Smederevska Palanka - vesti

Godinu dana od samoubistva radnika „Goše” – fabriku čeka bankrotstvo

Politika četvrtak, 22. mart 2018.
Godišnjicu tragičnog stradanja Dragana Mladenovića kolege obeležile na mestu njegovog samoubistva
​Smederevska Palanka – Juče se navršilo godinu dana od kako se radnik Fabrike šinskih vozila „Goša” Dragan Mladenović(56) obesio u fabričkom pogonu gde je proveo 35 godina. Ovaj čovek na sebe je digao ruku zbog nemaštine, jer u... »

Rođaci se bore za vlast u Smederevskoj Palanci

Politika sreda, 21. mart 2018.
Uoči nedeljnih izbora grad su posetili Ana Brnabić, Zlatibor Lončar, Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Dragan Marković Palma, Vuk Jeremić, ali pažnju privlači izborni duel dvojice Milojičića, bivših predsednika opštine
Nekoliko dana pre održavanja lokalnih izbora Smederevska Palanka je postala veliko političko bojno polje. U borbi za naklonost birača, velike partije su na teren poslale najjače adute koji su specijalno za ovu priliku došli iz... »

Palanački rat za glas više

Politika utorak, 20. mart 2018.
Predstavnici SNS-a i DS-a svakodnevno razmenjuju optužbe za fizičke nasrtaje pred lokalne izbore u opštini koja još grca u dugovima
Smederevska Palanka – Kako se bliže izbori, Smederevska Palanka postaje pravo poprište stranačkih sukoba koji sa političkog terena ovih dana prelaze i u fizičke obračune. Najveći rat ovde se vodi između aktuelne i bivše vlasti,... »

Palma: Slađa mi je mala srpska jabuka nego velika veštačka iz uvoza

Večernje novosti sreda, 21. mart 2018.
Koalicija SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma obišla je jedno od najvećih sela na teritoriji opštine Smederevska Palanka, selo Azanju
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, Radiša Urošević,predsednik GO JS u Kragujevcu Đorđe Kosanić, potpredsednik JS Dejan Pisarević, potpredsednik JS Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga Života... »

Brnabić: Devastirana Smederevska Palanka

RTV ponedeljak, 19. mart 2018.
RTV: Brnabić: Devastirana Smederevska Palanka
SMEDEREVSKA PALANKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19 komunalnih preduzeća koja posluju sa gubitkom.
Brnabić je danas obišla tu opštinu i navela da je budžet Smederevske Palanke od 2012. godine u neprekidnoj blokadi, a da su bile česte restrikcije vode. "Ima lokalnih samouprava koje su u jako teškom stanju, ali nigde nije kao... »

Brnabić: Nema opštine koja je devastirana kao S. Palanka

Studio B ponedeljak, 19. mart 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19 komunalnih preduzeća koja posluju sa gubitkom.
Brnabić je danas obišla tu opštinu i navela da je budžet Smederevske Palanke od 2012. godine u neprekidnoj blokadi, a da su bile česte restrikcije vode. „Ima lokalnih samouprava koje su u jako teškom stanju, ali nigde nije kao... »

Brnabić u Smederevskoj Palanci

Beta video ponedeljak, 19. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas u obilasku Smederevske Palanke.... »

Brnabić u Smederevskoj Palanci

Beta video ponedeljak, 19. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić danas u obilasku Smederevske Palanke.... »

Brnabić posetila Smederevsku Palanku: Ne postoji opština koja je devastirana kao ova (foto)

Srbija danas ponedeljak, 19. mart 2018.
Predsednica vlade je pomenula i problem viška zaposlenih u javnim preduzećima, te rekla da se na tom problemu radi
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19... »

Uspešan nastup vinarija iz Srbije na sajmu vina i alkoholnih pića u Dizeldorfu

Vesti online ponedeljak, 19. mart 2018.
Na nacionalnom štandu Srbije velikoj sajamskoj publici predstavljene su "Vinarija Trivanović" Erdevik, "Vinarija Aleksandrović" Topola, "Vinarija Lastar" Rekovac, "Vinarija Zvonko Bogdan" Subotica, "Vino Budimir" Aleksandrovac, "PP Erdevik" Erdevik, "Rubin" Kruševac, "Vinarija Aleksić" Vranje, "Vinarija Despotika" Smederevska Palanka i "Vinarija Virtus" Žabari.
Srpski vinari svoje proizvode predstavljaju u delu sajamskog prostora u kojem nastupaju i poznati evropski proizvođači. Selekcija izloženih domaćih vina izazvala je veliku pažnju posetilaca, a interes stranih distributera koji su... »

©2018 Netmark d.o.o.