Smederevska Palanka - vesti

Srbija je poplavljena, vanredna situacija u sedam opština, Golija odsečena od sveta: Kiša napravila haos u celoj zemlji (foto) (video)

Telegraf pre 45 dana
Poplavljena su domaćinstva, usevi, oštećeni putevi i mostovi, ali za sada je sve prohodno i moguća je intervencija
U proteklim satima na teritoriji Moravičkog okruga i u zapadnoj Srbiji palo je preko 40 litara kiše, što je izazvalo izlivanje pojedinih reka kao i poplave u brojnim domaćinstvima. Vanredna situacija proglašena je u sedam opština... »

Voda u kućama odsečenim od sveta: Ovako se meštani Kozelja, Aranđelovca i Čačka bore sa posledicama stihije

Blic pre 45 dana
Vanredna situacija izazvana poplavama proglašena je na teritorijama opština Ivanjica i Aranđelovac, kao i na delu teritorije opština Čačak, Raška, Požega, Smederevska Palanka i Velika Plana, ali nema opasnosti po živote građana. Svi timovi Sektora za vanredne situacije MUP-a su na terenu i u... »

Potpisan sporazum sa 10 opština u vezi sa inkluzijom Roma

Večernje novosti pre 53 dana
Sporazum u okviru programa IPA 2016 "Podrška EU inkluziji Roma - Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma'''', potpisan je danas i sprovodiće se u 10 novoizabranih opština
Sporazum u okviru programa IPA 2016 "Podrška EU inkluziji Roma - Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma'''', potpisan je danas i sprovodiće se u 10 novoizabranih opština: Lebane, Vršac, Surdulica, Doljevac, Mladenovac,... »

Potpisan sporazum sa 10 opština u vezi sa inkluzijom Roma

RTV pre 53 dana
RTV: Potpisan sporazum sa 10 opština u vezi sa inkluzijom Roma
BEOGRAD - Sporazuma u okviru programa IPA 2016 "Podrška EU inkluziji Roma - Osnaživanje lokalnih zajednica za inkluziju Roma'', potpisan je danas i sprovodiće se u 10 novoizabranih opština: Lebane, Vršac, Surdulica, Doljevac, Mladenovac, Pirot, Smederevska Palanka, Aranđelovac, Bečej i Loznica.
Državna sekretarka Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Stana Božović izrazila je zadovoljstvo zbog početka sprovođenja komponente 1. ovog programa, ali i zbog izbora baš ovih jedinica lokalne... »

Grad Pirot dobija podršku za poboljšanje položaja romske populacije

Pirotske vesti pre 54 dana
Deset gradova i opština su dobile sveobuhvatni paket podrške za izradu i unapređenje strateških, finansijskih i institucionalnih mehanizama za sprovođenje mera inkluzije Roma i Romkinja, i to: Lebane, Vršac, Surdulica, Doljevac, Mladenovac, Pirot, Smederevska Palanka, Aranđelovac, Bečej i Loznica.... »

Brnabićeva: Formirana Komisija za procenu i sanaciju štete

Kurir sreda, 20. jun 2018.
BEOGRAD - Vlada Srbije je formirala Komisiju za promociju i sanaciju štete nakon nevremena koje je bilo u proteklih desetak dana u Srbiji i trenutno se prikupljaju svi izveštaji na osnovu kojih će se reagovati, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Brnabić je, odgovarajući na pitanje... »

Brnabić: Vlada Srbije procenjuje štetu od nevremena

Večernje novosti sreda, 20. jun 2018.
Vlada Srbije je formirala Komisiju za procenu i sanaciju štete nakon nevremena u Srbiji, izjavila je u Smederevu predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić
Vlada Srbije je formirala Komisiju za procenu i sanaciju štete nakon nevremena u Srbiji, izjavila je u Smederevu predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić. Na pitanje „Novosti“ o pomoći koja bi Vlada Srbije mogla da uputi... »

Stevan Vlajić: Voleo bih da se Beli pojavi na bilo kojoj blokadi

Danas nedelja, 17. jun 2018.
Učesnik protesta kod Mladenovca i kreator imidža Preletačevića Belog govori za Danas Blokada glavnog puta Kragujevac – Beograd, pristupnih pravaca i obilaznica kulminirala je u ponedeljak, budući da su ovom važnom saobraćajnicom sa glavnim gradom povezani Mladenovac, Sopot, Aranđelovac, Topola, Smederevska Palanka i Kragujevac.
Režimski mediji su želeli da demotivišu građane i odvrate ih od opravdanog protesta, ali oni koji su prisustvovali znaju kakvo je bilo brojčano stanje. Desetak šlepera, bageri, traktori, nekoliko desetina automobila i nebrojano... »

Grad veličine jajeta potpuno uništio neke parcele, vanredno u Plani, Palanci, selima oko Ljiga i Požege (FOTO)

Večernje novosti četvrtak, 14. jun 2018.
Stradali su usevi, a na pojedinim parcelama uništeno je sve. Tokom dana komisije će obići teren, a narednih dana znaće se kolika je šteta
SMEDEREVSKA PALANKA, VELIKA PLANA – Zbog velikog nevremena praćenog gradom na delovima teritorija opština Smederevska Palanka i Velika Plana sinoć je proglašena vanredna situacija. Vanredna situacija proglašena je u Grčcu,... »

Stoprocentna šteta u Lozoviku, Goloboku, Vlaškom Dolu…

Danas četvrtak, 14. jun 2018.
Veliko olujno nevreme, koje je juče zahvatilo mnoge delove Srbije, prouzrokovalo je ogromnu štetu na području opština Smederevska Palanka i Velika Plana, u Smederevu je šteta nešto manja, postradala su sela na obodu gradskog područja, ka pomenutim opštinama, prenosi Podunavlje.info.
Prema preliminarnoj proceni, u Palanci je znatna oštećenja na stambenim objektima prertprelo više od hiljadu domaćinstava, dok je šteta na polјoprivrednim kulturama u selima Vlaškom Dolu, Goloboku, Grčcu i Azanji – stoprocentna.... »

Milojević: Odigrali smo dobru i pametnu utakmicu

Beta  pre 6 sati  još 11 povezanih

Na današnji dan, 22. avgust

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Jak zemljotres pogodio Venecuelu

B92  pre 5 sati  još 2 povezane

Drama u brdima iznad Budve: Požar na više mesta

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.