Smederevska Palanka - vesti

Mandate juri sedam lista

Večernje novosti subota, 24. mart 2018.
Građani Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine
GRAĐANI Smederevske Palanke u nedelju biraju odbornike za novi sastav Skupštine opštine. Opštinska izborna komisija objavila je zbirnu listu kandidata za sastav lokalne Skupštine. Građani će birati svoje predstavnike između sedam... »

SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke

B92 subota, 24. mart 2018.
B92: SNS: Pretučen član SNS kod Smederevske Palanke
Smederevska Palanka -- Član Srpske napredne stranke Dragan Mihailović pretučen je u petak uveče u Vodicama kod Smederevske Palanke, saopštila je ta stranka.
“Jeremić ne može da se pomiri sa tim da će na lokalnim izborima 25. marta doživeti još jedan debakl“, zaključuju iz SNS. Kako navode, za napad na Mihailovića je odgovorna “grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom... »

Godinu dana od samoubistva radnika „Goše” – fabriku čeka bankrotstvo

Politika četvrtak, 22. mart 2018.
Godišnjicu tragičnog stradanja Dragana Mladenovića kolege obeležile na mestu njegovog samoubistva
​Smederevska Palanka – Juče se navršilo godinu dana od kako se radnik Fabrike šinskih vozila „Goša” Dragan Mladenović(56) obesio u fabričkom pogonu gde je proveo 35 godina. Ovaj čovek na sebe je digao ruku zbog nemaštine, jer u... »

Milojičić: Prećeno nam je čak i pištoljem

Danas petak, 23. mart 2018.
Atmosfera pred opštinske izbore u Smederevskoj Palanci 25. marta Opozicione stranke ni posle poraza u Beogradu ni na lokalnim izborima nisu jedinstvene.
Izbori u opštini Smederevska Palanka, u nedelju 25. marta, opet izazivaju tenzije među opozicijom, koja u toj opštini ide u više kolona. Netačna je tvrdnja Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, da su na izborima u... »

Rođaci se bore za vlast u Smederevskoj Palanci

Politika sreda, 21. mart 2018.
Uoči nedeljnih izbora grad su posetili Ana Brnabić, Zlatibor Lončar, Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Dragan Marković Palma, Vuk Jeremić, ali pažnju privlači izborni duel dvojice Milojičića, bivših predsednika opštine
Nekoliko dana pre održavanja lokalnih izbora Smederevska Palanka je postala veliko političko bojno polje. U borbi za naklonost birača, velike partije su na teren poslale najjače adute koji su specijalno za ovu priliku došli iz... »

Palma: Došlo vreme da se selo pita

Večernje novosti četvrtak, 22. mart 2018.
Koalicija SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma obišla je u okviru predizborne kampanje u Smederevskoj Palanci najveće selo u Srbiji, Kusadak
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je građanima u selu Kusadak, u opštini Smederevska Palanka, da je došlo vreme da se selo pita i da građani treba da glasaju za domaćine koji imaju dela a da su dela... »

Palanački rat za glas više

Politika utorak, 20. mart 2018.
Predstavnici SNS-a i DS-a svakodnevno razmenjuju optužbe za fizičke nasrtaje pred lokalne izbore u opštini koja još grca u dugovima
Smederevska Palanka – Kako se bliže izbori, Smederevska Palanka postaje pravo poprište stranačkih sukoba koji sa političkog terena ovih dana prelaze i u fizičke obračune. Najveći rat ovde se vodi između aktuelne i bivše vlasti,... »

Palma: Slađa mi je mala srpska jabuka nego velika veštačka iz uvoza

Večernje novosti sreda, 21. mart 2018.
Koalicija SPS - Ivica Dačić, JS - Dragan Marković Palma obišla je jedno od najvećih sela na teritoriji opštine Smederevska Palanka, selo Azanju
Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, Radiša Urošević,predsednik GO JS u Kragujevcu Đorđe Kosanić, potpredsednik JS Dejan Pisarević, potpredsednik JS Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga Života... »

Brnabić: Dug Smederevske Palanke tri milijarde dinara

RTS ponedeljak, 19. mart 2018.
RTS: Brnabić: Dug Smederevske Palanke tri milijarde dinara
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19 komunalnih preduzeća koja posluju sa gubitkom.
Ana Brnabić je obišla Smederevsku Palanku i navela da je budžet te opštine od 2012. godine u neprekidnoj blokadi, a da su bile česte restrikcije vode. "Ima lokalnih samouprava koje su u jako teškom stanju, ali nigde nije kao... »

Brnabić: Nema opštine koja je devastirana kao S. Palanka

Studio B ponedeljak, 19. mart 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da ne postoji lokalna samouprava koja je toliko devastirana kao Smederevska Palanka, koja se, kaže, nalazi u tužnom i neverovatnom stanju, sa više od tri milijarde dinara duga i 19 komunalnih preduzeća koja posluju sa gubitkom.
Brnabić je danas obišla tu opštinu i navela da je budžet Smederevske Palanke od 2012. godine u neprekidnoj blokadi, a da su bile česte restrikcije vode. „Ima lokalnih samouprava koje su u jako teškom stanju, ali nigde nije kao... »

Ruski Migovi 29 stižu na Batajnicu

RTV  pre 8 sati  još 1 povezana

Rojters: Kako je EU "zapalila" Balkan i gde je tu Rusija

Vesti online  pre 7 sati  još 3 povezane

Standard: Svi bi da utiču na Balkan

RTV  pre 1 sat  još 3 povezane

Skandalozan prizor u Parizu: Miki i Paja "u akciji" pored Belog anđela! (foto)

Večernje novosti  pre 50 minuta  još 1 povezana

Tragedija u Novom Sadu: Maloletnik se obesio

Večernje novosti  pre 10 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.