Smederevska Palanka - vesti

Dačić uoči izbora u Smederevskoj Palanci: Dok su socijalisti vladali, fabrike su radile

Kurir subota, 17. mart 2018.
Da bih nastavio tako da radim, potrebna mi je vaša podrška. Koliko smo jaki, koliko imamo glasova, toliko su čvrsti naši stavovi, kazao je lider socijalista
SMEDEREVSKA PALANKA - Kada su socijalisti vodili glavnu reč u ovoj državi, sve velike fabrike u Smederevskoj Palanci su radile i tako je bilo i u vreme rata i sankcija, kazao je danas lider SPS Ivica Dačić. Te fabrike, naglasio... »

Dačić: Ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom

Kurir subota, 17. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA - Lider SPS i šef diplomatije Ivica Dačić rekao je danas u Smederevskoj Palanci da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom. "Mi ne možemo da dozvolimo da Srbija radi ulaska u EU izda svoje nacionalne i državne interese, ne možemo da trgujemo Kosovom i Metohijom", rekao je... »

Predizborno nasilje u Smederevskoj Palanci: Oštećen automobil Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa (foto)

Srbija danas ponedeljak, 19. mart 2018.
Vandalizam u Smederevskoj Palanci
Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa koji upravlja opštinom Smederevska Palanka, izjavio je danas da su mu noćas pristalice Demokratske stranke oštetile automobil. Vučen je na svom fejsbuk-profilu objavio fotografije svog privatnog automobila marke „pežo“,... »

Smederevska Palanka konačno zasijala: Postavljeno 3.200 sijalica ulične rasvete

Srbija danas nedelja, 18. mart 2018.
Roditelji su strahovali za decu koja se po mraku vraćaju iz škole, a dogodilo se i više desetina udesa
U poslednjih nekoliko dana u Smederevskoj Palanci zamenjeno je 3.200 neispravnih sijalica ulične rasvete, a u Privremenom organu koji rukovodi opštinom najavljuju da to nije kraj i da će ovih dana da budu zamenjene i sve... »

Dragan Marković Palma: Naša koalicija ima dela

Večernje novosti nedelja, 18. mart 2018.
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao kao ogroman problem Selevca Dom kulture čiji krov prokišnjava i da jedno od najvećih sela u Srbiji nema mesto gde će mladi da provode svoje vreme
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je istakao kao ogroman problem Selevca Dom kulture čiji krov prokišnjava i da jedno od najvećih sela u Srbiji nema mesto gde će mladi da provode svoje vreme. U selu ne postoji... »

Vinarije iz Srbije na Sajmu vina i alkoholnih pića u Diseldorfu

Vesti online petak, 16. mart 2018.
Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizuju nastup 10 domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića "PROWEIN 2018" koji će se održati u Diseldorfu od 18. do 20. marta.
U okviru nacionalnog štanda Srbije predstaviće se: JIT-INŽENjERING AGRO - Erdevik, VINARIJA ALEKSANDROVIĆ - Topola, VINARIJA LASTAR - Rekovac, VINARIJA ZVONKO BOGDAN - Subotica, VINO BUDIMIR - Aleksandrovac, PP ERDEVIK - Erdevik,... »

U manastiru Pinosava sahranjeni skeletni ostaci iz 11. veka

Politika utorak, 13. mart 2018.
Još 1983, arheolozi otkrili srednjovekovnu nekropolu sa deset celih i šest devastiranih skeleta
Smederevska Palanka – Kada je još početkom osamdesetih godina prošlog veka zaorao svoju njivu na potezu Čitluk u selu Kusadak kod Smederevske Palanke, Radmilo Jakovljević našao se u čudu. Ovaj meštaninn je u svojoj oranici otkrio... »

Ružić: Budžetska sredstva ne mogu da služe za bahaćenje

Dnevnik četvrtak, 15. mart 2018.
SMEDEREVSKA PALANKA: Budžetska sredstva koja se transferišu opštinama ne mogu da služe za bahaćenje, nedomaćinsko poslovanje i neracionalno rukovođenje, poručio je danas ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.
On je, prilikom obilaska Sajma poljoprivrednih mašina u Smederevskoj Palanci, istakao da su Vlada Srbije i ministarstvo na čijem je čelu čvrsto rešeni da suzbiju svako nedomaćinsko ophođenje prema sredstvima koja se ubiraju od... »

Sedam lista na izborima u Smederevskoj Palanci

Politika utorak, 13. mart 2018.
Smederevska Palanka – Građani Smederevske Palanke 25. marta biraće nove predstavnike u Skupštini opštine. Na vanrednim lokalnim izborima učestvuje sedam lista političkih partija i koalicija, koliko je proglasila Opštinska izborna komisija zaključno sa 9. martom, kada je istekao rok za predaju... »

Republičko takmičenje u rukometu za osnovne škole

Jug press utorak, 13. mart 2018.
LESKOVAC U Sportsko rekreativnom centru „Dubočica“ počelo je Republičko takmičenje za osnovne škole u rukometu. U muškoj konkurenciji takmičiće se ekipe osnovnih škola „Čeh Karolj“ Ada, „Goce Delčev“ Jabuka, „Milan Munjas“ Ub, „Heroj Radmila Šišković“ Smederevska Palanka, „Momčilo Nastasijević“... »

©2018 Netmark d.o.o.