Srbobran

Najnoviji oglasi za posao u Srbiji i inostranstvu

N1 Info 08.07.2019
Pogledajte najnovije oglase za posao u zemlji i inostranstvu po izboru portala Lako do posla. Agenciji PARTNERS&ORKA potreban Električar-instalacije u industriji, lokacija Inostranstvo Uslovi: min. 3 god. radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima… »

„UČIM + ZNAM = VREDIM” Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima

Dnevnik 05.07.2019
Fotografije najboljih učenika u okviru projekta “Učim + Znam = Vredim” i ove godine će se naći na bilbordima u Novom Sadu, kao i u šest okolnih opština, saopšteno je iz Udruženja za promociju društvene odgovornosti. U godini kada je Novi Sad… »

Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima

Danas 05.07.2019
Promocija pravih vrednosti Ove godine će se, na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, ponovo naći fotografije najboljih đaka u okviru projekta „Učim + Znam = Vredim“ koji organizuje Udruženje za promociju društvene… »

Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima

RTV 04.07.2019
NOVI SAD - I ove godine na bilbordima u Novom Sadu, ali i u šest okolnih opština, naći će se fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti. U godini kada je Novi… »

Ministarstvo za socijalna pitanja obnavlja objekat Udruženja „Biser"

Dnevnik 01.07.2019
SRBOBRAN: Kako je prilikom nedavne posete Srbobranu najavio resorni ministar Zoran Đorđević, Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja finansiraće rekonstrukciju objekta u kojem radi dnevni boravak za korisnike usluga Udruženja… »

Organski paradajz Udruženja "Biser" na srbobranskoj pijaci

RTV 28.06.2019
SRBOBRAN - Od danas, na pijaci u Srbobranu može da se kupi organski paradajz, koji u plastenicima uzgajaju korisnici usluga Udruženja "Biser“. To opštinsko udruženje licencirano je za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama i jedno je od… »

Srbobran: Talija kupila objekte Krznoteksa

Radio 021 26.06.2019
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je da je STS Talija postala vlasnik tri nekretnine Krznoteksa u stečaju iz Srbobrana. Objekte je kupila po početnoj ceni od 3,5 miliona dinara. Tri objekta čija je ukupna površina 550 kvadratnih… »

Veća ulaganja u socijalnu zaštitu u Srbobranu i Vrbasu

RTV 24.06.2019
VRBAS, SRBOBRAN - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja ove godine će značajno povećati ulaganja u socijalnu zaštitu, naglasio je ministar Zoran Đorđević prilikom današnje posete Srbobranu i Vrbasu. Ministar za rad… »

Isključenja struje u Vojvodini

Dnevnik 23.06.2019
Dana 25.06.2019. godine zbog planiranih radova na elektro mreži se isključuju po potrebi: Srbobran: - centar od Zmaj Jovine prema Miladinu Jociću - centar od Miloša Obilića i Karađorđeve do Hajduk Veljka 09:00 –11:30 - Novo naselje, Solidarnosti… »

Srbobran platio za spaljivanje životinja devet puta više nego Beograd

Danas 17.06.2019
Privatna spalionica životinjskog otpada iz Vrbasa, koja je u vlasništvu firme „Eko vet“ iz Novog Sada, nastavlja nesmetano da radi, uprkos tome što se lokalni ekolozi bune zbog zagađenja i uprkos pisanju medija o tome da opštine u Vojvodini sa… »

Vesti dana »