Smederevska Palanka

Svi poštuju mere: Komunalna inspekcija u Smederevskoj Palanci kontrolisala 26 objekata

Večernje novosti pre 5 dana
Komunalna inspekcija oštine Smederevska Palanka u utorak je izvršila nadzor u sedam supermarketa, 17 ugostiteljskih objekata, 7 kladionica i 2 sale za organizovanje proslava. Nije utvrđena nijedna nepravilnost. Svi kontrolisani objekti poštovali su… »

Ludi tiket, ponedeljak, 3.364.708 dinara: Kada prođe palanački voz

Mozzart sport pre 7 dana
Igrač iz Smederevske Palanke zaslužio i 40 procenata “SUPER MULTI BONUS” isplate. Stvarno je reč o vozu, odnosno kompoziciji dugoj 17 parova koji su prošli igraču koji s uplatnog mesta Smederevska Palanka 3.1 u Ulici Dimitrija Tucovića… »

Druga futsal liga Srbije: Bečejci sve sigurniji

Dnevnik pre 8 dana
Fursaleri Bečeja savladili su Metalac sa 7:3 (3:0). Bečej – Metalac 7:3 (3:0) BEČEJ: Sportska dvorana OSC „Đorđe Predin Baya“. Sudije: Aleksić (Beograd) i Majstorović (Smederevska Palanka). Strelci: Arvai u 7. 16. i 30. Bodonji u 17. Nikolić… »

Prodata Titova radionica u „Goši”

Politika pre 8 dana
SMEDEREVSKA PALANKA – Fabrika opreme i mašina AD „Goša” iz Smederevske Palanke kupila je zgradu starog muzeja „Goša holding korporacije”, poznatiju kao Spomen-radionica „Josip Broz Tito”, saopštila je Agencija za licenciranje stečajnih… »

Goša kupila od Goše - Prodata zgrada starog muzeja holding korporacije u stečaju

Ekapija pre 10 dana
Zgrada starog muzeja GOŠA holding korporacije u stečaju prodata je kompaniji AD Goša fabrika opreme i mašina Smederevska Palanka, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Stari muzej sa pripadajućom opremom, čija je površina 840… »

Smederevska Palanka: Zadržan zbog proganjanja i držanja oružja

Pressek pre 12 dana
Policija u Smederevu uhapsila je Ž. M. (49) iz Smederevske Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela proganjanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se sumnjiči da je u… »

Nagrade najboljim učenicima: Predsednik opštine Smederevska Palanka pozvao đake da konkurišu

Večernje novosti pre 13 dana
PREDSEDNIK opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen pozvao učenike i studente da konkurišu za nagradu koju dodeljuje Opština Smederevska Palanka. Po 5.000 dinara na konkursu će biti dodeljeno najboljim učenicima, studentima i mladim talentima… »

Smederevska Palanka, uhapšen zbog sumnje da je progonio sugrađanku

RTS pre 13 dana
Policija je uhapsila muškarca iz Smederevske Palanke zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodnom periodu više puta sa skrivenog broja telefona jednoj sugrađanki poslao poruke neprimerene sadržine. Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je… »

Smederevska palanka postaje industrijski centar: Koreanci završili fabriku, počeli razgovori za posao

Večernje novosti pre 18 dana
FABRIKA južnokorejske kompanije "Kjungšin kejbl" u Smederevskoj Palanci je završena. U postrojenje koje će od marta zapošljavati do hiljadu radnika unose se i montiraju mašine, a već su počeli i razgovori za posao. - Ovo će biti jedna od… »

Sa Koreancima Smederevska Palanka ponovo postaje industrijski centar

Top press pre 19 dana
Smederevska Palanka – Fabrika južnokorejske kompanije Kjungšin kejbl (Kyungshin Cable) u Smederevskoj Palanci je završena, u postrojenje koje će od marta zapošljavati do hiljadu radnika unose se i montiraju mašine, a već su počeli i razgovori za… »

Vesti dana »