Srbobran - vesti

Osnovan savez "Čuvari Srbije - 1244"

B92 sreda, 5. septembar 2018.
B92: Osnovan savez "Čuvari Srbije - 1244"
Predstavnici 15 političkih organizacija i pokreta su u Beogradu potpisivanjem memoranduma o saradnji osnovali opozicioni savez "Čuvari Srbije - 1244".
Savez čine pokreti Živim za Srbiju, Cela Srbija, Srbija gerila, Za Južnu Srbiju, Srba sa Kosova, Vlaha Srbije, Rumunski pokret Srbije, Kosovski božur, Narodna inicijativa, Srpska ponos, Beogradski front, Srpski saborni pokret... »

Savez Čuvari Srbije - 1244 čini 15 pokreta

Beta video sreda, 5. septembar 2018.
BEOGRAD - Savez čine pokreti Živim za Srbiju, Cela Srbija, Srbija Gerila, za Južnu Srbiju, Srba sa Kosova, Vlaha Srbije, Rumunski pokret Srbije, Kosovski božur, Narodna inicijativa, Srpska ponos, Beogradski front, Srpski saborni pokret Srbobran, Izdanak, Slobodnih sindikata Srbije i Pokret za... »

Ori mile al’ duboko: Otvoreno takmičenje orača u Srbobranu

Kurir subota, 1. septembar 2018.
BEOGRAD - Na parceli Zemljoradničke zadruge "Srbobran", na Subotičkom putu, kod naselja Srbobran, danas je otvorena 19. "Srbobranska brazda"- jedinstveno takmičenje orača u kategoriji lakih i teških traktora. Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević je,... »

Otvorena 19. "Srbobranska brazda"

RTV subota, 1. septembar 2018.
RTV: Otvorena 19. "Srbobranska brazda"
SRBOBRAN - Na parceli Zemljoradničke zadruge "Srbobran", na Subotičkom putu, kod naselja Srbobran, danas je otvorena 19. "Srbobranska brazda"- jedinstveno takmičenje orača u kategoriji lakih i teških traktora.
Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević je, otvarajući manifestaciju, ukazao na značaj ove poljoprivredne priredbe, koju organizuje Mesna zajednica Srbobran u saradnji sa lokalnom... »

Srbobranska brazda: Više od 50 poljoprivrednika nadmetalo se u oranju

Dnevnik subota, 1. septembar 2018.
SRBOBRAN: Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vuk Radojević na parceli Zemljoradniče zadruge “Srbobran”, na Subotičkom putu kod naselja Srbobran, otvorio je manifestaciju XIX „Srbobranska brazda“ - jedinstveno takmičenje orača u kategoriji lakih i teških traktora.
Ukazavši na značaj ove poljoprivredne priredbe, koju po 19. put organizuje Mesna zajednica Srbobran u saradnji s lokalnom samoupravom, Radojević je rekao da Pokrajinska vlada preko resornog sekretarijata, na najbolji način, želi... »

Ekipe Zavoda za transfuziju krvi i naredne sedmice širem Vojvodine

Radio 021 petak, 31. avgust 2018.
Ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i naredne sedmice biće naterenu širom Vojvodine.
Nedeljni plan akcija Ponedeljak, 3. septembar Vrbas, Crveni krst, 9-11 Ruma, Crveni krst, 8-11H Utorak, 4. septembar Bački Maglić, Dom kulture, 8-10h Kulpin, Mesna zajednica, 10:30-12:30h Kikinda, Crveni krst, 9-12h Delta... »

Srbobran: Veselje uz romsku muziku i igru na „Ciganskim vatrama“

Dnevnik petak, 31. avgust 2018.
SRBOBRAN: Tradicionalna 22. kulturna manifestacija “Ciganske vatre” održaće se u subotu 1. septembra u centru Srbobrana sa početkom u 19 časova.
Organizator ove jedinstvene priredbe u Pokrajini je Udruženje građana “Rom – Srbobran”. Po rečima organizatora “Ciganskih vatri” Slavka Dimića očekuje se da će priredbu pratiti više hiljada posetilaca, ne samo Roma iz Srbobrana i... »

Nesreća kod Bečeja: Dvoje poginulo u sudaru automobila i kamiona

RTV ponedeljak, 27. avgust 2018.
RTV: Nesreća kod Bečeja: Dvoje poginulo u sudaru automobila i kamiona
BEČEJ - Dve osobe su poginule u sudaru kamiona i automobila kod sela Radičević nedaleko od Bečeja, piše Blic.
Nesreća se dogodila na putu Bečej - Srbobran kada su se sudarili kamion i automobil marke "golf". Na licu mesta poginuli su vozač i suvozač automobila. Zbog nesreće saobraćaj na toj deonici je obustavljen, a u toku je... »

Sudar kamiona i automobila kod Bečeja, dvoje mrtvo

B92 ponedeljak, 27. avgust 2018.
B92: Sudar kamiona i automobila kod Bečeja, dvoje mrtvo
Dve osobe su poginule u sudaru kamiona i automobila kod sela Radičević nedaleko od Bečeja, piše Blic.
Nesreća se dogodila na putu Bečej-Srbobran kada su se sudarili kamion i automobil marke "golf". Na licu mesta poginuli su vozač i suvozač automobila. Zbog nesreće saobraćaj na toj deonici je obustavljen, a u toku je... »

Sudarili se kamion i automobil kod Bečeja: Stradali vozač i suvozač

Srbija danas ponedeljak, 27. avgust 2018.
Teška nesreća
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći kod sela Radičević, u blizini Bečeja. Na putu Bečej-Srbobran sudarili su se kamion i automobil marke "golf". Vozač i suvozač iz automobila stradali su na licu mesta. Na ovoj deonici puta saobraćaj je obustavljen zbog uviđaja... »

Japanski premijer Trampa predložio za Nobelovu nagradu za mir

Politika  pre 6 sati  još 1 povezana

Kylie Jenner: Godinu dana majčinstva me je promenilo

Tračara  pre 5 sati  još 1 povezana

Pens obišao nekadašnji logor Aušvic

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.