Srbobran

Akcija u Srbobranu: Potpis za pomoć dijabetičarima

Dnevnik 05.04.2019
SRBOBRAN: Već po velikom broju onih koji su iskoristili prošlonedeljnu akciju preventivnih pregleda, koju je pokrenulo Društvo za borbu protiv šećerne bolesti „Plavi krug”, vidi se koliko je dijabetes aktuelna tema. Nivo šećera u krvi i krvni… »

Srbobranac opljačkao dve kuće sugrađana

RTV 29.03.2019
SRBOBRAN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. M. (1982) iz Srbobrana, zbog sumnje da je počinio dve teške krađe. Sumnja se da je, prošlog vikenda, provalio u kuće dvojice sugrađana i ukrao zlatni nakit, električne aparate i… »

Srbobran: Iz kuća krao zlatni nakit, kućne aparate i druge stvari

Radio 021 29.03.2019
M. M. (37) iz Srbobrana uhapšen je zbog dve teške krađe. Sumnja se da je prošlog vikenda provalio u kuće dvojice sugrađana i ukrao zlatni nakit, električne aparate i razne druge predmete. Deo ukradenih stvari policija je pronašla pretresom njegove… »

Ministar Udovičić posetio opštine Mali Iđoš i Srbobran

RTV 26.03.2019
MALI IĐOŠ, SRBOBRAN - U okviru akcije obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je posetio opštine Mali Iđoš i Srbobran - u kojima je imao priliku da vodi korisne razgovore sa predstavnicima… »

Stipendiranje najuspešnijih studenata iz Srbobrana

RTV 26.03.2019
SRBOBRAN - Potpisani su ugovori o stipendiranju najuspešnijih studenata iz opštine Srbobran. Prošlih godina su kriterijumi olakšani, pa su svi studenti, koji su konkurisali, dobili mesečne novčane pomoći od opštine.… »

Srbobranska skupština o građevinskom zemljištu i radu ustanova

Dnevnik 26.03.2019
SRBOBRAN: Predsednica Skupštine opštine Srbobran Milena Alargić, zakazala je za četvrtak, 28. mart, 31. sednicu lokalnog parlamenta. Dnevni red predviđa 21 tačku, a među njima su najbrojniji izveštaji o radu ustanova i organizacija, te predlozi… »

Prečistač za kanalizaciju i fabrika vode prioriteti u Srboranu

Dnevnik 25.03.2019
SRBOBRAN: Ove godine biće izgrađen prečistač za fekalnu kanalizaciju u Srboranu pošto je lokalna samouprava obezbedila ukupan iznos investicije vredne 330 miliona dinara od Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, najavio je predsednik opštine… »

Laslu Vegelu nagrada za životno delo DKV

Dnevnik 25.03.2019
NOVI SAD: Nagrada za životno delo Društva književnika Vojvodine dodeljena je Laslu Vegelu ( Srbobran, 1941), nagrada za knjigu godine dr Damiru Smiljaniću za knjigu “Atmosfera smrti” (Adresa, 2018), a za prevodilaštvo Arpadu Vicku. O Vegelom delu… »

Laslu Vegelu nagrada za životno delo Društva književnika Vojvodine

RTV 24.03.2019
NOVI SAD - Nagrada za životno delo Društva književnika Vojvodine dodeljena je Laslu Vegelu ( Srbobran, 1941), dok je nagrada za knjigu godine na Skupštini DKV-a uručena dr Damiru Smiljaniću za knjigu "Atmosfera smrti" (2018). O Vegelom delu govorili… »

Laslu Vegelu nagrada za životno delo

Politika 24.03.2019
Nagrada za životno delo Društva književnika Vojvodine dodeljena je Laslu Vegelu ( Srbobran, 1941), dok je nagrada za knjigu godine na Skupštini DKV-a uručena dr Damiru Smiljaniću za knjigu „Atmosfera smrti” (2018). O Vegelom delu govorili su… »

Vesti dana »