Smederevska Palanka - vesti

Gojković raspisala još jedne izbore: Građani na njih izlaze 25. marta

Telegraf sreda, 31. januar 2018.
Odluka o raspisivanju izbora stupa na snagu danom objavljivanja u „Službenom glasniku“
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart. SKENER javnog mnjenja: SNS DOMINANTNA, evo ko gubi dah, a ko se izdvaja Odluka o raspisivanju... »

Gojković raspisala izbore u Smederevskoj Palanci za 25. mart

Novi magazin sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart 2018. godine, saopšteno je danas iz parlamenta.
Odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji. Izbori u Smederevskoj Palanci biće u... »

Lokalni izbori u Smederevskoj Palanci 25. marta

Insajder sreda, 31. januar 2018.
Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Smederevska Palanka za 25. mart 2018.
Kako se navodi u saopštenju, odluka o raspisivanju izbora za Skupštinu opštine Smederevska Palanka stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku", kada počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji. "Izbori u... »

Postavka u OŠ Olga Milošević: Uroš (14) iz Smederevske Palanke crta od svoje 4. godine, a sada ima svoju prvu samostalnu izložbu crteža

Kurir subota, 27. januar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - U okviru obeležavanja školske slave Svetog Save, danas će u Osnovnoj školi "Olga Milošević" u Smederevskoj Palanci, pored lomljenja slavskog kolača i svečane priredbe, biti otvorena prva samostalna izložba crteža učenika osmog razreda te škole Uroša Vučkovića. Uroš crta od... »

Drama u domu zdravlja u Smederevskoj Palanci: Nije bio zadovoljan tretmanom supruge, pa telefonom pretio lekarima!

Kurir subota, 20. januar 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je T.M. (63) iz okoline tog mesta zbog osnova sumnje da je telefonom upućivao pretnje osoblju lokalnog Doma zdravlja. Kako je navela policija, osumnjičeni je pretnje uputio 19. januara jer nije bio zadovoljan tretmanom medicinskog... »

Redovno vodosnabdevanje u Smederevskoj Palanci

RTS četvrtak, 18. januar 2018.
RTS: Redovno vodosnabdevanje u Smederevskoj Palanci
U opštini Smederevska Palanka, posle više od dve decenije meštani imaju redovno vodosnabdevanje. Iako je račun JP Vodovodi dalje u blokadi, zaposleni u tom preduzeću imaju redovne plate, a poboljšava se i naplata.
Već dvadeset dana meštani Smederevske Palanke imaju redovno vodosnabdevanje, ali su i dalje nepoverljivi, jer kako kažu, ne sećaju se više kako izgleda imati vodu sve vreme. Meštani po navici imaju rezerve vode u kupatilu, raduje... »

Istorijski arhiv u Smederevskoj Palanci posle dve i po godine izašao iz blokade

Večernje novosti četvrtak, 18. januar 2018.
Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da je posle 891 dan (oko dve i po godine) "izašao iz blokade"
SMEDEREVSKA PALANKA - Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" u Smederevskoj Palanci saopštio je danas da je posle 891 dan (oko dve i po godine) "izašao iz blokade". ''Ponosno obaveštavamo građane Smederevske Palanke da... »

Odlučeno: Opština postavlja prinudne upravnike

B92 sreda, 17. januar 2018.
B92: Odlučeno: Opština postavlja prinudne upravnike
Smederevska Palanka -- Lokalna sasmouprava Smederevske Palanke od sledeće nedelje će početi da postavlja prinudne upravnike po stambenim jedinicima u kojima nije postavljen upravnik.
Kako javljaju lokalni mediji, na sednici Privremenog organa opštine Smederevska Palanka odlučivaće se o ceni po kvadratu za investiciono ulaganje u stambenu jedinicu. U nadležnosti Komunalne inspekcije biće da prinudnom upravniku... »

U opštini Smederevska Palanka održan sastanak sa „POR-om“: Dogovorena revizija ugovora o iznošenju smeća

Srbija danas utorak, 16. januar 2018.
To je najvažniji rezultat današnjih razgovora rukovodstva ove šumadijske opštine i predstavnika niške kompanije
Opština Smederevska Palanka i niška kompanija „Verner Veber POR“ spremne su da promene međusobni ugovor o iznošenju smeća, koji su potpisale 2010. godine, a na koje građani ali i Privremeni organ koji ovu opštinu vodi u poslednja... »

Ni uplatnica, ni kanti: Izvršitelj penziju napola

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Ni uplatnica, ni kanti: Izvršitelj penziju napola
Smederevska Palanka -- Žitelji sela Vlaški Do, koje pripada Smederevskoj Palanci, šokirani su rešenjima sudskih izvršitelja kojima se stavljaju obustave na primanja zbog duga za smeće
Jedan od njih dobio je rešenje kojim mu se zbog duga za smeće od 70.000 dinara u periodu od 2012. do 2017. stavlja obustava od 4.000 dinara na poljoprivrednu penziju, koja iznosi svega 9.000 dinara. A u domaćinstvu je jedini sa... »

Melanija Tramp obišla prihvatilište za decu migrante

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Nemačka napala SSSR

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana

Leto ipak "nije stiglo"

B92  pre 4 sata  još 1 povezana

Dalić: Za većinu nas ovo je pobeda karijere; Modrić: Savršena utakmica

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.