Smederevska Palanka - vesti

Konačni rezultati izbora u smederevskoj palanci: SNS osvojila 76 odsto mandata!

Srbija danas utorak, 27. mart 2018.
Građani prepoznali i nagradili trud
Na izborima za Skupštinu opštine Smederevska Palanka, koji su održani 25. marta, Srpska napredna stranka je, posle raspodele "rasutih" glasova po Dontovom sistemu, osvojila pomalo neverovatnih 75,51 odsto odborničkih mandata, saopštila je Opštinska izborna komisija.... »

SNS-u 66,54 odsto glasova u Smederevskoj Palanci

RTV ponedeljak, 26. mart 2018.
RTV: SNS-u 66,54 odsto glasova u Smederevskoj Palanci
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka juče ostvarila "čudesno dobar rezultat" na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi Tanjugu čestitao svim građanima koji su "na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka". "Ovde je više od... »

RTS: U Smederevskoj Palanci SNS-u 66 odsto, cenzus prešli i DS, SPS i Narodna stranka

Novi magazin nedelja, 25. mart 2018.
Na vanrednim izborima u Smederevskoj Palanci najviše glasova, 66 odsto, osvojila je lista Srpske napredne stranke (SNS), dok će odbornike u lokalnoj skupštini imati i Demokratska stranka (DS), Socijalistička partija Srbije (SPS) i Narodna stranka, prenela je večeras Radio-televizija Srbije pozivajući se na nezvanične rezultate.
Po navodima RTS-a, lista DS-a osvojila je 9,65 odsto, slede socijalisti sa 7,48 odsto dok je Narodnoj stranci Vuka Jeremića pripalo 5,67 odsto glasova. Vanredni izbori u Smederevskoj Palanci raspisani su posle uvodjenja prinudnih... »

SNS u Smederevskoj Palanci osvojio 66, 45 procenata

Studio B ponedeljak, 26. mart 2018.
SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je čestitao svim građanima koji su „na miran i dostojanstven način jasno rekli šta je njihova volja i kuda žele da se kreće Smederevska Palanka“.
Glišić je ocenio da je ta stranka juče ostvarila „čudesno dobar rezultat“ na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. „Ovde je više od jedne decenije vladala DS i stanke DOS-a. Oni su stvorili... »

Za SNS dvotrećinska većina na izborima u S. Palanci

Dnevnik nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA:Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.
Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa 7,30 odsto glasova i Narodna stranka Vuka Jeremića sa 5,35 odsto glasova, naveo je Glišić. Za njima slede, kako je naveo, oni koji nisu prešli cenzus: lista... »

Ubedljiva pobeda naprednjaka u smederevskoj palanci: SNS osvojio 66 odsto glasova!

Kurir nedelja, 25. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Na danas održanim izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke, najviše glasova je osvojila lista SNS - 66,45 odsto, rekao je za Tanjug predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić. Cenzus su prešle još DS sa 9,40 odsto glasova, koalicija SPS-JS sa... »

Smederevska Palanka rekla svoju volju: Čudesno dobar rezultat SNS

Srbija danas ponedeljak, 26. mart 2018.
Glišić je u izjavi čestitao svim građanima
Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić ocenio je da je ta stranka danas ostvarila "čudesno dobar rezultat" na izborima za odbornike novog sastava Skupštine opštine Smederevske Palanke. SNS je osvojila 66,45 odsto glasova, a Glišić je u izjavi čestitao svim... »

Mandate juri sedam lista

Večernje novosti subota, 24. mart 2018.
Građani Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine
GRAĐANI Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine. Opštinska izborna komisija objavila je zbirnu listu kandidata za sastav lokalne Skupštine. Građani će birati svoje predstavnike između sedam... »

SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

B92 subota, 24. mart 2018.
B92: SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke
Smederevska Palanka -- Član Srpske napredne stranke Dragan Mihailović pretučen je u petak uveče u Vodicama kod Smederevske Palanke, saopštila je ta stranka.
“Jeremić ne može da se pomiri sa tim da će na lokalnim izborima 25. marta doživeti još jedan debakl“, zaključuju iz SNS. Kako navode, za napad na Mihailovića je odgovorna “grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom... »

Milojičić: Prećeno nam je čak i pištoljem

Danas petak, 23. mart 2018.
Atmosfera pred opštinske izbore u Smederevskoj Palanci 25. marta Opozicione stranke ni posle poraza u Beogradu ni na lokalnim izborima nisu jedinstvene.
Izbori u opštini Smederevska Palanka, u nedelju 25. marta, opet izazivaju tenzije među opozicijom, koja u toj opštini ide u više kolona. Netačna je tvrdnja Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, da su na izborima u... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Jokić nejaki Klivlend častio novim tripl dablom

N1 Info  pre 2 sata  još 2 povezane

Rusija: Američki razarač ne može da ostane duže od 21 dana, evo i zašto

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.