Smederevska Palanka - vesti

U manastiru Pinosava sahranjeni skeletni ostaci iz 11. veka

Politika utorak, 13. mart 2018.
Još 1983, arheolozi otkrili srednjovekovnu nekropolu sa deset celih i šest devastiranih skeleta
Smederevska Palanka – Kada je još početkom osamdesetih godina prošlog veka zaorao svoju njivu na potezu Čitluk u selu Kusadak kod Smederevske Palanke, Radmilo Jakovljević našao se u čudu. Ovaj meštaninn je u svojoj oranici otkrio... »

Ružić: Budžetska sredstva ne mogu da služe za bahaćenje

Večernje novosti četvrtak, 15. mart 2018.
Budžetska sredstva koja se transferišu opštinama ne mogu da služe za bahaćenje, nedomaćinsko poslovanje i neracionalno rukovođenje, poručio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić
SMEDEREVSKA PALANKA - Budžetska sredstva koja se transferišu opštinama ne mogu da služe za bahaćenje, nedomaćinsko poslovanje i neracionalno rukovođenje, poručio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.... »

Sedam lista na izborima u Smederevskoj Palanci

Politika utorak, 13. mart 2018.
Smederevska Palanka – Građani Smederevske Palanke 25. marta biraće nove predstavnike u Skupštini opštine. Na vanrednim lokalnim izborima učestvuje sedam lista političkih partija i koalicija, koliko je proglasila Opštinska izborna komisija zaključno sa 9. martom, kada je istekao rok za predaju... »

Republičko takmičenje u rukometu za osnovne škole

Jug press utorak, 13. mart 2018.
LESKOVAC U Sportsko rekreativnom centru „Dubočica“ počelo je Republičko takmičenje za osnovne škole u rukometu. U muškoj konkurenciji takmičiće se ekipe osnovnih škola „Čeh Karolj“ Ada, „Goce Delčev“ Jabuka, „Milan Munjas“ Ub, „Heroj Radmila Šišković“ Smederevska Palanka, „Momčilo Nastasijević“... »

Izbori u Smederevskoj Palanci: Nadmetaće se sedam lista, SRS prvi put u predizbornoj koaliciji

Srbija danas nedelja, 11. mart 2018.
Istekao je rok za prijavljivanje stranaka i grupa građana za lokalne izbore u Smederevskoj Palanci
Opštinska izborna komisija je saopštila da će se na izborima za Skupštinu opštine Smederevska Palanka, koji su zakazani za 25. mart, nadmetati sedam izbornih lista. Šest lista su predložile političke stranke, a jednu grupa... »

Pobeda Actavisa na kraju sezone

Jug press nedelja, 11. mart 2018.
LESKOVAC AKTAVIS AKADEMIJA – PALANKA 2012 (SMEDEREVSKA PALANKA) 61:56 (17:21, 17:11, 17:8, 10:16) Košarkašice Aktavis akademije završile su sezonu pobedivši ekipu Palanka 2012 iz Smederevske Palanke 61:56, po četvrtinama (17:21, 17:11, 17:8, 10:16). Domaće su u meč ušle borbeno, rešene da po svaku... »

Da li je ovo moguće: Smederevska Palanka duguje više od tri milijarde! (foto)

Srbija danas subota, 10. mart 2018.
Ogroman dug
Kada je Srpska napredna stranka preuzela vlast u toj opštini, Smederevska Palanka je dugovala više od tri milijarde dinara. U dokumentu u koji smo dobili crno na belo piše da na dan 1. jun 2016. godine opštinka uprava, javna preduzeća i ustanove u ovoj šumadijskoj... »

U Srbiji se tokom marta obeležava Mesec frankofonske kulture /VIDEO

B92 ponedeljak, 5. mart 2018.
B92: U Srbiji se tokom marta obeležava Mesec frankofonske kulture /VIDEO
Smederevska Palanka je među 14 gradova koji odaju počast frankofonskoj kulturi tokom marta.
Mesec frankofonije uključiće osim Beograda i Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Gornji Milanovac, Kladovo, Kragujevac, Kraljevo, Požarevac, Šabac, Stara Pazova, Užice, Vrnjačka Banja i Smederevska Palanka. Ovogodišnja 15 godina... »

Manifestacije u Kragujevcu: U martu Mesec frankofonije

iKragujevac subota, 3. mart 2018.
U martu, gde god da ste u Srbiji, pozvani ste na proslavu Meseca frankofonije, saopštili su organizatori Francuski institut u Srbiji, kulturni i prosvetni operater Ambasade Francuske u Srbiji.
Učenici, studenti, nastavnici, aktivni ili u penziji, prepustite se iznenađenjima koja vam pripremamo: frankofona pesma i koncerti, stripovi, gastronomija, predavanja i debate, takmičenja, izložbe, filmovi, ples, razgovori o... »

U martu Mesec frankofonije

Danas subota, 3. mart 2018.
U martu, gde god da ste u Srbiji, pozvani ste na proslavu Meseca frankofonije, saopštili su danas organizatori Francuski institut u Srbiji, kulturni i prosvetni operater Ambasade Francuske u Srbiji.
Učenici, studenti, nastavnici, aktivni ili u penziji, prepustite se iznenađenjima koja vam pripremamo: frankofona pesma i koncerti, stripovi, gastronomija, predavanja i debate, takmičenja, izložbe, filmovi, ples, razgovori o... »

Vučić na Batajnici čeka ruske "migove"

B92  pre 1 sat  još 1 povezana

Miki i Paja "u akciji" pored Belog anđela

B92  pre 57 minuta  još 1 povezana

Tragedija u Novom Sadu: Maloletnik se obesio

Večernje novosti  pre 10 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.