Smederevska Palanka

Akcija FSS: Podeljena oprema klubovima Podunavskog okruga

Srbija danas 24.08.2022
Jedna od mnogobrojnih akcija Saveza. Fudbalski savez Srbije FS S podelio je danas u Gradskoj upravi Smedereva opremu za 64 kluba sa teritorija Gradskog fudbalskog saveza Smedereva, Opštinskog fudbalskog saveza Smederevska Palanka i Fudbalskog saveza… »

FSS u poseti Smederevu: Podrška i pomoć u vidu opreme za 64 kluba podunavskog okruga

Večernje novosti 24.08.2022
FUDBALSKI savez Srbije nastavio je da pruža podršku i pomoć klubovima različitog nivoa takmičenja kroz donaciju sportske opreme. Danas su u Gradskoj upravi Smedereva poseban razlog za zadovoljstvo imali klubovi Podunavskog okruga. FOTO: FSS Oprema je… »

FSS podelio opremu za 64 kluba!

Telegraf 24.08.2022
Pomoć i podršku dobili su timovi iz Podunavskog okruga. Fudbalski savez Srbije nastavio je da pruža podršku i pomoć klubovima različitog nivoa takmičenja kroz donaciju sportske opreme. Danas su u Gradskoj upravi Smedereva poseban razlog za… »

Human gest političara iz Srbije: Podigao spomenik deci iz Podkozarja žrtvama ustaša

Srbija danas 23.08.2022
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen i članovi njegove porodice finansirali su podizanje spomenika deci Potkozarja, žrtvama ustaškog terora. Spomenik se nalazi u selu Noskovačka Dubrava kod Podravske Slatine, na mestu gde je… »

Na Selevačkoj prasijadi RVI i PPB iz Topole odneli pobedu – najbolje ispekli prase (FOTO)

Top press 15.08.2022
Smederevska Palanka, Selevac – U organizaciji UG „Prasijada“, Mesne zajednice Selevac i opštine Smederevska Palanka održana je još jedna „Selevačka prasijada“ koja je okupila više od 60 takmičara. Učešće na ovom jedinstvenom takmičenju… »

Smederevska Palanka: Tukli goste u kafani

Pressek 09.08.2022
Policija u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, brzim i efikasnim radom, uhapsila je N. S. (25), N. P. (26) i N. I. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje… »

Smederevska Palanka, tri osobe alatom tukle vlasnicu i goste kafane

RTS 09.08.2022
Tri osobe su uhapšene u Smederevskoj Palanci zbog sumnje da su tukli vlasnicu i tri gosta ugostiteljskog objekta u tom gradu, saopštio je MUP. Policija je u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, uhapsila N… »

Velika Plana: Krao jagnjad, ovce, koze i drva

Pressek 06.08.2022
Policija u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, intenzivnim operativnim radom, rasvetlila je 14 teških krađa, krađa i šumskih krađa i uhapsili G. T. (42), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova… »

Uhapšen lopov, ukrao 226 ovaca, jagnjadi i koza

Politika 05.08.2022
SMEDEREVSKA PALANKA - Pripadnici MUP-a u Smederevskoj Palanci su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, uhapsili G.T. (42) zbog sumnje da je ukrao 226 jagnjadi, ovaca i koza, kao i da je sa privatnih šumskih poseda sekao i odvozio… »

226 jagnjadi, koza i ovaca ukradeno u okolini Smedereva: Policija uhapsila lopova koji je imao razrađen modus

Telegraf 05.08.2022
G. T. se sumnjiči da je ukrao automobil na koji je potom stavio ukradene tablice sa drugog vozila, pa se tereti i za krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i falsifikovanje isprave. Policija u Smederevskoj Palanci u saradnji sa Osnovnim… »

Vesti dana »