Srbobran

Dragana Mirković se NE STIDI zbog Kobasicijade! Publika oduševljena nastupom velike zvezde!

Svet 03.03.2020
Dragana Mirković je održala spektakularan koncert prošlog vikenda na tradicionalnoj “ Kobasicijadi” u selu Turija u opštini Srbobran. U razgovoru sa medijima otkrila je nepoznate detalje iz svog života. Na početku razgovora otkrila je da li se… »

Za pošumljavanje 10 gradova i opština 35 miliona dinara

RTV 03.03.2020
BEOGRAD - Ministarstvo zaštite životne sredine raspodeliće iz Zelenog fonda 35 miliona dinara za pošumljavanje na prostoru sedam gradova i tri opštine, navodi se u konačnoj rang listi objavljenoj na sajtu tog Ministarstva. Najveća podrška, od 8,1… »

Za pošumljavanje 10 gradova i opština 35 miliona dinara

Dnevnik 03.03.2020
BEOGRAD: Ministarstvo zaštite životne sredine raspodeliće iz Zelenog fonda 35 miliona dinara za pošumljavanje na prostoru sedam gradova i tri opštine, navodi se u konačnoj rang listi objavljenoj na sajtu tog Ministarstva. Najveća podrška, od 8,1… »

Dragana Mirković dobila najlepši poklon od domaćina, pa zagrmela!

Alo 01.03.2020
Domaćini su bili velikodušni! Folk diva Dragana Mirković sinoć je održala spektakularni koncert u Turiji na tradicionalnoj "Kobasicijadi" u ovom mestu. Dva sata je trajao koncert, a publika je od prve do poslednje pesme pevala uglas sa zvezdom… »

Srbobranski ekolozi odlučni da zaštite Krivaju

Dnevnik 29.02.2020
SRBOBRAN: Ekološki pokret Srbobran objavio je da preduzima akciju zatrpavanja ulaza i izlaza tečnog svinjskog stajnjaka kod farme svinja na subotičkom putu, koja ugrožava reku Krivaju. Aktivisti ove organizacije su preduzeli akciju u saradnji sa… »

NOVI BRZI PUT U SRBIJI Kroz Bačku i Banat 100 na sat

Dnevnik 28.02.2020
Srbija bi trebalo da dobije novu brzu saobraćajnicu, od graničnog prelaza s Mađarskom do rumunske granice. Javno preduzeće „Putevi Srbije” raspisalo je javnu nabavku za Studiju opravdanosti s Idejnim projektom izgradnje brze saobraćajnice IV… »

Počinje Kobasicijada u Turiji

RTV 28.02.2020
TURIJA - Pravo mesto za ljubitelje mesnih proizvoda danas i za vikend biće Turija, jer se tamo održava tradicionalna 36. kobasicijada. Ta manifestacija počinje danas, a subota 29. februar, kao i uvek nudi značajniji program jer je to dan kada se… »

U planu izgradnja brze saobraćajnice koja će povezati Bačku i Banat

RTV 28.02.2020
NOVI SAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije" raspisalo je javnu nabavku za Studiju opravdanosti s Idejnim projektom izgradnje brze saobraćajnice Ib reda, granični prelaz s Mađarskom (Bački Breg) – Sombor – Kula – Vrbas – Srbobran – Bečej –… »

Od Bačkog Brega ka Kikindi 100 na sat: Razmatra se gradnja brze saobraćajnice kroz Bačku i Banat

Večernje novosti 27.02.2020
Raspisan tender za studiju opravdanosti za izgradnju brze saobraćajnice od mađarske do rumunske granice. "Putevi Srbije" traže projektanta da nacrta put od Bačkog Brega, preko Sombora i Vrbasa do Kikinde. VOJVOĐANI bi narednih godina trebalo da… »

Planovi za novu regionalnu deponiju u petak pred novosadskim odbornicima

Radio 021 27.02.2020
Nacrt regionalnog plana upravljanja otpadom za Novi Sad i sedam susednih opština, a kojim se preporučuje izgradnja regionalnog centra za upravljanje otpadom, naći će se ovog petka na razmatranju pred odbornicima Skupštine grada. Ovaj planski dokument… »

Vesti dana »

Krizni štab: U školi sa maskom, bez ekipnih sportova

Nova pre 24 minutajoš 47 povezanih

Rusija odobrila vakcinu protiv koronavirusa, naučnici skeptični

Glas Amerike pre 47 minutajoš 56 povezanih

U Hrvatskoj 91 novozaražena osoba i dve preminule

Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih

Preminuo fudbalski trener Vladica Popović

Politika pre 4 minutajoš 37 povezanih