li će to biti obavezni deo predizborne kampanje

N1 Info pre 23 dana
Na otvaranju rekonstruisanog regionalnog puta od Smederevske Palanke do Velike Plane, predsednik Srbije poručio je okupljenim građanima da država planira izgradnju novih puteva da bi srpska sela izgledala kao austrijska i nemačka. Vučić kaže da… »

Vučić: Dobro da se Jeremić čuje na RTS-u, laži umesto politike

RTV pre 24 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobro što je Vuk Jeremić gostovao na RTS-u, jer su građani mogli da se uvere da opozicija nema program, već samo jezik uvreda i laži. Vučić je primetio da su poslednjih dana… »

Vučić danas sa regionalnom direktorom Svetske banke, potom obilazi radove Velika Plana - Smederevska Palanka

Alo pre 24 dana
Građani su nekoliko godina tražili da se uradi taj put. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa regionalnom direktorkom Svetske banke za Zapadni Balkan, Evropu i Centralnu Aziju, Lindom Van Gelder. Sastanak će biti održan u 8… »

Rekao sam ministru da će biti smenjen

Alo pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisan put Velika Plana - Smederevska Palanka. Nakon obilaska regionalnog puta od Smederevske Palanke do Velike Plane, predsednik Vučić odgovaro je na pitanja novinara: Predsednik je upitan da li… »

"Postoje detalji koje znam, ali ne smem da otkrivam!"

Alo pre 24 dana
Cela Srbija je na nogama. Šešelj najavio četnički pohod na Crnu Goru 28.12.2019. 13:02 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas zvanično je pustio u saobraćaj regionalni put Velika Plana-Smederevska Palanka, čija je rekonstrukcija završena pre… »

Predsednik Vučić otkrio šta dobija od naroda kada obilazi Srbiju: Svuda gde odem napune mi džepove

Alo pre 24 dana
Obišao rekonstrukciju puta Velika Plana-Smederevska Palanka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstrukciju puta Velika Plana - Smederevska Palanka. On je tom prilikom kazao da svaki put kad obilazi Srbiju i otvara neke puteve od… »

Vučić: Rekao sam ministru da će biti smenjen ako se ne desi ovo! A onda upitao: Šta vam smeta što me ljudi vole?

Pravda pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstrukciju puta Velika Plana - Smederevska Palanka. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da će prisustvovati samo na nekoliko od stotina predizbornih skupova svoje stranke… »

Vučić obišao novu saobraćajnicu: Do 2025. napravićemo 5.000 km puteva, rekao sam jednom ministru da će biti smenjen

Srbija danas pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas rekonstruisani put Velika Plana - Smederevska Palanka. Vučić je poručio velikom broju okupljenih građana u Smederevskoj Palanci da je došao u taj kraj da pokaže da država brine o svim građanima… »

Vesti dana »