Smederevska Palanka

Udes kod Smederevske Palanke; poginula žena, dve osobe povređene

B92 11.07.2022
Smederevska Palanka -- Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 20:20 časova kod sela Vodice, na putu Smederevska Palanka-Velika Plana. U sudaru "fijata punta" i "bmv" poginula je jedna osoba. Kako prenose mediji, žena (46) koja je vozila… »

Teška saobraćajna nesreća kod Smederevske Palanke, žena preminula na licu mesta

Nova 11.07.2022
Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 20.20 kod mesta Vodice, na putu Smederevska Palanka-Velika Plana, pišu Novosti. U sudaru „fijata punta“ i „BMV“ poginula je jedna osoba. Kako saznajemo, žena (46) koja je vozila „fijat“… »

Poginula jedna osoba - pored automobila krv! Teška saobraćajna nesreća kod Smederevske Palanke!

Mondo 11.07.2022
Pored automobila je ostala lokva krvi! Pored automobila je ostala lokva krvi! Večeras oko 20 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća. Na putu Smederevska Palanka-Velika Plana, kod mesta Vodice sudarili su se "fijat punto" i "bmv", a poginula je… »

Teška saobraćajna nesreća kod vodica Poginula žena, dve osobe povređene

Alo 11.07.2022
Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 20.20 kod mesta Vodice, na putu Smederevska Palanka-Velika Plana. U sudaru "fijata punta" i "bmv" poginula je jedna osoba. Kako saznajemo, žena (46) koja je vozila "fijat" preminula je na mestu… »

Topola tuguje za tragično nastradalima Stefanom i Nemanjom: Danas u ovoj opštini Dan žalosti

Telegraf 11.07.2022
Dvojica mladića su tragično nastradala danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na ulasku u selo Kloka na magistralnom putu Topola – Smederevska Palanka. Nakon saobraćajne nesreće u blizini Topole u kojoj su dva mladića smrtno stradala… »

Sutra Dan žalosti zbog tragično nastradalih mladića: Topola tuguje zbog prerano izgubljenih života

Blic 10.07.2022
Nakon saobrćajne nesreće u blizini Topole u kojoj su dva mladića stradala na licu mesta sutra će u ovoj opštini biti Dan žalosti. - Ovo je veliki gubitak i velika tragedija. Zbog tragično nastradalih mladića iz sela Šume, Avramović Stefana… »

Nižu se užasni udesi u Srbiji: Poginule još dve osobe u sudaru kod Topole, troje teško povređeno

Telegraf 10.07.2022
Danas su se dogodile još dve saobraćajne nesreće u kojima su nastrdala tri mladića. Dve osobe su poginule, dok su tri teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Kloka, na putu Topola-Smederevska Palanka. U saobraćajnoj… »

Ponedeljak Dan žalosti u Topoli zbog smrti dva mladića u današnjoj saobraćajnoj nesreći

Glas Zapadne Srbije 10.07.2022
Topola – Odlukom predsednika opštine Topola Vladimira Radojkovića sutra 11.07.2022. godine od 07:00 časova biće proglašen dan žalosti na teritoriji opštine Topola, zbog tragično nastradalih mladića iz sela Šume, Avramović Stefana (1999) i… »

Dva mladića poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Palanka-Natalinci

Dnevnik 10.07.2022
Na magistralnom putu Natalinci – Smederevska Palanka, na tzv. Klokačkom putu u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su smrtno stradale dve osobe, javlja portal Palanka danas . Dva mladića su nastradala, a… »

Fotografija sa meste stravične nesreće u topoli! Evo kako je došlo do sudara - dvojica mladića nastradala na licu mesta…

Srbija danas 10.07.2022
Treći učesnik udesa sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Na magistralnom putu Topola – Smederevska Palanka, u blizini skretanja za selo Kloka došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj su nastradale dve osobe. - Do udesa je došlo kada je… »

Vesti dana »