Smederevska Palanka - vesti

Osam puta ukrao uređaje sa istog pružnog prelaza

Radio 021 utorak, 20. februar 2018.
Četrdesetogodišnji S.K. iz Grocke uhapšen je zbog više krađa imovine "Železnica Srbije".
Sumnja se da je on od jula 2017. godine do februara ove godine, osam puta, sa pruge Beograd - Smederevska Palanka ukrao prigušnice, koje aktiviraju svetlosno-sigurnosne uređaje pružnog prelaza u selu Kusadak, zbog čega nije moglo... »

Krao uređaje za spuštanje rampe na pružnom prelazu

Studio B utorak, 20. februar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci uhapsili su S. K. (40) iz Grocke, pod sumnjom da je više puta ukrao uređaje zbog kojih nije moglo da funkcioniše automatsko spuštanje rampe na pružnom prelazu u selu Kusadak, saopstila je danas policija.
Zbog postojanja osnova sumnje da je, od jula 2017. godine do februara ove godine, izvršio krivična dela teška krađa i ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom, policija je uhapsila S. K. (40) iz Grocke. Sumnja... »

S.Palanka: Odbijena lista Narodne stranke zbog slogana

B92 petak, 16. februar 2018.
B92: S.Palanka: Odbijena lista Narodne stranke zbog slogana
Smederevska Palanka -- Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci odbila je da proglasi listu Narodne stranke zato što pored imena stranke stoji i slogan "Bolji od ostalih".
Po tumačenju Opštinske izborne komisije u tom gradu, stranke koje samostalno izlaze na izbore u svom nazivu ne bi smele da imaju na listi ništa drugo sem imena stranke, dok je koalicijama dozvoljeno da uz naziv stave slogane.... »

Smederevska palanka: Potpisan ugovor o izgradnji 15 stanova za izbeglice

Srbija danas ponedeljak, 12. februar 2018.
Realizacija u sledeće dve godine
U sledeće dve godine u Smederevskoj Palanci biće izgrađeno 15 stanova za izbeglice iz Hrvatske i BiH koje žive u ovoj šumadijskoj opštini. Ugovor o izgradnji potpisan je između palanačke opštine, koju je predstavljala Silvana Vladimirova Todorović, poverenik za izbegla... »

SNS prvi predao listu – u pet ujutro

Danas subota, 3. februar 2018.
Smederevska Palanka: Lokalni izbori 2018. Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Smederevske Palanke prvi je, jutros u pet časova, predao listu za lokalne izbore u Palanci 2018. godine.
Kako prenosi Podunavlje.info pisanje portala Palankadanas.com, Opštinska izborna komisija je utvrdila da je predati materijal ispravan i u 10,20 časova proglasila listu „Aleksandar Vučić – zato što volim Smederevsku Palanku,... »

Smederevska palanka: Proglašena lista SNS za izbore 25. marta

Srbija danas subota, 3. februar 2018.
Svojim potpisima ih podržalo 1.700 građana Smederevske Palanke
Opštinska izborna komisija u Smederevskoj Palanci je danas proglasila listu „Aleksandar Vučić zato što volim Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka“, za lokalne izbore koji su zakazani za 25. mart. Opštinski odbor... »

Koalicija SNS i SPS u Boru i Sevojnu

Politika četvrtak, 1. februar 2018.
Demokrate i radikali jedini iz opozicije prijavili izborne liste za izbore 4. marta van Beograda
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković raspisala je za 25. mart lokalne izbora u Smederevskoj Palanci. Odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupila je na snagu danom objavljivanja u... »

Smederevska Palanka: U bankrotu čekaju izbore

Večernje novosti petak, 2. februar 2018.
Posle raspuštanja Skupštine opštine i pod teretom ogromnih dugova, žitelji Smederevske Palanke ulaze u kampanju. Glasanje 25. marta. Sva javna preduzeća u blokadi
VANREDNI lokalni izbori u Smederevskoj Palanci održaće se 25. marta. Izbori su zvanično raspisani pre dva dana kao posledica raspuštanja lokalne skupštine krajem novembra. Dok se čeka ishod lokalne političke utakmice, nema... »

Gojković raspisala još jedne izbore: Građani na njih izlaze 25. marta

Telegraf sreda, 31. januar 2018.
Odluka o raspisivanju izbora stupa na snagu danom objavljivanja u „Službenom glasniku“
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart. SKENER javnog mnjenja: SNS DOMINANTNA, evo ko gubi dah, a ko se izdvaja Odluka o raspisivanju... »

Gojković raspisala izbore u Smederevskoj Palanci za 25. mart

Novi magazin sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart 2018. godine, saopšteno je danas iz parlamenta.
Odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji. Izbori u Smederevskoj Palanci biće u... »

DSS: Izjava Brnabićke skandalozna

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Tači sa ambasadorima Kvinte o dijalogu sa Srbijom

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana

Izraelski dron oboren u Siriji

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Meksiko: Razdvajanje dece od roditelja migranata nehumano

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Juta: Tinejdžer doneo bombu u školu "po ugledu" na ID

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.