Smederevska Palanka

Rekonstrukcija korzoa u smederevskoj palanci: Od države 20 miliona za uređenje glavne ulice

Večernje novosti pre 15 sati
Opština Smederevska Palanka dobila je 20 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za rekonstrukciju dela glavne ulice. SD Palanka Projektom je predviđena rekonstrukcija ulice Prvog srpskog ustanka , od Trga kulture do ulice… »

Najviše nedostaju AB pozitivne i negativne krvne grupe

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Zimska kampanja dobrovoljnog davanja krvi, koju je tradicionalno, 15. put za redom, organizivao Institut za transfuziju krvi Srbije, je završena. Za “Šampiona solidarnosti” nadmetalo se 42 grada i opštine, među najuspešnijim gradovima su… »

Završena zimska kampanja dobrovoljnog davanja krvi, nadmetalo se 42 grada i opštine

RTV pre 6 dana
BEOGRAD - Zimska kampanja dobrovoljnog davanja krvi, koju je tradicionalno, 15. put za redom, organizovao Institut za transfuziju krvi Srbije, je završena. Za Šampiona solidarnosti nadmetalo se 42 grada i opštine, među najuspešnijim gradovima su… »

Nezadovoljni ugovorom za odnošenje smeća: Partner traži poskupljenje, opština Smederevska Palanka hoće da raskine saradnju

Večernje novosti pre 12 dana
USLUGE odvoženja smeća u Smederevskoj Palanci poskupele su za dvanaest odsto, odlučili su odbornici Skupštine opštine. Foto: Opština Smederevska Palanka Uprkos ovome, lokalna vlast traži način kako da raskine ugovor sa ovim partnerom, sklopljen na… »

U Smederevskoj Palanci nađen pas bez glave i šape

Politika pre 16 dana
Smederevska Palanka – Skoro pet meseci nakon što se u Smederevskoj Palanci dogodilo prvo, u seriji ubistava uličnih pasa, ovih dana na društvenim mrežama osvanula je jeziva fotografija psa kome su odsečene glava i noga i koji leži na pločniku u… »

Sprečeno krijumčarenje na tri granična prelaza: Carinici zaplenili računare, veliki broj preparata za potenciju i cigarete

Blic pre 16 dana
Carinici su na graničnim prelazima Horgoš, Vatin i Preševo sprečili pokušaje krijumčarenja tablet-računara, preparata za potenciju i cigareta. Na graničnom prelazu Horgoš u subotu je sprečen pokušaj krijumčarenja 28 ''Samsung Galaksi''… »

Carinici sprečili krijumčarenje tablet-računara, preparata za potenciju i cigarete

Jugmedia pre 16 dana
Carinici su proteklog vikenda, tokom istog dana, 4. marta, na tri različita granična prelaza (Horgoš, Vatin i Preševo) sprečili pokušaje krijumčarenja tablet-računara, preparata za potenciju i cigareta. Na graničnom prelazu Horgoš sprečen je… »

Sprečeno krijumčarenje tableta-računara, kamagre i cigareta

Sandžak haber pre 16 dana
Foto:Tanjug/ADRIASOUND/SINISA KOPUNOVIC BEOGRAD – Carinici su na graničnim prelazima Horgoš, Vatin i Preševo sprečili pokušaje krijumčarenja tablet-računara, preparata za potenciju i cigareta. Na graničnom prelazu Horgoš u subotu je sprečen… »

Sprečeno krijumčarenje tableta-računara, kamagre i cigareta

IndeksOnline pre 16 dana
BEOGRAD – Carinici su na graničnim prelazima Horgoš, Vatin i Preševo sprečili pokušaje krijumčarenja tablet-računara, preparata za potenciju i cigareta. Na graničnom prelazu Horgoš u subotu je sprečen pokušaj krijumčarenja 28 ”Samsung… »

Carinici sprečili krijumčarenje tablet-računara, kamagre i cigareta

Dnevnik pre 16 dana
NOVI SAD: Carinici su proteklog vikenda na tri različita granična prelaza (Horgoš, Vatin i Preševo) sprečili pokušaje krijumčarenja tablet-računara, preparata za potenciju i cigareta. Na graničnom prelazu Horgoš sprečen je pokušaj… »

Vesti dana »