Srbobran

Policijski čas, na putevima za praznik bez gužve

RTS 19.04.2020
U Srbiji je tokom vaskršnjih praznika na snazi policijski čas, pa će na putevima izostati tradicionalna gužva. Na graničnim prelazima i naplatnim rampama nema zadržavanja vozila. JP Putevi Srbije obaveštava da je su na deonici Auto-put E-75, petlja… »

Zbog radova na putevima izmene režima saobraćaja

RTS 15.04.2020
Učestali odroni zemlje i kamena na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure i u planinskim predelima. Oprezno vozite i na deonicama na kojima ima radova. Od petlje Vrbas do ulaza u Srbobran vozila se naizmenično propuštaju, od 7 do 15 časova… »

U Srbobranu trenutno nema zaraženih

Dnevnik 10.04.2020
SRBOBRAN: Predsednik Opštine Srbobran Radivoj Paroški kaže za naš list da je situacija u njihovoj opštini pod kontrolom i da trenutno nema zaraženih koronavirusom. -Sve funkcioniše bez problema i veliki broj aktivista je na terenu, koji pomažu… »

Kompanija Best Seed Producer donirala sredstva za narodnu kuhinju u Srbobranu

Ekapija 04.04.2020
Kompanije Best Seed Producer uključila se u akciju donacije narodnim kuhinjama i donirala više stotina dinara Narodnoj kuhinji opštine Srbobran. - Ovake akcije opštine su od velike pomoći stanovništvu čija je egzistencija u ovim vremenima ugrožena… »

Narodna kuhinja radi u Srbobranu

Dnevnik 03.04.2020
SRBOBRAN: U nekim opštinama narodne kuhinje prestale su s kuvanjem obroka u situaciji vanrednog stanja, ali srbobranska nastavlja da radi, potvrdio je predsednik opštine Radivoj Paroški. U svojstvu komandanta Štaba za vanredne situacije Paroški je sa… »

Putari rade uprkos virusu: Evo gde će sve biti obustavljen saobraćaj narednih dana

Kurir 21.03.2020
Na petlji do Vrbasa do ulaza u Srbobran do 1. aprila biće obustavkheb saobraćaja zbog radova na izradi završnog asfaltnog sloja. Alternativni putni pravac: Srbobran-petlja Feketić i Srbobran-petlja Sirig, saopštilo JP "Putevi Srbije". Saobraćaj je… »

Srbobranci solidarni: KR kod olakšava i spašava živote

Dnevnik 17.03.2020
SRBOBRAN: Udruženje „Naša priča” iz Srbobrana pokreće novu akciju kako bi pomogla svojim sugrađanima tokom vanrednog stanja. To znači da, svi oni koji ne izlaze iz kuće a treba da obave neke poslove van svoje stambene zajednice, članovi… »

Subotička liga: Zmajevčani spasli bod u finišu

Dnevnik 17.03.2020
Iako bez prisustva publike, utakmica je živom, dinamičnom igrom, naročito u prvom poluvremenu obilovala lepim akcijama. Obilić - Srbobran 1:1( 0:1) ZMAJEVO: Stadion u rekreacionom centru, bez prisustva publike, sudija Ateljević (Martonoš). Strelci… »

Radovi na putevima širom Srbije

B92 15.03.2020
JK Putevi Srbije saopštili su da će se do 2. aprila obavljati radovi na sanaciji klizišta Duboko na putu Obrenovac - Beograd. Zbog sanacije može doći do obustave saobraćaja u trajanju od po tri minuta u jednom smeru. Na Petlji Vrbas do ulaza u… »

Radovi na putevima u Srbiji

IndeksOnline 15.03.2020
BEOGRAD – JK Putevi Srbije saopštili su da će se do 2. aprila obavljati radovi na sanciji klizišta Duboko na putu Obrenovac – Beograd, zbog čega može doći do obustave saobraćaja u trajanju od po tri minuta u jednom smeru. Na Petlji Vrbas do… »

Vesti dana »